İstanbul'da Fal - Falcılar

benim arkadaşlarım da beni yoldan çıkarmak üzere yahu falcı gezer oldum iki haftada iki kere gittim.. beklediğim bir şeyde yok ama eğlence oluyor 20 tlden fazla vermemek koşuluyla :) melis'e hep beraber gitsek olmaz mı arkadaşlar ?

Kızlar ben bugün kuzenimle Asmin Cafe'ye gittim. Medyum Tolga denilen adam bize fal baktı falan ama salladı büyük ihtimal yani. Oraya gidipte memnun çıkan var mı?

merhaba,
teskkür ederim yanıt için hsonu denicem inş çok kalabalık olmaz

ben dün dileke baktırdım tarihler verdi bakalım inş tutar.genel olarak iidiii önemli olan çıkması
sonra peline baktırdım sewmedim bakma tarzını burcun ne o ne bu ne mesleğin ne dedi tırtttttttttt
sonra melise gittim o da geçerli ama ağzımın açık kalacağı gibi değil!!

daha profosyonel biri lazım banaaaaa!!!!!!!!

Ya hepiniz kutluyonuz da kızcaazın doomgününü yapçaz cuma inş. ona gelenler: ben, minikdepresif, riverarivera, TPHMC.
Neden başka kimseden ses çıkmıyo
Özellikle zeynoloji, edeniz, fakirinekmeği ve mermaid'den acil cevap bekliyorum :))

Ayrıca zaten destanı da TPHMC aricaktı o yüzden yazmamışım bak :) Destan cnm senin tel bende yok arayamadım ama ancak burdan yazabiliyorum, umarım gelebilirsin.. Ayrıca diğer tüm arkadaşlara da söylüyorum bunuuu

zeynolojinin teli mefta :) ancak msnden ulaşabilirm ona
destan geldiğinde kafamıda kırar artık hazır yanımdayken:)

melise giderim bi tek diyodum ama acil falcıya gitmem gerekti. melis yokmuş bugün yerinde. arzuhal cafe arzuya gideyim bari bugün. ama internetten iletişim bilgilerini bulamadım.
bugün orda mıdır? yada telefonunu bilen biri bana yardımcı olabilir mi acaba

nihale mi gitsem yada onun yerine? :18:

İkisini kıyaslayım kendi fallarıma göre:)
Nihal karşı tarafın tipini-kişiliğini birazda o anki düşüncesini anlatabiliyo, 1-2 hafta gibi kısa sürelerde olayın nasıl şekilleneceğini söylüyo, tarihleri bende tuttu fakat başlangıç onun söylediği şekilde olmadı, gidişat söylediği şekilde..
Melis'in de analizleri güzel, karşı tarafın düşüncesini öğrenebiliyosun (çünkü mantıklı şeyler söylüyor), çok kısa tarihler veriyo, bende tarihi de başlangıç şeklini de bildi hatta gidişatı da..şuan onun dediği gibi yani
Ben de oyüzden Melis in su falını merak etmeye başladım....

bilgilendirme için teşekkür ederim ama ufak bi yanlış anlama olmuş sanırım. melise gidicem zagten ben arzu ve nihal arasında kalmıştım. nihale 3 kere gittim. dediği gibi de oldu ama hala istediğim sona ulaşamdım. zaten son konusunda biraz da yuvarlak konuşmuştu. melis bugün yarın yokmuş sanırım. benim 2 günlük sabrım yok. kafamı kurcalayan bi konuyu açıklamak gerek.
melise tarrot-kahve baktırmıştın o zman sende? sanırım bende oyle yarıcam. su falını hiç denemedim. risk almak istemiyorum :)

hmm evet ben nihalle melis arasında kaldığını düşündüm, ben melisi daha çok beğendim tabi bu değişken bişey.. arzu yu ise hiç bilmiyorum..melis kahve tarot baktı direk, ben ptesi gittim, su falı baktığını da bilmiyodum zaten..sonradan biri yazmıştı foruma keşke bilgilendirse biraz..ama evet sen de önce bi kahve tarot dene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…