1 ay kadar önce ece furyası vardı 3-5 kişi gitti benim bildiğim daha fazlası varsa bilemem,ilk olarak öven kişiden başka çok memnundum diyen çıkmadı zaten kimse iyiydi demeyince söndü gitti
herkes deniyor şansını bir burda adı geçen biraz müşteri topluyor canım,eğer iyiyse gerçekten tutar zaten beğenenler elbet yazar, reklam amaçlı üyelikler nasıl olsa kendini belli ediyor
ben ücretsiz kahve falı bakalım aramızda becerebilenlerimiz dedim ama kimse ilgilenmedi ücretsiz sohbet için olunca ilgisini çekmiyor kimsenin, gelin iyi fal bakarım 15tl ye sudan ucuz desem bir sürü cevap gelirdi niye yapmadımki aptallığıma yanayım
1 ay kadar önce ece furyası vardı 3-5 kişi gitti benim bildiğim daha fazlası varsa bilemem,ilk olarak öven kişiden başka çok memnundum diyen çıkmadı zaten kimse iyiydi demeyince söndü gitti
herkes deniyor şansını bir burda adı geçen biraz müşteri topluyor canım,eğer iyiyse gerçekten tutar zaten beğenenler elbet yazar, reklam amaçlı üyelikler nasıl olsa kendini belli ediyor
ben ücretsiz kahve falı bakalım aramızda becerebilenlerimiz dedim ama kimse ilgilenmedi ücretsiz sohbet için olunca ilgisini çekmiyor kimsenin, gelin iyi fal bakarım 15tl ye sudan ucuz desem bir sürü cevap gelirdi niye yapmadımki aptallığıma yanayım
Bende anlamiyorum bedava olunca kötümü oluyor sanediyorlar acaba? Ben bakmasini bilsem hemen bakardim sana , ama ne yazik ki bilemiyorum . O yüzden Bende ariyorum!
ben falcı değilim bakmayı biliyorum da diyemem gördüklerimi yorumluyorum sadece böyle sanırım şöyle bir şey var vs. gibi aman sakın yanlış anlaşılmasın ben bakarım iyiyim bu konuda falan demiyorum.kadınlar gününde bir araya gelenler birbirine nasıl bakarsa o şekilde yani
O da yeter aslinda ama ben almanyada yasiyorum bana nasil bakacaksin ?
normal kahve falını açıp resmini çekip yolluyorsun ister msnden mailden ister konu açmıştım bunla ilgili oraya resimleri yükleyerek, ben bakarım herkese demedim tabi,kendi çapında bakabilen herkes toplansın isteyen istediğine baksın diye düşünmüştüm, ama istiosan bakarım sorun değil
Canon cok güzel olur ! Bana msn Adresini gönderebilirmisin baktirmak isterim !
henüz özel msj hakkım yok
senin de yok görünüyor
burdan yazarsak ceza alırız
msj hakkımız olana kadar bekleyeceğiz sanırım
ama sanırım benim yarına açılır çünkü başka konulara da yorum yapıyorum
kızlar açıkcası merak ettim aranızda hiç yılmaz çetinkayaya fal diyemiyorum ona ben ama giden var mı? Varsa yorumlarınız neler yazarmısınız?
ben gıttım yılmaza su anı ıyı bılıyor ama gelecek yok
nasıl gariplikmiş onu da merak ettim açıkla istersen...
neşe ablanın dediği çıkmaya başladı kızlar bilginize
kızlar gonul kımdı hatırlamadım
ben de baktırdım şuan kopuksunuz ama ayrılık yok demişti o akşam mesajla hem de mesajla ayrıldı benden!!!
dejavuda ki ayse hanım da adına kadar bilmişti telefon konuşmanız var sonra yanyananız dedi ama ayrıldık(
umarım sana gerisi de çıkar
dejavudaki ayse hanımın dedikleri çıktı diyen var mı
Bir cikan fal haberiyle tekrar yine karsinizdayim arkadaslar.. artik beni topa'mi tutarsiniz bilmem.. buseferkini paylasmiyorum, sadece zamanla olustukca son neticeyi sizlerle paylasicam =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?