gecmıs ve sımdıkı zaman ııdı ama gelecegı bılemıyorum ıste daha oncede dedıgım gıbı canım
bunun elektrik falan ilgisi yok insan bir tane şey bilir hayır birde 25 tl alıyorlar az parada değil
şu viversum denen site elifana herkes onu övüyor baktırcam ama site almanca cevapda vermiyorlar bir türlü üyede olamadım poffff yokmu ya şöyle adam akıllı bir falcı
üsküdarda aynaya bakan arzuyu dedi bir kaç kişi pazar sokagına gittim camiyide buldum 30 dükkana sordm bir kişi tanımıyor hani kime sorsan gösterirdi
ya lütfen şu arzunun yerini bilen tarif edebilirmi
yarın kadıköydeki natalie hanımı deniycem biri çok iyi demiş bakalım o ne çıkacak yarın anlatırım
Emel hanimin falinin cikmasina sevindim ama tabi bu sekilde sonuclanmis olmasina uzuldum.. ama ilerisi icin birsey soylemedimi "kismen" yazdigina gore daha baska seylerde soylemis olmali. Ya resmen tiiye almistim ben, o arayacak dedigine "arar arar" cook arar maksatinda.. ayni gece dogum gunu mesaji aldim :126:
gecmıs ve sımdıkı zaman ııdı ama gelecegı bılemıyorum ıste daha oncede dedıgım gıbı canım
duygusal nasılsın cok sessız buralar..
pardonda onları ben mi soyledım kıtap gibi okur falan dıeyene soyle alla alla gelecekle alakalı bısey bılmıyorum dedımm sadece.kızlar ben eceye baktırdım ,geleceğe ait söyledikleri çıkarsa yazarım ama şu an ve geçmiş için hiç öyle insanı kitap gibi okuduğu falan yok.yani öyle sen bişey söylemeden süper bilen biri değil,çok ortalama bir fal,hiç bilmiyor diyemem ama burda anlatılan düzeyde öyle şaşkınlık yaratacak kadar çok şey bilen biri olmadığına emin olun,klasik sana iş fırsatları var,sana yeni kısmet de var, eskisi mi olur yenisi mi sana bağlı tarzında bir faldı...
pardonda onları ben mi soyledım kıtap gibi okur falan dıeyene soyle alla alla gelecekle alakalı bısey bılmıyorum dedımm sadece.
dilek abla kimdi kızlar???neredeydi?
tamam ddemir sana söylemiyor bana söylüyor arkadaşım sen üstüne neden alınıyorsun hemen .o klasik faldı diyen arkadaş var ya az zaman geleceğe ait söylediklerini iyi tut aklında tarafsız ol çıktığında da gelip burda yaz arkadaşım
sizede herşey reklam :) ece , şef oldum bildi ,lojmana çıktım bildi, soruşturma geçirdim kimin açtığını ne olacağını kimin ömünde ne yaparsam duracağını bildi, eniştemin ablamı aldattığını, arkadaşımın kadro alacağını, şuan çalışan bir arkadaşıma devletten başka bir kapı açılacağını o arkadaşımın şefinin onda gözü olduğunu ( ki adam karımı boşar seni alırım demiş kız sonradan söyledi), ha bu arada o arkadaşım kpssyle kültür bakanlığı için şuan evraklarını hazırlıyor:) buınu bildi, nişanlısıyla 4 senedir evlenemeyen bir arkadaşa ailesinin büyü yaptığını ki ispatlıdır muska bulundu bildi .......
şimdi ben bunları yaşamış ve bunlara tanık olmuş biri olarak buna reklam değil güven diyorum, reklam demek sizin özgür iradeniz kafa yapınız fikriniz görüşünüz....
geçmişte nokta atışı yapıp isimle olayla herşeyi söyleyen adamlar cinlerden yardım alır benimde zaten işim olmaz öyleleriyle ben sayesinde şef olmuşum müdürlüğü bekliyorum.
zamanla tanıdıkça daha fazla yardım edebilen bir insan ece hanım. ben bundan sonra daha da yorum yapmıyorum allahtan sadece ecenin başına açtığım bu işte eceyi incitmemesini diliyorum. benim için defalarca istihareye yatmış dua etmiş bir insan benim yüzümden üzülürse ben çok üzülürüm
herkese kolay gelsin. iyi forumlar.
denizden nasılsın ceyhun abla ııdır sen nekadar begenemdık falan deselerde bosver daha bugun gıttım kac tane sıteden gıden olmus yanı..ben begendım ısetrsen yarın gıdebılırız canım..
tamam ddemir sana söylemiyor bana söylüyor arkadaşım sen üstüne neden alınıyorsun hemen .o klasik faldı diyen arkadaş var ya az zaman geleceğe ait söylediklerini iyi tut aklında tarafsız ol çıktığında da gelip burda yaz arkadaşım
sizede herşey reklam :) ece , şef oldum bildi ,lojmana çıktım bildi, soruşturma geçirdim kimin açtığını ne olacağını kimin ömünde ne yaparsam duracağını bildi, eniştemin ablamı aldattığını, arkadaşımın kadro alacağını, şuan çalışan bir arkadaşıma devletten başka bir kapı açılacağını o arkadaşımın şefinin onda gözü olduğunu ( ki adam karımı boşar seni alırım demiş kız sonradan söyledi), ha bu arada o arkadaşım kpssyle kültür bakanlığı için şuan evraklarını hazırlıyor:) buınu bildi, nişanlısıyla 4 senedir evlenemeyen bir arkadaşa ailesinin büyü yaptığını ki ispatlıdır muska bulundu bildi .......
şimdi ben bunları yaşamış ve bunlara tanık olmuş biri olarak buna reklam değil güven diyorum, reklam demek sizin özgür iradeniz kafa yapınız fikriniz görüşünüz....
geçmişte nokta atışı yapıp isimle olayla herşeyi söyleyen adamlar cinlerden yardım alır benimde zaten işim olmaz öyleleriyle ben sayesinde şef olmuşum müdürlüğü bekliyorum.
zamanla tanıdıkça daha fazla yardım edebilen bir insan ece hanım. ben bundan sonra daha da yorum yapmıyorum allahtan sadece ecenin başına açtığım bu işte eceyi incitmemesini diliyorum. benim için defalarca istihareye yatmış dua etmiş bir insan benim yüzümden üzülürse ben çok üzülürüm
herkese kolay gelsin. iyi forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?