Meral Saydam denedim o siteden aldığı yorumların yüzdesi yüksek diye ama çok çok geneldi burç yorumu gibiydi
Bende ki fal direkt olarak daha geçen pazar olan seylerin özeti gibiydi, sanki kadın yanımdaydı da o gün beni dinlemis gibi. Karsımdaki kisi benden 1 ay süre istemisti o gün, ve Esra Hanım'da 1 ay bekleme süren var dedi. Hayırlısı diyorum ne diyim :)
Kızlar su binnaz abla diye giden sitede Esra Hanım'ı deneyen var mı? Tesadüfen burada reklamı çıkınca denedim, sonra da baska bir arkadasıma denettirdim tarot falını. 1-2 saat sonra cevabı geldi ve bu kadar güzel durum anlatılamaz, özetlenemez dedim, ağzım açık kaldı resmen. Sanki pazar günü ben yanımdaymıs ve o gün yaptıgım konusmaları, duyduklarımı o da dinlemis gibi bir bir anlatmıs kadın ve karsı tarafın bana verdigi süreyi bana veriyot, gerçekten sasırtıcı yani Aynı sekilde arkadasımda da önemli ayrıntıları bildi, ve cok isabetli durum degerlendirmesi yaptı. Bu siteyi deneyen var mı???
canlarım nerdesiniz?????
burdaaaaaaayımmmmmm :)
biz bugün pelinnn85le tasulaya gittik...kafayı bozdum falcıyla yaa:S
ayy çok şükür en sonunda biri duydu sesimi... nasılsın kestane şekerim...
iyiyim fıstığım sen nasılsın?
bende iyiyim canım benim... bu arada dün akşam edeniz le baya bir konuştuk söylediğin kadar varmış... o kadar pozitif o kadar tatlı ki... çok iyi geldi onunla konuşmak... ve uzun bir aradan sonra bende dün akşam edenizim sayesinde mutlu bir şekilde uyudum... tabi bunda seninde payın var tatlım...
dedim ya yatağa yattığımda gülümsüyodum:))
canım yatayım artık ben sabah zorla kalkıyorum ne yazık ki hala alışamadım...yarın konuşuruz gene çok öpüyorum.msn adresimi yazıcam sana şimdi özelden eklersin öpüyorum çok iyi geceler tatlı rüyalarrrr
Arkadaşlar, İstanbul'da neredeyse bütün falcıları gezerdim eskiden. O zamanlar cafelerde fal bakılmıyordu. Sonra çok sıkıldım bıraktım. Bir gün bir arkadaşım tesadüfen Mercan'a baktırmış. Her söylediği çıkınca, bana da baktır dedi. Önce boşver dedim, sonra bir akşam çok sıkıntılıyken aradım. Randevu verdi. Telefonda veya msn de bakıyor. Ben böyle şey görmedim. İş,aşk hepsi çıktı. Hatta o dönem kimsenin bilmediği karışık bir mesele vardı. Onu bile söyledi, ben inanamadım. Baktırmak isteyen olursa, bende telefonu var. Ama kesin deneyim derim.
Arkadaşlar, İstanbul'da neredeyse bütün falcıları gezerdim eskiden. O zamanlar cafelerde fal bakılmıyordu. Sonra çok sıkıldım bıraktım. Bir gün bir arkadaşım tesadüfen Mercan'a baktırmış. Her söylediği çıkınca, bana da baktır dedi. Önce boşver dedim, sonra bir akşam çok sıkıntılıyken aradım. Randevu verdi. Telefonda veya msn de bakıyor. Ben böyle şey görmedim. İş,aşk hepsi çıktı. Hatta o dönem kimsenin bilmediği karışık bir mesele vardı. Onu bile söyledi, ben inanamadım. Baktırmak isteyen olursa, bende telefonu var. Ama kesin deneyim derim.
biz bugün pelinnn85le tasulaya gittik...kafayı bozdum falcıyla yaa:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?