İstanbul'da Fal - Falcılar

favorim elanit.
elmirada çok iyi benim nazarımda. elanit çok daha fazla detaylar ve nokta atışları yaptığı için favorim.
ama elmira ruhumada iyi geliyor :) faldan sonra falın kritiğini yapıyoruz biz onla. ben kolay insan sevmem onu seviyorum.
dediklerinide yaşadım. ama söylediği bişi var bana eğer çıkarsa o gün sana koşa koşa elmiraya git dicem
ama var daha .. hani söylediği şey oraya buraya çekilcek bişi değil. çok net :)
zamanını sormadan epey var diyim :18:
şimdi bu hafta içi bi melise gidicem :)
olgunun ne dediğini unuttum bi kaç şey aklımda ama sonuç için aynı demişti, kadınlar kahvesi meryemde öyle.
burcu çok çok şeker ondandda deli elektrik aldım :)
ama elanit haricinde kimse iş konusunu tutturamadı.
hepsi iş var var dedi elanit değişiklik yok dedi :) istifayı çıkar aklından dedi etsende kabul etmicekler dedi (istifa ettim , kabul edilmedi )
elanit işle ilgilide yorum yaptı inşallah umarım nolur çıksın

hepsi iş var var dedi elanit değişiklik yok dedi :) istifayı çıkar aklından dedi etsende kabul etmicekler dedi (istifa ettim , kabul edilmedi )
elanit işle ilgilide yorum yaptı inşallah umarım nolur çıksın

haha öğrenmişim :)
istifa olayını çok iyi hatırlıyorum. burcu çıktı mı peki? yeni mi gittin yoksa? bi tek ona gittiğim için bu isimlerden soruyorum.
umarm elmira bayramı yaparsın burdaa
benimde fallarım çıksın ama artık

benimkiyle ilgili söledikleri çıktı :)
esas olaya oda tarih verdi
analizleride iyiydi burcunun.
ki ben onun karşısına gittiğimde güler yüzlü gitmiştim. yani ayrılığı tahmin etmesi zordu
işle ilgili dediği çıkmadı. en azından sölediği tarihte çıkmadı :)

tamam anlaştık. okullumla ilgili söyledikleri çıkmasın, benimkiyle ilgili söyledikleri banada çıksın. bana uyar

Elmira ve Elanit iyi Elanit bir adım önde ama ölmüş dediler. Olguyu beğenmeyenlerde var gibiydi. Burcuda iyi çoğunluk memnun gibi. Bende sayfalara bakınca coğuna genelde böyle. Bir de yenilerde Melis çıktı bakalım onun biraz daha var emin değilim.

burcu ve nihalin tarzları çok aynı. fincan açmadan sayıp döküyorlar.
aynı şeyleri söyledi ikisi de bana bekleyip göreceğiz çıkıp çıkmayacağını
yeni bi isim denemek istiyosan olabilir, mesela melisten memnun kalmazsan yada yolun beşiktaşa düşerse
bilemedim şimdi
bi de bana bi önce baktığı fal bu sonuncu kadar başarılı dğildi. kısmet biraz da. neyse aklında bulunsun diye dedim.
çıkmadan forumda isim önermek istemiyorum. ama sen çoooooook eskisin hatta ben giderken dönmüşsün :)
o yüzden daha rahatım :)

bunu minike özelden atmış olmalıydım haha inanamıyorum kendime nasıl bi aptallıktır bu. neyse artık yazmış oldum :)

şu melise gidemedim gitti. :26:

bana mı diyosun kuzucum :)
nihale gitmem yer olarak cok ters saatler uymuyo.
melise gidicem :) ama artık zamanım çok kısıtlı.
h.sonları kursum var,h.içi çalıştığım yer ters. yorgun oluyorum vs vs vs :)
bi gidersem melis o kadaaaa :)
bide benim özel hayatımla ilgili bi kararım var. zaten kaderimi kendim şekillendireceğim için çok falcı gezmeme gerek yok.
bu aksam melise gitcedim ben angus hissetti mi ne arkadaşı ekmek zorunda kaldım onla buluştum. işim var dedikce yarın akşam görüşürüz, ek ek deyip durdu

iyi olmuş. yokmuş melis bugün hastaymış :)
o zaman kalsın nihal. hayatın sırrını vermiyo. ama yolun düşerse uğranabilir.

kaça kadar ordadır kurs nerede bilmediğim için yorum yapamayacağım ben :)

sabah erkende gidebilirim kurs 14:00 da başlıyo. hoş benim anguscan kurs öncesi yanıma uğra dedi ama hiç içimden gelmiyo.
kurs mecidiyeköyde.
of of of ,dellendim gene. hayır inansam tamam. çıkıncada fal be bu nolcek diyom. sonra gitmek istiyorum
muhtemelen gitmem yarında

haha bende böyleyim:) 1den önce gelmez heralde pazar günü ama bi aramak lazım. bide hastaydı bugün belki yarında olmaz. spontane karar ver en iyisi :)

haha bende böyleyim:) 1den önce gelmez heralde pazar günü ama bi aramak lazım. bide hastaydı bugün belki yarında olmaz. spontane karar ver en iyisi :)

gidipte dönersem nefret ederim :)
1 de gelirse gidemem :)
tek gidemem :)
büle işte ..
hem buraya yazıyom hem mesai hesaplıyom msnde de yazıyom.
ne fonksiyonlu hatunum ben be

HTML:
mınığm ya elanit gerçekten olmuş mu?
sen en son ne zaman fal baktırdın ona?bırı oldu dıor bırı favorım elanıt dıyor kafam karıştı vallahı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…