İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben akırköy tarafındayımm yani maslak çok uzak kalıyo bana ama biraz pahalı değil mi yaa :))

Ayyy nekdara güzell :))) nerde bulcamm senii

Ben akırköy tarafındayımm yani maslak çok uzak kalıyo bana ama biraz pahalı değil mi yaa :))

Bakırköy uzak değil şişli tarafında buluşabiliriz sorun değil çok, ama ikisine birden bakıyorum dedim ya:) ilk defa tanışacaksan sorun yapmam.

Telefondan da bakarım:) mail adresinizi yazarsanız numaramı gönderebilirim.

herkese merhaba ,
fal baktırırım ama bunu bi bağımlılık haline getirmem , hepimiz zaman zaman böyle süreçler yaşarız ; bi ilişki biter , işten ayrılırız yani genelde çelişkiler ve soru işaretleri olduğunda fal baktırmayı tercih ediyoruz , yanlış mı düşünüyorum acaba ?

ben genelde symbol cafe'ye gidiyorum ; 2008-2009 yılında levent'e baktırırdım , gayet iyiydi , o zamanlar taksim'deydi ama şimdi hangi şubede ya da nerde bilmiyorum.sonra can ve alper vardı , can hala taksim'de , biraz hızlı konuşur ama hem sohbet edip hem de fal bakması durumu daha keyifli bi hale getiriyo :) alper artık ordan ayrıldı , en son beyoğlu cafe'deydi ama şimdi nerede bilmiyorum eğer öğrenmek isteyen varsa sorabilirim.
geçen hafta yine taksim symbol'de toprak 'a baktırdım ve çok memnun kaldım , tavsiye ederim o'nu da.
ama şöyle de bi durum var , ben alper'den çok memnun kalmıştım , arkadaşıma tavsiye ettim ama o benim kadar memnun kalmadı , belki de enerji meselesi bilemiyorum.
ama can'ın söyledikleri çıkmıştı hatta çok emindi , inatlaşmıştı falan benimle :) erkek arkadaşımın ay sonuna kadar bana döneceğini söylemişti , adını da bilmişti hatta ve dönerse kesinlikle kabul etmemem gerektiğini söylemişti.masadan kalkarken de hazır ol ay sonunda geliyo demişti , tamam bi gelsin getirip seninle tanıştırıcam demiştim , hıı yani barışıcaksın diyip kızmıştı bana , haklıymış , barıştık ve 2 hafta sonra ilişkimiz tekrar bitti.

hmm bi de bakırköy dejavu cafe'de yiğit var , şu an yaşadığım süreci bildi , ayrıldığım sevgilimin adındaki harfleri sonra da 3 tahminle de adını söyledi ve o'nun kişilik analizini de yaptı.o da gayet keyifli bi şekilde baktı falıma , yine aynı şekilde sahil kısmındaki dejavu'da azat ya da azap varmış , arkadaşım baktırmış ve o'na söylediği süreçlerde yaşadıkları cidden fal bakan kişinin söylediği şekilde gelişmiş.
benim bildiklerim bu kadar :)

herkese merhaba ,
fal baktırırım ama bunu bi bağımlılık haline getirmem , hepimiz zaman zaman böyle süreçler yaşarız ; bi ilişki biter , işten ayrılırız yani genelde çelişkiler ve soru işaretleri olduğunda fal baktırmayı tercih ediyoruz , yanlış mı düşünüyorum acaba ?

ben genelde symbol cafe'ye gidiyorum ; 2008-2009 yılında levent'e baktırırdım , gayet iyiydi , o zamanlar taksim'deydi ama şimdi hangi şubede ya da nerde bilmiyorum.sonra can ve alper vardı , can hala taksim'de , biraz hızlı konuşur ama hem sohbet edip hem de fal bakması durumu daha keyifli bi hale getiriyo :) alper artık ordan ayrıldı , en son beyoğlu cafe'deydi ama şimdi nerede bilmiyorum eğer öğrenmek isteyen varsa sorabilirim.
geçen hafta yine taksim symbol'de toprak 'a baktırdım ve çok memnun kaldım , tavsiye ederim o'nu da.
ama şöyle de bi durum var , ben alper'den çok memnun kalmıştım , arkadaşıma tavsiye ettim ama o benim kadar memnun kalmadı , belki de enerji meselesi bilemiyorum.
ama can'ın söyledikleri çıkmıştı hatta çok emindi , inatlaşmıştı falan benimle :) erkek arkadaşımın ay sonuna kadar bana döneceğini söylemişti , adını da bilmişti hatta ve dönerse kesinlikle kabul etmemem gerektiğini söylemişti.masadan kalkarken de hazır ol ay sonunda geliyo demişti , tamam bi gelsin getirip seninle tanıştırıcam demiştim , hıı yani barışıcaksın diyip kızmıştı bana , haklıymış , barıştık ve 2 hafta sonra ilişkimiz tekrar bitti.

