elmira , elanit :)
hayırdır minkdepresifim... sen hani tövbe etmiştin... ne oldu...
töbe mi o'da neaşkın töbesi olmaz, cem karaca amcam diyodu ki bin kere tövbe eder gene şarap içeriz
gelecek için gitmicem. şu an içinde gitmicem. eğlencesine gidicem
h.içi gitmek istiyen bana ulaşsın. h.sonu gidemem maalesef
bakırköy fincan kafeymiş. numarasını da attı sağolsun minik
istersen vereyim bende sana
kestaneşekerinin doğumgünü bugün ulaşamıyorum ona
kesataneşekeriii görürsen bunu yarın melise gidelim mi?
pazar çok kalabalık oluyomuş. iş çıkışın kaçta?
ben gitmek istiyorum yarın :)
fakirinekmegi yarın melis'e gidecek olursanız bende gelebilir miyim?
gidecek olan var mı ben gitmeyi düşünuorum ama tek başıma gidemem
Tabi ki ama kestaneden ses çıkmadı doğum gününü kutluyolar tabi :))
O yüzden yattı gibi. Belki o civarlarda olursam dayanamaz uğrarım o ayrı
gelebillrsin tabi özelden mesaj atıom sana
teli bende yok maalesef ama arkadaşımdan en kısa sürede alıp size yazacağım arkadaşlar...
Randevu al gidelim bugun ??sen nerden gelicektin?Tubili is cikisimda ariyicam seni.. o anlatsin ben dinliyeyim istiyorum.. Sorumu soruyoruz hep.. Bi de oralara gitmeye deger insallah.. Bi tane duzgun birine baktirmak istiyorum artikozel msj hakkim yok..
Tubili is cikisimda ariyicam seni.. o anlatsin ben dinliyeyim istiyorum.. Sorumu soruyoruz hep.. Bi de oralara gitmeye deger insallah.. Bi tane duzgun birine baktirmak istiyorum artikozel msj hakkim yok..
ben de aynı beklenti içindeyim
kaçta çıkıosun işten
ben randewu için aradım ama açmadı henüz
söylediğin iyi oldu ben de gitmeyi düşünüyordum.. teşekkürlerKızlar aradım ben fincan kafeyi. Melis hastaymış. Haberiniz olsun.
Randevu al gidelim bugun ??sen nerden gelicektin?
ben bi ara kahve falını yorumlamaya çalışıyordum ama pek bir şey tutturduğum söylenemez..Merhaba,
muhtemelen yaş olarak pek çoğunuzdan çok çok büyüğüm.. Yoğun bir iş tempom var :) ama nasıl ki siz de fal hastalık olmuş (aman beni yanlış anlamayın; szlerin yazdıklarınızdan yola çıkıp bunu yazdım, yoksa hastalıklısınız falan demek istemedim) ben de de sizin yazışmalarınız bağımlılık yaptı... fırsat bulup da nete girdiğimde mutlaka yazışmalarınızı okuyorum :) Çok eğlencelisiniz hepiniz...
Fal konusu enteresan.. iyi şeyler duyup mutlu olmayı mı amaçlıyoruz acaba.. ben ne zaman ki bir falcı bana başıma gelecek kötü bir şeyi söyler işte o zaman ahanda falcı diyeceğim.. bunu bir seferinde falcıya da söylemiştim :)) o da bana evimin köşesinde bir dört yol ağzında küçük bir kaza yapacağımı söyledi.. "haha ilahi kötü şey söyle dedim ya; bu da kötüsü olsun dedin herhalde" diyerek güldüm :) ama ne zaman o dört yoldan geçecek olsam bir tedirginlik geldi hatta arka yolu kullandım :) 4 ya da 5 gün sonra bir arkadaşıma gitmiştim.. gece dönerken onun ebvinin orada 3 yol ağzında bir minibüs beni sıkıştırdı ve sol lastiğimi kaldırıma vurdum.. eve geldiğimde bir baktım ki jant kapağım gitmişmuhtemelen orada oldu.. hani bununla savmış olayım kazayı dedim... 3-4 ay önceki mevzu bu.. bunun dışında söylediklerinden pek bir şey olmadı.. zaten o kadar uzun vadeler vermişti ki unuttum gitti..
Suadiyede bir cafede baktırmıştık.. bir arkadaşım ısrar etmişti.. adını bile hatırlamıyorum kadının.. şehir dışından bile insanlar geliyormuşşşş... öyle dediler.. sanırım 20 ya da liraydı çok iyi hatırlamıyorum..
ben arasıra Binnaz Ablaya 5 foto yollayıp maille gelen yorumla eğleniyorum.. :) -Bu arada sitede yazan "Yorumcu müsait" ifadesi falınızın hemen bakılacağı anlamına gelmiyor; 8 saat içinde bakılıyor pek öyle hemeni yok.. "yorumcu müsait sıraya girin demek:"-
Bir de kendi içtiğim kahve fincanından bir şeyler anlamaya çalışıyorum. Geçenlerde bir arkadaşla içtik.. aldım fincanını baktım.. kızı pek tanımam eşi benim iş yerimden arkadaşım.. "aaaa bir sürü şeyi bildin" dedi :) gerçi tatile gidecektiler yol var dedim falan..
ama aklıma sizlerin hiç birbirinize fal bakıp bakmadığınız geldi.. Hiç bunu denediniz mi? eğlenceli olabilir..
güzel bir haftasonu olsun...
merhaba buradaki yorumları dikkatlice okudum gercekten arzu hanıma gitmenizi siddet le oneririm forumda gecen melis duygu ile uzun yıllar calısmıs su an kendi cafesi acmıs bulunmaktadır tavsiyem su ki arzu hanıma bir ugrayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?