İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar kadınlar kahvesi remziye nasıldır? bir konuda olumsuz konuştu hemde kendinden çok emin olarak moralimi bozdu çıkar mı dedikleri??

Çıkar dese biri inanacak mısın, bence hayır iyi birşey söylemiş olsa bile acaba olacak mı diye bekleyeceksin. olumsuz dediyse eğer kafana takma geleceği bir Allah bilir, herşey değişir, dua et olumlama yap biraz içini ferahlat. Şimdi sil kafandan herşeyi olumlu düşün. bu kadir günü ben de senin için korkuların inşallah gerçekleşmez üzülmezsin diyorum. her şerde de bir hayır olabileceğini unutma konunun ne olduğunu bilmiyorum ama senin için hayırlı olmayan biriyse mesela varsın olmasın daha iyi. sevgiler

emıne soganlıkta; tartısmaya degmez patır patır dokuldu cunku ben tum akabalarımı goturdum ama tutturma oranı %30 larda.
emel omuzdası begendın mı, ben begnmedım, sasırdım,

sana bı de e-maıl attım kontrol eder mısın acaba :)))

dejavu kafedeki neşeye gittim şu bi gerçekki çok şaşırtıyo çok ii nokta atışı yapıo gelecek konusunda dedikleri çıkar mı blmiorm ama beğendim ki inş çıkar bakıcaz tabi

çok teşekkür ederim cnm cidden bir anda rahatladım. teşekkürler

dejavu kafedeki neşeye gittim şu bi gerçekki çok şaşırtıyo çok ii nokta atışı yapıo gelecek konusunda dedikleri çıkar mı blmiorm ama beğendim ki inş çıkar bakıcaz tabi

Neşe ablayı çok severim ben evet nokta atışı yapar konuşma tarzıylada bitirir zaten olayı.. gelecekle ilgili dedklerinin bir çoğu dediği gbi geldi tabi onun üzerne falcılaa gttm ama neşe ablaya ne zmn gtsem şöyle bişey olcak dediğnde olurdu .. o yüzden iyidir inş.. çıkar canım falın

emel omuzdaş'ı bende çok merak ettim internette hakkında bilgi de yok. Acaba bizlerden kimse baktırdı mı daha önce kendisine?

Emel hnm fena değil ama çok pahalı bide hani yüzeysel geçişler yapıyo mesela geçmişi ve kmsenin bilmediği bişeyi pat dye söyledi şuanki durumumuda söyledi derinlemesine inmiyo oda ayrı bi konu geleckle ilgli verdiği tarih çıkar mı görcez ama hani okadara değmez sadece bunları bir çoğunu ztn daha öncede duymuştum ... merak edyosan özel msj hakkn varsa mail adresni yaz numarasını atym cnm

Artık fal baktırmak için bi nedenim kalmadı... Ayrıldığım sevgilim için baktırıyordum sürekli.... Hepsi de seni seviyor, seni düşünüyor, dönecek bu sana demişlerdi... Hatta hayatında biri var mı diye de sürekli sorardım, bana kimse yok derlerdi.. Geçen gün öğrendimki, benimki bi kızla dolu dizgin aşk yaşıyormuş...Resimlerini bile gördüm sarmaş dolaştılar...

Boş işler bunlar arkadaşlar, baktırıpta daha fazla kafanızı karıştırmayın... Yalan hepsi palavra...

özelden mesaj hakkım yok maalesef.. ben senin önerdiğin neşe hanıma gidicem sanırım ona karar verdim. hepsi aşşağı yukarı aynı şeyi söyleyecek zaten.. madem çok pahalı o kadar para vermeye gerek yok diye düşündüm.

kızlar nese hanım mevcut durumu bılerekmı sasırtıyor ?? hanı boyle atıp ta tuttugu bıseyler yokmu hıc ya:)

ya ben şöyle söyliyim telefon numarası bile diyebilio isimde dedi bana direk ama tabi diorum en basından beri henüz yeni gittim çıkar mı çıkmaz mı blmiorum en azından su an ve geçmiş konusunda müthişti hoş ama şuda var bunu çogu falcı bilio önemli olan çıkması

kimse başına gelmedikçe seni anlamayacak biliyorsun değil mi, işin acı yanı yaşamış oluyorsun, boş olduğunu görüyorsun ve kimseyi engelleyemiyorsun. bu işlere yeni başlayanlar için söyleyim, emel omuzdaş bilmem ne daş yalan dolan, remziyesiydi vs hepsi vasat zaten. mükemmeli gördüm elanit, bildi mi hayır 1 ay sonra evleniyor...mercan ve elmira bununla olmaz ve bu adam en az 5 yıl evlenmez demişti beklemeye razı mısın demişlerdi:) çok da kesin konuşmuşlardı. onları geçiyorum hadi bilemedikleri çok fazla şey olmuştu ama elanit bir tanesini bile atmamıştı hepsi nokta atışı. o da çıkmadı. bir taraftan baktırmayın sonunuzu hazırlamayın demek geliyor içimden bir taraftan da yaşayın görün. herkesin gönlüne göre olsun kimse üzüleceği şeyler yaşamasın dilerim. lakin seni seviyor şöyle böyle vs geçiniz bunları. 100'den fazla falcı aynı şeyi söyledi, olma ihtimali yüksekti, içlerinde mükemmel olan 2-3 kişi vardı. kimse bilemedi sonucu. velhasıl herkes payına düşeni yaşayarak öğrenecek biliyorum ama fal konusunda başından kötü tecrübe geçenlerin tavsiyelerini dinleyin derim, keşke daha önce bıraksaydım baktırmayı, keşke sadece allahtan dileseydim belki şimdi çok daha farklı olurdu...böyleyken böyle.

iki arkadaşımız da güzel söylemiş 3 ay önce bnmki de evlendi tüm falcılara ve fallarına inat
neşe geçen yaz seni seviyo Allah katında sizi karı koca görüyorum diyen ilk falcımdır....
peki evlendi kendisi ama ben vazgeçtim mi falcıya gtmekten ...hayırr ama 3-4 ayda bir giderim azalttım yani.sanki yinede böyle uzun aralıklı olunca sadece yakın geleceği biliyolar gibi.

katreciğim,ne güzel yazmışsın:)

katre'ye 100 % katılıyorum:)o süreci,aynen katre'nin anlattığı gibi bende yaşadım!! gittiğim falcıdan daha çıkmadan,acaba başka kime gidebilirim diye düşünürdüm...ve umutlanmak için bir başkasına daha bir başkasına daha gittim.ne oldu peki??türk filmi gibi dramatik hale getirmeyeceğim,:)ama olmadı tabii...olmadı derken...bütün falcıların söylediği şey..seni seviyor ve geri dönecek...dedikleri olay gerçekleşmedi! yani fallar hikaye oldu...hala fal baktırıyorumi..ama 3-4 ay da bir ve keyfi:)çünkü ağzım yandı:)

tabii,bu süreci herkes farklı yaşar.falcılara gidin veya gitmeyin.o sizin kararınız..ama hayatınzı askıya almayın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…