İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana moral yok mu yani bugün ?????

angus
msn yi açta akşam ki gelişmeleri anlatim
doğru diyon gerek yok,zaten gitsemde otururken ilk lafım gelecek istemiyorum sadece şu an dicem :78:
gelecek biraz muamma olsun. hırsla yapışim hayata istediklerimi elde edebilmek için
o zaman melisi zor anlarda gidilmek üzere kaydediyorum

bunlar ne kadar güzel dualar dilekler böyle... amin tatlım inşallah hepimizin...

kızlar ben yatıyorum hepinizi çooook öpüyorum...sabah kalkmak o kdr zor oluyoki anlatamam erkenden yatıyorum artık

hepinize tatlı rüyalar hatunlarrr:79:

bebik evdeki bilg da hotmail, msn tarzı şeyler açılmıyo, önceden hotmailin sohbet bölümüne girebiliyodum şimdi mailim bile açılmıyo, anlamadım neden sabredebilirsen yrn msn de anlat,, merak da ettim,,bide bana deki sen bişey diycektin de,,yorumunu merak ediyorum ufak bişiy ama olsun
yani ztn şuan için gitceksin onu da biliyoruz..bekle birazcık daha çok sıkışırsan beraber gideriz ben de su falı baktırırım bide ehuehu:))) :86:

tamam fıztıkım yok acil değil krizimde tutmuyo ama herkes gidiyom yazınca canım çekiyo o kadan
gitmesemde olur. zaten h.sonu kurs başlıyo 2,5 minik iptal

tamam fıztıkım yok acil değil krizimde tutmuyo ama herkes gidiyom yazınca canım çekiyo o kadan
gitmesemde olur. zaten h.sonu kurs başlıyo 2,5 minik iptal

sen de takıntı diil artık zaten ve acelesi de yok istediğin zmn laf olsun diye gideriz kursun bitsin öyle gidelim diycem de en çok 3 hafta durabiliyorum bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…