İstanbul'da Fal - Falcılar

zehra cafe var @kadikoy orada da mistik bi abla var hatayli fazla konuskan degil hatta biraz soguk ama soyledikleri carpici oluyor, tarot ve kahve fali bakiyor.

Bahsettiginiz Natalie sanıyorum benim su anda ulasmaya çalıştıgım natalie. maalesef eski calıstıgı cafeonu tanımıyor bile kendisinin su anda nerede oldugunu iletişim vs biliyorsanız yardımcı olursanız cok sevinirim

1-2 günlüğüne bir yere gideceğimizi ailesiyle tanışacağımı vs. vs. bu durum, evliliğe gidebileceğini, bu durum itibariyle olmayacak

gecmıs ve sımdıkı zaman ııdı ama gelecegı bılemıyorum ıste daha oncede dedıgım gıbı canım

kızlar ben eceye baktırdım ,geleceğe ait söyledikleri çıkarsa yazarım ama şu an ve geçmiş için hiç öyle insanı kitap gibi okuduğu falan yok.yani öyle sen bişey söylemeden süper bilen biri değil,çok ortalama bir fal,hiç bilmiyor diyemem ama burda anlatılan düzeyde öyle şaşkınlık yaratacak kadar çok şey bilen biri olmadığına emin olun,klasik sana iş fırsatları var,sana yeni kısmet de var, eskisi mi olur yenisi mi sana bağlı tarzında bir faldı...

pardonda onları ben mi soyledım kıtap gibi okur falan dıeyene soyle alla alla gelecekle alakalı bısey bılmıyorum dedımm sadece.

denizden nasılsın ceyhun abla ııdır sen nekadar begenemdık falan deselerde bosver daha bugun gıttım kac tane sıteden gıden olmus yanı..ben begendım ısetrsen yarın gıdebılırız canım..

pardonda onları ben mi soyledım kıtap gibi okur falan dıeyene soyle alla alla gelecekle alakalı bısey bılmıyorum dedımm sadece.

arkadaşım senin okuduğunu anlama problemin varsa bu beni ilgilendirmez.bu forumda bir konu açıldığında ve yorum yapıldığında onun altından alıntı yapılarak yorum yazılır her zaman,konuyla ilgili en son yorum seninki olduğu için altından alıntı yaptım,hey allahım buluttan nem kapıyosunuz,insan saldırmadan bi düşünürayıp ya.

tamam ddemir sana söylemiyor bana söylüyor arkadaşım sen üstüne neden alınıyorsun hemen .o klasik faldı diyen arkadaş var ya az zaman geleceğe ait söylediklerini iyi tut aklında tarafsız ol çıktığında da gelip burda yaz arkadaşım

arkadaşlar çok hassasınız heralde ben sadece kitap gibi okudu yorumunu hatırlıyorum ancak kimin söylediğini hatırlamıyorum bile,bu kadar fevri ve saldırgan olmanızı anlamıyorum ve bakılan fal kitap gibi okunmuş bir fal değildi,söylemeye hakkım yok mu,Allahım ya nedir bu bu kadar savunmanda ki amaç ne,hoş değil bunlar...e ben geleceğe ait bakıp görcez dedim,çıksa zaten yazarım ama geçmişe ait çok çok genel 1-2 yorum yaptı,gelecek için de ha keza öyle,net bişey bile söylemedi ve geçmişten genel herkesin başına gelebilecek bişey söyledi,şu anı bilemedi, gelecek için de zaten elle tutulur bişey söylemedi,ha çıkarsa yazarım.ama bu forumda herkes sıkıntılı,isteyen istediği kadar saldırabilir,ben dürüst davranırım,ne biliyosam paylaşırım,çok da uğraşamıcam,istediğiniz yorumu yapmakta özgürsünüz ama unutmayın herkes özgür.

benim de övdüğüm beğendiğimi söylediğim falcılar oldu ama kesin çıkar bekleyin görün diye kefil olmadım böyle bir garantiyi kimse veremez. bu kadar savunuluyorsa bunda reklam kokusu vardır

sizede herşey reklam :) ece , şef oldum bildi ,lojmana çıktım bildi, soruşturma geçirdim kimin açtığını ne olacağını kimin ömünde ne yaparsam duracağını bildi, eniştemin ablamı aldattığını, arkadaşımın kadro alacağını, şuan çalışan bir arkadaşıma devletten başka bir kapı açılacağını o arkadaşımın şefinin onda gözü olduğunu ( ki adam karımı boşar seni alırım demiş kız sonradan söyledi), ha bu arada o arkadaşım kpssyle kültür bakanlığı için şuan evraklarını hazırlıyor:) buınu bildi, nişanlısıyla 4 senedir evlenemeyen bir arkadaşa ailesinin büyü yaptığını ki ispatlıdır muska bulundu bildi .......

