İstanbul'da Fal - Falcılar

sen de takıntı diil artık zaten ve acelesi de yok istediğin zmn laf olsun diye gideriz kursun bitsin öyle gidelim diycem de en çok 3 hafta durabiliyorum bu ara

şöle yapalım sen yeni falcılar keşfet ben şu malum ve kritik konuşmadan sonra gidem yani 4 ay sonra felan

merhabaaaa kısslarr kahve falı baktırabılıcegım bi yer onerirmisinnz buy aralaar aşkaa geldımdee

akşam akşam güldürdün beni ya çok tatlı yazmışsın:) bence son günlerdeki adı en çok geçen cafe falcısı olan melise gidilebilir, bakırköy de fincan cafede, caorusel den sahile doğru inerken balıkçıların orada cafe ve 20 lira.

şöle yapalım sen yeni falcılar keşfet ben şu malum ve kritik konuşmadan sonra gidem yani 4 ay sonra felan

hehe:))tamam kuzum ikimizin parası ve vakti de boşa gitmesin bari, ozmn sırada cıvıltı suna var onu da deneyim,bide duzi cafe varmış bakırköyde yine aynı civarda,,onları da deneyip süzeyim top 3 e sen gidersin 4 ay sonra:)))

tamamdır atom karınca
minik ders calıssın sen falcı çalış
malum 4645 falcı parası yatırdım o kursa

tamamdır atom karınca
minik ders calıssın sen falcı çalış
malum 4645 falcı parası yatırdım o kursa

bak bunu bilmiyodum yalvarsan da 4ay falcı yok sana
yoğğ yaa ben ısmarlarım ama onun yerine yemek ısmarlıyim iyi bişey olsun fal nedürkü
üff hiçbirimizin ihtiyacı kalmasın artık fallara inşallah o paraları yemeklere, lunaparklara, konserlere, sinemalara verelimmmm Yarabbim

valla kuzum 4 aydır fala 20 tl verdim. aylık 500 küsür vermiştim zamanında.
şimdi konsere,sinemaya gidiyorum. kitap alıyorum. kursa yazıldım. daha önemli şeylere harcıyorum çok şükür

valla kuzum 4 aydır fala 20 tl verdim. aylık 500 küsür vermiştim zamanında.
şimdi konsere,sinemaya gidiyorum. kitap alıyorum. kursa yazıldım. daha önemli şeylere harcıyorum çok şükür

darısı başımıza bebik, bende az para verebileceğim falcılara gidiyorum artık az para çok falcı:) ee sana o listeyi nası yapıcam yoksa ama 2-3ay sonra aynı kafada olmak istemiyorum..Allahım hepimize yardım etsin dertlerimiz sıkıntılarımız bitsin gitsin..
yatıyorum kuzucum ben yarın msn de kouşalım emi bakim neler olmuş öpüyorum...

inşallah canım benim inşallah... aminnnn....

çok tşkr edrımm artık kaybola kaybolla bulurum herhlde :

Fal mı? of amaaan deli saçması dediğim bir şeydi ama demek ki değilmiş:)
hem bu kadar çok mesaj olan bir konu hem de ben bile falcı arar oldum:)

sanırım 2005 yılıydı Batu'ya bir kış günü istemeye istemeye arkadaşlarımın "hadi geyik olsun işte" zorlamaları ile fal baktırmıştım. Taksim'de symbol'dü sanırım..

hatta herkes başka isimler önerrken adı değişik gelmiş ve Batu'yu seçmiştim. Ban çok enteresan bazısı imkansız bazısı da ilgili tarih nedeni ile çok atılıp tutturulacak şeyler söylemişti.

Ancak günü gününe öyle şeyleri tutturdu ki ağzım açık kaldı.. lki tam bir hafta sonra dediği şeydi ve oldu.. ikincisi 4-5 ay sonrası için içinden çıkıp açıklayamadığı bir şeydi; işle ilgili olarak bir değişiklik demeye çalıştı ama ne olduğunu anlatamadı, tam dediği tarihte iş yerim taşındı :))

Çok fala inanmam dedim ya.. ama cafelerde çok baktırmışlığım vardır, en son online bir site bulmuştum.. ilk mesajımda yazmştım da.. gerçekten basmakalıp cümleler dönmüyorlar ve ciddi ciddi orumluyorlar.. tuttu tutmadı diyemem.. daha zaman var:) yeni keşfetim.. ama mevcut durumla ilgli olarak çok isabetli atışları oldu..

bu konuyu da geriye doğru okuyorum:))
bir iki tane seçip gideceğim..
ama öyle uzaklara taşınamam :) yakınlarda olsun..

kozyatağı Ambiance Cafe'de bir kadın varmış onu da pek methediyorlar.. ama denemedim.. caba deneyen var mıdır?

her seferinde hevesle gittiğim ama hem elim boş çıktığım falcılar....
yine de vazgecemiyorum manyakmıyım neyim
deneyimlrimi paylaşayımm hemen

kadıköy nostradamus bihter: 10 üzerinden 7
iş resmen salladı ama aşk ve aile iyiydi

angel burcu: 10 üzerinden 4
sacmasapan bi faldı

taksim tasula: 10 üzerinden 5
kadının olumsuz elektrgnden snr basıma agrılar girmişti
3 saat sıra beklemem de cabası

kadıköy cafe semra:kahvesi kötü ama iskambili iyi 10 üzerinden 8
o an için güzell bilmişti ama gelecek tutmadıı

ya beni şook etcek bi falcı arıyorum yok yok yok

ne zaman gidiyoruz melise
ne zaman istersen:) ama ben geç saatlerde baktırdığım faldan bugüne kadar hiç memnun kalmadım. ya onların yada benim enerjim tükenmiş oluyo hep. o yüzden ben haftasonunu bekleme taraftarıyım ama seni oyalamak istemiyoırum benim yüzümden geciktirme hiç istersen. ay bilemedim şimdi

canım hiç sorun değil.istediğin zaman gideriz.ama cumartesi çalışıyorum ben.pazar olur ancak :26:

herkese kocaman günaydııınnnnnnn

günaydın kuşum ve herkese günaydıınn.. Bikaç gündür yazamıom ama hepinisi ösledim valla, kıslar bana msn inizi özelden atsanıza yaf ekliim sisi herzaman foruma giremiom da.. Uzun süredir falcıya gitmedim valla bi kestanem şekerimle imama gittik onda da salladı da yolladı zati.. Bu arada özel msg kutunuza bakın bişi yollicam, yollamayı unuttuklarım olursa da herkes birbirine iletsin pls..

Kızlar su binnaz abla diye giden sitede Esra Hanım'ı deneyen var mı? Tesadüfen burada reklamı çıkınca denedim, sonra da baska bir arkadasıma denettirdim tarot falını. 1-2 saat sonra cevabı geldi ve bu kadar güzel durum anlatılamaz, özetlenemez dedim, ağzım açık kaldı resmen. Sanki pazar günü ben yanımdaymıs ve o gün yaptıgım konusmaları, duyduklarımı o da dinlemis gibi bir bir anlatmıs kadın ve karsı tarafın bana verdigi süreyi bana veriyot, gerçekten sasırtıcı yani Aynı sekilde arkadasımda da önemli ayrıntıları bildi, ve cok isabetli durum degerlendirmesi yaptı. Bu siteyi deneyen var mı???

Meral Saydam denedim o siteden aldığı yorumların yüzdesi yüksek diye ama çok çok geneldi burç yorumu gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…