Cok garip ama sanirim falim yine cikiyor. Birsey olucak bir sebep olucak ve tekrar Istanbul'a geliceksin denmisti bi cok falci tarafindan. Ve ortada bariz bi sebep'te yoktu. O sebep bugun olustu ve geliyorum..
yanlış anlama ama Elanit sana ne kadar uzun bakmış böyle....
sürekli her yaşadığın şeyden Elanit çıkıyor ...
bana hiç te detaylı bakmamıştı :)))
B.taş Symbol Bora'ya baktırdım ..
gayet iyiydi.. şaşırdım yani ...
aranızda baktıran oldu mu?
Valla tatlim yarim saatten fazla bakti =).. zaten basladi anlatmaya, soru moru fazla soramadim yani. Merak ettigim seyleri zaten soyledi. Kaldiki evliligime kadar cocuklarima ve hatta kime benzeyeceklerine kadar soylemisti, onlara hic girmiyorum.. ha is konusundada bir cok sey soyledi, dilerim o kismi en kisa zamanda cikar
evet dha dün baktırdım şaka gibi söyledikleri doğruydu ama 5 dakika bile bakmadı tek bi konuya odaklanmışsın dedi doğruydu.. ama çok kısa sürdü dedim ben uzun bakmam ki dedi bi tuhaftı :))
aslında ben tekrar baktırmak istiyordum farklı şeyler söyleyecekmi diye
falını çok beğenmemiştim çünkü
akşam saatine geliyordu acele ile baktı
ama kısmet olmadı ....
evet dha dün baktırdım şaka gibi söyledikleri doğruydu ama 5 dakika bile bakmadı tek bi konuya odaklanmışsın dedi doğruydu.. ama çok kısa sürdü dedim ben uzun bakmam ki dedi bi tuhaftı :))
onu begenip begenmemek gittigin falci sayisina gore degisse de, bı kere baktıran bıle anlayabılır kı,
vasat otesı vasat.
Canım emineye mi baktırdın sen yoksa bugun mu baktırcan öyle demiştin ... ben dün baktırdım emineye..
narin90
merhaba,emineyi beğendinmi? cok iddalı konuştu mu sana da?
Merhaba
Ya şöyle diyebilirim evet şuanki durumu geçmişimi bildi ama sadce benim geçmişim hani aile konulara hiç girmedi benim durumumu sebepleri neler olduğunu söyledi o konuda şaşrdım evet ve çok merak ettiğim bir konuda bana kesin tarih verdi ve kesin olcak dedi çok ilginçtir yine bu durumda olduğumuzuda söyledi haa daha iyisi olabilr miydi evet ama iddalı konuştu banada.. ben bir falkolik olarak vee şu bikaç ayda birçok falıya gtmiş olmama rağmen emelle birlkte hepsi aynı zaman dilimini ve aynı sonucu söyledi... sen memnun kalmadın galiba??
biz 4 arkadas gitmiştik, herkese çok iddalı konustu, hepimizin o anını çok iyi bildi, ama olacak dedikleri çıkmadı, br arkadasımın sevdiği kişi nişanlanmıştı, ayrılacak sana dönecek dedi, cocuk evlendi.diğer arkadasımın iş görüşmesi vardı, pazartesi seni arayacak dedi,aradılar ama sonuc belirsizdi.kesin oalcak işin demişti, olmadı. İddalı konuşmaları tuhaf geliyor bana.inandırıcılıklarının mı arttığını düşünüyorlar anlamıyorum.
Bu arada hangi emineden bahsedyoruz canım benm dediğim emine tel de bakıyor :)) kendisi izmirde otryo sanırım
:)şahaneymiş
ozaman yanlış emine'den bahsediyorum:) Soğanlıktaki emineye gitmiştik biz.
forumda bir ara çok konuşulan, sonra hiç adı geçmeyen falcı kendisi :)
Hee anladım canımm ahh bende ona bi ara gitmeyi düşündüm iyikide gitmemiştim.. burda mail adresi yazılmyo bana özel msj olarak mailini at istersen:) Şu emineyi detaylı dinlemek istyorum bi arkadaşım baktırmışda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?