İstanbul'da Fal - Falcılar

canım benim nasıl destek olmam senin gibi mazlum'a,acılarımız aynı,duygularımız,yaşadıklarımız,hissettiklerimiz aynı bizi bizden başkası anlamaz... sen mutluluktan ağlayana kadar hep desteğim sana ama ondan sonrasına karışmam
umarım hep mutlu çok mutlu olursun,bugünlerde geçecek geçmek zorunda dimi ama
ay lav yu katre :)

müjdeli haberlerini duyana kdr ben de vazgeçmiyorum:) geçecek cnm geçecek inşallah...dualarım seninle güzelcim.

Merhaba,
Bende yeni üye oldum. Safiye hanımı bende duydum ama bende tlf numarasına ulaşamıyorum. Bana da gönderir misiniz? Çok merak ediyorum.

Merhabalar yeni üye oldum. Bende safiye hanımı duydum merak ediyorum. Acaba bana tlf numarasını verebilir misiniz?

buarada kızlar ben dejavudaki yiğite gittim; bende çok kötüydü sürekli bana soru sordu ve 3 , 5 cümle söledi...bide isim tahmin etmeye çalıştı içindeki harfleri sorarak tabi onu da beceremedi zaten...kendimi kelime oyununda gibi hissettim...

çok tatlısın minikcim:) rica etsem banada gönderir misin?

arzu hanımın tlfonunu alabılırmıyım bende acabaa
teşekkür ederim şimdidennn

yolladım numarayı :82:
ben baktırmadım arkadaşlar, yani tavsiye edicek durumda değilim sadece bende telefonu var
ihtiyaç duyana yollarım.
sizlerin yorumlarına göre belki ilerde bende baktırabilirim.
ama elanitten sonra istemiyor canım

handekuka;
aşağıdan süzdüğünü biliyorum , çabuk çık ortaya :82:
bugün deli pozitifim, çoooooooooooooooooook güzel bir gün olucak.

yüzünüzden tebessümler eksik olmasın

ve bir soru size.

aşık olduğunuz adam çok güzel olduğunuzda ,suratını asıp ne gerek vardı diyosa bundan ne çıkarmak gerekir?
ömür boyu paspal gezmeniz gerektiği mi?

bende baktırdım bu sitede binnaz ablayı seçtim.5 dakika sürdü bakması.sadece sen şöylesin böylesin deyip durdu.başka sefere başkasını seçicem.ama yinede fal krizi gelenler baktırtabilir.10 lira ve dediğin gibi çok kolay.teşekkürler

Benim gururlu tas firin erkegim, dayanamayip dogum gunumu kutladi, artik olsemde gam yemem

sessiz sessiz bakıyodum ben yaw,ne ara gördün beni sen

kıskanıyor belli güzel olmanızı başkası tarafından beğenilmeniz onu rahatsız edecek oyüzden böyle abuk bişey söylemiş bence

bakımlı olsan sorun,bakımsız olsan sorun bu erkekleri anlamak çok zor

şşş benim tanıdığım handekukam nerde o bana siz diye hitap etmezdi.
yoksam sıcaklar mı bu hale getirdi onu

evet yaranılmıyor erkekler.
yıllar önce bayan olduğumu henüz keşfetmemiş,erkek cocugu gizi gezinirken bi sevgilim vardı.
makyaj yap minik.
topuklu giy minik
sacına fön çektir minik
parfümün güzel olsun minik.

yıllar içnde bunlar oturdu
şimdide sölenen kelime bu kadar güzel olmana ne gerek vardı
erkekleri anlayan varsa ondan özel ders almak istiyorum litfen

msjın için teşekkür ederim rica etsem numarasınıda yazabilirmisinz ben msj atamıyorum yeniyim burada

elifana dedınız aklıma soktunuz ama bır turlu ulasamadım.yabancı bı sete cıkıyor.viversum yazıyorum olmuyor,elif ana yazıyorum olmuyor.gerçekten cok begendıgınız falcıları yazarmısın .cok acil ıhtıyacım var onlara ne yapıcam ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…