İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşlar yorumları okudumda eskilerden rahman hocanın adresini telini bana msj atabilirmisiniz giden memnun olan varmı acil iyi biri lazımmm lütfennn

Nokta atışı soruyu ben sordum, öyle bi cevap verdi ki evet dedim bence de kesinlikle öyle Sallayabilirdi bişiyler o soruya ama sallamadı cidden..İnşallah güzel şeyler olur hayatımızda...

inşallah tatlım... hepimzin gönlünden geçen dilediği şeyler gerçek olurda buradan kutlarız...

Rica ederim ne demek. ben genelde elmiraya gidin demem buraya da yazdığımda da hep diyorum ki kızlar iyi araştırın 75 TL az para değil bilemezse benim yüzümden gitmiş olsanız üzülürüm. Fal elektrik meselesi bana çok iyi baktı ama burda iyi bakmadığını söyleyen arkadaşlarda oldu.

Öğüdümüm verdikten sonra gelelim soruna

Elmira ilk başta genel bir açılım yapıyor. zaten o açılımda aklında ne varsa ya da mevcut sorunların ne ise ona yoğunlaşıyor bitirince de soru soruyorsun önceden sorularını hazırlamanı tavsiye ederim. bana genel açılımda öyle bir anlattı ki 10 tane soru yazdıysam 2 tane sini falan sormuşumdur çünkü nerdeyse genel açılımda hepsinin cevabını bilmişti.

anladım tatlım... verdiğin öğüdü dikkate alıcam çok sağol canım benim... ama anladığım kadarıyla %90 memnun %10 memnun değil... umaraım ben %90 lık kısımdan olurum... bak iyiki sorularını hazırla dedin... çünkü bana ne zaman sorun var mı deseler öyle kalıyorum aklıma hiç birşey gelmiyor tedbirli gitmek en iyisi... çok merak ediyorum şu elmira yı gidince yorumlarımı hemen paylaşıcam zaten...

Aman aman hatırlatma sakın.O günü hafızamdan silmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…