İstanbul'da Fal - Falcılar

canım gelmeyi çok isterdim ama dün akşam kestane şekerinede söyledim cuma akşamı başka bir programım var diye o yüzden bu sefer benim kusuruma bakmayın...

iyikiiii doğdunnn kestane şekeriii... iyikiii doğdunnn kestane şekeriii... iyikiii doğdunnn iyikiii doğdunnn mutlu yıllarrr sanaaaaa.. tekrardan doğumgünün kutlu olsun kestane şekerim.... iyiki doğdun iyiki varsın... iyiki seni tanımışım... tüm hayallerinin dileklerinin gerçek olması dileğiyle nice mutlu yıllara tatlım...

çok teşekkür ederim denizkızım
hepimizin kalbinden geçenler olur inşallah...bende hepinizi iyiki tanımışım diyorum:)

hande merhaba ben yeni üye oldum:suat beyi tanıyorum ama numarasını kaybettim.intertetten araştırınca burda senin yazdığın çıktı.ona acil ulaşmam gerek ,bana özelden numarasını yazar mısın ? Sevgilerimle

Arkadaşlar merhaba,
ben aranıza yeni katıldım.
Bana yardımcı olabilir misiniz.
Kartal'da Suat bey var falcı.Onu tanıyan ve telefonunu bilen varsa bana nolur özelden yazabilir mi?
Çok rica ediyorum.
Ecem

Selam,

Uzun zamandır foruma giremiyorum falada uzun soluklu bir ara verdim. Bekledim değerlendirdim. Çıkanlar oldu tabi. Her zamanki isimler. Ama bugün dipte ve depresyonda olduğum bir gün. Ve sanırım uzun soluklu aranın bozulması gerekiyor.

Öncelikle ilk sonunuz kimlerinki çıktıııı? olacağı için açıklama,

Symbol Nihal, Karşı tarafın fiziğinden başladık o anki duygu ve düşüncelerinden çıkarak güzel bir analiz çıkardı ortaya... Ve dedi ki senden o kadar emin ki, nasılsa bekliyor beni diye harekete geçmiyor. Sen ne zaman tamam ya yeter ben bunla mı uğaraşacağım dediğin an antenleri açılıyor. Şu an da sen o konumdasın ve en geç 3 hafta diyorum... Ve biz üç hafta içinde görüştük :) Aynı hikaye... Başarı oranına %80 verdim tebrik ve takdir ettim. % 20 yi neden kestin derseniz, ben bu adamla evlenecekmişim pek inandırıcı gelmedi :)

Kokoş Gülşen, yorumlar çarpıcı ve iyi dediği tarihlerde dediği şeyler oluyor ama kişileri karıştırmaya ne yazık ki devam ediyor :) Ama bana söylediği detaylar birebir yaşandı bilginiz ola... Hatta yok canım dediğim bir şey söyledi bana, esas oğlanla konuşmamızda söylediği şeyin doğruluğu da kanıtlandı.

Kadınlar Dilek- Dilek Abla hepinizin de bildiği gibi favorimdi ki tarihler falan filan bende birebir tutardı ne oldu bilmem bana performansı düştü. Tarihleri tutturamamaya başladı ama verdiği bilgiler dediği şekilde çıktı. Hatta konuşmamızda bahsedeceğimiz konulardan da bahsetti. Ki aynen konuşuldu. :) Bu yüzden kötü diyemem ama eskisi gibi değil.

Neyse, gelelim sadede bu melis kim? nerede? Bunun dışında tavsiye edeceğiniz kim var? Umutsuzuuuummm

arzuya gittim ben ama hiçççççç tavsie etmiorum..hayal kırıklığı oldu bende..ama tabi elektırk meselesii belkı başkasına güzel bakmıştır...ama ben beğenmedim..

fakirin ekmeği sen fal krizini dindirebildin mi:) dindirebildiysen kimle dindirdin

nihale gittim. geçen sefer çok istediğim gibi değildi ama yinede önceki fallarının hatrına bi kere daha gittim. iyiki gitmşim. insan tabi bunlarda anı anına uymuyo. gelecekten geçtim artık. sürekli ileriye atılan tarihler veriyolar ama ilginç bi durum analiziydi. umarım karşı tarafın düşüncelerini doğru analiz etmiştir. benim bildiğim şeyleri benle yaşamış gibi anlattı çünkü

mesaj için çok teşekkür ederim bebeğim.Aradım seni bugün diğer hattımdan ama açmadın.yarın gelcenmi diye sorucaktım.turkcell takılı şimdi bedava msjım falan yok ondan yazamadım cevap.çok teşekkürler tekrar:13:

Selam..
Ben de yarın gidicem Seda'ya bu forumda onun hakkında hiç yazı görmemiştim, bi arkadaşım önerdi çok iyiymiş.. Denemeye değer Bu arada sana söyledikleri çıktımı baya oldu zannedersem baktıralı:44:

Bugün değişen durumlar sebebiyle bir Kadınlar Kahvesinde Dileğe gittim. Daha önceki Elmira ve Pelin'in söylediği şeyleri söyledi ve tarihlerde hemen hemen aynı hatta birebir aynı diyebilirim. Bakalım çıkacak mı çıkmayacak mı gittiğim falcılardan iki tanesi taksimde adı bilinmeyenlerdi onlarda benzer sey dediler hatta aynı seyi ama bir tek majestic cafe var ordaki Sedat var çok garip şeyler dedi hiç alakası yok diğerleriyle. Dikkate alayım mı onun dediklerini bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…