İstanbul'da Fal - Falcılar

Genel olarak melekler kahvesindeki kimseyi tavsiye etmiyorlar. Gidenler çok memnun değillermiş. Karşılarındaki kadınlar kahvesine girseydin keşke.

Merhaba arakadaşlar..
Dün Güneşli'de evinde bakan Seda'ya gideceğimi yazmıştım, sizlerle paylaşmak istedim..
Gerçekten mükemmel ötesiydi..
sevdiğimin ismini, aklımdan tuttuğum sayıyı, kağıda yazdığım soruları ve sevgilimle yaşadığım sorunları falan direk bildi.. Onun neden böyle davrandığı konusunda da baya bi bilgi verdi gerçekten çok iyiydi, bakalım gelecek hakkında dedikleri çıkarsa burda paylaşırım

Gunesli seda nin teli varmi:) nasil gidebilirim?? Acil..bu ara sabredemiyorumm

Elmira işimle ilgili birşey söylemişti.Tabi ben iş için gitmediğim ona hiç üzerinde durmamıştım.
Senin bir yandan isteyeceğin bir yandan da istemeyeceğin gibi olabilir demişti.Dediği tarihte,dediği gibi bir durumla karşılaştım bu akşam.
İş falan umurumda değil de kadının dedikleri çıkıyor.Ben ona seviniyom...

Elmira'nın dediği çıkıyor değil mi bakalım ya Elmira Pelin Dilek hemen hepsi yaklaşık şeyler dedi bir kişiyi işaret ettiler dedikleri tarihlerin gelmesine yaklaşık iki üç hafta var bekle ki geçsin zaman.

ben bu forumda geçen kış misafir olarak okuduğumda melekler kahvesindeki şengülün methini duymuştum..ona gittim ilk başta bildi ama ikincide dediği her şey ters çıktı.sonra o bıraktı falcılığı yerine gülşeni yetiştirdi ama memnun olan yok mu ya? bir konuda dediğini beğendimde merak ediyorum

+

bu seda kaça bakıyormuş.ben evlere gitmeye korkarım :S

ayrıca elmira kimdir nerededir kaça bakar

Son düzenleme:

Elmira 75 tl ye bakıyor canım.Şirinevler de evinde bakıyor.

Melis nerdeydi kızlar ???

bakırköy fincan kafeymiş. numarasını da attı sağolsun minik
istersen vereyim bende sana
kestaneşekerinin doğumgünü bugün ulaşamıyorum ona
kesataneşekeriii görürsen bunu yarın melise gidelim mi?
pazar çok kalabalık oluyomuş. iş çıkışın kaçta?
ben gitmek istiyorum yarın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…