İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar her zaman gelip okuyodum ama üye olup mesaj yazmak bugüne nasipmiş :)
Aranızda hiç eski sevgilin geri dönmeyecek dien bir falcıya gideniniz oldumu. Birçok falcıya gittim hepsi geri döncek dedi ve sonuç:yalnızlık =) yani acaba bu bir taktik falan mı onu merak ettim :)

Canım var bazı dönmeyecek diyen falcılar mesela Rita... Ama Rita zaten çoğu konuda olumsuz konuşuyor... Bir de yanlış hatırlamıyorsam Emine bazı arkadaşlara dönmeyecek demişti...

Minik ben de senin tavsiyelerine uyup bekliyorum, sen evet iyi imiş tanıdıklar gitti beğendi diye paylaşmadıkça tövbeliyim, GİTMEYECEĞİM. Falkolik oldum zati acil psikolojik destek istiyorum :)

Profesyonel bir falcı olarak yazıyorum bu derece kaptırmayın bir eglence olarak görün diye ama dinlemiyorsunuz ki...
fal dedigin şey öle her önüne gelene baktırarak devam ederse psikolojik destek gerekir elbette... Ayşe gelecek dedi fatma imkansız asuman olabilir dedi vs vs karman çorman olur aklınız.

Nefes alacak zaman bırakın kendinize. Bir falcıyamı gittiniz misal en az 20 gün ara verin arada bomba bişi olmadıkça gün aşırı gitmeyin arkadaşlar. Hem size hem paraya yazık. Bende buradan size yaza yaza sonunda meslegimden olup aç kalcam hadi hayırlısı:))

Cıvıltı cafe Suna hanım hakkında ben de bilgi bekliyorum... =) Angels Zeynep hakkında da bunu demekten bıktım, kimseyi kötülemek de istemiyorum ama beğenmemiştim... O da bende felaket çuvallayanlardandı...

Cıvıltı cafe Suna hanım hakkında ben de bilgi bekliyorum... =) Angels Zeynep hakkında da bunu demekten bıktım, kimseyi kötülemek de istemiyorum ama beğenmemiştim... O da bende felaket çuvallayanlardandı...

cok gıden var suna ablaya ama henuz cıkan falını duymadım tavsıye etmem

arkadaşlar kim ne der bilmiyorumda madem birbirinize veriyonuz numarasını ben veriyim kurtulalım bu dertten, ece hanımın cebi 0551 706 10 62 dir hayırlısı olsun

ohhooooo bu acılı donemde gunde 3 falcı dolasan bıle bılıyorum..
ama sık fal baktırmak cıdden ıyı deıl bunu bende vaktı zamanında burda yazmıstım.
cıkıcak bıseyıde etkıledıgıne ınanıyorum ben .
bence 20 gun bıle az sure olarak. ama ıstee aşk acısı ceken ınsan bunu anlayamaz bı ıkı rahatlatıcı cumle
(yalanda olsa) duymak ıcın sık sık gıder.. terapı gıbı dusunur bunu

birde bir falcı olarak oncelikle size ve burdaki bilgi sahibi olan varsa arkadaşlara sormak istiyorum
birde katina deste falı diye bişey var.. dün baya araştırdım.
uzun yıllardır iskambil falı bakan biri olarak acaba bende sahip olsam mı bu destelere..
yorumları zor anladıgım kadarıyla. sizin bir fikriniz var mı ?
birde bu kagıtların insan sectiğini duydum ve okudum bi kaç yerde.

şöle diyim benim hafızam beni yanıltmıyor ise .
katina zor bi fal ve olumsuz bi falmış.
elmira ile öle konuşmuştuk.

şöle diyim benim hafızam beni yanıltmıyor ise .
katina zor bi fal ve olumsuz bi falmış.
elmira ile öle konuşmuştuk.

zor oldugunu bende duydum
olumsuzluk derkende bu desteye sahıp olanların başlarına ıyı şeyler gelmedıgını
hayatlarının allak bullak olduklarını duydum ve okudum.
araştırmalarım devam edıyor.
kullananlar ''kartlara ne sorarsan dogru cevap verır'' dıyorlar..
teşekkurler minikim

Arkadaşlar,

Kadınlar Kahvesindeki Dilek abla Ayın 25-29 arasında görüşeceğimi söylemişti, ama aranızda bir sorun olacak hazırlıklı ol demişti. Bakırköy Emel Hanım 1 hafta sonra barışabileceğimizi sonunda ayrılık olabilir diyerek ifade etmişti. Sonuç yine genelde üyelerin beğenmediği 2 isim tuttu. Dün barıştık, buluştuk güzel başlayan gün berbat bir şekilde sona erdi. Kavga etmedik, tartışmadık, bitti bile demedik birbirimize :) Ama bir gerçek var ki dün yaptığı bir haraket yüzünden doğru insan omadığını ve ona bir daha asla güvenemeyeceğimi anladım.

Ve komedi kısmı, bizim şirkette temizlikçilik yapan bir bayan var 2-3 ay önce ay o bana fal bakmıştı. Aslen Gürcüdür gürcü usulüyle bakar, 28-29 una bağlayan gece çok sevineceğin bir haber alıp uça uça gideceksin ve çok eğleneceksin, ama sonrasına dikkat et çok üzüleceksin maymun çıktı falında bu ikiyüzlü yüzüne gülüp arkandan iş çeviren biri demişti. Birebir yaşandı.

Ve daha da tuhafı, ayrı geçen bu 28 günde hergün dua etttim, Minik hatırlarsan bir rüya muhabbeti olmuştu, kısmen rüyam çıktı ondan haber aldım. Ama dün bir rüya görmüştüm, sol eliyle anlamsız yazılar yazıyordu, ben gidip onu öpüyordum, gülüyordu o da, sonra pencereden aşağı baktım, bahçede maymun heykeli vardı. Uyandım, anlamını söylüyorum, ondan haber alacağım, ama o arkamdan iş çevirecek, güvenilmez insan :) (Olayı yaşayana kadar bizim temizlikçi bayanın falıyla rüyayı bağlamamıştım) Sabah kalktım kimseye anlatmadan direk suya anlattım, görüldüğü üzere fayda etmedi.

Ve bugün, ben onu meğer ne kadar yanlış tanımışım diyorum. Ve aylardır peşinde koşmama rağmen bir düzgün ilişki kuramamamızın sebebi buymuş. Rabbim benim için hayırlı olmadığını üzeceğini bildiğinden, göndermemekte ısrar ediyormuş, bende nefsimin zayıflığından onun gelmesi için her gün dua ediyormuşum. Ve rabbim o kadar büyük ki tüm hata ve günahlarıma rağmen, rüyamda bana her şeyi anlatmış. Ben yine nefsime yenik düşmüşüm.

Ne diyeyim, sözün bittiği yer bu nokta sanırım. Kırgın, kızgın ve yorgunum. Buna da şükür. En azından gerçek yüzünü gördüm, daha fazla kapılmadan, daha çok yıpranmadan,

Bu arada Güzin Abla servisi gibi kullandım biraz ama kusura bakmayın. İçimde taşıyamadım.

Son düzenleme:
Canım var bazı dönmeyecek diyen falcılar mesela Rita... Ama Rita zaten çoğu konuda olumsuz konuşuyor... Bir de yanlış hatırlamıyorsam Emine bazı arkadaşlara dönmeyecek demişti...

Çok saol cnm, bir de acaba Rita ve emine neredeydi? Bir de sizce symbol Tarık'ın dedikleri çıkıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…