Mine kimdi, neredeydi ki? Onu da kaçırmışım... Kaybettiysek belki peşine düşer buluruz tekrar =)
kımse soylemıyecek mı falcı mercanın nere de oldugunu
Evde veya telefonda baktığını biliyorum bir de pahallı olduğunu... Başka bilgim olsa valla söylerdim
tesekkur ederım cnm numarasını bılıyorsan ozelden msj atabılrmısnz acaba ? evi hangı semtte acaba
evet sahıle yakın angels var onun aşagısında sağda kalıo...hatta pilavcı var karşısında ...sahile yakinmi canm senin dedigin yer ??? adi ne bakan kisinin yazarsan sevinirim... mehtapa gitmek isteviyorum bunada giderim hehe
hayatımda hiç fal baktırmadım hiç inanmamışımdır böyle şeylere. tanıdıklarım var bağdat caddesinde ki sembol cafe de serkan diye biri varmış. çok iyiymiş fal konusunda dediklerine göre.
böyle yorum yaparak zaten insanlar sizi merak edecekler:)..bu gayet normal...bu da bir tür reklam!
kim olduğunuzu bilmiyoruz..ama elimizde ki verilere bakalım:)bilgiler doğru ise eğer...benim izlenimlerim ekte ki gibi...
-50 yaş üzereyim dediğinizi hatırlıyorum;
-bayansınız;
-foruma yorum yaptığınız saatler çok farklı...yani internete rahat girebiliyorsunuz..ya evde bakıyorsunuz veya bulunduğunuz ortam rahat;
-güçlü bir ifade şekliniz var;
-isminiz bu forumda geçmiş;
-benim unuttuğum bilgi varsa,listeye ekleyebilirsinz;
eee..bu bilgiler doğrultusunda,merak edenler tahmin yürütebilir:)...ben yürttüm:)
tasula türkan
pilav cafe biriz hnm,bi halt bilemeyen hanım
angels cafedeki şişko ihtiyar teyze
sağlam durmaya çalış, çok zor bir kalp acısı ama gün olur devran döner, bu işler hiç belli olmaz, hakkında hayırlısı, gerçekten..
özelden cevap atamıyorum ya herkesin önünde teşekkür etmek istedim:):):) ve başka bi tavsiyen varmı???
Valla falları çıkmamış, ve çoğu falcı geçmişimle, şuanımı bile bilememiş olduğu için fazla bir tavsiye de bulunamam açıkçası... Yeşilköy Gül'ün ilk falı çıkmıştı sadece ama ikinci falında o da tutarsızdı... Onun dışında eğer bir kişiye odaklı bir fal baktırmak istiyorsan Nostradamus Olgu çok övülüyor... Bir de ben şuan en çok Maltepe Gelincik cafedeki azeri kadını merak ettim... En kısa zamanda ona gitmek istiyorum ama ben denemedim burdaki bir arkadaşımızın yorumundan dolayı çok merak ettim...
bende kadıköyde orta kapı dıe bı yer vardı orda baktırmıştım...sevdiğim ınsan başka biriyle evlenmişti aradan da 3 yıl gecmişti görüşmeyelı sorıyım dedım tarot bakıodu''bu sordugun kişinin ailesınde sorun var işten başka bişey dusunumez olmuşlar...ve mahkeme kartı çıktı bu boşanıp sana gerı donucek ''dedi...bnde yuh dedım daha neler 3 yıldır görmüorum etmıorum ne donmesı dedim ''olur dedi sen bile anlamazsın''
sora okulumu bırakacağımı başka bişey okuyacagımı söledı...ağbimin tanıdık bıtıyle evleneceğini ama olmayacağını söledı...
aradan 3 ay gectı agbım 18 yıllık komşumuzun kızıyla çıktı olmadı...aradan 5 ay gecti benm sevdiğim adam şuan eşim olan adam boşandı ve bana geri döndü...
ve ben onu alıp kadının yanına gittim ..sen nasıl bıldın ya dedım ...:)))benm 6. hıssım yuksek senınde öle sen bana o elektriği verdın dedı:)))
sonra bebeğimiz olucgı zaman gittim kızın oluck dedı ama bılemedı ...bnce sadece ılk kez bakabıldıgıne ıı bakıo die düşünüyorum...süper bı falcı bnce
selam canım ben o gelincik cafedeki azeri kadını biliyorum.normal bizler gibi türkçe konuşan bi kadın,türkiyede doğmuş büyümüş,gelecek için söyledikleri ne olur bilmem ama fal konusunda bence vasattan vasat.bi kere sana sormadan tek kelime bilmiyor,senin anlattıklarına göre yorum yaparak bakma tarzı var,ha o yorumlar tutarsa ne ala,bence boşuna para harcamaktır oraya gitmek,ben gitmiştim,bir daha da gitmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?