İstanbul'da Fal - Falcılar

allahım ben görebilecek miyim o günleri yaaa
görcen hemde çok uzak deel o günler

minikdepresifim hoşgeldin....
bahsettiğin isim rahmetli elanit sanırım... sen fala tövbeliydin tabi dimi...

evet elanit. kücük dilimi yutturan benim angusun yüzünü çarşamba pazarına ceviren kadın
töbeliyim. baktırsam bile otururken pazarlık yaparım şu anı söle gelecek istemiyorum diye.
böle daha helecanlı neler olcak diye bekliyorum

ay destan ve minik bu konuda süperler.ben salak pakize...hiç mi mantıklı düşünemez bi insan ya hiç mi kafası basmaz.yok anam yok düşünemiyorum mantıklı işte
sen daha cok kücüksün yavrum. benim yediğim kazıkları yesen inan bana daha gaddar olursun ki 3-5 ay önceki yazılarıma bak sümüklü pakizeydim
bende senin gibi olucam sonunda çok az kaldı buraya yazıcam falcılara gitmiyorum hiç para harcamadım diye
bekleyin ve görün

inşallah kuzum tez zamanda.

ay destan ve minik bu konuda süperler.ben salak pakize...hiç mi mantıklı düşünemez bi insan ya hiç mi kafası basmaz.yok anam yok düşünemiyorum mantıklı işte

kestane şekerim al bendende o kadar başkalarına çok güzel akıl veriyorum ama kendime gelince yok olmuyor... bak minikdepresife tövbe ettim dedi gitmiyor... ben her seferinde bu son diyip diyip gidiyorum... ne olacak bizim bu halimiz yaa...:26:

dedim ya yavrum minikle destana hastayım.ideal kadınım onlar

Fıstıklarım kendinize yüklenmeyin. Bu sonda demeyin. Zaten son olduğunu anlayacaksınız , gitmeyeceksiniz.
Son diyip diyip gittikçe kendinize olan güveniniz sarsılıyor.
Şu an için sizi fal mı rahatlatıyor ?
Gidin, dinleyin. Para mı gidiyor , gitsin.
Ruhunuza birazcık iyi geliyorsa ne ala.
Sadece fala göre yaşamayın.
Onun haricinde akışına bırakın olur mu ?
Zaten her şeye bu kadar taktığınız için bu kadar üzülüyorsunuz.
Bende öyleyim.
Şimdi ufak bi örnek verem. Dün ben benim öküz tarafından ekildim. Önceden olsa kıyameti koparırdım. Ahlar vahlar sızlanırdım. Dün ufak bi sitem ettim,sustum. Ağlamadım
hastaydım uyudum bol bol. Bugün meyvesini topladım, gönlümü aldı.
Önceden olsa hatalı ben çıkardım.
Sessiz kalın , hayatınıza devam edin.
Sizin için hayırlısıysa mevlam verecektir.
Kendinize çok yüklenmeyin. Herkes ayrılığı ,sorunları farklı yaşar, farklı göğüsler.
Unutmayın hepiniz birileri için çok değerlisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…