İstanbul'da Fal - Falcılar

haklısın aslında ben de ramazanı zor geçirdim illa fal baktırcam kötü şey çıkarsa inanmıyorum salladı diyorum iyi bir şey çıkarsa inanıyorum bir şekil terapi iste allah kimseyi çaresiz bırakmasın gerçekten.. beşiktaşta nihal varmış sembol cafede gidip bakıcam pek bir övüyolar gerçii falım da fallanmış benim neyin peşindeyim bende bilmiyorum ya işte

arkadaşlar x cafe'deki rana nereye geçti biliyor musunuz? bi de şuşu cafe şengül'ün söyledikleri çıkıyor mu?

Merhaba, Olgu Nostradamus cafe'den ayrılmış, yeni yeri yine Kadıköy'de Mango'yu geçtikten sonra Alaca ayakkabının sokağında Narçil cafe. Sanıyorum çarşamba ve cumartesi günleri orada değil, diğer günler öğleden sonraları oradaymış, bilgilerinize efendim...

peki orda ne kadara bakıyo biliyomsn :97:

Merhaba kızlar, geçen gün forumdan 2 arkadaşla buluştuk, bu akşam da bir arkadaşla daha görüşeceğiz. Katılmak isteyenler olursa haber verebilirler. Bu akşam 6 gibi Beşiktaş'ta buluşacağız.

Nasil ya burdan musteri toplayip bulusuluyomu vay anasini...

Merhaba kızlar, geçen gün forumdan 2 arkadaşla buluştuk, bu akşam da bir arkadaşla daha görüşeceğiz. Katılmak isteyenler olursa haber verebilirler. Bu akşam 6 gibi Beşiktaş'ta buluşacağız.

Daha önce haberim olsa ben gelirdim. Eve yeni geldim.

Nasil ya burdan musteri toplayip bulusuluyomu vay anasini...

hayır yanlış anlaşıldı sanırım, ben kimseye gelin ben ücretli bakıyorum demiyorum. Elimden geldiğince forumdan yardımcı oluyorum sorularını söyleyenlere. Kartlara temas edip daha detaylı soru sormak isteyenler bana dönüyorlar buluşma ayarlıyoruz.

selam kızlar. herkese çıkan fal bilgisi vermek için üye oldum.

işin doğrusu bana dönmeyecek dediğim adam benimle barışmak istediğini söyledi. bana 4 defa fal bakan olgudur. geçenlerde olguya teşekkür için gittim. eski yerinden ayrılmış. olguya gidip fal baktırmak isteyenlere bilgi vermek isterim.

olgu gene kadıköyde. mangoyu geçinde adliye var. biraz daha ilerde sol tarafta köşede bir ayakkabıcı var. hemen onun yanında narçil cafede çalışmaya başlamış. gitmek isteyenlerin bilgisine.

bu arada olgu bana eylül başı gibi demişti. gerçekten eylülün başında dönmek istediğini söyledi. darısı bekleyen herkesin başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…