İstanbul'da Fal - Falcılar

Önce benim bırakmam lazım.Ben ne zaman bırakacağım minik ya..

ayyy minikdepresifim döktürmüşsün gene... sen her akşam bize böyle yazsan ne güzel olur... terapi gibi...

miniğimmm çok teşekkür ederimm çok güzel şeyler bunlar

bundan sonra benimde ideal kadınım onlar... zaten minikdepresifin ne günlerden bugünlere geldiğini forumdan biliyorum...

Canım benim sen bakma kestane şekerine.Ona anlattığımın yarısını dağa taşa anlatsam dile gelirdi.Bu yine akıllanmadı valla:18::18:

Canım benim sen bakma kestane şekerine.Ona anlattığımın yarısını dağa taşa anlatsam dile gelirdi.Bu yine akıllanmadı valla:18::18:

bende çok anlattım hakkım yenmesin lütfen
ama yavaş yavaş anlıyor bence gereksiz kaygılandığını

Önce benim bırakmam lazım.Ben ne zaman bırakacağım minik ya..
ben falcı olunca. sen bırakma falcılar iflas eder
ayyy minikdepresifim döktürmüşsün gene... sen her akşam bize böyle yazsan ne güzel olur... terapi gibi...
psikolog olsun mu minik
ben bi başlıyom ağlamaya , 2466 ve destan sonunda intihar etcekler benim yüzümden :86:

valla benimde kestane şekerinden aşağı kalır yanım pek yok destanım... banada anlatıyorlar ama yok olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…