İstanbul'da Fal - Falcılar

Şimdi düşündümde bazılarınız bizim kafeye geliyo hatta bana fal baktıranlarda var yazdılar okudum buradan geldiginizi bilmemek tuhaf... Bak falcıytız ama bilemiyoruz kötü falcımıyım neyim:)))))

cok falcı denedım ama bugune kadar hıc memnun kaldıgım olmadı .tam tatmın oluyor gıbı oluyorum 2.gıdısımde sacmalıyorlar .neyse bende bugunlerde falcıya cok ıhtıyac duyuyorum falcı arayısındayım yanı .gıdıp te cok memnun olduguuz bı yer var mı ? bayag yorumlar yapılms okumaya calstım ama o kadar cok tavısye edılen yerler olmus kı kafam karıstı hangısıne gıdıcegımı sasrdım .mumkunse taksım den olsun .bakırkoydekı butun falcıları gezdım hepsı bırbırınınn taklıdı .taksımde majestik cafede emre'ye baktrmsdım 2 dkka surmedı bır de nerıman'a baktrmsdm uzun surmusdu ama gecmsı bılıyor sadece gelecek hakkında bırsey bılmıyor .majestıc de baska kımler var ,bırde kadınlar kahvesını merak edıyorum ,gıdenler nasıl memnun mu ?

Şimdi düşündümde bazılarınız bizim kafeye geliyo hatta bana fal baktıranlarda var yazdılar okudum buradan geldiginizi bilmemek tuhaf... Bak falcıytız ama bilemiyoruz kötü falcımıyım neyim:)))))

Nickimtrak ben sizi çok merak etmeye başladım Ben baktırdım mı acaba size? Yüksek ihtimal denemediğim falcı kalmadı çünkü. Hepsi hakkında yorum da yaptım üstelik umarım kötü şeyler yazmamışımdır :) Mahçup oldum bak şimdi yaaaa

Son düzenleme:
geçen gün cevizlideki angel cafe serkana gidelim dedik ama maalesef kapanmış ve maltepeye taşındığının bilgisini aldık acaba angel cafe serkanın nereye taşındığını bilen var mı? varsa lütfen yazabilir mi??? teşekkür ederim...

Canım çok kişi merak eder oldu beni... Baktırdınız varsaysak dahası kötü yorum yapsanız bu sizin özgür iradeniz olur ki buna ne kırılır ne gücenirim sadece gülümser zamanı gelince bakılan çıkınca olay farklılaşır derim kaldı ki beni beyenenlerde olacak beyenmiyenlerde tek derdimiz bu olsun sevgiyle kal canım...

maltep çanga cafe teli bilen varmı ve hala serkan ordamı .... haberlerinizi bekliyorum lütfen...

böyle yorum yaparak zaten insanlar sizi merak edecekler:)..bu gayet normal...bu da bir tür reklam!

kim olduğunuzu bilmiyoruz..ama elimizde ki verilere bakalım:)bilgiler doğru ise eğer...benim izlenimlerim ekte ki gibi...

-50 yaş üzereyim dediğinizi hatırlıyorum;
-bayansınız;
-foruma yorum yaptığınız saatler çok farklı...yani internete rahat girebiliyorsunuz..ya evde bakıyorsunuz veya bulunduğunuz ortam rahat;
-güçlü bir ifade şekliniz var;
-isminiz bu forumda geçmiş;
-benim unuttuğum bilgi varsa,listeye ekleyebilirsinz;

eee..bu bilgiler doğrultusunda,merak edenler tahmin yürütebilir:)...ben yürttüm:)

Sevgili genç dosttum asla sizlerle yazışmamı bir reklam aracı görmedim öncelikle bunu belirtmek isterim. Siteye yazdıgım her yazı bir bütünün parçası eger amaç falcı oldugum için reklam saglamaksa ki bu düşünülürse ben susar aslada bu sayfalara yazmam.

İfadem güçlüdür evet nedeni edebiyatlada ugraşıyor hikaye ve şiirler yazıyor olmam... Bir tahmin yürüttüm demektesiniz tahmininizi özelden özel yazabiliyorsanız benle paylaşırsanız bu dogruysa söz evet diycem.

