İstanbul'da Fal - Falcılar

benim halimden anlamaması imkansız sürekli ağlamaklı bir moddayım. benim erkek arkadaşım apar topar evlendi başkasınla bir ay önce.. hani biri ölür de yok canım dersin ölmedi gelicek dersin yaa o moddan çıkamadım hala..ne dicek ki bana seni mi düşünüyor diyecek düşünse ne olcak pişman mı diyecek pişman olsa ne olacak.. ben ne istediğimi bilmiyorum ki geçicek tabiii de ben geçene kadar ne yapıcam onu bilmiyorum falcılara gider ne yapıyor mutlu mu boşanır mı ilerde bekleyim mi boşanmasını diye sorarak geçircem herhalde..allah beni bu kahrolası aşktan kurtasın

kızlar bahsettiğiniz kişi kim banada lütfen mesaj atarmısınız ben mesaj atamıyorum. rica etsem banada bilgi verirmisiniz?

nasıl ya...Senin erkek arkadaşınsa eğer başkasıyla nasıl evlenir.Yaaa daha neler yaaaaa!!!!!!!!!!!

rica ederim canım umarım sen de memnun kalırsın. sen de mutlu kal diyeceğim ama diğer mesajını okudum zor bir dönem geçiriyor olmalısın.. umarım çabuk atlatırsın.. sevgiler.

rica ederim canım umarım sen de memnun kalırsın. sen de mutlu kal diyeceğim ama diğer mesajını okudum zor bir dönem geçiriyor olmalısın.. umarım çabuk atlatırsın.. sevgiler.

cikilopcik benide bilgilendirirmisin lütfen. bu ara böyle bir şeye çok ihtiyacım var falcı yada onun gibi bir şeye.s ıkıntılı zamanlar geçiriyoruz ailece. kızlar büyüden falan endişeleniyorum bildiğiniz biri varsa lütfen yönlendirirmisiniz. ben özel mesaj atamıyorum. siz bana atabilirseniz bir adres yada telefon çok çok sevinirim.

Zor bir dönem, zor bir süreç..
Aklılının,sabrının,gücünün sınandığı bir dönem. Allah sabır versin yalnız Yapman gereken şeyler var. Bu gücü bulabilir misin bilmem ?
İlk önce bir psikologtan yardım al. Tek başına alt etmen zor.
Falcılar o anlık rahatlamayı sağlıyor. Sevdiğin adam dönüşü olmayan bir yola girmiş,herşeyden önce seni ezip geçmiş. Hayatıyla ilgili bir karar almış.
Yapman gereken yoluna devam etmen. Hayat çok kısa ve gün gelip çattığında güzel yılları bunun için harcamış olma.
Umarım en kısa zaman,en az hasarla atlatırsın.
Hayat gidenin arkasından mahvedilemeyecek kadar kısa ve herşeye rağmen yaşamaya değer.
Bunu ne zaman mı anladım ?
15 yıllık iki dostumla bodrumda ezanı dinleyip,kuş cıvıltıları eşliğinde sabahladığım zaman.
Mutluydum o yoktu ama mutluydum. 15. yılımızı kutlamıştık arkadaşlarımla.
Onlar vardı ve hep olacaktı bense tam 16 aydır kahroluyordum.
Tatilimde karar verdim ne olursa olsun dik durmaya devam etmeliyim.
Bu üzülmeyeceğim anlamına gelmiyor ama kapıp koyvermeyeğimi garanti ediyor.

teşekkür ederim güzel yorumların için psikiyatriye gidiyorum bir dönem ilaç tedavisi daha sonra terapilere başlarız dedi şuan ben konuşuyorum o dinliyo o daha sonra konuşcak herhalde:) eskiye göre daha iyiyim zaman var tabii ilk öğrendiğimde bir hafta boyunca o kız ben olucaktım demişim üç gün boyunca şimdi daha iyiyim eskiye göre yapıcak birşey yok taktir ilahi

ilk adımı atmışsın buna çok sevindim.
Umarım devamı gelir ve çok mutlu olursun.
Fala felanda ihtiyacın kalmaz.

