İstanbul'da Fal - Falcılar

4 tane mesajın var yeni üyesin mesajlarında da yoğun bir şekilde arzu hanım diyorsun. Bende sanki reklam gibisin diyorum.

Gün geçmiyor ki yeni bir çıkan fal haberiyle karşınızda olmayayım.
Bu defa haftalardır beklediğim birşey gerçekleşti.Büyük olaya çok az kaldı.
En büyük adım atıldı.
Beni bilenler bilir.Tabi ki bu olayı da ELMİRA bilmişti.ÇOOOOkkkkkkk mutluyum.

ayy ne kadar güzel... senin adına çok sevindim canım... hayırlı olsun... darısı bizim başımıza inşallah...

Yaaa çok sevindimmm:)) Hayırlı olsun inşallah. Bende Elmiraya baktırdım inşallah bana da dedikleri çıkar :)) Zamanı var şu anda ama inşallah olacak.

Ben bu konuda şöyle düşünüyorum 3 dk.fala 25-30 tl vereceğime.(çok yaptım bu hatayı)
75tl verir adam gibi fal baktırırım.Ben 3 dk sonra kendimi kapıda bulunca daha çok sinir oluyorum

Aslında üç dk değil de hepi topu üç cümle oda yuvarlak olacak ne diyosan hepsi olacak olunca ondan için acıyor yahu ben bunları mı duymak için geldim diyorsun.

Aslında üç dk değil de hepi topu üç cümle oda yuvarlak olacak ne diyosan hepsi olacak olunca ondan için acıyor yahu ben bunları mı duymak için geldim diyorsun.

neval gibi bi şeydi sanırım bi ara ondan basediliyodu. 100 liraya bakan agresif biriydi galiba. onun hakkında bi bilginiz var mı
elmira için olumsuz şeyler de okunduk ya sanırım ondan biraz tereddüt ettim. siz gidin tabi yanlış anlamayın. kısmet bu işler

Ben Elmira'ya baktırdım telefonda uzunca anlattı. Kadınlar Kahvesindeki Dilek ve Pelin'e de baktırdım taksimde adı bilinmeyen iki kişiyede baktırdım hepsi hemen hemen aynı şeyleri dediler ve dedikleri tarihler benzer. O yüzden Elmira bana güvenilir geliyor gibi. Ama kesin bir şey için önümde üç hafta var. Dediği olursa buraya yazarım.

olmasını istediğin bi şeyse olur umarım

onun dışında da evinde bakıyor sanırım yalnız başıma gitmekten de korkuyorum :)

telefonlada bakıyomuş sanırım. öyle de denenebilir. ben gitmicem ama içimen gelmiyo ona gitmek hiç.
ama telefonla baktırıp memnun kalanlar varsa bilgilendirir umarım seni
bazen geçmiş yorumları okurken bazı şeylerin havada kaldığını görüyorum.
birisi nihale gittim 15 gün sonraya tarih verdi demiş ve bi daha yorum yapmamış örneğin. ben gittiğim falcıları tek tek okuyorum sonra buradan. çıkıp çıkmadığını söylese keşke herkes bizde ona göre gitsek falcılara.
bu sadece bi örek bunun gibi çok var. kafe adını numarasını alıp şu tarihi verdi dedikten sonra ortalarda görünmeyenler malesef.

Haklısın tabiki. Ama belli başlı isimler var gene de. Uydurma olanlar çabucak eleniyor.

bende hepsinin verdiği ayrıntılar çıktı :) ama esas söyledikleri olaya var daha :)
çıkcağını düşünmüyorum. niye gittim, ya da niye gidiyorum bilmiyorum. sanırım anlık mutluluklar için.
minik gene depresyon modunda

Haklısın tabiki. Ama belli başlı isimler var gene de. Uydurma olanlar çabucak eleniyor.

tabiki var burada paylaşanlar. ama keşke herkes aldığı kadar verebilmeyi bilse
minik birsel ve emine tutturamamıştı elanit burcu olgu ve elmira iyiydi sanırım
ama favori elanit ve elmiraydı? karıştırmıyor olayım lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…