İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım fal denen olay bakan kişinin hislerinin kelimeler olarak dökülüşüdür dudaklarından... Hal böle oluncada neye bakıldıgının önemi yoktur tarot yada kahve yer yada duvar... O nedenle benim fikrimi sormuşsun fikrim boşver boşa para verme şeklinde olur bu desteler adı ne olurasa olsun çingene tarotu yok klasik tarot yada katina destesi hepsi araçtır neye yogunlaşırsan yogunlaş hisetiginin ötesi çıkmaz dudaklarından...

Çok saol cnm, bir de acaba Rita ve emine neredeydi? Bir de sizce symbol Tarık'ın dedikleri çıkıyor mu?

Rita Kurtuluş'da evinde bakıyor... Emine de Kartal Soğanlık'da evinde bakıyor...
Sembol Tarık ilk falında bir şey söylemişti ben başka birine yormuştum ama meğer başka birinden bahsetmiş... Sonradan tanıştım o kişiyle ama aylar sonra, belki de tamamen tesadüf... İkinci kez gittim aylar sonra Tarık'a saçmaladı, dedikleri de çıkmadı, bir daha da gitmedim...

selam
damlalalr nerede ??

milyonlarca sayfa olmuş burcu nerede çalışıyor acaba? Bir de sizden birşey rica etsem cidden bana dedikleri çıktı dediğiniz bir falcı var mı? Artık yoruldum kime gitsem diye düşünmekten. Ve falcıların klasik eskisi geri döncek hatta 2 erkek arasında kalcaksın demesinden de bıktım.

milyonlarca sayfa olmuş burcu nerede çalışıyor acaba? Bir de sizden birşey rica etsem cidden bana dedikleri çıktı dediğiniz bir falcı var mı? Artık yoruldum kime gitsem diye düşünmekten. Ve falcıların klasik eskisi geri döncek hatta 2 erkek arasında kalcaksın demesinden de bıktım.

Burcu Angel's cafede çalışıyor kadıköyde... Hafta içi akşamları 19 dan hafata sonlarıda 15 den sonra cafede....

kızlar size tavsiyem Symbol Cafe beşiktaş şubesidir. orada Nilay var ona gidiniz.ben son 1 yıldır ona giderim arkadaşımın tavsiyesiyle buldum tanıştım kadınlar ama mükemmel bakıyor yada beni sevdigi içindir bilemiyorum ama 1 deneyin. geçen hafta salı gitmiştim şuandaki durumlarımın hepsini yine bildi ve bana şu 1 ay içinde yeni biriyle tanışıcaksın aslında bu tanıdıgın biri ama çok samimi değildin dedin. üzerinden 1 hafta geçti yakın arkadaşımın arkadasının eski sevgilisi benle tanışmak istediğini ona söylemiş. çocuğun sadece ismini bilirdim.janım arkadaşım geldi bana anlattı. şimdi o çocukla sadece mesajlaşıyorum ama nilay siz 1 ilişkiye başlayacaksınız demişti. yarın buluşacağız bakalım ne olacak ama genede tanıdığın biri sana gelecek demesi tutmuş oldu :)
hafta içi 12-12.30 dan akşam 7 ye kadar falan orda nilaycığım benim. fiyatta bence uygun 15tl. nilay 1raz yoğundur haberiniz olsun

Emel hanimin falinin cikmasina sevindim ama tabi bu sekilde sonuclanmis olmasina uzuldum.. ama ilerisi icin birsey soylemedimi "kismen" yazdigina gore daha baska seylerde soylemis olmali. Ya resmen tiiye almistim ben, o arayacak dedigine "arar arar" cook arar maksatinda.. ayni gece dogum gunu mesaji aldim :126:

nilay değil canım nihal o. ben de yırtınıyorum ama hala fazla para verirse kendilerine daha çok şey söyleneceğini sananlar var. nihal ve dilek abla.. bence falınız geldiğinde gidilmesi gereken 2isim. ben onlar dışında kimseye gitmiyorum artık. oy üzden 100 TL'lik mehtapı'ı da merak etmiyorum. ihtiyacım olan her şeyi ikisi söylüyor çünkü.

dilek abla kimdi kızlar???neredeydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…