ben bittim dedim kendisine...bak gızıııım diye başladı, anlattı, senin daha çekilecek çilen var dedi, en can alıcısı allah'ına yalvar dedi. her şeyin bir zamanı vardır, rabbim hiçbir şeyi öyle kolay vermez dedi. vb şeyler söyledi keşke sesini kaydetseydim kulaklarımdan gitmiyor o anki konuşması. allah'ın rahmeti üzerinde olsun. gerçekten baktırdığıma ilk kez pişman olmadım. dediklerinin bana çıkması imkansız artık. mucize gerek o da bana uğramaz ama olsun vesile oldu işte tanımaya. ondan sonra kime baktırdıysam tutmadı, artık hiçbiri yeterli gelmiyor, böylelikle bir kişi dışında da gitmeme kararı aldım artık. kendi adıma konuşuyorum kimseyi yargılamak değil. benim fal olayım eğlenceden çıkmıştı, tarih bekleniyorsa umut ediliyorsa eğlence değildir o artık işte bu noktada ben cezalandırıldım buna eminim. şehrin bir ucuna gittim kaç kez. her şey boş işte, o'nun dediği oluyor. bunu bile bile giden paralar geçen tarihler. tehlikeli bu işler. ama elanit sağolsun beni kendime getirdi, allah da onu affetsin.
ayrıca sevgili handekuka, onun desteği de çok büyüktü sağolsun. birlikte kapıda bekliyoruz.
canım benim nasıl destek olmam senin gibi mazlum'a,acılarımız aynı,duygularımız,yaşadıklarımız,hissettiklerimiz aynı bizi bizden başkası anlamaz... sen mutluluktan ağlayana kadar hep desteğim sana ama ondan sonrasına karışmam
umarım hep mutlu çok mutlu olursun,bugünlerde geçecek geçmek zorunda dimi ama
ay lav yu katre :)
kızlar şimdi geldim eeve soğanlık emineye gittim ve kadın gayet tutarlı şeyler söyledi hiç öyle kandırıcak veya senin istediğini söyleyecek bi kadın değil arkadaşıma gayet olumsuz konuştu bana olumlu ama ikimizde memnun kaldık çünkü hissettiklerini söylüyor öyle kandırma yok gibi geldi bana fal tabi göreceli herkes beğenmezzz belki ama ben memnunum bakalım en yakın zaman 2 ayy bekleyip görücez artık:)ama denemelisiniz bence pişman olunmazzz............
118 minik devrede :)
arzunun telefonunu istiyen olursa yollayabilirim :)
sinsedcim sağolsun yolladı bana
çok tatlısın minikcim:) rica etsem banada gönderir misin?
arzu hanımın tlfonunu alabılırmıyım bende acabaa
teşekkür ederim şimdidennn
arzunun numarasını bana da yollarmısın canım?
Arkadaşlar internette bi site var binnaz abla die google yazın 10 milyona online fal bakılıo,falın resimlerini 5 adet resmini çekip yolluyosunuz.Dün ben baktırdım orada efsun adlı kişiye mail attı cevabını valla durumu gayet iyi bildi çok net cevapları alamadım ama her şeyi bildi hatta arkadaşıma okuttum yorumunu kızım süper herşeyini bilmiş dedi üstelik 10 milyon deneyin bence:)))
handekuka;
aşağıdan süzdüğünü biliyorum , çabuk çık ortaya :82:
bugün deli pozitifim, çoooooooooooooooooook güzel bir gün olucak.
yüzünüzden tebessümler eksik olmasın
ve bir soru size.
aşık olduğunuz adam çok güzel olduğunuzda ,suratını asıp ne gerek vardı diyosa bundan ne çıkarmak gerekir?
ömür boyu paspal gezmeniz gerektiği mi?
sessiz sessiz bakıyodum ben yaw,ne ara gördün beni sen
kıskanıyor belli güzel olmanızı başkası tarafından beğenilmeniz onu rahatsız edecek oyüzden böyle abuk bişey söylemiş bence
bakımlı olsan sorun,bakımsız olsan sorun bu erkekleri anlamak çok zor
msjın için teşekkür ederim rica etsem numarasınıda yazabilirmisinz ben msj atamıyorum yeniyim buradaKızlar, yeni bir falcı buldum,bir arkadaşım tavsiye etti.Yeni dediysem birkaç haftadır tanıyorum.Önce kendim emin olup sonra size yönlendirmek istedim.Bir kere geleceğe ait söyledikleri için çok vakit var fakat geçmişi ve günceli çok iyi biliyor geleceğe ait de öyle isabetsiz atışlar yapmıyor.Şöyle ki elanit gibi sen ağzını açmadan sana kendini söylemiyor,arada bişeyler soruyor ama inanılmaz isabetli tahminleri var.öyle cümleler kuruyor ki sanırsın karşında o yani esas oğlan var.o senin için şöyle şöyle düşünüyor diyor ve evet adamın ağzından duyduğunuz cümleleri ondan da duymuş oluyosunuz,bu kadarı ilginç ve ansızın tam doğru olan şeyleri söylüyor.bana benimkinin gözlerini ve şu an yaşadığı yeri semtine kadar pat diye söyledi.ben memnun kaldım,biliyosunuz ben de iyi biri falcı arıyordum ve Arzu Hanım'dan memnun kaldım,isteyen olursa tel.unu özelden yazayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?