iyiki hepinizi tanıdım ! iyiki varsınız hatunlarım....
valla kestane şekerim sen de bu akşam bana moral oldun çok güzel şeyler yazdın benim için resmen onurlandım, biraz utandım teşekkür ederim
inşallah burda ki tüm kızlar ne derdinden falcıya gidiyorsa o derdi olumlu olsun verdiği paralar kat kat geri dönsün herkesin gönlüne göre versin rabbim, bildiğim bilmediğim herkesin.
kuzum sen de bana destek olmasan hala sümüklerimle dolaşıyo olcaktım
bence sen gitme çünkü senin angusun şuan ne düşündüğünü biliyoruz gerek yok..benim angusunkini bilmiyoruz
onu merak ediyodum biliyosun:82:
sende iyiki varsın kestane şekerim...
aynen aklımdan geçenlere tercüman oldun kestane şekerim... bende sizleri tanıdığım için çok mutluyum...
valla kestane şekerim sen de bu akşam bana moral oldun çok güzel şeyler yazdın benim için resmen onurlandım, biraz utandım teşekkür ederim
inşallah burda ki tüm kızlar ne derdinden falcıya gidiyorsa o derdi olumlu olsun verdiği paralar kat kat geri dönsün herkesin gönlüne göre versin rabbim, bildiğim bilmediğim herkesin.
canımm bidaki buluşmaya sende gel mutlaka tabiki edenizdeee
Bana moral yok mu yani bugün ?????
bunlar ne kadar güzel dualar dilekler böyle... amin tatlım inşallah hepimizin...
olsun valla... ne güzel sana terapiye geliriz... yada sen bize burdan toplu terapi yaparsın...
mutlaka gelicem hepinizi yüz yüzede tanımayı çok istiyorum...
sana yazıyorum ya msn den yetmiyor mu şekerim olmadı araşıyoruzo da olmazsa mailleşiyoruz en kötü ihtimal buluşuyoruz
angus
msn yi açta akşam ki gelişmeleri anlatim
doğru diyon gerek yok,zaten gitsemde otururken ilk lafım gelecek istemiyorum sadece şu an dicem :78:
gelecek biraz muamma olsun. hırsla yapışim hayata istediklerimi elde edebilmek için
o zaman melisi zor anlarda gidilmek üzere kaydediyorum
ben hazırım bekliyorum edenizim...
bebik evdeki bilg da hotmail, msn tarzı şeyler açılmıyo, önceden hotmailin sohbet bölümüne girebiliyodum şimdi mailim bile açılmıyo, anlamadım nedensabredebilirsen yrn msn de anlat,, merak da ettim,,bide bana deki sen bişey diycektin de,,yorumunu merak ediyorum ufak bişiy ama olsun
yani ztn şuan için gitceksin onu da biliyoruz..bekle birazcık daha çok sıkışırsan beraber gideriz ben de su falı baktırırım bide ehuehu:))) :86:
bendee...herkes o kadar tatlıki :) bide sanki birbirimizi çok uzun süredir tanıyomuş gbiyiz
tamam fıztıkımyok acil değil krizimde tutmuyo ama herkes gidiyom yazınca canım çekiyo o kadan
gitmesemde olur. zaten h.sonu kurs başlıyo 2,5 minik iptal
edeniz sihirli değneğini mermaide de dokunduruver yavrum
kızlar ben yatıyorum hepinizi çooook öpüyorum...sabah kalkmak o kdr zor oluyoki anlatamam erkenden yatıyorum artık
hepinize tatlı rüyalar hatunlarrr:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?