yok canım.ben neşe,yiğit ve şebnem rezaletinden sonra akıllandım.Elmiradan başkasına gitmiyorum.
aynı şeyi birinin banada yapması lazım... karşıdan bakıp söylemesi kolay ama yapmaya gelince olmuyor işte offffff.....
nokta atışında tek isim tanırım o da artık yok
bu ay ve geçen ay fala ne kadan verdim düşünem hmmm 0 tl :86:
Ben kırarım kafanı canımHiç önemli değil. Herşeyin bir yolu var.Sen anladın beni
aynı şeyi birinin banada yapması lazım... karşıdan bakıp söylemesi kolay ama yapmaya gelince olmuyor işte offffff.....
allahım ben görebilecek miyim o günleri yaaa
görcen hemde çok uzak deel o günlerallahım ben görebilecek miyim o günleri yaaa
minikdepresifim hoşgeldin....
bahsettiğin isim rahmetli elanit sanırım... sen fala tövbeliydin tabi dimi...
sen daha cok kücüksün yavrum. benim yediğim kazıkları yesen inan bana daha gaddar olursun ki 3-5 ay önceki yazılarıma bak sümüklü pakizeydimay destan ve minik bu konuda süperler.ben salak pakize...hiç mi mantıklı düşünemez bi insan ya hiç mi kafası basmaz.yok anam yok düşünemiyorum mantıklı işte
bende senin gibi olucam sonunda çok az kaldı buraya yazıcam falcılara gitmiyorum hiç para harcamadım diye
bekleyin ve görün
ay destan ve minik bu konuda süperler.ben salak pakize...hiç mi mantıklı düşünemez bi insan ya hiç mi kafası basmaz.yok anam yok düşünemiyorum mantıklı işte
ay destan ve minik bu konuda süperler.ben salak pakize...hiç mi mantıklı düşünemez bi insan ya hiç mi kafası basmaz.yok anam yok düşünemiyorum mantıklı işte
bende senin gibi olucam sonunda çok az kaldı buraya yazıcam falcılara gitmiyorum hiç para harcamadım diye
bekleyin ve görün
Estafurullah demek isterdim ama üzgünüm diyemeyeceğim
kestane şekerim al bendende o kadar başkalarına çok güzel akıl veriyorum ama kendime gelince yok olmuyor... bak minikdepresife tövbe ettim dedi gitmiyor... ben her seferinde bu son diyip diyip gidiyorum... ne olacak bizim bu halimiz yaa...:26:
Estafurullah demek isterdim ama üzgünüm diyemeyeceğim
dedim ya yavrum minikle destana hastayım.ideal kadınım onlar
Kırmızı kar yağınca falan işte
deme dost acı söyler anam...sen beni bi terapiye alsana be:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?