ayy ilahi çok güldürdün beniiBana soğanlık eminenin telefonunu gönderenin sevgilisi tez zamanda geri dönsün inşallah
sanırım aynı kişiye baktırdık ama ismini hatırlamıyorum bişeycan dı ama ne:) böyle boynunda haç falan vardı eğer o kişiyse eh idare eder diyebilirim. bazı konularda burcuyla benzer şeyler söyledi. iş konusunda mesela. eski nişanlımla ilgili oluruna bıraktığımı ama sonunda özür dileyeceğini falan o da söyledi. daha çok tarot baktı, fincandan hiç bişey söylemedi nerdeyse. burcu bana akrep ya da yengeç biri olacak yakında falan demişti, bu adam da su grubundan kim var falan dedi yok diyince çok yakında olacak o zaman falan. iş konusunda da öyle. ama çok fazla soru soruyor öyle mi böyle mi yok değil deyince başka türlü yorumluyor falan. çok içime sinmese de berbattı diyemem.
bi de ayşe hanım ayrılmış mı emin misiniz? bana babasını ziyarete gitti demişlerdi arefe günü gittiğimde. ben de tekrar gitmeyi düşünüyordum. ayrıldıysa gitmeyeyim boşuna.
Bu kadar da olumsuz düşünmene gerek yok.Bak burada 2 evlilik gerçekleşti.Tabi ki falcılar herşeyi bilemez..Ama ne yapalım gidiyoruz işte
burcu geç geliyor evet randevuda almıyor :)selam ben birşey sormak istiyorum iki kere angel cafe deki burcuya gittim ilk gitmemde rahatsızlandığı için gelmedi ikinci gitmemde de saat yedi de gelicekmiş sinir oldum avrupa yakasından gidiyorum bir de iş yerinden boşu boşuna izin aldım öğrenciymiş kendisi o yüzden ders saatlerine göre geliyormuş öyle dedi oraki çalışanlar ben de öğrenci falan deyince ne bileyim artık eskisi kadar gitmek istemiyorum bir de kaç kere aradım telefonla randevu verin uzaktan geliyorum dedim yok diyo buraya geliyosun bakıyor ciddiyetsiz buldum biraz ama dediğim gibi baktırmadım sadece ön yargı. sen gittiğine göre gerçekten tavsiye ediyor musun bir kere daha sansımı denesem mi ne dersin
ben ilk falcılara gittiğimde ayrı değildik limoniydik :) evlencez mi diyede gitmedim evlilik fikrini falcılar soktu zorla aklımaÇok merak ediyorum eski sevgilim dönecek mi? ya da sevgilimle evlenecek miyiz nedeninden başka bir amaçla falcıya giden var mı?
facede tesadüfen bulduğum bir falcı var kızlar ilgilenen olursa özelden face ve msn adresini verebilirm
bakımı msn veya face üzerinden yapıyor.(yani yüzyüze bakım yapmıyor)..isim ,soy isim doğum tarihinizi alıyor ..en 45 dakka bakım yapıyor.. Bu zaman kadar bana söylediği çoğu şey tuttu ..hatta ağzım açık dinledim sanki beni tanıyormuş gibi hayatımı biliyormuş gibiçok şaşırttı beni uygun fiyatada bakıyor bence Baktırmak isteyen olursa özel mesajdan adresi verebilirm ..malum ulu ortada face ve msn adresi vermek yanlış olur :)
son dediği şeyde tutarsa tam olacakşubat ayında tüp tedavisi görecem inşallah,bana gamzeli bir kız bebeğinin olacağını söyledi buda tutarsa valla artık münnecim ilan edecem kendisini
bana bilgisini gönderir misin özelden canım
teşekkür ederim
facede tesadüfen bulduğum bir falcı var kızlar ilgilenen olursa özelden face ve msn adresini verebilirm
bakımı msn veya face üzerinden yapıyor.(yani yüzyüze bakım yapmıyor)..isim ,soy isim doğum tarihinizi alıyor ..en 45 dakka bakım yapıyor.. bu zaman kadar bana söylediği çoğu şey tuttu ..hatta ağzım açık dinledim sanki beni tanıyormuş gibi hayatımı biliyormuş gibiçok şaşırttı beni uygun fiyatada bakıyor bence baktırmak isteyen olursa özel mesajdan adresi verebilirm ..malum ulu ortada face ve msn adresi vermek yanlış olur :)
son dediği şeyde tutarsa tam olacakşubat ayında tüp tedavisi görecem inşallah,bana gamzeli bir kız bebeğinin olacağını söyledi buda tutarsa valla artık münnecim ilan edecem kendisini
bana da msn adresini verebilirmisin
ne kadara bakıyor peki
ödemeyi nasıl alıyor
tamam canım yazıyorum
bu arada yazmayı unuttum bana gamzeli bir kızımın olacağını söylemiştim dedim ya aslında bir nevi buda tuttu sayılır :)eşimin gamzeleri var çünkü gamzeli olması %50 olma ihtimali var
canım teli yok bende ...şuan msnde değil ,geldiği zaman telefonu verirse alırım numarasını senin için.ben gene ulaşamadım
bana telini özelden yazar mısın
canım teli yok bende ...şuan msnde değil ,geldiği zaman telefonu verirse alırım numarasını senin için.
