Evet kızlar şimdi bu yukarda anlattıklarımdan özetle gelelim falcıların yorumuna (özet olarak 1 sene kullanılmışım ve canım sandığım adam aslında 4 yıldır başka kızı deli gibi seviyormuş ve onunla nişanlandı.)
-Angels Burcu: Ben onların nişanlı olduğunu göremiyorum yüzük falan da yok adam seni seviyo sana dönücek, foosssssssss
-Pen Cafe Yeter: AAA ben seni çok mutlu görüyorum çok mutlu olcan, yüzük takıcan, hatta böyle straples bi elbise giycen
-Bakırköy Çiğdem: Yok kızım ya salak mısın herif baya nişanlanmış ve ayrılmak da istemiyo, evlencekler. Ama kalbinin bi köşesinde de hala senin başkasıyla beraber olmanı istemiyo, kısacası manyak bu adam sen hala bunun için mi fal baktırıyosun...
-Bakırköy Çingene Cafe Aycan: Ya töbe töbe bu mübarek günde diyorum Allah'ım böyle heriflerin belasını versin, aman kızım sen yat kalk sadaka ver bundan kurtulduuna resmen akıl hastası bu yaa..
-Bakırköy Dejavu ayşe: Bu adam seni seviyo sen onu bırakmazsan o da seni bırakmaz (nasıl bırakmaz herif nişanlı 3 aya da evlencek). Ama yine söylüyorum bu heriften kimseye hayır yok kolay yoldan kurtul.
-Bakırköyde hatırlamadıım bi kafe: Kızım senin bu herife öbür kız büyü yapmış bu büyüyü çözdürmen gerek yoksa evlencekler adam seni seviyo
-Taksim Melekler Gülşen: aaaa kız adamı elinden tutmuş götürüyo ama adamın sırtına senin kalbin yapışık çıkmış bak :) Ama bu adamdan sana yüzük yok.
-Taksim Kadınlar Kahvesi Duygu: Adam seni seviyo sana döncek ispatlicak (peeehhhh) Yine de bence bu adamdan cacık olmaz.
-Taksim Cadı Cafe Emel: Valla adam hala seni seviyo ama öbür kızla evleniyo, ne yaparsan yap bunlar evleniyolar 1 tane de kızları oluyo. (Benim bittiğim andı, kadın suratıma noldu der gibi baktı sonra da bana dedi ki ..... koduumun karısı etrafta bisürü erkek var çık onlara bak...)
-Taksim Symbol Tarık: Adamın korkunç takıntılı olduunu bilmesine rağmen hala beni sevdiini söledi yani bilemedi..
-Bakırköy Emel Cafe Emel: Senin bu herif evlilik yolunda, öbür kız da ilişkilerinin sağlam olduunu düşünüyo ama sekiz vadede bunlar ayrılcaklar ve adam sana geri döncek (imkansız)
-Bakırköy Dejavu aydın: Bu adam seni kullanıp kullanıp atmış, öbür kızı seviyo dedi ilk falda, sonrakilerde de kız buna kazık atçak adam salya sümük sana döncek dedi ama hiçbirine ihtimal vermiyorum.
-Taksim Arca Cafe Ermeni bir Bey: Bu adam bu kızla evlenmek istiyo ama kalbinin bir yarısında da sen varsın. Ne kadar büyük yürekli bi sevgilim varmış dimi kalbinde herkese yer var..
-G.O.P Birsel Abla: Her konuda Birsel Ablayı tek geçerim. En başından beri bu herifle bu kız evlenicek, bu herif de sana yaptıklarının acısını çok uzun süreler vicdanıyla ödemek zorunda, akıl hastası bu herif, evlense bile peşini bırakmicak dedi. Ama birsel abla'nın da tutarsız olduğu çok konu oluyor. Yine de önemli konular hakkında tek geçerim.
Ya daha da çok var ama önemlilerini yazdım baygınlık geçircem şimdi daha yazamıyorum. Günün 24 saati psikopat gibi onu düşünüyorum. aaa en önemlisini unuttum Yeşlköy Gül: Tamamen umut taciri sakın olumlu söylediği hiçbişeye inanmayın sadece takır takır isim bilir gelecek için asla bilemez, lütfen inanmayın umutlarınıza yazık.
Neyse kızlar dediğim gibi daha çok var ama ilk etapta aklıma gelenler bunlar. Kısacası zavallı gibi falcı falcı dolaştım hiçbirinin dediği diğerini tutmuyo tek güç keni içinizde.
Bu arada rivierariviera ile Taksim Kadınlar Kahvesinde karşılaştık tesadüf muhabbet ederken o da bu forumdan çıktı :) Öpüyorum seni rivierariviera
Anlaşamadığımız konu ise Dilek abla :) Dilek Abla'nın dedikleri bana hiç çıkmadı. Dileğe kalsa ben bu adamla çoktan evlenmiştim. Keza Pelin de aynı şekilde.. Ama rivierariviera ya Dilek Abla'nın dedikleri çıkıyormuş. Elektrik meselesi demek..
Yine bir falcıdan alıntı yaparak bitiriyorum: "Kendi gücünü başkasına teslim edersen onun için köle olur sürünürsün, kendi gücünü hiçkimseye verme çünkü değmez!!" Hepinizi seviyorum kızlar..