İstanbul'da Fal - Falcılar

Oo harika bi haber bu .. Olgu'ya hic baktirmamistim ama fali cikanlari gorunce cooook mutlu oluyorum =)).. hadi bakalim darisi digerlerinin basina. Frekansin tuttuysa pesini birakma derim ben

slm pencereçiçeği cnm acil senden bişey rica edicem bakarmısın lütfennnnnn ....mesajımı görürsün inşallah....
arkadaşım bu gün dktr gittim de bebeğim iyi bi sorun yok ta bi tahlil sonucu yüksek ve bi sürü tahmin yürüttüler ve ilk kez yüksek cnm lütfen sende bi baksana morale çok ihtiyacım var ...

ben de fal deneyımlerımı paylasmak ıstıyorum, aylardır bırıktırıyordum cunku.
soganlık emıne: ıkı kere gıttım. zaten kısa baktı. 6 sey soylemısse 2 sı dogru kalanı yanlıs.
elanıt: benım ıcın orta sevıyede bır falcıydı, annemle ılgılı dedıgı seyler cıktı ama benım ısımle ılgılı tahmınlerı bılemedı.
elmira: ona 1 kere baktırdım, ''wallahı emınım'' dıye uzerıne basa basa soyledıgı seyın tam tersı oldu, yukseltmıs fıyatı, 75 tl ye kesınlıkle degmez
tarık: ben begenmıstım, soyledıgı seyler ıcın zaman var, en son ona baktırdım, mevcut duurm bılme konusunda ıyı.
burcu: aralarında en ıyısı dıyebılırım.
dımo cafe fatos: enteresan bı kadın, emıneden hallice
medyum talya: atar tutar cıkmaz
mercan: asla 100 tl vermeye degmez
emel omuzdas: o da degmez 100 tl vermeye
cezmıye ulasamadım
laf cafe andac : ehh
cafe vıolet tugba ılk falı cıktı, ıkıncıısnı beklıyorum, burada annesıne musterı pasladıgından fılan bahsedılmıstı, dogrudur ama benım ıcın ısabetlı
cadde symboldekılerın hepsı-serkan dahıl- tırıvırı
taksım sembol nesılı yazmıstım
nıhayetınde anlamıs olmam lazım kı hepsı fasa fıso

geçmiş olsun, umarım sevindirici haberler alırsın.bence kötü birşey çıkmayacak.zaten dün gece isteğin üzerine bakmıştım sana.

Senin aksine yazicam insanlar kendi aralarinda kararlastirsinlar diye.

Soganlik Emine: Artik kesinlesmis sandigim 3 farkli seyin tam tersini soyledi.. ve aynen dedigi gibide oldu.

Elanit: Elanit bana hayatimin falini bakan kadindi. Soyledigi su ana kadar herseyi bir bir yasadim. Okul ile ilgili dedigi seyde tam tutturamadi, ama zamani tam tutturamadi diye karalayamicam.

Elmira: Ufak tefek detaylarda yanilmis olabilir, ama gidisat tamda dedigi yonde ilerliyor. Ve acikcasi sacma sapan detaylarada takilamicam.

Tarik: Tarik'i arkadas olarak cok severim, ama o kadar. Falci olarak aklimdakileri okuyan ender insanlardan birisidir. Bir kac kere gidip farkli gelecek hikayeleri duyanlar coktur. Ama sirindir, sevilesidir ve super kafa biridir =))

Diger falcilarina baktirmadim kuzum. Benden bu kadar =)

burcu kadiköydeki angel cafedeki bayan mı ben de gitmek istiyorum geçende gittim yokmuş hastalanmış bir kadına baktırdım adını da unuttum allahım akıllara zarar salla da kardeşim biraz tutarlı olsun ama dimi:)

bu kadıköydeki angel cafe nerde bide ne kadaraa bakıyor, son olarak burcuyz baktıranların geneli memnun mu kızlaaaarr

bu acıları çekmesek ne işimiz var falcı falcı di mi :)
Çok şükür şimdi iyiyim. Fal olayını kestim bile diyebiliriz
Bugün tatilden döndüm :) kızlarla bol bol gezdim, eğlendim. 1 yılı gecik süredir bu ilişki yüzünden gülmeyi unutmuştum.
Hoş falcılara göre o kaderimde ben bilmiyorum artık :)
Hayatı akışına bıraktım. Düşmüyorum hiçbişeyin üstüne.
Ben bu gazla kariyerimi şahlandırırım :)
Zira yarından itibaren start alıyorum, eğitimler sınavlar , sonrasında ek iş için başvurular ..
Yılbaşında kendi işim için start almalar vs vs vs vs :)
Hepmiz hakkında hayırlısı olsun ama falcılara bel bağlamayalım çok tehlikeli.
Falı bekleyip hayatı ıskalayabiliyoruz

bu kadıköydeki angel cafe nerde bide ne kadaraa bakıyor, son olarak burcuyz baktıranların geneli memnun mu kızlaaaarr

ben ramazandan önce gitmiştim on yedi liraydı. bu angel cafe kadıköyde meydandaki iş bankası caddesinden yukarı doğru çıkıyorsun zaten simit sarayını görceksin o sokağa girip sokağı takip et sor zaten herkes biliyor ben sora sora gittim avrupa yakasında oturduğum için karşıyı pek bilmem ama o sokağı takip et zaten cafeler falan var görceksin ben de gitmedim gittim bir kere kadın yokmuş hastalandım ben de şans olsa bu durumda olmam zatiii:)

merhaba falcı duyguyu arıyorum eskiden dejavu cafede bakıyordu kndisine 2 kre gittim ve dedikleri çıktı gecen sene tekrar gittim ama sağlık sorunlarıyla ayrıldı dediler ..=) burda cafe açtıgını söyleyen arkadaslar var rica etsem bilen varsa nerde oldgunu çok memnun oluRumm...=)):2:

kızlar ben de tam bi fal tutkunuyum ama jübilemi yapmaya karar verdim çünkü verdğim paralarla bi fal cafe açardım.. şuana kadr gittiğim en iyi falcı en azndan frekansımın tuttuğu melekler kahvesindeki gülşendi zaten artık randevu alıp gidiyordum o kadar yoğunluk var.. bunun dışında gül tarık olgu selda dilek pelin hepsine gittim ama memnun kalmdm. bide taksimde pen cafede biri bakıyormuş ii die duydum ama ondan önce burcuya gidicem sanrım. sonra da bu fal olaylarını kapatıcamm kısmetseee

arkadaşlar arap melahat ve cadı cafe emine akkaya hakkında ne düşünüyorsunuz?

fal gerçekten bağımlılık yapıyo sanırım insan bi kez baktırdı mı hep istiyo:)

bir çeşit terapi aslında ben kötü çıkarsa salladı diye inanmıyorum iyi çıkarsa inanıyorum umut fakirin ekmeği iste:)geleceği Allahtan başkası bilemez şüphemiz yok bu konuda da uzakta biriyse onu görme ihtimalin yoksa ne yapıyor acaba mutlu mu beni düşünüyor mu diye merak edersin yaa falcı da evet seni düşünüyor unutmamış der yaa benim buna ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…