Canım bu Arzu nerde bakıyor acaba? Benim bildiğim iyi bakan bir Arzu vardı Üsküdar'daydı yanlış hatırlamıyorsam... Acaba o mu diye merak ettim... Bir de ne kadara bakıyor?
kızlar şimdi geldim eeve soğanlık emineye gittim ve kadın gayet tutarlı şeyler söyledi hiç öyle kandırıcak veya senin istediğini söyleyecek bi kadın değil arkadaşıma gayet olumsuz konuştu bana olumlu ama ikimizde memnun kaldık çünkü hissettiklerini söylüyor öyle kandırma yok gibi geldi bana fal tabi göreceli herkes beğenmezzz belki ama ben memnunum bakalım en yakın zaman 2 ayy bekleyip görücez artık:)ama denemelisiniz bence pişman olunmazzz............
Kızlar, yeni bir falcı buldum,bir arkadaşım tavsiye etti.Yeni dediysem birkaç haftadır tanıyorum.Önce kendim emin olup sonra size yönlendirmek istedim.Bir kere geleceğe ait söyledikleri için çok vakit var fakat geçmişi ve günceli çok iyi biliyor geleceğe ait de öyle isabetsiz atışlar yapmıyor.Şöyle ki elanit gibi sen ağzını açmadan sana kendini söylemiyor,arada bişeyler soruyor ama inanılmaz isabetli tahminleri var.öyle cümleler kuruyor ki sanırsın karşında o yani esas oğlan var.o senin için şöyle şöyle düşünüyor diyor ve evet adamın ağzından duyduğunuz cümleleri ondan da duymuş oluyosunuz,bu kadarı ilginç ve ansızın tam doğru olan şeyleri söylüyor.bana benimkinin gözlerini ve şu an yaşadığı yeri semtine kadar pat diye söyledi.ben memnun kaldım,biliyosunuz ben de iyi biri falcı arıyordum ve Arzu Hanım'dan memnun kaldım,isteyen olursa tel.unu özelden yazayım.
teşekkür ederim:))))
bu arada arzuya baktıran deneyen war mı?
yada emine akkaya ya giden war mı kızlar?
şşş benim tanıdığım handekukam nerde o bana siz diye hitap etmezdi.
yoksam sıcaklar mı bu hale getirdi onu
evet yaranılmıyor erkekler.
yıllar önce bayan olduğumu henüz keşfetmemiş,erkek cocugu gizi gezinirken bi sevgilim vardı.
makyaj yap minik.
topuklu giy minik
sacına fön çektir minik
parfümün güzel olsun minik.
yıllar içnde bunlar oturdu
şimdide sölenen kelime bu kadar güzel olmana ne gerek vardı
erkekleri anlayan varsa ondan özel ders almak istiyorum litfen
canım özelden de yazdım,dışarda bi yerde buluşup bakıyor.eskiden üsküdar da bakıyomuş ama bu aynı senin bahsettiğin kişi mi bilmiyorum.50 ye de baktıran var 500 e de dedi,sen bütçene göre bir rakam verirsin ama elbetteki ben fazla veremedim ama iyiydi fal,fal baktıkça açılıyor ve onun ağzından duyduğum cümleleri,bana senin için böyle düşünmüş diyerek,sana bunları demiş diyerek söyledi.onun yaşadığı yeri bildi ve yüzünü tarif etti,beni bunlar etkiledi.
tatlım ben anlamadım ya :S yani belli bi fiyatı yok mu bunun,kişiye göre, bütçeye göremi değişiyo?
arkadaşlar bırını buldum or ya olmaz bukadr müthış bılıyor neyım var neyım yok söyledı şok oldum
canım yok bu bana para konusunda ısrar etmedi,bütçen neye yetiyorsa onu ver ona göre fal uzunluğunu ayarlarız dedi ama az versen de çok kısa bakmıyor.bu arada senin çıkmadı dediğin acaba bu mu merak ettim.bu kadın genç bir kadın,yani öyle teyze falan değil.senin baktırdığın da öyle miydi?Benim baktırdığım Arzu mu bilmiyorum . 2008 te Üsküdar'da Arzu ya baktırmıştım. Hatta aynaya bakıpta söyledi.
olanı az çok bilmişti. 1 kere baktırmıştım .ama gelecek maalesef çıkmadı. Ve aşırı para meraklısı ...
handekuka;
aşağıdan süzdüğünü biliyorum , çabuk çık ortaya :82:
bugün deli pozitifim, çoooooooooooooooooook güzel bir gün olucak.
yüzünüzden tebessümler eksik olmasın
ve bir soru size.
aşık olduğunuz adam çok güzel olduğunuzda ,suratını asıp ne gerek vardı diyosa bundan ne çıkarmak gerekir?
ömür boyu paspal gezmeniz gerektiği mi?
minik onu önemseme sakın,bu handenin de dediği gibi kıskançlıktan başka bişey değil,seni kıskanmış,çok güzel olmuşsun ve başkalarının da dikkatini çekebilirsin demek:)
minik onu önemseme sakın,bu handenin de dediği gibi kıskançlıktan başka bişey değil,seni kıskanmış,çok güzel olmuşsun ve başkalarının da dikkatini çekebilirsin demek:)
Aloooo Sinsed sesimi duyan yok mu? Safiye hanımın tlf numarası yok mu? Varsa rca etsem
canım şimdi duydum seni:)ben safiye hanımı daha yeni duyuyorum,hiç bildiğim biri değil.
canım senin gönderdiğin maile nedense gönderemiyorum mynet olduğundan mıdır nedir başarız diyooo((((
Canım ya bana safiye hanımın tlf verir misin?Araya araya bi hal oldummm.
Falda tabikide butun yasayacaklarini goremezler.. buna zaman yetmez. Ama onemli ayrintilar tutarli cikiyomu ona bakmak lazim.. Bugun xcafe'deki Rana hanima baktirdim.. oda ayni seyi dedi ki ben dedim yok olmaz bu is filan hani ne kendimi kotu hissediyodum nede baska birsey, sadece hayatimla ilgili onemli cizgileri tutturucakmi diye bi merak vardi icimde.. ve tutturdu. Kizim kader nedir bilirmisin diye basladi heee anladim ben onu diye noktaladim. Tipini karakterini cismini mismini bildi.. vasat bi falci degildi anlayacaginiz.. bakalim gorucez.. ben buyuk konusmayi sevmem, hep basima gelmistir zamaninda bu yuzden zamana biraktim.. ha hayatimi yasiyorum su siralar, ne oldu bana anlamadim.. kop kop kopppp
Bu arada bi ara taksimde bulusmak isteyenler varsa birseyler organize edebiliriz sekerlerrr
canım senin gönderdiğin maile nedense gönderemiyorum mynet olduğundan mıdır nedir başarız diyooo((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?