cafenin telefonunu yolladım.
118 minik devrede
Emine nin calistigi cafe mi?? Hangi cafe ve numarayi bana da yollarmsn cnm?
herkese merhaba..ben aylar önce birinin tavsiyesi sonucu geçenlerde melekler kahvesindeki gülşene gittim.bu kişi hakkındaki görüşleriniz nasıl merak ediyorum.o kadar ruhum sıkıldı ki ben ilk dakikada kalkmak istedim.zatenmüşteri ile ilgilenmiyor ikide bir kalkıyordu..hiç birşeyimi bilemedi.ilk dakikada olmayan iş hayatımdan yarım saat bahsetti.ölmüş babanım sağlık durumalrındna bahsett.seneler önce öldüğünü söyleyince biliyorum dedi sert tavırla.işte çalışmıyorum dedim.yine biliyorum dedi sertçe.yoğunlaşıp esas düşündüğüm konuyu hiç değinmedi bile.illa annemin geçmişte ameliyat olduğuna ısrar etti.yok böyle bişi. amcalarımla miras sorunumuz varmış ama amcalarım öldü ve hiç bir sorun yok daha doğrusu mal yok ortada.
bir sürü zırva şeyler.sizlere nasıl baktı merak ediyorum gerçekten?
Selam..
Ben de yarın gidicem Seda'yabu forumda onun hakkında hiç yazı görmemiştim, bi arkadaşım önerdi çok iyiymiş.. Denemeye değer Bu arada sana söyledikleri çıktımı baya oldu zannedersem baktıralı:44:
Merhaba arakadaşlar..
Dün Güneşli'de evinde bakan Seda'ya gideceğimi yazmıştım, sizlerle paylaşmak istedim..
Gerçekten mükemmel ötesiydi..
sevdiğimin ismini, aklımdan tuttuğum sayıyı, kağıda yazdığım soruları ve sevgilimle yaşadığım sorunları falan direk bildi.. Onun neden böyle davrandığı konusunda da baya bi bilgi verdigerçekten çok iyiydi, bakalım gelecek hakkında dedikleri çıkarsa burda paylaşırım
Genel olarak melekler kahvesindeki kimseyi tavsiye etmiyorlar. Gidenler çok memnun değillermiş. Karşılarındaki kadınlar kahvesine girseydin keşke.
Elmira işimle ilgili birşey söylemişti.Tabi ben iş için gitmediğim ona hiç üzerinde durmamıştım.
Senin bir yandan isteyeceğin bir yandan da istemeyeceğin gibi olabilir demişti.Dediği tarihte,dediği gibi bir durumla karşılaştım bu akşam.
İş falan umurumda değil de kadının dedikleri çıkıyor.Ben ona seviniyom...
elmira , elanit :)
haha :)
ben gitcem melis'e
hayırdır minkdepresifim... sen hani tövbe etmiştin... ne oldu...
Bu arada ben geçen pazar Elmiraya kurşun döktürdüm.Çok iyi geliyo hee.Haberiniz olsun.Hem faldan daha ucuz.)
ben bu forumda geçen kış misafir olarak okuduğumda melekler kahvesindeki şengülün methini duymuştum..ona gittim ilk başta bildi ama ikincide dediği her şey ters çıktı.sonra o bıraktı falcılığı yerine gülşeni yetiştirdi ama memnun olan yok mu ya? bir konuda dediğini beğendimde merak ediyorum
+
bu seda kaça bakıyormuş.ben evlere gitmeye korkarım :S
ayrıca elmira kimdir nerededir kaça bakar
Elmira döktüğü kurşuna yorum yapıyor mu?
Evet canım yorum da yapıyor.
banada güneşlideki seda hanımın bilgilerini ulastırırmısınız arkadaşlar .mesaj atamıyorum.
Melis nerdeydi kızlar ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?