İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım bu Arzu nerde bakıyor acaba? Benim bildiğim iyi bakan bir Arzu vardı Üsküdar'daydı yanlış hatırlamıyorsam... Acaba o mu diye merak ettim... Bir de ne kadara bakıyor?

canım özelden de yazdım,dışarda bi yerde buluşup bakıyor.eskiden üsküdar da bakıyomuş ama bu aynı senin bahsettiğin kişi mi bilmiyorum.50 ye de baktıran var 500 e de dedi,sen bütçene göre bir rakam verirsin ama elbetteki ben fazla veremedim ama iyiydi fal,fal baktıkça açılıyor ve onun ağzından duyduğum cümleleri,bana senin için böyle düşünmüş diyerek,sana bunları demiş diyerek söyledi.onun yaşadığı yeri bildi ve yüzünü tarif etti,beni bunlar etkiledi.

Slm, Yeni üye oldum ben safiye hanımın tlf bilmiyorum bana gönderirseniz sevinirim. Safiye hanımı duymuştum ama tlf bilmiyorum

Slm, Bende yeni üye oldum ama ben pendikte ki safiye hanıma gitmek istiyorum ama tlf numarası yok. Sizde var mı

teşekkür ederim:))))
bu arada arzuya baktıran deneyen war mı?

yada emine akkaya ya giden war mı kızlar?

Benim baktırdığım Arzu mu bilmiyorum . 2008 te Üsküdar'da Arzu ya baktırmıştım. Hatta aynaya bakıpta söyledi.
olanı az çok bilmişti. 1 kere baktırmıştım .ama gelecek maalesef çıkmadı. Ve aşırı para meraklısı ...

siz derken ben genel olarak şey etmiştim

''bu kadar güzel olmana ne gerek vardı'' bu cümleden benim çıkarttığım anlam bu şekerim kıskançlık başka bişi değil

tatlım ben anlamadım ya :S yani belli bi fiyatı yok mu bunun,kişiye göre, bütçeye göremi değişiyo?

tatlım ben anlamadım ya :S yani belli bi fiyatı yok mu bunun,kişiye göre, bütçeye göremi değişiyo?

canım bana şöyle söyledi,500 lira verip,bütün gün uğraşmamızı isteyenler var ama 50 ye baktığım fal da var 100 e de,yani verilen paraya göre süre uzun olur ya da kısa olur dedi ama ben 50 verdiğimde de yarım saate yakın baktı.para konusunda çok ısrarcı değil,gücün neye yetiyorsa onu ver diyor.yani verilen para falın süresini değiştiriyor.

canım yok bu bana para konusunda ısrar etmedi,bütçen neye yetiyorsa onu ver ona göre fal uzunluğunu ayarlarız dedi ama az versen de çok kısa bakmıyor.bu arada senin çıkmadı dediğin acaba bu mu merak ettim.bu kadın genç bir kadın,yani öyle teyze falan değil.senin baktırdığın da öyle miydi?

minik onu önemseme sakın,bu handenin de dediği gibi kıskançlıktan başka bişey değil,seni kıskanmış,çok güzel olmuşsun ve başkalarının da dikkatini çekebilirsin demek:)

minik onu önemseme sakın,bu handenin de dediği gibi kıskançlıktan başka bişey değil,seni kıskanmış,çok güzel olmuşsun ve başkalarının da dikkatini çekebilirsin demek:)

evet bugün öle olmuşum herkes öle diyor, ee akşam bi görüşmem var ben güzel olmıyımda kim olsun

define09 safiye maltepedeki safiyeyse bende duydum ama telini fln bilmiyorum bilen vasa paylasabilir mii.?

bir de cafe zade armağan tutan arkadaşlar paylaşabilir mi kim nasıl ona göre ölçüp tartalım çıkan çıkmayan falları

X Cafe Rana Hanım nerede acaba? Gerçi isimsizfrt beğenmemişti. Gidip de beğenen-beğenmeyen yorumları olan var mı?

arkadaşlar size yararı olurmu bilmiyorum ama kadikoyde
'' incafe''
diye bir yer var ordaki falcı bayanda bayagı popüler ve ben 6 kiz arkadasımı
goturdum incafeye kızlarda memnun kaldı bılgınıze..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…