Nokta atışı soruyu ben sordum, öyle bi cevap verdi ki evet dedim bence de kesinlikle öyleSallayabilirdi bişiyler o soruya ama sallamadı cidden..İnşallah güzel şeyler olur hayatımızda...
açıklama için çok sağol canım benim... genel olarak elmira ya gidenler hep çok memnun zaten beğenmeyen bir iki kişi var... en kısa zamanda bende gidicem... yorumlarımı paylaşırım... tekrar çok teşekkür ederim... peki bişey daha sorucam... sana ne için baktırdığını soruyor mu?iş aile ilişki falan diye... :44:
kestaneşekeri bak yine melis :)
ona gitmek gerek sanırım artık. ama daha fazla kurcalamakta istemiyorum. sürekli ileri atılan tarihlerden bıktım
Rica ederim ne demek. ben genelde elmiraya gidin demem buraya da yazdığımda da hep diyorum ki kızlar iyi araştırın 75 TL az para değil bilemezse benim yüzümden gitmiş olsanız üzülürüm. Fal elektrik meselesi bana çok iyi baktı ama burda iyi bakmadığını söyleyen arkadaşlarda oldu.
Öğüdümüm verdikten sonra gelelim soruna
Elmira ilk başta genel bir açılım yapıyor. zaten o açılımda aklında ne varsa ya da mevcut sorunların ne ise ona yoğunlaşıyor bitirince de soru soruyorsun önceden sorularını hazırlamanı tavsiye ederim. bana genel açılımda öyle bir anlattı ki 10 tane soru yazdıysam 2 tane sini falan sormuşumdur çünkü nerdeyse genel açılımda hepsinin cevabını bilmişti.
ne zaman gidiyoruz melise
arkdaşlar melis kaça bakıyor?
hoşgeldin canım... nasılsın... iyileştin mi?
eh işte.eskiye göre daha iyiyim en azından bulantım yok:) sen nasılsın?
gabriella mı ne vardı ya sürekli mail geliyo ordan.yok sakın hata yapmayın yok bilmem ne...49.90dı şimdi 39.90 olmuş:)
yoğun bir haftasonu ve pazartesi gününün ardından biraz yorgunum ama onun haricinde iyiyim canım sağol...
ayy bende denedim o siteyi ama bana ne yorum geldi ne başka bişey... tekrar bakıyım diyodum kalsın o zaman hiç bulaşmayayım en iyiisi...
ben 2 haftadır çalışıyorum o kadar zor geliyoki pazartesi günü kalkmak:2:
sensin tabi bebişim seni hiç aldatırmıyım hani neşe ye gidip hiç beğenmemiştik kime gidelim diye çatlamıştık yiğite gitmiştik yiğit neşeden beter çıkmıştı 40 Tl mizi çöpe atmıştık o günden bahsettim
ay cuma yada cmt denedim.4-5 tane mail gelmiş 2 günde.ilk yorum tutarlıydı ama diğerleri sallamasyon.
siteye giren herkes aynı şeyi söylüyor zaten... birde aynı yorumu falan gönderiyorlarmış herkese... sonrada bir sürü mail...
ayy kıyamam sana...bilirim bilmem mi pazartesi sendromu her hafta aynı şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?