İstanbul'da Fal - Falcılar

Çiğdem nerde bakırköyde?

rita hanımın telefonunu msj atarmısın lütfennnnnn

arkadaşlar bu rita ilgisi neden arttı anlamadım ama bence dikkatli olun,bana öyle şeyler söyledi ki yataklara düştüm,ama sonra baktım biçok kişiye çıkmamış,bu forum dışında da araştırdım,ritanın falları hiç çıkmıyormuş,onun için artık delirdi diyorlar.bir tanıdığımın sevdiği bir yakınına annen delirecek,akıl hastanesine düşecek,al bak ben de burdayım falan demiş,aradan yıllar geçmiş,tabi ki annesi delirmemiş ama o kızcağız da ilk duyduğunda benim gibi şoka girip kendine gelememiş,lütfen bu deli kadına canınızı acıtması için para vermeyin kızlar...

Kızlar merhaba,

daha önce ben de kahve falı falan hikaye derdim ama bu ara ben de fena takılmış durumdayım
size bir mail adresi vereceğim gonul_kahraman@hotmail.com çok iyi kahve falı bakıyor normalde 10.TL ücretli ama 1 kereye mahsus 2-3 kişinin falına bakacak tanınma amaçlı . fincanın resimlerini değişik profillerden çekip gönderin size mail üzerinden geri dönüş yapacaktır.
benden size tavsiye müptelası olabilirsiniz.
Baktıran arkadaşlar lütfen buradan bilgi versinler .
Teşekkürler

o dediğiniz pilav kafede bakan kadın gercekten hıcbışey bılmıo benm gitarımı görmuştu senın sanata karşı yetın var dedı çizimde iimişim(onu bıldı bitek=)onun dışında verılen paraya yazık

Mine nin telini alabilir miyim acaba?burdan yazabiliyor musunuz?nasil oluyor?
tesekkurler

çiğdem'i bilemem ama benim üç atlımı yazmışsın. dilek ve nihal benim de favorilerim. hep nokta atışı ikisi de iyi. kafe falcıları arasında ben de tek geçerim. armağanın da enerjisini çok severim, pozitifliğini, hoş sohbetini... imkansız gözüyle bakmamalısın, benim işsiz olduğum bir dönemde gireceğim işyerini tarif etmişliği vardır kendisinin, gelecekte de başarılı bence. hoş ona kalsa şu an evlenmiştim, aslında evlenirdim de, benim salaklıklarım yüzünden sürünüyo ilişki.. falcı napsın

kızlar dejavu yiğit nasıldır sizce?gidilmeye değer mi?gelecekle ilgili söyledikleri çıkıyor mu?

msnden ekledim ayrıca mail attım cevap gelirse fincan resimlerini yollayacağım bakalım ama henüz cevap gelmedi

tasula türkan
pilav cafe biriz hnm,bi halt bilemeyen hanım
angels cafedeki şişko ihtiyar teyze

Ne hoş tahmin yürütme helede angels cafe şişko ihtiyar teyze lafına bayıldım haklısın ben o şişko ihtiyar teyzeyim. Kızımla aynı yaştaymışsınız yani 30 yaş onca yazı yazdım bu sitede insanlara ve kelimeleri seçerken kişiliklere gelebilecek tek bir kelime olmamasına özenle önem verdim. Ve şu an yazdıgınızı okudugumda keşke dedim bu genç dosttumda aynı özeni gösterseydi ve beyaz saçlı kilolu teyze deseydi.

Sakın kelimene alındıgımı sanma sadece 30 yaşında bir insanın hayatın içinde kelimelere önem vermesi gerektigini düşünürüm seninle akran bir kızım oldugundan sitemim bana yöneltigin kelimeye degil sitememimsenin yaşındaki bir insanın benim yaşımda bir insandan bahsederken en azından kendine saygısı nedeniyle kelimeleri dogru seçememesine... Söz vermiştim tahmin dogru olursa okeyliycem diye buda okeylememdir. Saygılarımla.

bu yüzde yüz emin olmak hangi zekanın ürünü acaba? niye yüzde yüz deniliyor. farkında değiller mi bir insana %100 diyecek kdr ahkam kestiklerinde yukarıdakinin onları duyacağının? bu nasıl bir şey anlamıyorum gerçekten. kimsin yahu sen, etten kemiktensin. boyut ötesini bile göremiyorsun. 2 boyutla yaşıyorsun hayatında. bana da aynısını söylemişti tam tersi oldu.