hmm bi de bakırköy dejavu cafe'de yiğit var , şu an yaşadığım süreci bildi , ayrıldığım sevgilimin adındaki harfleri sonra da 3 tahminle de adını söyledi ve o'nun kişilik analizini de yaptı.o da gayet keyifli bi şekilde baktı falıma , yine aynı şekilde sahil kısmındaki dejavu'da azat ya da azap varmış , arkadaşım baktırmış ve o'na söylediği süreçlerde yaşadıkları cidden fal bakan kişinin söylediği şekilde gelişmiş.
benim bildiklerim bu kadar :)

iş, aşk, sağlık la ilgili bakar mısın
bazen çok kötü sıkıntım oluyor
sebebi? Ne olabilir ?
Bi bakarsan çok sevinirim
telini nasıl alayım
benim özel mesaj atma hakkım daha yok

tmm bu akşam bakıp yorumlarım sana, malum şimdi yemek zamanı... istersenxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ismini yaz gönder mailine atarım yorumumu.

Son düzenleyen: Moderatör:
tmm bu akşam bakıp yorumlarım sana, malum şimdi yemek zamanı... istersen xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxe ismini yaz gönder mailine atarım yorumumu.

1. aşk hayatın için;

bazen olaylar çok hızlı ilerlesin bir anda olsun bitsin istiyosun, bazen de rayından çıkmasından korkup aşırı kontrollü davranabiliyosun. hayatına girecek kişi içinliberal, ticari yönü ağır basan, hedefleri yüksek hatta iş için sürekli yolculuklara çıkan, iyi giyinimli, kibar bir adam görünüyor ya da istediğin kişi böyle biri de olabilir. ama aşk hayatının sonunda güneş, aydınlık, mutluluk var. şu anda evinin kadını olmak isteyen, kendini bir evi yürütebilecek gbi hisseden birisin. fakat beklentilerin yüksek, bana kalırsa deli gbi aşkın peşinde koşan biri değil de ölçüp biçen (nasıl geçinicez, ne kadar kazanıcaz, ev kira mı olcak...) biri gibisin. yani belli hayat standartlarına takılmışsın belki o yüzden biraz geç olabilir.

2. sağlık açısından;

belli bir hastalık durumu yok, sadece günü kurtarmak, psikolojik anlamda daha ii olmak gibi istek var, seni daha zinde sağlıklı olabilmen için yeni bir faaliyete başlamalısın. özellikle bir kart sen ne kadar farkındasın bilemiyorum ama kendini yetenekli bulduğun, eskiden beri aslında yapmak istediğin bişeye işaret edio, bedenin yoğun kullandığı bir iş, yani dans, halk oyunu, plates ya da benzeri bir şey. biraz yalnız, içine attığın durumlar var, sezgilerin kuvvetli,
yani sağlık anlamda psikolojik durumlar çıktı, bu da havanın güneşli ya da kapalı olmasının bile seni etkilediğini gösteriyor. bir faaliyetin var becerin olan buna odaklan, ve beğeniliyorsun da bu becerinden dolayı, sadece buna odaklan.

genel bir durumun var. geçmişte kalmış bir aşka duyulan bir özlem var.

3. iş hayatı;

iş hayatında bir sorun yok, başarı var, iyiye gidiyor.

açıkçası birini hiç tanımadan, hayatındaki soruları kendisi kartlara sormadan, benim bakmam biraz kısıtlı cevaplar doğuruyor. söyleyebileceklerim şimdilik bu kadar.

senin düşüncelerin nelerdir?

kesınlıkle katılıyorum.. ıstıharede gozukuyor rabbım gonlu temız ınsana bırebır bıle ruyasını yaşatıyor..
ornek ben..!

Arkadaşlar merhaba,

Konuyla hiç ilgisi olmadığını biliyorum ama bu istihareye yatma olayı nasıl oluyor?Biraz araştırdım ama herkes başka birşey söylüyor biriniz nasıl yaptığını anlatabilir mi?

pirepirpir nolur bana da bak ...çok rica ediyorum çok ihtiyacım var.bana olumlu ya da olumsuz bir cevap verirsen çok sevinirim...

tmm bu akşam bakıp yorumlarım sana, malum şimdi yemek zamanı... istersen XXXXXXXXXXXXXXX ismini yaz gönder mailine atarım yorumumu.

YORUMUN GÜZELDİ
ÇOK TEŞEKKÜRLER
SENİNLE NASIL KONTAK KURARIM
hamamboce@mynet ADRESİNE MAIL MI ATAYIM
ATMAYA ÇALIŞTIM AMA GİTMEDİ
EKSİK OLAN NE YA DA GÖREMEDİĞİM
DÖNERSEN SEVİNİRİM
TEŞEKKÜRLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…