İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende anlamiyorum bedava olunca kötümü oluyor sanediyorlar acaba? Ben bakmasini bilsem hemen bakardim sana , ama ne yazik ki bilemiyorum . O yüzden Bende ariyorum!

Bende anlamiyorum bedava olunca kötümü oluyor sanediyorlar acaba? Ben bakmasini bilsem hemen bakardim sana , ama ne yazik ki bilemiyorum . O yüzden Bende ariyorum!

ben falcı değilim bakmayı biliyorum da diyemem gördüklerimi yorumluyorum sadece böyle sanırım şöyle bir şey var vs. gibi aman sakın yanlış anlaşılmasın ben bakarım iyiyim bu konuda falan demiyorum.kadınlar gününde bir araya gelenler birbirine nasıl bakarsa o şekilde yani

O da yeter aslinda ama ben almanyada yasiyorum bana nasil bakacaksin ?

O da yeter aslinda ama ben almanyada yasiyorum bana nasil bakacaksin ?

normal kahve falını açıp resmini çekip yolluyorsun ister msnden mailden ister konu açmıştım bunla ilgili oraya resimleri yükleyerek, ben bakarım herkese demedim tabi,kendi çapında bakabilen herkes toplansın isteyen istediğine baksın diye düşünmüştüm, ama istiosan bakarım sorun değil

Canon cok güzel olur ! Bana msn Adresini gönderebilirmisin baktirmak isterim !

Canon cok güzel olur ! Bana msn Adresini gönderebilirmisin baktirmak isterim !

henüz özel msj hakkım yok
senin de yok görünüyor
burdan yazarsak ceza alırız
msj hakkımız olana kadar bekleyeceğiz sanırım
ama sanırım benim yarına açılır çünkü başka konulara da yorum yapıyorum

Tamam. Canim beklerim acelesi yok ,simdiden tesekür ediyorum !

Arkadaslar, uc harflileri olanlar (musallat olmus olanlar) buyuye maruz kalanlar yada buyu yaptirmis kisilerin fallari maalesef cikmaz. Isleri ters gider, iliskileri bozulur diye bir yerde okumustum. Ayretten, bizim yanimizda devamli bulunan aracilar (ne olduklari hakkinda hic bi fikrim yok, ama onlardan haberleri aliyolar) bunlar yanlis seyler soylerlerse fal cikmaz. Yani iyi falcidan cok, fal baktiranla alakali bi durum. Umarim kafa karistirmamisimdir..

neşe ablanın dediği çıkmaya başladı kızlar bilginize

ben de baktırdım şuan kopuksunuz ama ayrılık yok demişti o akşam mesajla hem de mesajla ayrıldı benden!!!
dejavuda ki ayse hanım da adına kadar bilmişti telefon konuşmanız var sonra yanyananız dedi ama ayrıldık(
umarım sana gerisi de çıkar
dejavudaki ayse hanımın dedikleri çıktı diyen var mı

inş canım hoş blli olmuo fal sonuçta.ama ben emelede baktırmıştım oda bana bunları demişti tekrar emele gidicem bu hafta söylerm ztn..ama belki tekrar barıscaksınızdır belli olmuo ki bu işler öle düşün

Bir cikan fal haberiyle tekrar yine karsinizdayim arkadaslar.. artik beni topa'mi tutarsiniz bilmem.. buseferkini paylasmiyorum, sadece zamanla olustukca son neticeyi sizlerle paylasicam =)

Bir cikan fal haberiyle tekrar yine karsinizdayim arkadaslar.. artik beni topa'mi tutarsiniz bilmem.. buseferkini paylasmiyorum, sadece zamanla olustukca son neticeyi sizlerle paylasicam =)

ne güzel ya senin fallar hep çıkmış darısı başımıza..

İyi akşamlar ve iyi bayramlar KK'nin tatlı, dertli ve bir o kadar da falkolik kızları. Uzun zamandır yine girmedim, giresim de yoktu. Çünkü ben ve diğer kızların da aynı durumda olduğunu geriye dönük okuduğum yorumlarda gördüm ve tabii bu konuda yalnız olmadığı görmek beni olayın vehameti açısından üzdü tabii. Yani isterdim ki bunca zamandır baktırdığımız fallar biraz olsun bize umut ışığı yaksın da biz de bunca beklentilerimizi hayata geçirelim. Ama ne oldu, hepimizin falları (bazılarınınkiler tutuyor olabilir ki bu da buranın genel durumunu değiştirmez) tersine döndü. Hani geçen yıl bir Kara Kasım vardı ya bu yaz da Nisan'dan beri herşey olumsuz olmaya başladı. Hepimizin ayrıldığı sevgilileri geri gelecekken (fallara göre) onlar bizsiz yapamıyorken ne oldu? Hepsi de başka kadınlarla dolu dizgin yeni beraberlikler kurmaya ve yaşamaya ve hatta bazıları evlilik yolunda adım adım ilerlemeye devam ettiler. Ve bu hepimizi (ben dahil) son derece demoralize etti. Ve şu aralar burası eskiden bizler için paylaşım, eğlence ve fal borsasını oynatma yeriydi ama rahmetli Elanit dahil dedikleri çıkmayınca işte....Böyle down olduk kızlar. Yazdıklarım hiç iç açıcı değil ama olanlar değil ki satırlarım neşeli olsun. Uzun zamandır çok seyrek fal baktırıyorum hem de çok seyrek. Ve sanırım artık hiç baktırmayacağım. Yemin etmek istemiyorum artık ama hiç inancım kalmadı ya.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…