sen de takıntı diil artık zaten ve acelesi de yok istediğin zmn laf olsun diye giderizkursun bitsin öyle gidelim diycem de en çok 3 hafta durabiliyorum bu ara
merhabaaaa kısslarr kahve falı baktırabılıcegım bi yer onerirmisinnz buy aralaar aşkaa geldımdee
şöle yapalım sen yeni falcılar keşfet ben şu malum ve kritik konuşmadan sonra gidem yani 4 ay sonra felan
hehe:))tamam kuzum ikimizin parası ve vakti de boşa gitmesin bari, ozmn sırada cıvıltı suna var onu da deneyim,bide duzi cafe varmış bakırköyde yine aynı civarda,,onları da deneyip süzeyim top 3 e sen gidersin 4 ay sonra:)))
tamamdır atom karınca
minik ders calıssın sen falcı çalış
malum 4645 falcı parası yatırdım o kursa
tamamdır atom karınca
minik ders calıssın sen falcı çalış
malum 4645 falcı parası yatırdım o kursa
Görüyorum ki töbeden eser kalmamış
bak bunu bilmiyodum yalvarsan da 4ay falcı yok sana
yoğğ yaa ben ısmarlarım ama onun yerine yemek ısmarlıyim iyi bişey olsun fal nedürkü
üff hiçbirimizin ihtiyacı kalmasın artık fallara inşallah o paraları yemeklere, lunaparklara, konserlere, sinemalara verelimmmm Yarabbim
valla kuzum 4 aydır fala 20 tl verdim. aylık 500 küsür vermiştim zamanında.
şimdi konsere,sinemaya gidiyorum. kitap alıyorum. kursa yazıldım. daha önemli şeylere harcıyorum çok şükür
bak bunu bilmiyodum yalvarsan da 4ay falcı yok sana
yoğğ yaa ben ısmarlarım ama onun yerine yemek ısmarlıyim iyi bişey olsun fal nedürkü
üff hiçbirimizin ihtiyacı kalmasın artık fallara inşallah o paraları yemeklere, lunaparklara, konserlere, sinemalara verelimmmm Yarabbim
akşam akşam güldürdün beni ya çok tatlı yazmışsın:) bence son günlerdeki adı en çok geçen cafe falcısı olan melise gidilebilir, bakırköy de fincan cafede, caorusel den sahile doğru inerken balıkçıların orada cafe ve 20 lira.
ne zaman istersen:) ama ben geç saatlerde baktırdığım faldan bugüne kadar hiç memnun kalmadım. ya onların yada benim enerjim tükenmiş oluyo hep. o yüzden ben haftasonunu bekleme taraftarıyım ama seni oyalamak istemiyoırum benim yüzümden geciktirme hiç istersen. ay bilemedim şimdine zaman gidiyoruz melise
ne zaman istersen:) ama ben geç saatlerde baktırdığım faldan bugüne kadar hiç memnun kalmadım. ya onların yada benim enerjim tükenmiş oluyo hep. o yüzden ben haftasonunu bekleme taraftarıyım ama seni oyalamak istemiyoırum benim yüzümden geciktirme hiç istersen. ay bilemedim şimdi
herkese kocaman günaydııınnnnnnn
herkese kocaman günaydııınnnnnnn
Kızlar su binnaz abla diye giden sitede Esra Hanım'ı deneyen var mı? Tesadüfen burada reklamı çıkınca denedim, sonra da baska bir arkadasıma denettirdim tarot falını. 1-2 saat sonra cevabı geldi ve bu kadar güzel durum anlatılamaz, özetlenemez dedim, ağzım açık kaldı resmen. Sanki pazar günü ben yanımdaymıs ve o gün yaptıgım konusmaları, duyduklarımı o da dinlemis gibi bir bir anlatmıs kadın ve karsı tarafın bana verdigi süreyi bana veriyot, gerçekten sasırtıcı yani Aynı sekilde arkadasımda da önemli ayrıntıları bildi, ve cok isabetli durum degerlendirmesi yaptı. Bu siteyi deneyen var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?