şimdi ben bunları yaşamış ve bunlara tanık olmuş biri olarak buna reklam değil güven diyorum, reklam demek sizin özgür iradeniz kafa yapınız fikriniz görüşünüz....

geçmişte nokta atışı yapıp isimle olayla herşeyi söyleyen adamlar cinlerden yardım alır benimde zaten işim olmaz öyleleriyle ben sayesinde şef olmuşum müdürlüğü bekliyorum.

zamanla tanıdıkça daha fazla yardım edebilen bir insan ece hanım. ben bundan sonra daha da yorum yapmıyorum allahtan sadece ecenin başına açtığım bu işte eceyi incitmemesini diliyorum. benim için defalarca istihareye yatmış dua etmiş bir insan benim yüzümden üzülürse ben çok üzülürüm

herkese kolay gelsin. iyi forumlar.

bu forum zaten yaşananlar memnun kalınan kalınmayan ne varsa paylaşılsın diye var,tabi ki söyleyeceksiniz gidin ben memnun kaldım diyeceksiniz ama her falcı herkes için aynı sonucu vermiyor bunu söylemeye çalışıyoruz.ben daha önceki yazılarımda da yazmıştım kaç arkadaşımı götürdüm memnun olmayan az kişi çıktı diye, ama memnun olmayanların 5 katı kadar memnun olan vardı.bunun dışında bu forumda böyle bir sürü örnek var. ben angels burcuyu çok beğendim herşeyi bildi dedim başkaları fos çıktı dedi.Kimse kimseye nasıl fos çıktı dersiniz nasıl beğenmezsiniz görürsünüz çıkacak diye iddia etmedi. ece hanıma giden 10kişiden 5i beğenir 5 i beğenmez, olabilir. bu durumdan bu kadar alınıp kızmanızı gerektiren durum nedir? kimse de ece hanımı incitecek bir şey yapacak ya da söyleyecek de değil, çok alıngansınız

denizden nasılsın ceyhun abla ııdır sen nekadar begenemdık falan deselerde bosver daha bugun gıttım kac tane sıteden gıden olmus yanı..ben begendım ısetrsen yarın gıdebılırız canım..

Iyiyim canim... Sen nasilsin? Ben daha donmedim istanbula suanda da telefondan yaziyorum... :) dusunun nasil bir fal manyagiyim telefondan bile burayi takip ediyorum!
Bu ara kafam cok karisik dondugumde kime gitsem bilemedim... Suna hanimi da merak ediyorum, Ceyhun'u da, Emel'i de hatta eskilerden cok bahseden Talin'i de... Bunlara baktirip gelecegi bildi diyen var mi? :)

klasik bulamaz mı, siz kavun seviyorsunuz diye herkes kavun sevmek zorunda değil. herkes olumlu ya da olumsuz görüşünü bildirmek durumunda burada, sayfalardır! yani sizin olmadığınız zamanlarda bu böyle gidiyordu, bu sebepten biraz saygı gösterin görüşlere lütfen.

arkadaşım bu dediklerin olduysa ne ala ama sayesinde şef oldum demişsin, ece dediğin kadar dürüst biri ise o bile sanırım bu yorumu yapmanı istemez,niye sayesinde olasın,Allah nasip etmiş olmuşsun,ha o da bunu bilmiş sana söylemiştir.inşallah müdürlüğün konusunda da Allah gönlüne göre versin.
diğer taraftan biz ne yapıcaz da eceyi inciticez bu forumda aylardır varım, insanlara zarar verecek derecede kötü birini hiç görmedim ben.söylediklerin doğruysa ece bu forumdakilere kendini ispatlar,ak koyun kara koyun ortaya çıkar.ama reklam meselesini de üzerine alıp bu kadar hassaslaşmana gerek yok,çünkü bu forumda daha önce defalarca reklam yapıldı,o sebeple biz reklam konusunda tetikteyiz,hassaslaştık yani,senle ya da başkasıyla ilgili değil.
biraz önce de dediğim gibi bana çıkarsa yazarım zaten.mesela ben mercanı da çok beğenmediğimi yazmıştımama olması zor olan öyle bişeyi bildi ki şaşırdım hemen burdan yazdım.
yani sözün özü burdaki herkes sıkıntılı ve gerçekten bize yardım edecek,doğru yönlendirecek birini arıyoruz ve birbirimizle paylaşımda bulunuyoruz iyisi ve kötüsü ile,çok ötede anlamlar yüklemek gereksiz olur.
tüm içtenliğimle senin haklı çıkmanı dilerim.ben şu an için sıradan dedim,gelecek için dedikleri çıksa çok mutlu olurum ama her durumda da sadece doğruyu yazarımçünkü bu forumun amacı paylaşım ve bize düşen de dürüst bir şekilde birbirimize yardım etmek.
olayları ya da yorumları kişiselleştirmek çok da anlamlı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…