İstanbul'da Fal - Falcılar

fakirinekmegi yarın melis'e gidecek olursanız bende gelebilir miyim?

Tubili is cikisimda ariyicam seni.. o anlatsin ben dinliyeyim istiyorum.. Sorumu soruyoruz hep.. Bi de oralara gitmeye deger insallah.. Bi tane duzgun birine baktirmak istiyorum artik ozel msj hakkim yok..

ben de aynı beklenti içindeyim
kaçta çıkıosun işten
ben randewu için aradım ama açmadı henüz

Merhaba,

muhtemelen yaş olarak pek çoğunuzdan çok çok büyüğüm.. Yoğun bir iş tempom var :) ama nasıl ki siz de fal hastalık olmuş (aman beni yanlış anlamayın; szlerin yazdıklarınızdan yola çıkıp bunu yazdım, yoksa hastalıklısınız falan demek istemedim) ben de de sizin yazışmalarınız bağımlılık yaptı... fırsat bulup da nete girdiğimde mutlaka yazışmalarınızı okuyorum :) Çok eğlencelisiniz hepiniz...

Fal konusu enteresan.. iyi şeyler duyup mutlu olmayı mı amaçlıyoruz acaba.. ben ne zaman ki bir falcı bana başıma gelecek kötü bir şeyi söyler işte o zaman ahanda falcı diyeceğim.. bunu bir seferinde falcıya da söylemiştim :)) o da bana evimin köşesinde bir dört yol ağzında küçük bir kaza yapacağımı söyledi.. "haha ilahi kötü şey söyle dedim ya; bu da kötüsü olsun dedin herhalde" diyerek güldüm :) ama ne zaman o dört yoldan geçecek olsam bir tedirginlik geldi hatta arka yolu kullandım :) 4 ya da 5 gün sonra bir arkadaşıma gitmiştim.. gece dönerken onun ebvinin orada 3 yol ağzında bir minibüs beni sıkıştırdı ve sol lastiğimi kaldırıma vurdum.. eve geldiğimde bir baktım ki jant kapağım gitmiş muhtemelen orada oldu.. hani bununla savmış olayım kazayı dedim... 3-4 ay önceki mevzu bu.. bunun dışında söylediklerinden pek bir şey olmadı.. zaten o kadar uzun vadeler vermişti ki unuttum gitti..

Suadiyede bir cafede baktırmıştık.. bir arkadaşım ısrar etmişti.. adını bile hatırlamıyorum kadının.. şehir dışından bile insanlar geliyormuşşşş... öyle dediler.. sanırım 20 ya da liraydı çok iyi hatırlamıyorum..

ben arasıra Binnaz Ablaya 5 foto yollayıp maille gelen yorumla eğleniyorum.. :) -Bu arada sitede yazan "Yorumcu müsait" ifadesi falınızın hemen bakılacağı anlamına gelmiyor; 8 saat içinde bakılıyor pek öyle hemeni yok.. "yorumcu müsait sıraya girin demek:"-
Bir de kendi içtiğim kahve fincanından bir şeyler anlamaya çalışıyorum. Geçenlerde bir arkadaşla içtik.. aldım fincanını baktım.. kızı pek tanımam eşi benim iş yerimden arkadaşım.. "aaaa bir sürü şeyi bildin" dedi :) gerçi tatile gidecektiler yol var dedim falan..

ama aklıma sizlerin hiç birbirinize fal bakıp bakmadığınız geldi.. Hiç bunu denediniz mi? eğlenceli olabilir..

güzel bir haftasonu olsun...

Son düzenleme:
ben bi ara kahve falını yorumlamaya çalışıyordum ama pek bir şey tutturduğum söylenemez..

merhaba buradaki yorumları dikkatlice okudum gercekten arzu hanıma gitmenizi siddet le oneririm forumda gecen melis duygu ile uzun yıllar calısmıs su an kendi cafesi acmıs bulunmaktadır tavsiyem su ki arzu hanıma bir ugrayın

bakırkoyde arzuhal cafede arzu hanım var bence bir gidin deneyin derim kahve tarot ikisi bir arada bakıyor sıkmıyor kasmıyor baymıyor tavsiye bilmeyenler için mekanın telefonunu yazıyorum 02125708188 arzu hanım

Pekı sen baktrdın mı memnun kaldın mı yanı? bıde elmira varmıs hangısı daha ıyıkı acaba? bu arzu hanım dedıgının yerı nerde ayanı nasıl ulasabılırım ???

ben elmira hanımı duymadım size yanlış bilgi vermek istemem ama arzu hanım su anki meshur fincan cafenin bas falcısı idi şimdi kendi cafesini actı onun müsterisi oldugum için arzu hanım ile ilgili cok net konusabilirim 0212 570 81 88 zaten yıllardır bakırköyde ve kendi ismini marka yapmıs bir hanım falcıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…