İstanbul'da Fal - Falcılar

dejavudaki neşe hanım bana evleneceğin insan kesinlikle 30 yaş üstü olacak olacak dedi altı olmayacak iyide ben 30 yaşındayım dedim kaldı öle.ben beğenmedim 20 tl ye değmez

belki dedikleri gibi frekans meselesinden dolayıdır ya bnde çok çok garip şeyler bildi bide dedikleri tarihte dahil olmak üzere olmaya başladı..o yüzden kötüleyemicem ben çıkıyo çünkü

SELAM yenı gordum mesajını evet ıyı tahmın etmıssın oldukca fazla tecrubem var cezmıyı onerebılrırım bana bır tana cıktı ramazanda baktırmıstım ama buran ve dısardan kısıler gelecek cıkıyor dıyorlar devamını gorecegız artık mercan su anı bılıyor elmıra da aynı fakat gelecek henuz cıkmadı agustos demıslerdı tarıh sarkarmı bılmem ayrıca seda dıye bırı var o da burda yazılmıstı gıttım evet cok ıyı ama gelecek konusunda gorecegız ben cezmıyı tavsıye ederım ısım sen versende yorumlar analızlerı super 120 tl mesaj atıyorsun ondan sonra donuyor seda guneslıde sorularını kagıda yazıyorsun kahve ıcıyorsun yazdıklarını soyluyor onun falları cıkıyormus ama ana da zamanı var seda 30 tl sabah saatlerı gıdersen ıyı olur

Sabredin derim.. allah kullarini gorur. Fallar oyle bi cikarki akliniz durur. Insallah hayirliysa herkesin fallari cikarda forumda senlik havasi olusur sekerlerr.. dua etmekten asla vazgecmeyin.

beklemekten bıktığım için bana kesin tarih verebilcek bir falcı istiyorum kesin derken günü gününe olmasa bile anladınız işte... bir de bayram vs diye kimse çalışmıyor sanırım bitene kadar tatil yine beklemek zorundayım ooof çok daraldım

Arkadaşlar artık facebook'dayım. Tarot bölümünde yazışıyorduk genelde. Tarot yorumları yapıyorum.

pencereçiçeği tarot fal evi adresim.

Bir tane falci soyledi kim hatirlamiyorum, digerleri tasinicagimdan ve daha hayirli olucagindan bahsetmisti.. ama beklenmedik birsey gelisti. Artik bundan sonra buyuk savasin icinde olsamda sanirim bunun icin deger.

Bir tane falci soyledi kim hatirlamiyorum, digerleri tasinicagimdan ve daha hayirli olucagindan bahsetmisti.. ama beklenmedik birsey gelisti. Artik bundan sonra buyuk savasin icinde olsamda sanirim bunun icin deger.

hayırlısı olsun, eminim iyi olacak herşey; savaş dediğin ne ola ki ?

Bu acıyı sadece ben yaşıyorum sanarken,burayı okudukça ne kadar çok bana benzeyen insan olduğunu görüyorum.Yukarıda yazdıklarınız aynen benim hissettiklerim,yaşadıklarım.Buraya sadece falcı yorumlarını okumak,beğendiğim falcıların numaralarını almak için üye olmuştum aslında.Şimdi kimin falı çıkmış kimin falı çıkmamış diye hergün bakıyorum.Emin olun sizlerle seviniyor sizlerle üzülüyorum.Kendimden birşeyler bulduğuma çok memnunum.Burada ki falcılardan Elmira ve Burcuya gittim.Elmira ayrıntılarıyla herşeyi söyledi ve şu an söylediklerinin bir çoğu çıktı.Esas olay için daha iki hafta var ve şimdiye kadar çıkmış olması nedeniyle ona güveniyorum.Bu arada burcu da elmira ile aynı tarihi verdi ama onun kadar ayrıntı vermedi.

Cezmi gibi bir falı bulamadık mı hala ya

ilk sayfalardan beri okuyorum da bu gül en son nerede?ne kadara bakıyor?izinli olduğu gün var mı?Vee benimle ona gidecek biri bulabilir miyim?

Alevko mesele evleneceğin insanı bilmekse Yıldız biliyormuş ya işte..Ona da gelirsin son kez sonra zaten bırakırsın artık.

merhaba,

Siz sanırım şu ankarada k yıldızın iletişim bilgilerini biliyorsunuz.Kendisiyle ilgili geniş bilgi ve tel alabilir miyim?

canım ben seninle gelmek isterim eğer uyarsa gül olur ya da gül olmaz başkası olur farketmez bana fal olsun falcı falcı gezerim yani..
ama çalıştığım için gün saat falan uyarsa ancak. ya da haftasoları olabilir.

bana da hafta sonu olabilir.Bende çalışıyorum ve gülün yeri evime de yakın değil.Pazar günü müsaitim örneğin.Okuduğum kadarıyla gül baya iyi o yüzden onu istiyorum ben.Siizin bildiğiniz başka biri varsa o da olabilir.

benim de bildiğim duyduğum var nerede oturuyorsun diye sorsam olur mu ki?
ben sıraya koydum gideceklerimi.
birde benim özel mesaj hakkım olacak az kaldı özel mesaj atabildiğimde sana mail adresimi yollarım detaylı konuşuruz.

şişli de oturuyorum.Ama doğru düzgün bir falcı olsun da hiç umurumda değil Vana bile giderim canım.Sen bugün şu özel mesaj olayını halledersin o zaman umarım.Ben tatildeyim belki yarın bakabilirim foruma ama belli olmaz akşam yola çıkıp istanbula döneceğim.Ne olur o zamana kadar özel mesaj olayını halletGideceklerin listesinin en başındaki 3 kişi kim acaba?

tamam özel mesaj olayını halledicem bu akşam
listemin başında ki 3 isim

topkapı - gülşen abla
medyum göker - taksimde
dejavu cafe - neşe hanım

ben de gelebilir miyim kızlar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…