baya bir memnun kaldı hemde... ayrıntıları özelden yazıyorum şimdi...
melis nerde bakıyor acaba bir de ücreti n kadar ?
bakırköy de carousel in arka tarafında halk pazarının orada fincan cafe var orada ücreti 20tl..
merhaba,
teskkür ederim yanıt için hsonu denicem inş çok kalabalık olmaz
ayy ayy benim kestane şekerimin doğumgünümüymüş... hemen onuda araya sıkıştırmışsın bakıyorum... zaten pelin85 ilan verdi kestane şekerinin doğumgünü diye...
o zaman şimdiden iyiki doğdun iyiki varsın iyiki seni tanımışım kestane şekerimmm... nice mutlu yıllara... yarın tekrar kutlarızda hani lafı geçmişken kutlayayım dedim...
Ya hepiniz kutluyonuz da kızcaazın doomgününü yapçaz cuma inş. ona gelenler: ben, minikdepresif, riverarivera, TPHMC.
Neden başka kimseden ses çıkmıyo
Özellikle zeynoloji, edeniz, fakirinekmeği ve mermaid'den acil cevap bekliyorum :))
evet tatlikis kartal e 5 üzeri uğurmumcu tarafı..
zeynolojinin teli mefta :) ancak msnden ulaşabilirm onaYa hepiniz kutluyonuz da kızcaazın doomgününü yapçaz cuma inş. ona gelenler: ben, minikdepresif, riverarivera, TPHMC.
Neden başka kimseden ses çıkmıyo
Özellikle zeynoloji, edeniz, fakirinekmeği ve mermaid'den acil cevap bekliyorum :))
günaydın fakirin ekmeği:)
yarın işin yoksa gelsene sende doğumgünüme
nihale mi gitsem yada onun yerine? :18:
günaydınnn:)
cuma akşamı başka bi yere sözüm var. çok önceden konuşulmuştu.
tabi bizde taksim civarlarında olursak mutlaka uğrarım.
kusura bakma
İkisini kıyaslayım kendi fallarıma göre:)
Nihal karşı tarafın tipini-kişiliğini birazda o anki düşüncesini anlatabiliyo, 1-2 hafta gibi kısa sürelerde olayın nasıl şekilleneceğini söylüyo, tarihleri bende tuttu fakat başlangıç onun söylediği şekilde olmadı, gidişat söylediği şekilde..
Melis'in de analizleri güzel, karşı tarafın düşüncesini öğrenebiliyosun (çünkü mantıklı şeyler söylüyor), çok kısa tarihler veriyo, bende tarihi de başlangıç şeklini de bildi hatta gidişatı da..şuan onun dediği gibi yani
Ben de oyüzden Melis in su falını merak etmeye başladım....
bilgilendirme için teşekkür ederim ama ufak bi yanlış anlama olmuş sanırım. melise gidicem zagten ben arzu ve nihal arasında kalmıştım. nihale 3 kere gittim. dediği gibi de oldu ama hala istediğim sona ulaşamdım. zaten son konusunda biraz da yuvarlak konuşmuştu. melis bugün yarın yokmuş sanırım. benim 2 günlük sabrım yok. kafamı kurcalayan bi konuyu açıklamak gerek.
melise tarrot-kahve baktırmıştın o zman sende? sanırım bende oyle yarıcam. su falını hiç denemedim. risk almak istemiyorum :)
Merhaba bana elmiranin yada Telefonda bakan birinin telini verebilirmisiniz lütfen cok tesekür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?