İstanbul'da Fal - Falcılar

Mine kimdi, neredeydi ki? Onu da kaçırmışım... Kaybettiysek belki peşine düşer buluruz tekrar =)

Mine..eğer eskiden Nostradamus da çalışan ve artık telefon veya evde bakan Mine ise....ben telefonda baktırmıştım...değerlendirme...sıradan bir fal derim.
kişilik analizi fena değil...ama mevcut durumu iyi toparlayamamıştı ve gelecek için söyledikleri...eh işteee...pek çıkmadı zaten.bu fal her yerde bulunur...bu benim yorumum tabii.ama beğenen de vardı sanırsam:)fal işte..biri beğenir...diğeri beğenmez.

tesekkur ederım cnm numarasını bılıyorsan ozelden msj atabılrmısnz acaba ? evi hangı semtte acaba

Yok canım maalesef Mercan'a hiç ilgim olmadığı için iletişim bilgisi yok... Ama başka istediğin biri varsa falcı rehberime bakarım...

sahile yakinmi canm senin dedigin yer ??? adi ne bakan kisinin yazarsan sevinirim... mehtapa gitmek isteviyorum bunada giderim hehe
evet sahıle yakın angels var onun aşagısında sağda kalıo...hatta pilavcı var karşısında ...
ismını hatırlamıorum ama tarot ve kahve aynı anda bakıo 20tl alıo...bi bayan 40 45 yaşlarında...tavsıe ederım ama bi seferlıgıne...

hayatımda hiç fal baktırmadım hiç inanmamışımdır böyle şeylere. tanıdıklarım var bağdat caddesinde ki sembol cafe de serkan diye biri varmış. çok iyiymiş fal konusunda dediklerine göre.

evet ben serkana baktırmıştım oğlumun erken dogdugunu falan bilmişti kayınvaldemın özunde ıı oldugunu sölemesıyle butun falcılıgı bıttı gözumde bnce onun 3 harflılerı var hep sağa sola bakıo:))) ama arkdşımn falı çıkmadı işten ayrılmadı ve cocuguda olmadı...

tasula türkan
pilav cafe biriz hnm,bi halt bilemeyen hanım
angels cafedeki şişko ihtiyar teyze

özelden cevap atamıyorum ya herkesin önünde teşekkür etmek istedim:):):) ve başka bi tavsiyen varmı???

Valla falları çıkmamış, ve çoğu falcı geçmişimle, şuanımı bile bilememiş olduğu için fazla bir tavsiye de bulunamam açıkçası... Yeşilköy Gül'ün ilk falı çıkmıştı sadece ama ikinci falında o da tutarsızdı... Onun dışında eğer bir kişiye odaklı bir fal baktırmak istiyorsan Nostradamus Olgu çok övülüyor... Bir de ben şuan en çok Maltepe Gelincik cafedeki azeri kadını merak ettim... En kısa zamanda ona gitmek istiyorum ama ben denemedim burdaki bir arkadaşımızın yorumundan dolayı çok merak ettim...

Sevgili Suzans,

Maalesef ben özelden mesaj atamıyorum. Forum için henüz o kadar değerli olmadım O kadar da her lafın altına cevap yazıyorum ama olmadı :) Ne ise Soğanlık Emine ve Üsküdar'arzunun bilgileri maalesef bende yok, ama forumdaki eski arkadaşlar bu konuda çok paylaşımcılar inanıyorum ki, bilenler sana mesaj atacaklardır ki bana da yollmayı unutmayacaklardır :)

selam canım ben o gelincik cafedeki azeri kadını biliyorum.normal bizler gibi türkçe konuşan bi kadın,türkiyede doğmuş büyümüş,gelecek için söyledikleri ne olur bilmem ama fal konusunda bence vasattan vasat.bi kere sana sormadan tek kelime bilmiyor,senin anlattıklarına göre yorum yaparak bakma tarzı var,ha o yorumlar tutarsa ne ala,bence boşuna para harcamaktır oraya gitmek,ben gitmiştim,bir daha da gitmedim.

aslı bu bayan hala orta kapıda mı,adı ne?Lütfen bildiklerini bana yaz canım.

Ben de arkadaşımla geçen haftalarda baktırdım kendisine. İkimiz de hiç beğenmedik.

Bakırköy'de Emel'e gittim geçenlerde, fazla beğenmedim. Bir kere çok ağır. Ağzından laf zor dökülüyor.

gecen hafta mercana baktırdım, yuzde yuz emın oldugu bır sey yuzde yuz yanlıs cıktı. ınanılmaz begenmıstım ama fena tosladı. cok uzgunum. aynı sekılde burda en cok bahsı gecenlerın hepsıne gıttım, onlar da bılemedıler. parayı da bos yere harcıyoruz.

gecenlerde cafe zade a r m a ğ a n hanıma gittim.. geçmiş ve şimdiyle alakalı herşeyi bildi.. çok etkiledi beni.. geleceğe gelince, olması bana göre imkansız sözylediği çok şeyin ama, bekleyip görücez.. keşke olsa dedikleri

bakırköyde ç i ğ d e m'e gittim, o da pek çok şeyi bildi, geleceği bekleyip görücez onda da.. ama çiğdem de çok sıra oluyo ve randevu vermiyolar.. oturup saatlerce bekliyosun..

beşiktaş sembolde k a d i r var, yeni sayılır, o süper, ama ben yine cılkını çıkardığım için, son baktıkları çıkmadı, ilk baktığında günü gününe çıktı..

yine beşiktaş sembolde n i h a l i zaten tek geçerim..

taksim kadınlar kahvesi d i l e k de iyi ama, ona sık gitmemek lazım, seyrek gidince döktürüyo..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…