;bir çalışma arkadaşımın daha önce gittiği  bir falcıyla tanıştım.kendisine sadece falcı demek hakaret olabilir ece hanım özür dilerim şimdiden.  dedesi evliya ninesi evliyaymış. 5 yaşından beri ön görüsü varmış kimsenin görmediklerini görüp daha yaşanmadan yaşanacakları görebiliyormuş. dedesinin anneannesinin ölümlerini gerçekleşmeden önce bilmiş vb gibi bir sürü olay. rica minnet bir kahve falıma baktırdım hanımefendinin modu çok önemli çünkü insanlardaki negatif pozitif enerjileri algılayabiliyormuş. değil yaşadıklarımı yaşayacaklarımı hatta düşündüklerimi neyi yaparsam doğru olur neyi yapmazsam yanlış olur beni kitap gibi okuyarak anlattı. ama donup kaldığım nokta bu değil madem konumuz fal inanılmaz bir olay yaşadım fala inanmazdım inanmaya başladım) bir akşam ablamla dertleştik eşinin işinde  sıkıntı vardı dedimki abla ben biriyle tanıştım gel arayalım. aradık rica ettik bir kahve içti ablamın niyetine kapattı. telefonda eniştemin işlerini anlattıktan ve neler olacağını söyledikten sonra ablama eşinin kendisini aldattığını da söyledi. aldattığı kadının iş yerinde çok yakınında bir bayan olduğunu söyledi . bu kadıni eniştemin sekreteriydi. neler olduğunu ablam nasıl davranırsa evliliğinin süreceğini ne yaparsa sorunun büyüyeceğini anlattı. hiç birimiz kondurmadık anlattıklarını enişteme. iki gün sonra eniştemle ablam yüzleşti eniştem sekreteriyle ablamı aldattığını itiraf etti. ablam ece hanımın kendisine önerdiklerine birebir uydu evlilikleri toplandı ece hanıma çok teşekkür ederiz. çok cüzi bir miktara bakıyor helal olsun, bence buyuk yeteneğini herkes duymalı bu kadar mütevazi olmayın ece hanımmadem konumuz fal inanılmaz bir olay yaşadım fala inanmazdım inanmaya başladım))

canım peki biz nasıl ulaşıcaz bu ece hanımaa ....nerde nasıl kaça bakıyor teli nosu nedir bilgi verirsen sevinirim

ece hanım'a buradan teşekkür ettiğinize göre kendileri de buralarda sanırım.

Minenin telini bana bir arkadas göndermişti zamanında ama sonrasında ben aylarca ne girebildim ne mineyi arayabildim ve zaman aşımından sanırım msjlarim silindi ve istanbulda değilim Eylül'e kadar cepten bağlandım çünkü ne laptopum ne tv var evde ama eskilere sorarsan onlar bilirler eğer öğrenirsen banada gönderebilirmisiniz özelden ve ne olgu ne biriz pilav kafe bildi hatta okadar olumsuz konustularki ben sok olmuştum yani bu evrende asla birdaha görüşme yok genişletdi ve tak tam tersi görüşme talep ettiler hoş Mine zamanı tutturamadi ama kesinlikle sana asla öyle gelmezsede görüşme var dedi hatta imkansız dediğin ene sonunda olacak dedi o senin istemesende kısmetin ve ilk aşaması gerçekleşecek yakında hala inanamıyorum hersey gönlünüzde olsun

Kızlar Güneşli'de evinde bakan bir bayan var, adı Seda, ben bugün gittim memnun kaldım ama ilk defa gittiğim için sizin de fikirlerinizi merak ediyorum. Belki konuda daha önce de adı geçmiştir bilmiyorum ama bu bayanı bilen var mı, gidip de memnun kalan dediklerinin çıktığına şahit olan var mı aramızda?

ece hanıma ulaşmak kolayda burdan numarasını yazıp açık reklam yapıyormuş gibi görünmek istemem istanbulda beşiktaşta bakıyor sadece eş dost arkadaş akrabaya bakıyormuş bende işte o iş arkadaşımın vesilesiyle tanıştım çevresinden çok baskı görmüş neden bu yeteneğini harcıyorsun diye insanlara yardımcı olabilirsin demişler öyle başlamış zaten zamanla oturup konuştukça resmen yaşam koçluğu yapıyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…