rica ederim tatlım ne demekçok teşekkür ederim
o kadar ihtiyacım var ki
çok sağol
bakımı msn veya face üzerinden yapıyor.(yani yüzyüze bakım yapmıyor)..isim ,soy isim doğum tarihinizi alıyor ..en 45 dakka bakım yapıyor.. bu zaman kadar bana söylediği çoğu şey tuttu ..hatta ağzım açık dinledim sanki beni tanıyormuş gibi hayatımı biliyormuş gibiçok şaşırttı beni uygun fiyatada bakıyor bence baktırmak isteyen olursa özel mesajdan adresi verebilirm ..malum ulu ortada face ve msn adresi vermek yanlış olur :)
selam ben birşey sormak istiyorum iki kere angel cafe deki burcuya gittim ilk gitmemde rahatsızlandığı için gelmedi ikinci gitmemde de saat yedi de gelicekmiş sinir oldum avrupa yakasından gidiyorum bir de iş yerinden boşu boşuna izin aldım öğrenciymiş kendisi o yüzden ders saatlerine göre geliyormuş öyle dedi oraki çalışanlar ben de öğrenci falan deyince ne bileyim artık eskisi kadar gitmek istemiyorum bir de kaç kere aradım telefonla randevu verin uzaktan geliyorum dedim yok diyo buraya geliyosun bakıyor ciddiyetsiz buldum biraz ama dediğim gibi baktırmadım sadece ön yargı. sen gittiğine göre gerçekten tavsiye ediyor musun bir kere daha sansımı denesem mi ne dersin
Kurşun döken bildiğim biri var ben henüz döktürmedim, çevremdeki arkadaşlarımdan biliyorum ve çok memnun kaldılar.. Rahmi Koçun eski asistanıymış.. randevu alıyorsun eve geliyor.. özelden mesaj atamıyorum mail adresini yazarsan telini verebilirim..
Canım bana iletişim bilgilerini verebilir misin . xxxxxxxxxxxxxx bi de asistan derken modern görünümlü biri mi bu bayan ne kadara döküyor
öğrenci olduğunu bilmiyodum, ama ben gittiğimde de yoktu normalde 3te gelmesi lazımdı ama daha gelmedi dediler. saat 3buçuğu geçiyodu. ben de açtım o sıra. dedim bişeyler yiyim o zamana kadar gelirse gelir gelmezse demekki kısmet değilmiş der giderim diyodum ki yemeğim bitince geldi :) yani yakalamak biraz şans işi hafta sonu bile. randevu verirlerse uymak zorunda kalırlar ve uyamayacaklarını bildikleri bi konuda randevu vermemeleri bence ciddiyetsiz bi durum değil. yani sana randevu verseler gitsen yine bulamasan onlar da zor durumda kalacak. ya da randevu verseler diğer falları sana göre ayarlayamayabilirler. yani ben orda beklerken yeni gelen birini benden önce alsalar "o randevulu" deseler bu sefer ben cıngar çıkarırım o zaman bana da randevu verseydiniz diye. 7den sonra gitmek sana uymuyor sanırım. bence cafenin telefonunu al netten biyerden, hafta sonu bi gün git burcunun olduğu saati öğrenip. arkadaşın dediği gibi 17,5 liraya denemeye değer bir falcı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?