ben bakıyorum ama bana kim bakıcak onu bilmiyorum :97:
Kaçırdım bi dkk sen neye bakıyosun :))
rica etsemtarot ve kahve falı ama kahve falı başımı çok ağrıtıo, tarotta çok keyifli oluyorum:)
Tarot ve kahve falı ama kahve falı başımı çok ağrıtıo, tarotta çok keyifli oluyorum:)
Ayyy nekdara güzell :))) nerde bulcamm senii
genelde 4-5 kişi toplanıyolar bana haber verip buluşuyoruz. Normalde tarota 35 e bakıyorum ama bazen keyifli oluyorum kahve falı ile beraber bakıyorum 35-40 liraya. Ne tarafta oturuyorsun sen? Ben maslaktayım ama sessiz bi cafede randevulaşıyorum genelde.
genelde 4-5 kişi toplanıyolar bana haber verip buluşuyoruz. normalde tarota 35 e bakıyorum ama bazen keyifli oluyorum kahve falı ile beraber bakıyorum 35-40 liraya. ne tarafta oturuyorsun sen? ben maslaktayım ama sessiz bi cafede randevulaşıyorum genelde.
Ayyy nekdara güzell :))) nerde bulcamm senii
Ben akırköy tarafındayımm yani maslak çok uzak kalıyo bana ama biraz pahalı değil mi yaa :))
Bakırköy uzak değil şişli tarafında buluşabiliriz sorun değil çok, ama ikisine birden bakıyorum dedim ya:) ilk defa tanışacaksan sorun yapmam.
Telefondan da bakarım:) mail adresinizi yazarsanız numaramı gönderebilirim.
bana telini gönderir misinnetten görüntülü de bakabilirim...
bana telini gönderir misin
telden bakmanı istiyorum
tmm şimdi tarot açayım sana merak ettiğin önemli sorular var mı bu aralar hayatında, sorularını yazarsan hadi bakalım, bir de burdan numaramı yazamam
bana özelden sorularını at sana yorumlar yazarım
iş, aşk, sağlık la ilgili bakar mısın
bazen çok kötü sıkıntım oluyor
sebebi? Ne olabilir ?
Bi bakarsan çok sevinirim
telini nasıl alayım
benim özel mesaj atma hakkım daha yok
tmm bu akşam bakıp yorumlarım sana, malum şimdi yemek zamanı... istersen xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxe ismini yaz gönder mailine atarım yorumumu.
kesınlıkle katılıyorum.. ıstıharede gozukuyor rabbım gonlu temız ınsana bırebır bıle ruyasını yaşatıyor..
ornek ben..!
Arkadaşlar,
Falcılaara gidip de boşyere para vermeyin hepsi fasa fiso.Kendiniz bakın.D and R dan Katinanın aşk falını aldım bi hafta önce kartları tanıdım önce sora internette araştırma yaptım çeşitli açılımlarını öğrendim. Ve sonuç bugün çevremdeki 10 kişinin ilişkisini yorumladım ve herkes şokta.Kendimde de denedim sonucu tabi bilemem ama durumu gayet öğrendim.Accaip bi fal mutlaka alın herkes bana sen nerden biliosun dedi o kadar yani alın ve deneyin ya da fal baktıracaksanız Katina falına bakan falcı bulun...Sevgiler
tmm bu akşam bakıp yorumlarım sana, malum şimdi yemek zamanı... istersen XXXXXXXXXXXXXXX ismini yaz gönder mailine atarım yorumumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?