x cafe Rana'ya 3 defa gittim ama dediği hiçbir şey çıkmadı..3 Harflileri var sanırım ve bu yuzden mevcut durumu bılıyo ama ılerıye yönük söyledıklerı hiçç olmadı..ustelık cok kısa baktı..Değmez bence verılen paraya.
Kızlar, yeni bir falcı buldum,bir arkadaşım tavsiye etti.Yeni dediysem birkaç haftadır tanıyorum.Önce kendim emin olup sonra size yönlendirmek istedim.Bir kere geleceğe ait söyledikleri için çok vakit var fakat geçmişi ve günceli çok iyi biliyor geleceğe ait de öyle isabetsiz atışlar yapmıyor.Şöyle ki elanit gibi sen ağzını açmadan sana kendini söylemiyor,arada bişeyler soruyor ama inanılmaz isabetli tahminleri var.öyle cümleler kuruyor ki sanırsın karşında o yani esas oğlan var.o senin için şöyle şöyle düşünüyor diyor ve evet adamın ağzından duyduğunuz cümleleri ondan da duymuş oluyosunuz,bu kadarı ilginç ve ansızın tam doğru olan şeyleri söylüyor.bana benimkinin gözlerini ve şu an yaşadığı yeri semtine kadar pat diye söyledi.ben memnun kaldım,biliyosunuz ben de iyi biri falcı arıyordum ve Arzu Hanım'dan memnun kaldım,isteyen olursa tel.unu özelden yazayım.
Bu Arzu eskiden Üsküdar’da bir evde fal bakan başı kapalı olan Arzu mu? 7 yıl kadar önce baktırmıştım. Çok hızlı hızlı söylüyordu. Zamanlar ileri atsa da söyledikleri doğru çıktı. Ama artık çok fazla para istediğini duydum. 5 dakika bir şeyler söyleyip başka müşteri bekliyor diyormuş. Başka bir soru daha sorarsanız 100 TL daha ver diyormuş. Başka giden bilgisi olan var mı?
merhaba,
iyi bir falcı arıyorum numarasını verebilirmisiniz rica etsem özelden yazarsan sevinirim ben yazamıyorum yeniyim daha burada teşekkür ederim şimdiden,yeri netarafta birde?
teşekkür ederim mesaj attım sinsed'E cvp verır umarım ama da,
sen baktırmayı dusunuyormusun,tlfonda konuşup bılgı aldın mı peki neye baktıgına dair falan,
handekuka;
aşağıdan süzdüğünü biliyorum , çabuk çık ortaya :82:
bugün deli pozitifim, çoooooooooooooooooook güzel bir gün olucak.
yüzünüzden tebessümler eksik olmasın
ve bir soru size.
aşık olduğunuz adam çok güzel olduğunuzda ,suratını asıp ne gerek vardı diyosa bundan ne çıkarmak gerekir?
ömür boyu paspal gezmeniz gerektiği mi?
tatlım ben anlamadım ya :S yani belli bi fiyatı yok mu bunun,kişiye göre, bütçeye göremi değişiyo?
Arzu'nun cinleri var onlar söylüyorlar diye biliyorum. Eskiden suya ve aynaya bakıyordu. Şimdi kağıda yazıyormuş.
canım yok bu bana para konusunda ısrar etmedi,bütçen neye yetiyorsa onu ver ona göre fal uzunluğunu ayarlarız dedi ama az versen de çok kısa bakmıyor.bu arada senin çıkmadı dediğin acaba bu mu merak ettim.bu kadın genç bir kadın,yani öyle teyze falan değil.senin baktırdığın da öyle miydi?
Başına türban değil de şapka takıyor, o mu acaba?
evet eskiden üsküdarda evde bakıyomuş,buğday tenli orta boylu bir kadın ve başörtüsü yok ama sürekli saçını göstermeyen bir şapka takıyor ama onun dışında kıyafetleri kapalı değil.evet çok hızlı konuşuyor acaba aynı kişi mi merak ettim.sonuna doğru uzatırsan acele ediyor ama bana hiç paragöz gibi davranmadı,öyle başka soru sorarsan 100 tl falan demedi.bu işler gönül işi dedi hatta,tamam para istiyor ama çok veremiyorsan benim için sorun değil dedi.acaba dediğin kişi mi ve bana dedikleri çıkar mı merak ediyorum.
evet eskiden üsküdarda evde bakıyomuş,buğday tenli orta boylu bir kadın ve başörtüsü yok ama sürekli saçını göstermeyen bir şapka takıyor ama onun dışında kıyafetleri kapalı değil.evet çok hızlı konuşuyor acaba aynı kişi mi merak ettim.sonuna doğru uzatırsan acele ediyor ama bana hiç paragöz gibi davranmadı,öyle başka soru sorarsan 100 tl falan demedi.bu işler gönül işi dedi hatta,tamam para istiyor ama çok veremiyorsan benim için sorun değil dedi.acaba dediğin kişi mi ve bana dedikleri çıkar mı merak ediyorum.
Evet aynı kişi. Belki iyi bir gününe denk gelmiştir:) Kardeşim birkaç ay önce baktırmıştı ama belki hafta sonu olduğu için acele etmiştir. Ama paraya düşkün olduğunu söyledi. Sen hafta içi mi buluşmuştun?
peki gülperisi bu kadının gelecekle ilgili söyledikleri çıktı mı sana?
tubili34 daha önce demişti ki, fal baktırmadan önce 3 harflilerin yalan söylememesi ve musallat olmaması için felak-nas surelerinin okunması gerekiyormuş demişti. 21'er kere mi okumak gerekiyor acaba bilen veya deneyen var mı? Çünkü üç harfliler aracılığıyla fal bakanlarda bunlar bazen doğru bazen de yalan söyleyebiliyorlarmış.
Bu Arzu eskiden Üsküdar’da bir evde fal bakan başı kapalı olan Arzu mu? 7 yıl kadar önce baktırmıştım. Çok hızlı hızlı söylüyordu. Zamanlar ileri atsa da söyledikleri doğru çıktı. Ama artık çok fazla para istediğini duydum. 5 dakika bir şeyler söyleyip başka müşteri bekliyor diyormuş. Başka bir soru daha sorarsanız 100 TL daha ver diyormuş. Başka giden bilgisi olan var mı?
İki kere gitmiştim. İlk gittiğimde 2005'te olacak dediği bir şeyi 2. gidişimde 2007'de olacak dedi. Zaman geçtiği için çok net hatırlamıyorum ama 2. gidişimde dediği zamanda olmuştu. Fotoğraf göstermiştim, karakterleri hakkında bilgi vermişti. Genelde doğru söyledi karakterleri.Gelecekle ilgili dediklerinin yarısı çıktı yarısı çıkmadı.[/QUOTE
süreçte baya uzunmuş...cevap için çok teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?