Çıkmayan fal haberi..
gül'ün haziranda olacak dedigi şey olmadı
sembol cafe tarıkta 21 haziran demişti oda olmadı
anladım. çok teşekkür ederim bilgi için.canım gül telefonla aranarak bakmıyo,yeşilköy-stones cafe ye gidip ancak orda baktırıyosun,randevu da almıyor ve çok sıra oluyor.
Burcu ya zaten tarot değil,kahve baktırmalısınız....Daha fıncanı acmadan anlatmaya baslıyor...gecen falının uzerınden 7 ay gectı dedıklerının hepsı gerceklestı....ben begenıyorum kızı...
selam,
Taksim majestic cafe Nihal ile ilgili bilgisi olan var mı? Ben dün ilk defa baktırdım çok garip şeyler söyledi durumu bildi ama gelecek için çok uçuk konuştu gibi geldi bana.
Yorum yapacak olan var mı?
Bu Burcu'nun olduğu Angel's Cafe nerede, Moda'da mı bilen var mı? Internette Moda'daki Angel's Cafe için Mayıs 2011'de açıldı diyor.
Kızlar, CAFE LAF Halil nasıl bir falcı sizce? Gidip tecrübe edenler yazabilirler mi lütfen?
Elmiranın verdiği sürede esas oğlan aradı.......haziran sonu dedi ve 29 haziranda aradı ....
halil orta halli bir falcı bence.oralardaysan baktırılabilir,
ilk baktığında şok etti beni laf cafeye çocuklarımla gitmiştim yanımda yoklardı fal esnasında ama halil cafede olduklarını hatta birinin ağladığını söyledi çıktım bahçeye ufaklık ağlıyordu zaptedememiş arkadaşlar.......
Epey çıktı dedikleri benim suratta ne mimik vücütta ne jest adam takır takır söyledi ama gelecek maalesef o hışımla hemen 2 tur gittim yineledi dediklerini hatırlamadı da beni ama çok laubaliydi hali tavrı bıkkın bezgindi...bir daha gitmedim ama aynı cafede çiğdeme çok talep var...halil ise iyiydi...olabilir......
peki emiraya nasıl ulaşıcaz?
İlk gittiğimde dediği her şey oldu, anıda bildi ve dediklerini yaşadım.. 2.kez gittiğimde ise beğenmedim, sanki ilk falıma bakan o değildi..Demekki bir deikleri diğerini tutmuyo, ya da ilk gittiğimde şanslıydım yakalamışım kadının fala odaklanışını :)
telefonla.....:)
telefonla.....:)
:) teşekkürler cevabın için.
ben tamamen tesadüf eseri baktırdım, cafenin önünden geçerken içeri girdim öylesine. çok enteresan şeyler söyledi onun için şaşırdım çok. sende ilk falında baktığı herşey mi çıkmıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?