kodunu bildiklerini yazınca çıkıyor ama insan hepsini aklında tutamazki...
Mermaidcim yeni gelen falcı kimmiş, bir yorum aldın mı ? Nasılmış ?
Hem nazar için hemde o kadar çok fal baktırıyoruz ki kötü enerjimizi alıyor kurşun iyi oluyor valla.
Bir arkadaşımda vardı yanımda o da çok memnun kaldı.Tavsiye ederim.Dalga da geçmiyorum ayrıca.Sen fazla kaptıdın bu fal işine yavaş azcık.Çok ciddiyim.
aaa bak onu yaptım işte baktıran bir kaç kişiye sordum baya iyi dediler ama bu fal olayı göreceli biraz herkese göre değişiyor o yüzden kendimiz denmeden pek bilemeyiz diye düşünüyorum...
Hem nazar için hemde o kadar çok fal baktırıyoruz ki kötü enerjimizi alıyor kurşun iyi oluyor valla.
Bir arkadaşımda vardı yanımda o da çok memnun kaldı.Tavsiye ederim.Dalga da geçmiyorum ayrıca.Sen fazla kaptıdın bu fal işine yavaş azcık.Çok ciddiyim.
melise gidim bi sonra ara vericem bende söz veriyorum:) izci sözü eheheeh
hatunlarım ben yatıyorum...çok uykum var.iyi geceler tatlı rüyalar hepinize
çok öptüümmmmm
denesem mi diye düşündüm de :) adı neymiş ?
mermaid84 melis umarım hayal kırıklığı olmaz. inanamadım yazdıklarına.
bilgilendirdiğin için de teşekkür ederim ayrıca
mermaid84 melis umarım hayal kırıklığı olmaz. inanamadım yazdıklarına.
bilgilendirdiğin için de teşekkür ederim ayrıca
Arkadaşlar, İstanbul'da neredeyse bütün falcıları gezerdim eskiden. O zamanlar cafelerde fal bakılmıyordu. Sonra çok sıkıldım bıraktım. Bir gün bir arkadaşım tesadüfen Mercan'a baktırmış. Her söylediği çıkınca, bana da baktır dedi. Önce boşver dedim, sonra bir akşam çok sıkıntılıyken aradım. Randevu verdi. Telefonda veya msn de bakıyor. Ben böyle şey görmedim. İş,aşk hepsi çıktı. Hatta o dönem kimsenin bilmediği karışık bir mesele vardı. Onu bile söyledi, ben inanamadım. Baktırmak isteyen olursa, bende telefonu var. Ama kesin deneyim derim.
perşembe cuma yok haberiniz olsun boşuna gitmeyin tatlım...
işte bu önemli bilgi. gidip eli boş dönmek de vardı. teşekkür ederim :)
tatlım illk gittiğimde bend inanamamıştım... ama söyledikleri hemen çıkınca favori falcım oldu kendisi.. umarım sende beğenirsin dedikleri sanada çıkar... birde fal göreceli birşey bana göre çok iyi olan başkasına göre olmayabiliyor... ama en azından bir kez denenmesi gereken biri diye düşünüyorum...
bakalım canım hayırlısıysa yaşayalım :)gülü kötü diye okumuştum forumdan ben.umarım dilekin söylediği güzel şeylerin hepsini yaşarsın canım:)
ne söyliceğine bağlı. iyi şeyler söylerse çıkar umarım :) sağol. en kısa zamanda gidecez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?