zeynocum durumu bana anlattığında bende çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın ama şu da bir gerçek ki Allah'ın adaleti şaşmaz sanmaki o adam şimdi mutlu inan bana başkasını mutsuz ederek mutlu olunmaz. Çok iyi yapmışsın psikiyatriye giderek, dolaş gez eğlen alış veriş yap kendine bak çok yakında çok daha iyi hissediceksin. mailimde sende var ne zaman istersen gidip birlikte eğlenir, dağıtırız hatta destan27' yi de alırız

Zeynep konu nedir ben yabancı kaldım? Neden psikiyatra gidiyorsun? Geçmiş olsun sorun ne?

nasıl anlatayım ben öyle birini kaybettim ki beş yıl boyunca her gördüğümde kalbimin yerinden çıkarsasına attığı üzülmesin kırılmasın diye gözünün içine baktığım o işte mesaiye kaldığı zaman ben evde o şimdi çalışıyor o çalışırken ben ayaklarımı uzatıp yatamam dediğim biri artık yok evlendi başka birinle bu yüzdenden gittim psikiyatriye.annem delirdim zannetmiş:) o götürdü ben gitmek istemedim ilk başta ne yapabilir ki diyorsun geri mi getircek diyordum. geri getirmiyor ama durumu kabullenmen için yardımcı oluyor.ilaç veriyor mal mal geziyorsun aslında :):)

Evet beni dealın beni de

ben geçmiş sevgili geri gelecek mi diye falcıya gidenlerden değilim ama genel olarak yüzüm asık biri olarak burcu benim nişanlı olduğumu ve mutlu bir birlikteliğim olduğunu bildi, hatta ilişkimizi ve nişanlımı tarif etti, geçmişten biri gelcek aklın onda vs gibi şeylere hiç girişmeden istediğim ve planladığım hatta kafamdaki soruların cevaplarını verdi
elimde nişanlı olduğuma dair yüzük bile yoktu anlamasın diye takmamıştım
ben gayet memnun kaldım,olacak dedikleri şeyler için 1.5 aylık bir zaman var, olursa paylaşırım

canım banada yazarsan çok sevinirim.nasıl ulaşacağımı

Zeynoloji;
nasıl anlatayım ben öyle birini kaybettim ki beş yıl boyunca her gördüğümde kalbimin yerinden çıkarsasına attığı üzülmesin kırılmasın diye gözünün içine baktığım o işte mesaiye kaldığı zaman ben evde o şimdi çalışıyor o çalışırken ben ayaklarımı uzatıp yatamam dediğim biri artık yok evlendi başka birinle bu yüzdenden gittim psikiyatriye.annem delirdim zannetmiş:) o götürdü ben gitmek istemedim ilk başta ne yapabilir ki diyorsun geri mi getircek diyordum. geri getirmiyor ama durumu kabullenmen için yardımcı oluyor.ilaç veriyor mal mal geziyorsun aslında :):)

Ciddimisin? Biliyormusun seni çok iyi anladığımı söyleyemem ama senin gibi çok sevdiğime inanabilirsin. Sen çok haklısın. Nasıl iş bu ya inanamıyorum.
Emin ol sen ondan çok daha mutlu olucaksın. Herşey de bir hayır vardır. Sen her türlü artıdasın çünkü gerçekten sevebildin ve sonuna kadar sahip çıkmıştın. O değerini bilememiş senin. Yazıklar olsun ya. Kendini toparla yeni bir başlangıç yap. Bundan sonra hayatını güzel kılabilecek herşeyi yap. Mutlu olmaya çalış böyle üzücü bir dönemden sonra yenilikler senin hakkın. Kolay olmayacak ama güzel bir aile herşeye bedel. Ailenide üzme. Güçlü olmalısın. Canım benim. İnşalah Allah hakkında herşeyi güzel kılar. Kusura bakma ama o da mutlu olamasın.

canım teli yok bende ...şuan msnde değil ,geldiği zaman telefonu verirse alırım numarasını senin için.

Kedersiz çok teşekkür ederim özel mesajın için=) Ücreti falan nasıl alıyorlar?

Son düzenleme:

bana da bilgisini geçer misin
teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…