İstanbul'da Fal - Falcılar

Meral Saydam denedim o siteden aldığı yorumların yüzdesi yüksek diye ama çok çok geneldi burç yorumu gibiydi

Bende ki fal direkt olarak daha geçen pazar olan seylerin özeti gibiydi, sanki kadın yanımdaydı da o gün beni dinlemis gibi. Karsımdaki kisi benden 1 ay süre istemisti o gün, ve Esra Hanım'da 1 ay bekleme süren var dedi. Hayırlısı diyorum ne diyim :)

tatlım benim tel kayboldu yok yine mi deme canım çok sıkkın koskoca tazulet gibi telefon nereye gider anlamadım yok çalındı dicem kimse almaya tenezül etmez işin kötüsü hatta bütün numaralar gitti numaran yok bana numaranı yaz tatlım.. bugün görüşcektik numaran yok genelde hep burdasındır işallah görürsün ettiğim beddualar bana mı dönüyor ne anlamadım gitti bu kaçıncı bir ay olmadı telefon alalı neyse tatlım öptüm

bende baktırdım ordan bir kaç kişiye diyar demir den memnun kaldım yakın dönem söylediklerini yaşadım

benim birkaç gün önce yazdığım site buydu..
İlk önce Diyar'a kahve falı baktırdım..
evde içeceğim bir kahveden sonra 10 lira verip fal baktırmak cazip geldi. eh ne de olsa dışarı çıkıp bir kahve içip gelsem de cenbimden daha fazlası çıkacaktı :)
Ancak Diyar'ın falı nutkumun tutulmasına yetti. ileriye dönük söylediklerini bilemem ancak içinde bulunduğum zamanı o kadar nokta atışlarla tutturdu ki anlatamam. Benim kişilik özelliklerimle ilgili de nokta atışları oldu ki öyle çok sıradan durumlar değildi, iş ortamım, iş ortamında yaşadığım sorunlar durumlar birebir falda yer aldı. Sonra aynı fincanı Esra'ya baktırdım, benzer sonuçlar geldi ama Diyar daha net ve daha nokta atışlar şeklindeydi, Meral'e de bir fincan yolladım, kötü değildi ama üçü arasında favorim Diyar..

Benim falcılarda sevmediğim şey hep iyi şeyler söylemeleri mutlu etmeyi amaçlıyor olmalarıdır, bu da gözümdeki gerçekçiliklerini öldürüyor.. Binnaz Abla'da okuduğumda mutsuz olduğum bazı başlıklarda olmasını sevdim. Sonuçta olanı söylüyorlar demek ki, aman iyi söyleyeyim iyiyi duymak için baktırsın yaklaşımı değil yani.

O nedenle kesinlikle deneyin pişman olmazsınız :)) Hem ne kaybedersiniz ki; dışarıda bir kahve içmekten daha ucuza fal baktırmış olacaksınız..

Sevgiler..

yakın zmnda kadınlar kahvesi esraya baktıran varmı
haftasonu gitmei düşünüormda....

iyiyim fıstığım sen nasılsın?

bende iyiyim canım benim... bu arada dün akşam edeniz le baya bir konuştuk söylediğin kadar varmış... o kadar pozitif o kadar tatlı ki... çok iyi geldi onunla konuşmak... ve uzun bir aradan sonra bende dün akşam edenizim sayesinde mutlu bir şekilde uyudum... tabi bunda seninde payın var tatlım...

dedim ya yatağa yattığımda gülümsüyodum:))

canım yatayım artık ben sabah zorla kalkıyorum ne yazık ki hala alışamadım...yarın konuşuruz gene çok öpüyorum.msn adresimi yazıcam sana şimdi özelden eklersin öpüyorum çok iyi geceler tatlı rüyalarrrr

tamam tatlım eklerim... saat baya geç olmuş bende yatayım artık... iyi geceler tatlı rüyalar... çok öptüm seni canım benim... görüşürüz..

Merhaba, ben de denemek isterim telefonunu verebilir misin ?

Merhaba, ben de denemek istiyorum bu falcının telefonuna nasıl ulaşabilirim . Bana özelden mesaj atabilir misiniz ?

biz bugün pelinnn85le tasulaya gittik...kafayı bozdum falcıyla yaa:S

Ben tasulanın falına baya bi şaşırdım, yaklaşık1,5 sene önce gitmiştim iğrenç bakmıştı, hiçbişi bilememişti. Bu sefer gittiimde geçmişe dair baya bişileri bildi, bazılarına da oha dedim.. Ama geleceği Allah bilir zatiii...

Herkese özelden msg atmaya çalıştım ama kimseden cevap gelmeyince alenen duyurmak zorunda kaldım, zaten gizlisi saklısı sürprizi falan da kalmadı.. Perşembe günü kestaneşekerinin doğumgünü, cuma gecesi de hepberaber kutlayalım dedik. Zaten herkes 6 gibi işten çıkıyo, 7 gibi falan Taxim Myhouse kafede buluşucaz inşallah.. Canlı müzik de varmış oynamayanı dövüolar ona göre :)) Gelecekler bana haber verirlerse çok sevinirim ama telefonu olmayan arklar da var onlar da özelden tel.lerini yollasınlar lütfen.. Bide yarın sabaha kadar gelecekler sölesinler ki ona göre rez. yaptırcam, öpüyom hepinizii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…