selam kızlar. herkese çıkan fal bilgisi vermek için üye oldum.
işin doğrusu bana dönmeyecek dediğim adam benimle barışmak istediğini söyledi. bana 4 defa fal bakan olgudur. geçenlerde olguya teşekkür için gittim. eski yerinden ayrılmış. olguya gidip fal baktırmak isteyenlere bilgi vermek isterim.
olgu gene kadıköyde. mangoyu geçinde adliye var. biraz daha ilerde sol tarafta köşede bir ayakkabıcı var. hemen onun yanında narçil cafede çalışmaya başlamış. gitmek isteyenlerin bilgisine.
bu arada olgu bana eylül başı gibi demişti. gerçekten eylülün başında dönmek istediğini söyledi. darısı bekleyen herkesin başına :)
slm pencereçiçeği cnm acil senden bişey rica edicem bakarmısın lütfennnnnn ....mesajımı görürsün inşallah....
arkadaşım bu gün dktr gittim de bebeğim iyi bi sorun yok ta bi tahlil sonucu yüksek ve bi sürü tahmin yürüttüler ve ilk kez yüksek cnm lütfen sende bi baksana morale çok ihtiyacım var ...
ben de fal deneyımlerımı paylasmak ıstıyorum, aylardır bırıktırıyordum cunku.
soganlık emıne: ıkı kere gıttım. zaten kısa baktı. 6 sey soylemısse 2 sı dogru kalanı yanlıs.
elanıt: benım ıcın orta sevıyede bır falcıydı, annemle ılgılı dedıgı seyler cıktı ama benım ısımle ılgılı tahmınlerı bılemedı.
elmira: ona 1 kere baktırdım, ''wallahı emınım'' dıye uzerıne basa basa soyledıgı seyın tam tersı oldu, yukseltmıs fıyatı, 75 tl ye kesınlıkle degmez
tarık: ben begenmıstım, soyledıgı seyler ıcın zaman var, en son ona baktırdım, mevcut duurm bılme konusunda ıyı.
burcu: aralarında en ıyısı dıyebılırım.
dımo cafe fatos: enteresan bı kadın, emıneden hallice
medyum talya: atar tutar cıkmaz
mercan: asla 100 tl vermeye degmez
emel omuzdas: o da degmez 100 tl vermeye
cezmıye ulasamadım
laf cafe andac : ehh
cafe vıolet tugba ılk falı cıktı, ıkıncıısnı beklıyorum, burada annesıne musterı pasladıgından fılan bahsedılmıstı, dogrudur ama benım ıcın ısabetlı
cadde symboldekılerın hepsı-serkan dahıl- tırıvırı
taksım sembol nesılı yazmıstım
nıhayetınde anlamıs olmam lazım kı hepsı fasa fıso
burcu kadiköydeki angel cafedeki bayan mı ben de gitmek istiyorum geçende gittim yokmuş hastalanmış bir kadına baktırdım adını da unuttum allahım akıllara zarar salla da kardeşim biraz tutarlı olsun ama dimi:)Senin aksine yazicam insanlar kendi aralarinda kararlastirsinlar diye.
Soganlik Emine: Artik kesinlesmis sandigim 3 farkli seyin tam tersini soyledi.. ve aynen dedigi gibide oldu.
Elanit: Elanit bana hayatimin falini bakan kadindi. Soyledigi su ana kadar herseyi bir bir yasadim. Okul ile ilgili dedigi seyde tam tutturamadi, ama zamani tam tutturamadi diye karalayamicam.
Elmira: Ufak tefek detaylarda yanilmis olabilir, ama gidisat tamda dedigi yonde ilerliyor. Ve acikcasi sacma sapan detaylarada takilamicam.
Tarik: Tarik'i arkadas olarak cok severim, ama o kadar. Falci olarak aklimdakileri okuyan ender insanlardan birisidir. Bir kac kere gidip farkli gelecek hikayeleri duyanlar coktur. Ama sirindir, sevilesidir ve super kafa biridir =))
Diger falcilarina baktirmadim kuzum. Benden bu kadar =)
hayır yanlış anlaşıldı sanırım, ben kimseye gelin ben ücretli bakıyorum demiyorum. Elimden geldiğince forumdan yardımcı oluyorum sorularını söyleyenlere. Kartlara temas edip daha detaylı soru sormak isteyenler bana dönüyorlar buluşma ayarlıyoruz.
hayır yanlış anlaşıldı sanırım, ben kimseye gelin ben ücretli bakıyorum demiyorum. Elimden geldiğince forumdan yardımcı oluyorum sorularını söyleyenlere. Kartlara temas edip daha detaylı soru sormak isteyenler bana dönüyorlar buluşma ayarlıyoruz.
Bu acıyı sadece ben yaşıyorum sanarken,burayı okudukça ne kadar çok bana benzeyen insan olduğunu görüyorum.Yukarıda yazdıklarınız aynen benim hissettiklerim,yaşadıklarım.Buraya sadece falcı yorumlarını okumak,beğendiğim falcıların numaralarını almak için üye olmuştum aslında.Şimdi kimin falı çıkmış kimin falı çıkmamış diye hergün bakıyorum.Emin olun sizlerle seviniyor sizlerle üzülüyorum.Kendimden birşeyler bulduğuma çok memnunum.Burada ki falcılardan Elmira ve Burcuya gittim.Elmira ayrıntılarıyla herşeyi söyledi ve şu an söylediklerinin bir çoğu çıktı.Esas olay için daha iki hafta var ve şimdiye kadar çıkmış olması nedeniyle ona güveniyorum.Bu arada burcu da elmira ile aynı tarihi verdi ama onun kadar ayrıntı vermedi.
bu kadıköydeki angel cafe nerde bide ne kadaraa bakıyor, son olarak burcuyz baktıranların geneli memnun mu kızlaaaarr
Etiler Mirage Serap'a baktıran var mı içinizde?
arkadaşlar arap melahat ve cadı cafe emine akkaya hakkında ne düşünüyorsunuz?
fal gerçekten bağımlılık yapıyo sanırım insan bi kez baktırdı mı hep istiyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?