Herkese özelden msg atmaya çalıştım ama kimseden cevap gelmeyince alenen duyurmak zorunda kaldım, zaten gizlisi saklısı sürprizi falan da kalmadı.. Perşembe günü kestaneşekerinin doğumgünü, cuma gecesi de hepberaber kutlayalım dedik. Zaten herkes 6 gibi işten çıkıyo, 7 gibi falan Taxim Myhouse kafede buluşucaz inşallah.. Canlı müzik de varmış oynamayanı dövüolar ona göre :)) Gelecekler bana haber verirlerse çok sevinirim ama telefonu olmayan arklar da var onlar da özelden tel.lerini yollasınlar lütfen.. Bide yarın sabaha kadar gelecekler sölesinler ki ona göre rez. yaptırcam, öpüyom hepinizii..
bugun spaceconto lun soyledigi eceye gittim harka bir kadın her seyimi bildi
kızlar bu dilek nasıl 15 tl mişş ucuz olunca baktırasım geliyorbu ece nerde ne bakıyor ve ne kadara bakıyor acaba?
ne olcak bizim halimiz fal delisi olduk çıktık
kızlar bu dilek nasıl 15 tl mişş ucuz olunca baktırasım geliyor
baktırıpta çıktı çıkmadı diyen var mı????????????????????
ben bi kez baktırdım.geçmiş ve anı biliyo ama gelecekle ilgili söylediği 2 şey oldu diğerlerini zaman göstericek.2 arkadaşımı götürdüm beğendi onlarda.ama yönlendirmek istemem.beğenmezsen kötü hissederim kendimi.
offfffffffffffffff bence de ne olacakk bu halimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz((((((((((
gerçi ben şuan için gülsümün dediklerini yaşıorum
bi daha mı gitsem diorum ama 70 tl acıorum verdiğim paralara
dileke gidip 15 tlye mi kapatsam ayy bilemedim
offfffffffffffffff bence de ne olacakk bu halimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz((((((((((
gerçi ben şuan için gülsümün dediklerini yaşıorum
bi daha mı gitsem diorum ama 70 tl acıorum verdiğim paralara
dileke gidip 15 tlye mi kapatsam ayy bilemedim
ben fal delisi değilim fakat arkadaşlarım beni de kendilerine benzetti! geçen hafta gül'e gitmiştik arkadaşlarım öve öve bitirememişti fakat ben hiç beğenmediğim gibi epeyce paramdan olmuştum. pazartesi günü de dilek'e gittik yine arkadaşlarıma uydum anlayacağınız, tövbeli olmama rağmen gittim.. bi kere dilek hanım çok tatlı biri geçmişimi ve anı çok iyi bildi. geleceğe dair tarihler verdi ve not almamı istedi söylediği şeyler benim için mümkün gözükmüyor ama zamanı var tutarsa.. kısacası; eğer fal baktırmak istiyorsanız hani biraz rahatlamak adına dilek hanımı tavsiye ederim hem maddi açıdan zorlamaz sizi hem de hakkını verir. zaten fala göre yaşayacak halimiz yok fala inanıp falsız kalmayın, dilek hanımı da deneyin derim
hatunlar nerdesiniz yaaaaaa
fakirin ekmeği nasılsın?
burdayım ben :)
eskileri çok okuduğum için gülle ilgili bi şey demek istiyorum. hiç gitmedim ama yorumlara bakılırsa gül çok iyi bir falcıymış. meleğimle bakıyorum diyormuş. alevko benim en sık takip ettiğim üyeydi ben üye değilken. o ve bi kaç kişi daha gülün 'enerji yolladım ben istediğin haber şu gün sende' dediğini ve çoğunlukla olduğunu anlatmıştı hatta. rtabi arada beğenmeyenler de çıkmıştı. ama sonrada çok tutulmuş gül. falının üsresini kısaltıp bi de (yine burda okudum) 40 lira yapmış falını. isim söyleyip yağlayıp yolluyomuş artık burd yazılanlara göre. anlastıyorum çünkü onlarda takip ediyolar bu forumu. ben kendi adıma 100 lira verip 10-15 dakika belki bi saat ama baştan savılmadan falıma bakılsın isterim. birisi gül herkese vakit ayırsa bu kadar müşteri almasa ondan iyisi yok bile demişti. o üyzden eğer takip ediliyosak gerçekten belki dikkate alınırız
soru işaretleri içinde yüzüyorum. sen ? :)
bi gün vakit ayırıp bu forumu baştan sona okucam o kadar merak ediyorumkii....bi ara başlamıştım ama sonunu getiremedim:)
bildiğin gibi...dün pelinnn85le tasulaya gttik.torpilliydik iyi baktı:) ama sonuçta cafe o yüzden tatmin etmiyo sanırım beni ya da ben doyumusuzum çözemedim:)
paralarıma acıyorum valla:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?