ben de gelebilir miyim kızlar yaa
İyi akşamlar ve iyi bayramlar KK'nin tatlı, dertli ve bir o kadar da falkolik kızları. Uzun zamandır yine girmedim, giresim de yoktu. Çünkü ben ve diğer kızların da aynı durumda olduğunu geriye dönük okuduğum yorumlarda gördüm ve tabii bu konuda yalnız olmadığı görmek beni olayın vehameti açısından üzdü tabii. Yani isterdim ki bunca zamandır baktırdığımız fallar biraz olsun bize umut ışığı yaksın da biz de bunca beklentilerimizi hayata geçirelim. Ama ne oldu, hepimizin falları (bazılarınınkiler tutuyor olabilir ki bu da buranın genel durumunu değiştirmez) tersine döndü. Hani geçen yıl bir Kara Kasım vardı ya bu yaz da Nisan'dan beri herşey olumsuz olmaya başladı. Hepimizin ayrıldığı sevgilileri geri gelecekken (fallara göre) onlar bizsiz yapamıyorkenne oldu? Hepsi de başka kadınlarla dolu dizgin yeni beraberlikler kurmaya ve yaşamaya ve hatta bazıları evlilik yolunda adım adım ilerlemeye devam ettiler. Ve bu hepimizi (ben dahil) son derece demoralize etti. Ve şu aralar burası eskiden bizler için paylaşım, eğlence ve fal borsasını oynatma yeriydi ama rahmetli Elanit dahil dedikleri çıkmayınca işte....Böyle down olduk kızlar. Yazdıklarım hiç iç açıcı değil ama olanlar değil ki satırlarım neşeli olsun. Uzun zamandır çok seyrek fal baktırıyorum hem de çok seyrek. Ve sanırım artık hiç baktırmayacağım. Yemin etmek istemiyorum artık ama hiç inancım kalmadı ya.
destan27 ve zeynoloji şimdi size mail adresimi yolluyorum
msn ekledim canım
bana davet gelmedi istersen bir mail at ben seni eklemeyi deniyim
mail de attım canım
arkadaşlar x cafe'deki rana nereye geçti biliyor musunuz? bi de şuşu cafe şengül'ün söyledikleri çıkıyor mu?
Merhaba, Olgu Nostradamus cafe'den ayrılmış, yeni yeri yine Kadıköy'de Mango'yu geçtikten sonra Alaca ayakkabının sokağında Narçil cafe. Sanıyorum çarşamba ve cumartesi günleri orada değil, diğer günler öğleden sonraları oradaymış, bilgilerinize efendim...
şuşu cafe şengüle ben baktırmıştım....gelecek pek tutmadı canım...en azından bende!
Merhaba kızlar, geçen gün forumdan 2 arkadaşla buluştuk, bu akşam da bir arkadaşla daha görüşeceğiz. Katılmak isteyenler olursa haber verebilirler. Bu akşam 6 gibi Beşiktaş'ta buluşacağız.
Nasil ya burdan musteri toplayip bulusuluyomu vay anasini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?