Aman aman hatırlatma sakın.O günü hafızamdan silmek istiyorum.
evet ya çok kötü alışıcam zamanla:2:
kestane şekerim napıyosun sesin çıkmıyo kime gittin en son anlat bakalım
canımm bende sana yazıcaktım şimdi:) en son kime baktırdın dersen pelinnn85 bende kaldı cmt pazar günü ona tarot baktırdım baya da iyiydi yani
cmt de imama baktırdık pelinnnn85 le.hafta içide fakirin ekmeğiyle melise baktıralım diyoruz.ay delirtcek bu fallar beni ya.sen neler yapıosun bakim?
beni de delirtecek bu fallar benim ki dönerse harcadığım fal paralarını peşin olarak tahsil edicem kendisinden bu ay asgari ücret kadar fal parası vermişim vermeyede devam ediyorum :s hayır vermek bişey değil herifin döndüğü de yok
pişşhhhhttttt napiosun yavrumm
İyiyim canım.Sen ne yapıyon bakalım.Var mı bir gelişme
benim daha o kdr olmadı ama olucak bu gidişle
Ben asgari ücreti de geçtim valla.En yakın zamanda kurtulmam lazım bu fal işinden.
Ben asgari ücreti de geçtim valla.En yakın zamanda kurtulmam lazım bu fal işinden.
Ay hiç yazmıcaksın sandım beee :) aman napimm kafama taktığım o lanet şeyle yaşamaya devam ediyorum
Ay hiç yazmıcaksın sandım beee :) aman napimm kafama taktığım o lanet şeyle yaşamaya devam ediyorum
ben sana diyorum maaşla falcı tutu sen kendine daha ucuza gelir senin için
Yazarım kuşum neden yazmayayım.At artık kafandan o lanet şeyleri herşey olacağına varıyor
destan sen gittinmi melise?
sen melise gidersen ve memnun kalırsan bana haber verir misin canım yaaa
ne zmn atıcam hiç bilmiyorumbelki biraz daha büyüyünce :2: biriniz kafamı kırıp içine sokuverseniz hiç bi önemi olmadığını ne kadar da güzel olucak
ne zmn atıcam hiç bilmiyorumbelki biraz daha büyüyünce :2: biriniz kafamı kırıp içine sokuverseniz hiç bi önemi olmadığını ne kadar da güzel olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?