İstanbul'da Fal - Falcılar

xxxxxxxxxxxxxxxx iki e var sonunda. ne kadar uygun sana?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Angel cafe Burcu nun numarasını gönderebilir misiniz arkadaşlar.İnternetten de bulamadım.

Ya kızlarrrrr bi arkdaşımın acil fala ihtiyacı var benim önerdiğime gitmek istemiyo:)) Telefonda kim güzel bakıyo cezmiye ulaşamdı sanırım yaa başka kiiimmm var bilen varsaa çok güvendiği lütfen söylesinn teşekkürler

cezmıye ben de ulasamadım hevesım de kalmadı dogrusu.
dun symbol nesıle ve tarıka baktırdım
ozellıkle nesıl benı col guldurdu. nasıl ıddıalı, karsısındakını kara cahıl sanarak nasıl kendınden emın komık yorumlar yapıyor. fıncanı fılan bıraktı, baktım kavga etmeye baslayacak, yeter bu kadarı dıyorum, adam yok susmuyor. tarık ondan ıyıydı ama bır kez daha anladım kı ellerındekı senaryoları sırayla gelen kısılere ezberden okuyorlar.
fırsat bulursam emel omuzdasa baktırıcam yarın, onu yazarım.

peki bu emel omuzdaşa baktırıp memnun kalan var mı ?? yani biliyor mu ??

cocoon;

hayır 35 tl'ye bakıyorum. 10 yıldır keyifle ilgileniyorum tarotla, kahve falı daha da eski. siteden bir arkadaşa içimden geldi yorumladım sadece, hem de bir başlangıç olması için,

ilk sayfalardan itibaren okuyorum da sizde sanırım burada ki tüm falcıların telefonu vardırÖzel mesaj hakkım yok ne yazık ki rica etsem gönderebilir misiniz?

Arkadaşlar Kadıköy Nostradamus cafede eskiden asiye yada asil diye bir hanım vardı şimdi orada çalışmıyormuş nerede olduğunu yada telini bilen varmı :2:

Kendisine 2 kere fal baktırdım ikiside çıktı ,açıkcası psikolojim bozuldukçada ona baktırmak iyi geliyordu şöyle bir 6 ayda falan ama şimdi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…