HTML:KESTANE ŞEKERİ
İYİKİ DOĞDUN NİCE MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI YILLARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ya hepiniz kutluyonuz da kızcaazın doomgününü yapçaz cuma inş. ona gelenler: ben, minikdepresif, riverarivera, TPHMC.
Neden başka kimseden ses çıkmıyo
Özellikle zeynoloji, edeniz, fakirinekmeği ve mermaid'den acil cevap bekliyorum :))
iyikiiii doğdunnn kestane şekeriii... iyikiii doğdunnn kestane şekeriii... iyikiii doğdunnn iyikiii doğdunnn mutlu yıllarrr sanaaaaa.. tekrardan doğumgünün kutlu olsun kestane şekerim.... iyiki doğdun iyiki varsın... iyiki seni tanımışım... tüm hayallerinin dileklerinin gerçek olması dileğiyle nice mutlu yıllara tatlım...
çok teşekkür ederim denizkızım
hepimizin kalbinden geçenler olur inşallah...bende hepinizi iyiki tanımışım diyorum:)
kızlar merhaba,bugün arkadaş ortamında bir falcıdan bahsettiler sormak istedim sizlere,
ismi suat kartal/atalarda tarot bakıyormuş evinde ama 100 liracık :s bahseden kişi çok memnun kalmış
kızın evli olduğunu ama uzun sürmeyeceğini falan söylemiş kız eşinden ayrılmış bir yıl önce ve bildiği daha bir çok şey olmuş
melise giderim bi tek diyodum ama acil falcıya gitmem gerekti. melis yokmuş bugün yerinde. arzuhal cafe arzuya gideyim bari bugün. ama internetten iletişim bilgilerini bulamadım.
bugün orda mıdır? yada telefonunu bilen biri bana yardımcı olabilir mi acaba
inşallah tatlım amin... bu arada şifreyi çözmüşsün bakıyorum...
fakirin ekmeği sen fal krizini dindirebildin mi:) dindirebildiysen kimle dindirdin
arzuya gittim ben ama hiçççççç tavsie etmiorum..hayal kırıklığı oldu bende..ama tabi elektırk meselesii belkı başkasına güzel bakmıştır...ama ben beğenmedim..
Bu arada hala Güneşli'de evinde fal bakan Seda hakkında bir şey bilen çıkmadı mı ya? Bilen yazsın kızlar, olur mu?
Ben de kendi deneyimimi yazayım. Bir hafta önce bir arkadaşımın önerisiyle gittim, memnun kaldım aslında, epey bir şey bildi ama bekliyorum bakalım geleceğe dair dedikleri çıkacak mı diye.
Daha önce giden oldu mu Seda'ya aramızda?
kızlarrr nerdesiniz yaa bugün içim içime sığmıyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?