İstanbul'da Fal - Falcılar

Çıkmayan fal haberi..

gül'ün haziranda olacak dedigi şey olmadı
sembol cafe tarıkta 21 haziran demişti oda olmadı

üzüldüm, umut vermek istemem ama gülün tarihlerinin sarktığını görmüştük yorumlarda,sen yine de umutlanma canım.
bu arada tarık vasatın altında,nasıl böyle ünlendi anlamadım,ben ta geçen sene denedim onu,sonuç sıfırrrr....

Bu Burcu'nun olduğu Angel's Cafe nerede, Moda'da mı bilen var mı? Internette Moda'daki Angel's Cafe için Mayıs 2011'de açıldı diyor.

Burcu ya zaten tarot değil,kahve baktırmalısınız....Daha fıncanı acmadan anlatmaya baslıyor...gecen falının uzerınden 7 ay gectı dedıklerının hepsı gerceklestı....ben begenıyorum kızı...

İlk gittiğimde dediği her şey oldu, anıda bildi ve dediklerini yaşadım.. 2.kez gittiğimde ise beğenmedim, sanki ilk falıma bakan o değildi..Demekki bir deikleri diğerini tutmuyo, ya da ilk gittiğimde şanslıydım yakalamışım kadının fala odaklanışını :)

Bu Burcu'nun olduğu Angel's Cafe nerede, Moda'da mı bilen var mı? Internette Moda'daki Angel's Cafe için Mayıs 2011'de açıldı diyor.

kadıkoyde,moda kadıkoy dıyor adreste ben pek bılmem oraları sahılden yukarı dogru cıkıyodun telı var nette ararsan tarıf ederler,gıtsem bulurum ama tarıf edersem kaybolursun:))

Ben eski üyelerden eskden rumuzum tunceray76 idi sonra yasaklandım. Kusmedim yola devam ettim:)))))))))) Bir falcı duydum son gunlerde bir arkadasım gitmis ve tuaf sekilde anlatıyor!! bende Allah allah dedim nasil ben bu forumu takip ediyorumda bilmiyorum neyse sonucta bu forumda adı gecmis "motor Ayse" imis lakabı. Tekirdağ Sarkoydemis. ve ne verirsen ona bakıyormus. Arkadasım anlattı. bir kadın sadece bir corap vermis. Ben yarın aksam İstanbul dısına cıkıyorum. Ben gidemeyecegim ama ne verirsen diyormus ya kadın annemi gonderip bana baktıracağım 1 kilo un gonderecegim. Fakat arkaasım dedi ki fal gibi degil su an ı ve gecmisi biliyor, birileri size kotu goz dokundurdumu onu soyluyor ama gelecek ile ilgili bir sey demiyor. Zaten gelecegi de Allahtan baskası bilmiyor. (en azındn bana gore).

bugün daha önce hiç gitmediğim bi falcıya gittim.

maltepede kadınlar kahvesi die bi yer var... şimdi ki adı gelincik kafe. el değiştirmiş sanırım.

orada Ceyhun diye bi kadına baktırdım. açıkçası biraz tereddüt etmiştim. nasıl bakar, iyi midir filan diye ama...

kadın süper ötesi baktı yaa... ince detaylara giren falcılara bayılıyorum..bu kadın da öyleydi...ve tam 45 dk baktı... hayatımı anlattı resmen...

inş dedikleri de çıkar...:85:

halil orta halli bir falcı bence.oralardaysan baktırılabilir,

ilk baktığında şok etti beni laf cafeye çocuklarımla gitmiştim yanımda yoklardı fal esnasında ama halil cafede olduklarını hatta birinin ağladığını söyledi çıktım bahçeye ufaklık ağlıyordu zaptedememiş arkadaşlar.......
Epey çıktı dedikleri benim suratta ne mimik vücütta ne jest adam takır takır söyledi ama gelecek maalesef o hışımla hemen 2 tur gittim yineledi dediklerini hatırlamadı da beni ama çok laubaliydi hali tavrı bıkkın bezgindi...bir daha gitmedim ama aynı cafede çiğdeme çok talep var...halil ise iyiydi...olabilir......

ben biara çiğdeme çok giderdim şuanı iyi biliyor ama gelecekle ilgili sölediği hiçbir şey çıkmadı bide okadar beklediğin yanında cabası...halile bikere gittim onun da pek bi numarası yok.

kızlar caddebostanda falcı zeynep adında biri var,çok iyi dediler baktırdım,eyvahlar olsun.bu kadar kötü olamaz.söylediklerinden hiç biri tutmuyor,bu sefer başladı yok frekans tutmadı,yok sana bakamadılar.iyi dedim yine ne gördüysen söyle,napalım artık,ayy hem söyledikleri doğru değil hem de ben resmen kanıtları olan doğrularıları söylüyorum,yine de öyle olmadığını idda ediyor.hayır işin tersi söylediği tek kelime çıkmadığı halde hala sonuç için o kadar iddalı konuşuyor ki tahammül etmek çok zor,hani bir kelime bilse derim ki belki sonucu da bildi ama bir kelime bilemedin bari azıcık mütevazi olda sonuç için iddalaşma.sözün kısası aman kızlar bakın caddebostanda zeynep,tek kelime bilmiyor,duyarsanız boşuna gidip de paranızdan olmayın...

x cafe Rana'nın dedikleri çıkmadı..tarih vermişti ama olmadı..olumlu söylediği şeyler olumsuza dönüştü..an ı biliyo ( hoş an'ı ve gecmişi her falcı hemen hemen biliyoya) ama tahminleri tutmadı.donuk bir kadın kötü enerji verdı sanırım.gidilmeye değmez kısaca kızlar, bilgilendireyim dedim.

Son düzenleme:

:) teşekkürler cevabın için.

ben tamamen tesadüf eseri baktırdım, cafenin önünden geçerken içeri girdim öylesine. çok enteresan şeyler söyledi onun için şaşırdım çok. sende ilk falında baktığı herşey mi çıkmıştı?

Rica ederim..Evet dediklerini yaşadım, her şey çıktı..O an iyi gününe geldim herhalde bilemiyorum, herkese tutmayabilir, tıpkı 2.kez gittiğimde hiçbir şey tutmadıgı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…