İstanbul'da Fal - Falcılar

tubili34 daha önce demişti ki, fal baktırmadan önce 3 harflilerin yalan söylememesi ve musallat olmaması için felak-nas surelerinin okunması gerekiyormuş demişti. 21'er kere mi okumak gerekiyor acaba bilen veya deneyen var mı? Çünkü üç harfliler aracılığıyla fal bakanlarda bunlar bazen doğru bazen de yalan söyleyebiliyorlarmış.

Bu Arzu eskiden Üsküdar’da bir evde fal bakan başı kapalı olan Arzu mu? 7 yıl kadar önce baktırmıştım. Çok hızlı hızlı söylüyordu. Zamanlar ileri atsa da söyledikleri doğru çıktı. Ama artık çok fazla para istediğini duydum. 5 dakika bir şeyler söyleyip başka müşteri bekliyor diyormuş. Başka bir soru daha sorarsanız 100 TL daha ver diyormuş. Başka giden bilgisi olan var mı?

evet eskiden üsküdarda evde bakıyomuş,buğday tenli orta boylu bir kadın ve başörtüsü yok ama sürekli saçını göstermeyen bir şapka takıyor ama onun dışında kıyafetleri kapalı değil.evet çok hızlı konuşuyor acaba aynı kişi mi merak ettim.sonuna doğru uzatırsan acele ediyor ama bana hiç paragöz gibi davranmadı,öyle başka soru sorarsan 100 tl falan demedi.bu işler gönül işi dedi hatta,tamam para istiyor ama çok veremiyorsan benim için sorun değil dedi.acaba dediğin kişi mi ve bana dedikleri çıkar mı merak ediyorum.

Arzu eskiden Üsküdar'daki bir evde bakıyordu. Şimdi Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye civarında ortaklaşa belirlediğiniz bir kafe-restorana gelip bakıyor. Yediklerinin parasını da siz ödüyorsunuz tabii.

merhaba,
iyi bir falcı arıyorum numarasını verebilirmisiniz rica etsem özelden yazarsan sevinirim ben yazamıyorum yeniyim daha burada teşekkür ederim şimdiden,yeri netarafta birde?

Arzu'nun cinleri var onlar söylüyorlar diye biliyorum. Eskiden suya ve aynaya bakıyordu. Şimdi kağıda yazıyormuş.
teşekkür ederim mesaj attım sinsed'E cvp verır umarım ama da,
sen baktırmayı dusunuyormusun,tlfonda konuşup bılgı aldın mı peki neye baktıgına dair falan,

Makyajı / kıyafeti abartılı bulmuş olabilir. Çok yazmasam da forumu biraz geriden takip ediyorum. En son ayrılmıştınız galiba, tekrar mı barıştınız?

Bir kaç ay önce kardeşim baktırmıştı. Biraz bir şeyler söyleyip bekleyenler var diye gidiyormuş. Bir soru daha sorarsan da 100 TL daha istiyormuş. Biraz daha uzarsa 50,150 TL daha istiyormuş.
tatlım ben anlamadım ya :S yani belli bi fiyatı yok mu bunun,kişiye göre, bütçeye göremi değişiyo?

Arzu'nun cinleri var onlar söylüyorlar diye biliyorum. Eskiden suya ve aynaya bakıyordu. Şimdi kağıda yazıyormuş.

gül perisi yazdıklarını okudum evet aynı kişiden bahsediyoruz,tüm ayrıntılar tuttu çünkü,sana dedikleri çıkmış,inşallah bana da çıkar,güncelle ilgli başarılı buldum ben ama para konusunda hiç ısrarcı değildi.

Başına türban değil de şapka takıyor, o mu acaba?

Canım ben sana diğer arkadaşlarla beraber toplu olarak tel.u yazdım,alamadın mı,cevap beklediğini yazmışsın ama yazdığın sayfaya geri dönemedim,burdan yazdım.

Evet aynı kişi. Belki iyi bir gününe denk gelmiştir:) Kardeşim birkaç ay önce baktırmıştı ama belki hafta sonu olduğu için acele etmiştir. Ama paraya düşkün olduğunu söyledi. Sen hafta içi mi buluşmuştun?

evet ta kendisi canım. ama o dönem çok az fal baktırıyordum.söyledikleri kötü dönem zamanında ilaç gibi gelmişti bana :). nitekim bende gelecekle ilgili dedikleri çıkmadı...
gülperisi mi yazmıştı çok sonradan çıktı diye ....
belki sanada çıkar ...

bilmiyorum canım bana para konusunda ısrarcı değildi, ama ben de en az 50 verdim,birden fazla baktırdım ben hiç ısrarcı olmadı,bir de evet ben hep hafta içi baktırdım.

İki kere gitmiştim. İlk gittiğimde 2005'te olacak dediği bir şeyi 2. gidişimde 2007'de olacak dedi. Zaman geçtiği için çok net hatırlamıyorum ama 2. gidişimde dediği zamanda olmuştu. Fotoğraf göstermiştim, karakterleri hakkında bilgi vermişti. Genelde doğru söyledi karakterleri.Gelecekle ilgili dediklerinin yarısı çıktı yarısı çıkmadı.

peki gülperisi bu kadının gelecekle ilgili söyledikleri çıktı mı sana?

ayrıca ay büyüyene kadar yani 15ne kadar su falı baktırın...

gerçi çıkmıo ama:)en azından 3 harfliler musallat olmuo

sizde kaç yıl sonra çıktı dedikleri ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…