neşe ablanın dediği çıkmaya başladı kızlar bilginize
dejavudaki neşe hanım bana evleneceğin insan kesinlikle 30 yaş üstü olacak olacak dedi altı olmayacak iyide ben 30 yaşındayım dedim kaldı öle.ben beğenmedim 20 tl ye değmez
yazzcım ben con uzun zamandır burayı takıp edıyorum ve ısmını sureklı goruyorum
senın onerecegın bırısı yok mu cunku cok deneyımlısın
ozel msjda atabılırsın deneyımlerı paylasırım ben cok buraya yazmıyorum gıttıklerımı
amora0503@hotmaıl.com
İyi akşamlar ve iyi bayramlar KK'nin tatlı, dertli ve bir o kadar da falkolik kızları. Uzun zamandır yine girmedim, giresim de yoktu. Çünkü ben ve diğer kızların da aynı durumda olduğunu geriye dönük okuduğum yorumlarda gördüm ve tabii bu konuda yalnız olmadığı görmek beni olayın vehameti açısından üzdü tabii. Yani isterdim ki bunca zamandır baktırdığımız fallar biraz olsun bize umut ışığı yaksın da biz de bunca beklentilerimizi hayata geçirelim. Ama ne oldu, hepimizin falları (bazılarınınkiler tutuyor olabilir ki bu da buranın genel durumunu değiştirmez) tersine döndü. Hani geçen yıl bir Kara Kasım vardı ya bu yaz da Nisan'dan beri herşey olumsuz olmaya başladı. Hepimizin ayrıldığı sevgilileri geri gelecekken (fallara göre) onlar bizsiz yapamıyorkenne oldu? Hepsi de başka kadınlarla dolu dizgin yeni beraberlikler kurmaya ve yaşamaya ve hatta bazıları evlilik yolunda adım adım ilerlemeye devam ettiler. Ve bu hepimizi (ben dahil) son derece demoralize etti. Ve şu aralar burası eskiden bizler için paylaşım, eğlence ve fal borsasını oynatma yeriydi ama rahmetli Elanit dahil dedikleri çıkmayınca işte....Böyle down olduk kızlar. Yazdıklarım hiç iç açıcı değil ama olanlar değil ki satırlarım neşeli olsun. Uzun zamandır çok seyrek fal baktırıyorum hem de çok seyrek. Ve sanırım artık hiç baktırmayacağım. Yemin etmek istemiyorum artık ama hiç inancım kalmadı ya.
Bir tane falci soyledi kim hatirlamiyorum, digerleri tasinicagimdan ve daha hayirli olucagindan bahsetmisti.. ama beklenmedik birsey gelisti. Artik bundan sonra buyuk savasin icinde olsamda sanirim bunun icin deger.
Genelde böyledir maalesef.
Kavga başladığında ,öyle bir tablo çizer ki karşıma kendimden tiksinirim.
Madem bu kadar kötüyüm neden katlanıyorsun bana derim sesi çıkmaz bu sefer.
Ama aşk bu kadar yoruyor ve huzur vermiyorsa, gitmeyi bilmek gerek.
2'de deli ılımlıyız şu an,alttan alıyoruz,tartışma çıkmasın üzülmeleyim,verdiğimiz şansa değsin diye ama ben kişiliğimden vazgeçmek zorunda kalıyorum.
Yakında çok büyük bir yol ayrımına giricem, ya yıllarca didinerek,hata yaparak öğrendiğim doğrularım ve kişiliğim ya o . Kararım ne olur bilemem.
Zira beni değiştirmek istiyor, hemde fazlasıyla, bu değişimi kabul edebilir miyim bilmiyorum.
Ucunda ne olursa olsun. İster sıcak bir yuva, ister canımdan cok istediğim kız cocugu.
Bir gün olmadık bir yerde,dönülmez denilen bir yerde gemileri yakabilirim.
Şu an tek sığınağım olduğu için,değişiyormuş gibi gözüküyorum.
Ne zaman hayatımda ki kritik noktalar düzelir o zaman bu aşkla ilgili gerçek kararımı veririm.
Basit şeyleri severim ben. Tek istediğim biraz huzur,biraz ilgi,çokçaana şefkat.
Hanlar,hamamlar,kariyer,yakışıklılık o kadar füzuli ayrıntılar ki .
Ama hayat gene beni sınıyor. Bakalım ne olacak sonu. bunu öğrenmek içinde ne falcıy gidicem, ne başka yere.
İçime dönüyorum,kendimi dinleyeceğim.
yakında sahte elanitte çıkarsa ortaya hiç saşırmam
canım cezmi yıllar önce arkadaşımın annesine fal bakmış kimle evleneceğini,kaç çocuğu olacağını,çocuklarının hangi mesleği seçeceğine kadar söylemiş yılllaaarrr önce tabii ve ne söylediyse çıkmış,çocuklarının mesleğine kadar süper ötesiymiş elanitin çok çok iyisiymiş yani,geçen sene çok aradılar öldüğünü öğrendiler hatta gazetede'de çıkmış haberi o yüzden bahsedilen cezminin o olacağına ihtimal vermiyorum
Alevko mesele evleneceğin insanı bilmekse Yıldız biliyormuş ya işte..Ona da gelirsin son kez sonra zaten bırakırsın artık.
canım ben seninle gelmek isterim eğer uyarsa gül olur ya da gül olmaz başkası olur farketmez bana fal olsunfalcı falcı gezerim yani..
ama çalıştığım için gün saat falan uyarsa ancak. ya da haftasoları olabilir.
bana da hafta sonu olabilir.Bende çalışıyorum ve gülün yeri evime de yakın değil.Pazar günü müsaitim örneğin.Okuduğum kadarıyla gül baya iyi o yüzden onu istiyorum ben.Siizin bildiğiniz başka biri varsa o da olabilir.
benim de bildiğim duyduğum var nerede oturuyorsun diye sorsam olur mu ki?
ben sıraya koydum gideceklerimi.
birde benim özel mesaj hakkım olacak az kaldı özel mesaj atabildiğimde sana mail adresimi yollarım detaylı konuşuruz.
şişli de oturuyorum.Ama doğru düzgün bir falcı olsun da hiç umurumda değil Vana bile giderim canım.Sen bugün şu özel mesaj olayını halledersin o zaman umarım.Ben tatildeyim belki yarın bakabilirim foruma ama belli olmaz akşam yola çıkıp istanbula döneceğim.Ne olur o zamana kadar özel mesaj olayını halletGideceklerin listesinin en başındaki 3 kişi kim acaba?
şişli de oturuyorum.Ama doğru düzgün bir falcı olsun da hiç umurumda değil Vana bile giderim canım.Sen bugün şu özel mesaj olayını halledersin o zaman umarım.Ben tatildeyim belki yarın bakabilirim foruma ama belli olmaz akşam yola çıkıp istanbula döneceğim.Ne olur o zamana kadar özel mesaj olayını halletGideceklerin listesinin en başındaki 3 kişi kim acaba?
ben de gelebilir miyim kızlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?