evet bir arkadas da solemis maltepede gelincik cafe de ki kadın cok guzel bakıyor azerı bır kadın superherkese ii aksamlar kızlarsanada ıı aksamlar mınık
Şimdi düşündümde bazılarınız bizim kafeye geliyo hatta bana fal baktıranlarda var yazdılar okudum buradan geldiginizi bilmemek tuhaf... Bak falcıytız ama bilemiyoruz kötü falcımıyım neyim:)))))
Nickimtrak ben sizi çok merak etmeye başladımBen baktırdım mı acaba size? Yüksek ihtimal denemediğim falcı kalmadı çünkü. Hepsi hakkında yorum da yaptım üstelik umarım kötü şeyler yazmamışımdır :) Mahçup oldum bak şimdi yaaaa
geçen gün cevizlideki angel cafe serkana gidelim dedik ama maalesef kapanmış ve maltepeye taşındığının bilgisini aldık acaba angel cafe serkanın nereye taşındığını bilen var mı? varsa lütfen yazabilir mi??? teşekkür ederim...
Canım çok kişi merak eder oldu beni... Baktırdınız varsaysak dahası kötü yorum yapsanız bu sizin özgür iradeniz olur ki buna ne kırılır ne gücenirim sadece gülümser zamanı gelince bakılan çıkınca olay farklılaşır derim kaldı ki beni beyenenlerde olacak beyenmiyenlerde tek derdimiz bu olsun sevgiyle kal canım...
böyle yorum yaparak zaten insanlar sizi merak edecekler:)..bu gayet normal...bu da bir tür reklam!
kim olduğunuzu bilmiyoruz..ama elimizde ki verilere bakalım:)bilgiler doğru ise eğer...benim izlenimlerim ekte ki gibi...
-50 yaş üzereyim dediğinizi hatırlıyorum;
-bayansınız;
-foruma yorum yaptığınız saatler çok farklı...yani internete rahat girebiliyorsunuz..ya evde bakıyorsunuz veya bulunduğunuz ortam rahat;
-güçlü bir ifade şekliniz var;
-isminiz bu forumda geçmiş;
-benim unuttuğum bilgi varsa,listeye ekleyebilirsinz;
eee..bu bilgiler doğrultusunda,merak edenler tahmin yürütebilir:)...ben yürttüm:)
kızlarrr sewgiller gününüz kutlu olsunn kandilinzde mübarek olsun bu arada:)umarım bugün bütün istdklernz olur en yakın zamnda beklediğiniz sewgillerniz size geri döner bnada dönse iyi eder:)yada ne istiyosanz en ykın zamnda olurda bizde bu falcılardan toptan kurtluruz inş=)))
böyle yorum yaparak zaten insanlar sizi merak edecekler:)..bu gayet normal...bu da bir tür reklam!
kim olduğunuzu bilmiyoruz..ama elimizde ki verilere bakalım:)bilgiler doğru ise eğer...benim izlenimlerim ekte ki gibi...
-bayansınız;
-foruma yorum yaptığınız saatler çok farklı...yani internete rahat girebiliyorsunuz..ya evde bakıyorsunuz veya bulunduğunuz ortam rahat;
eee..bu bilgiler doğrultusunda,merak edenler tahmin yürütebilir:)...ben yürttüm:)
bende kadıköyde orta kapı dıe bı yer vardı orda baktırmıştım...sevdiğim ınsan başka biriyle evlenmişti aradan da 3 yıl gecmişti görüşmeyelı sorıyım dedım tarot bakıodu''bu sordugun kişinin ailesınde sorun var işten başka bişey dusunumez olmuşlar...ve mahkeme kartı çıktı bu boşanıp sana gerı donucek ''dedi...bnde yuh dedım daha neler 3 yıldır görmüorum etmıorum ne donmesı dedim ''olur dedi sen bile anlamazsın''
sora okulumu bırakacağımı başka bişey okuyacagımı söledı...ağbimin tanıdık bıtıyle evleneceğini ama olmayacağını söledı...
aradan 3 ay gectı agbım 18 yıllık komşumuzun kızıyla çıktı olmadı...aradan 5 ay gecti benm sevdiğim adam şuan eşim olan adam boşandı ve bana geri döndü...
ve ben onu alıp kadının yanına gittim ..sen nasıl bıldın ya dedım ...:)))benm 6. hıssım yuksek senınde öle sen bana o elektriği verdın dedı:)))
sonra bebeğimiz olucgı zaman gittim kızın oluck dedı ama bılemedı ...bnce sadece ılk kez bakabıldıgıne ıı bakıo die düşünüyorum...süper bı falcı bnce
-bayansınız;
Uzun zamandır yokum ve hala sayfaları okumaya çalışıyorum bazi eskiler yok gibi ve çok değişen birsey yok ama ne olgunun ne birisin söyledikleri çıktı hatta söylediklerinin tam tersi ama ninenin söyledikleri tarih sasada çıkıyor sanki yavaş yavaş ve en iyisi Mine idi ah nasıl onu birdaha ziyaret etmedik kaçırdık herkese selam olsun
Sevgili genç dosttum asla sizlerle yazışmamı bir reklam aracı görmedim öncelikle bunu belirtmek isterim. Siteye yazdıgım her yazı bir bütünün parçası eger amaç falcı oldugum için reklam saglamaksa ki bu düşünülürse ben susar aslada bu sayfalara yazmam.
İfadem güçlüdür evet nedeni edebiyatlada ugraşıyor hikaye ve şiirler yazıyor olmam... Bir tahmin yürüttüm demektesiniz tahmininizi özelden özel yazabiliyorsanız benle paylaşırsanız bu dogruysa söz evet diycem.
Bu arada bu forumda falcı oldugumu belirtme nedenim reklam saglamak degil sadece dürüst olmaktan ibaretti sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?