İstanbul'da Fal - Falcılar

Mermaidcim yeni gelen falcı kimmiş, bir yorum aldın mı ? Nasılmış ?

aaa bak onu yaptım işte baktıran bir kaç kişiye sordum baya iyi dediler ama bu fal olayı göreceli biraz herkese göre değişiyor o yüzden kendimiz denmeden pek bilemeyiz diye düşünüyorum...

bağımlı oldum desem yeridir.

valla haklısın destanım bu akşam bende gene söyledim ama kime söylüyoruz hiç bir kulağından giriyor diğerinden çıkıyor... hatta kestane şekerinin kulağından girdiğinden bile şüpheliyim ben...

mermaid84 melis umarım hayal kırıklığı olmaz. inanamadım yazdıklarına.
bilgilendirdiğin için de teşekkür ederim ayrıca

mermaid84 melis umarım hayal kırıklığı olmaz. inanamadım yazdıklarına.
bilgilendirdiğin için de teşekkür ederim ayrıca

tatlım illk gittiğimde bend inanamamıştım... ama söyledikleri hemen çıkınca favori falcım oldu kendisi.. umarım sende beğenirsin dedikleri sanada çıkar... birde fal göreceli birşey bana göre çok iyi olan başkasına göre olmayabiliyor... ama en azından bir kez denenmesi gereken biri diye düşünüyorum...

ben numarasını istiyorum.lütfen

ne söyliceğine bağlı. iyi şeyler söylerse çıkar umarım :) sağol. en kısa zamanda gidecez artık

ne söyliceğine bağlı. iyi şeyler söylerse çıkar umarım :) sağol. en kısa zamanda gidecez artık

umarım iyi şeyler söyler... kalbinden gönlünden geçen senin için hayırlısı olan ne varsa fallara ihtiyaç duymadan bir an önce gerçek olur tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…