Selam..
Ben de yarın gidicem Seda'yabu forumda onun hakkında hiç yazı görmemiştim, bi arkadaşım önerdi çok iyiymiş.. Denemeye değer Bu arada sana söyledikleri çıktımı baya oldu zannedersem baktıralı:44:
vasat :) dedikleri çıkmadı .
vasat :) dedikleri çıkmadı .[/QUOTE
biri melis için de 'dedikleri çıkmadı, kötü bi falcı" diyecek diye korkuyorum. sürekli açıp buna bakıyorum
elmira , elanit :)kiminki çıktı kiiiiii minikk:))))
haha :)vasat :) dedikleri çıkmadı .[/QUOTE
biri melis için de 'dedikleri çıkmadı, kötü bi falcı" diyecek diye korkuyorum. sürekli açıp buna bakıyorum
ben gitcem melis'e
minik, sen kimlere gitmiştin? yani çıkmayanlar kim?
elmira , elanit :)
haha :)
ben gitcem melis'e
minikim naber yaa ösledim senii.. Bu akşam geleyon dimi
bende kendimi özledim :2:
hava durumuna bağlı canımcım ..
şakır şakır yağmazsa gelicim
kız senin telefonun nedenn kapalı rivera riverayı aradım onlada konuşmamışın.nası buluşcaz telin kapalıyken:)
zeynoloji geliyo bu arada ulaştım:)
bende kendimi özledim :2:
hava durumuna bağlı canımcım ..
şakır şakır yağmazsa gelicim
gel tabiiki güçlü kadınlara ihtiyacımız var bu gece:)
kadınlar kahvesi meryem
güneşli seda
soğanlık emine
elanit
elmira
olgu
angels burcu
birsel - g.o.paşa
emine birsel çıkmayı bırak tutturamadı bile.
diğerlerinin hepsi aynı şeyi söyledi aşk konusunda ufak tefek şeyler çıktı, ayrıntılar oldu.
mesela elanitin sölediği cümlelrei benimki bana kurdu ama esaas kritik olaya var.
ama hiçbiri iş konusunu tutturamadı
bi elanit yaklaştı bakalım final dediği gibi mi olcek
oh oh emineye de birselede gitmedim. ben seninklerden bi tek burcuya gitmişim. görücez :)
şu elanit nasıl bi şeymiş hala onun çıkan haberlerini okuyoruz
oh oh emineye de birselede gitmedim. ben seninklerden bi tek burcuya gitmişim. görücez :)
şu elanit nasıl bi şeymiş hala onun çıkan haberlerini okuyoruz
elanit beni utandırmasada seninkide çıksa
çıkar mı çıkmaz mı bilmem :) ama elanit beni susturabilen nadir falcılardan
kadın hiç mi bişi sormaz da herşeyi şakır şakır bilir yahu
meliside denicem hahaha :)
ama bildiğim tek şey gaybı Allah bilir :)
Emine'nin telefonu var bende taksimde bi yerde bakıyodu eger değişmediyse :) ya ben yıne gıtmeyı dusunuyorum 40 tl'ye bakmıstı gıttıgımde tarot falını.ben cast ajansında calısıyodum ve bı kac oyuncumuz gıdıyodu.sonra calıstıgım yerde ablam kadar sevdıgım birisi gitti ve ona 1 sene sonra butun hayatın değişecek işten ayrılcaksın ve A harfiyle baslayan bi ülkeye yerlesceksın demıstı.ilk bakısta cok saçma gelmıstı cunku hiç öyle bir durum yoktu.tam 1 sene sonra işleri bozuldu işten ayrıldı dil eğitimi için amerikaya gidicektı vize alamadı ve sonra avusturalyaya basvuru yaptı ve gitti bu varan 1 =)
bende 2 yıldır beraber oldugum ınsandan cok kotu bir olay sonucu ayrıldım ve barısmamız ımkansızdı kendısıde askerdeydı.o aralar bunalıma gırdım ilaç tedavısı falanda gordum.bu abla benı emıneye goturdu.bana girer girmez sen nıye böyle bunalıma gırdın bosu bosuna deger mı o cocuk sana gerı donucek dedı ve sok oldum.tipinden burcuna kadar tarif ettı isminin ıcındekı harflerıde söyledı.bu cocuk sehır dısında ama mecburi bir gorev ıcın gıtmıs dedı.kasımın sonlarında seni arayacak ve 20'li bir tarihte gelicek, barısıcaksınız hatta sen bu cocukla evlenıceksın bi tane kızınız olucak uzulme dedı.gercektende kasım ayı ıcınde gelmesıne yakın benı aradı barıstık ve kasımın 28inde terhis oldu suan sözluyuz =)
benden sonra bir arkadasım daha meraktan gıttı :) bu kızda amerıkalı bırıyle nette konusuodu sureklı.ama adam evlıydı ve buraya gelmesı ımkansızdı.ona da sen yurt dısında bırıyle konusuosun ama gorusmenız ımkansız ve bu adamı oraya baglayan birsey var demıs.bu adam ocak ayında bır haftalıgına turkıyeye gelıcek demıs.kız ckınca benı aradı ve baya salladı bu kadın dedı.erıc gelıcekmısde goruscekmısızde falan dedı.fal baktırmaya gıttıgınde aralık ayıydı.ve bir hafta sonra erıc buna msnde ocagın ıkıncı haftası 1 haftalıgına panel ıcın turkıyeye gelıcem demıs.kız sonra benı aradı ve resmen şoka girmişti. belkı bunlar size fikir verebilir diye anlatıyorum :) tabiki paranızın bosa gıtmesını ıstemem =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?