Bu arada bu forumda falcı oldugumu belirtme nedenim reklam saglamak degil sadece dürüst olmaktan ibaretti sevgiler...

phesta merhaba banada soğanlık eminenin numarasını rica etsem verirmisin

+ 23 yıl deneyimli :) En uzun falı 15 dakika sürüyor. Yıllardır bu düzen hiç değişmemiş. Ekleyelim lütfen :)

Son düzenleme:
Merhabalar,bende uzun zamandır fala meraklıyım,istanbuldaki bir çok falcıya gitmişimdir.En son caddebostandaki zeynep hanıma gittim oldukça başarılıydı dedikleri bir kaç gün sonra çıkmaya başladı.Açıkçası kafelerdeki falcıları pek sevmiyorum,hemen hemen hepsine gitmişimdir,neredeyse hiç birinden memnun kalmadım.Sadece rita hanıma ve elmira hanıma hiç baktırmadım ve haklarında çok iyi şeyler duyuyorum eğer telefonları olan varsa yollarsanız çok sevinirim:)

bende kadıköyde orta kapı dıe bı yer vardı orda baktırmıştım...sevdiğim ınsan başka biriyle evlenmişti aradan da 3 yıl gecmişti görüşmeyelı sorıyım dedım tarot bakıodu''bu sordugun kişinin ailesınde sorun var işten başka bişey dusunumez olmuşlar...ve mahkeme kartı çıktı bu boşanıp sana gerı donucek ''dedi...bnde yuh dedım daha neler 3 yıldır görmüorum etmıorum ne donmesı dedim ''olur dedi sen bile anlamazsın''
sora okulumu bırakacağımı başka bişey okuyacagımı söledı...ağbimin tanıdık bıtıyle evleneceğini ama olmayacağını söledı...
aradan 3 ay gectı agbım 18 yıllık komşumuzun kızıyla çıktı olmadı...aradan 5 ay gecti benm sevdiğim adam şuan eşim olan adam boşandı ve bana geri döndü...
ve ben onu alıp kadının yanına gittim ..sen nasıl bıldın ya dedım ...:)))benm 6. hıssım yuksek senınde öle sen bana o elektriği verdın dedı:)))
sonra bebeğimiz olucgı zaman gittim kızın oluck dedı ama bılemedı ...bnce sadece ılk kez bakabıldıgıne ıı bakıo die düşünüyorum...süper bı falcı bnce

arkadaslar bu topıcde bahsedılen falcı mercan hangı cafe ve semtte fal bakıyor ? baktıranlar memnun mu ?

Uzun zamandır yokum ve hala sayfaları okumaya çalışıyorum bazi eskiler yok gibi ve çok değişen birsey yok ama ne olgunun ne birisin söyledikleri çıktı hatta söylediklerinin tam tersi ama ninenin söyledikleri tarih sasada çıkıyor sanki yavaş yavaş ve en iyisi Mine idi ah nasıl onu birdaha ziyaret etmedik kaçırdık herkese selam olsun

sahile yakinmi canm senin dedigin yer ??? adi ne bakan kisinin yazarsan sevinirim... mehtapa gitmek istiyorum bunada giderim hehe

Ben de bir tahmin yürüttüm... Yürüttüğüm tahmin doğruysa nickimtrak'ın falını çok beğenmemiştim ama fal sonuçta biraz gerçek biraz eğlence... Yinede buraya girip düzgün bir biçimde açıksözlülükle kendisinin fal bakan biri olduğunu söylediği için teşekkür ederim kendi adıma... Tabi tahminim doğru mu onu da bilmem...

Mine kimdi, neredeydi ki? Onu da kaçırmışım... Kaybettiysek belki peşine düşer buluruz tekrar =)

sevgili nickimtrack...

ben yazılarınızdan keyif aldım.dürüst olmanız..size de ayrı bir kalite katıyor...bu forumda böyle seviyele diyaloglara önem veriyoruz zaten...yazılarınza farklı bir bakış açısı ile keyifli bir yazı yazmak istedim sadece....evet....sizinle ilgili bir tahmin yürüttüm..ama... kim olduğunuzu öğrenme çaban yok...o yüzden..özelden mesaj atarak athmin yürütmeme gerek yok.

sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…