İstanbul'da Fal - Falcılar

katılıyorum yazın neredeyse herşey gayet sakin dingin gidiyordu tutamadım kendimi kış geldi yine arada sırada gitmeye başladım gerçekten 'hay lanet bu da mı benim başıma gelir' dediğim şeyler ardarda başıma gelmeye başladı-YİNE. en son bi hafta önce baktırdım bi daha da uzun süre baktırmıycam verdiğim paraya yazık. böyle diyorum ama umarım gerçekleştiririm moral bozukluğu anında ilk aklına gelen yine falcılar oluyo :/

Fallarda hep yuvarlak ifadeler sadece kendimizi kandırıyoruz aslında. Ne zaman psikolojim diplerde olsa böyle şeylere sarıyorum. Normalde kendim astroloji ile uğraşırım orda bir sistematiği vardır. Sonuçlar daha gerçeğe yakındır ama o bile net birşey söylemez. En ben bilirim diyeni bile bir yere kadardır. Zamana bırakmak en güzeli sanırım.

medyum gizemi bilen giden varmı sarışın bir hatun starın avrupasında çıkıyor bazı geceler.

Aaa linki attım ama link çıkmadı bu nasıl iş yaa..
Artık geçmişle de gelecekle de ilgili beklentim yok, sırf hobi olayına döndü bu fal işi ve artık doğru düzgün bilen birisini bulmak için hırs yaptım :))
Bu arada forum çok sessiz.. Herkes gidip de en beğendiği 3 falcısını yazsın bari.. Gidip özellikle şok olduğunuz kimler var mesela..

Benim en favorim cadı kafe Eminedir, isteyince çok pis bakar, ama gününde olması gerek.. Delidir arada küfreder :)) Ama kısmetin kapalı 1000 Tl ver açayım derse sakın vermeyin haberiniz ola.. Oturun kendiniz dua edin, dua için 1000 TL mi alınırmış..
İkinci GOP Birsel, artık teyzem gibi oldu zaten, insan olarak da çok seviyorum ve sırf muhabbeti için bile gidebilirim.. Birsel Abla iyidir istemediğine bakmaz, isterse nokta atışları yapar, canını çok sıkarsanız da bazen sallar :))
Üçüncü çok iyi diyebileceğim kimse yok, Elmira da fena değildir üçüncü de o olsun bari..

Aaa linki attım ama link çıkmadı bu nasıl iş yaa..
Artık geçmişle de gelecekle de ilgili beklentim yok, sırf hobi olayına döndü bu fal işi ve artık doğru düzgün bilen birisini bulmak için hırs yaptım :))
Bu arada forum çok sessiz.. Herkes gidip de en beğendiği 3 falcısını yazsın bari.. Gidip özellikle şok olduğunuz kimler var mesela..

Benim en favorim cadı kafe Eminedir, isteyince çok pis bakar, ama gününde olması gerek.. Delidir arada küfreder :)) Ama kısmetin kapalı 1000 Tl ver açayım derse sakın vermeyin haberiniz ola.. Oturun kendiniz dua edin, dua için 1000 TL mi alınırmış..
İkinci GOP Birsel, artık teyzem gibi oldu zaten, insan olarak da çok seviyorum ve sırf muhabbeti için bile gidebilirim.. Birsel Abla iyidir istemediğine bakmaz, isterse nokta atışları yapar, canını çok sıkarsanız da bazen sallar :))
Üçüncü çok iyi diyebileceğim kimse yok, Elmira da fena değildir üçüncü de o olsun bari..

miniim burdaymışın naber kuzum nasılsın,bugün büyük buluşma var dimi :)

Bu arada kızlar GOP taraflarında pazariçine doğru Fatma mı Fatoş mu bi kadın yıldızname bakıyomuş duyanınız var mı nasıldır :)

BENCE birsel keyfine göre bakmıyo , bazen bakamıyo ..
şekil 1 a örnek : minik manyak
nası çuvallamıştı bende ya
he buuluşma bu akşam emme sabah sabah bi iflit oldum o muhtereme çok pis trip yapıyorum.
geçen yıl 14 şubatta aldığım hediyeyi giymiş bide.
zevkli hatunum ve çok yakışmış danaya.

Kızım kanma böle zımbırtılara.. Sen olmasan kıçı açıkta kalıcak zaten herifin :)) Bana bak bugün yine taahhütünü almadan herifin karşısında şeker gibi erime ona göre.. Bi de uzun süre durma yanında istediğini yaparsa amenna yoksa baktın sırf seni yumuşatmak için çiçekti yalakalıktı güzel sözlerdi ayaklarına yatıyosa dön arkanı gel..

Ya özellikle barısma dönemlerinde mi yapıyolar bunu, alınan şeyler filan giyilir, benimki de böle biseyler yaptı bu ara, ben de begeniyo diye giyiyo, takıyo filan diye düsünüyodum, yalakalıktan mı yani simdi :) :)

temam annecim
tebi ki taahhüt olmadan olmaz, o kadar konuştuk de mi senle zira şeker gibi erirsem 2 ay sonra aynı sorun gene çıkcak karşıma.
doru diyon he benden önce kırocandı şimdi gayet kaliteli takılıyo her konuda, ama hakkını yemeyek adamın hamuru iyi işlenmemişti sadece

İstanbul cadde symbol serkan'ı şiddetle tavsiye ediyorum. Çok sıra olduğundan 3 dakika bakıyor, her söylediği nokta atışı, isimler, şimdiki durum ve gelecek, 4-5 kez gittim ve her dediği çıktı, birde çapada sevda var. derya tunanın falcısıymış, gazetelere çıkmış falan gider gitmez onu gösteriyor, ancak gününde olmazsa tamamen sallama, gününde olursa o da çok iyi, isimler tarihler gelecek....

Uzak durulması gereken;

Kadınlar Kahvesi -Kadıköy tam bir saçmalık. Burcunu sorup, ona göre anlatıyor, şöylesin böylesin...

kızlar kızlar cuma gidiyorum ama hangisine gideceğime daha karar veremedim. kadınlar kahvesi pelin'e mi yoksa dilek'e mi gideyim? yoksa beşiktaş sembol nihal'e mi? ay nolur yardım, çok feci şiştim bennnn.

kızlar kızlar cuma gidiyorum ama hangisine gideceğime daha karar veremedim. kadınlar kahvesi pelin'e mi yoksa dilek'e mi gideyim? yoksa beşiktaş sembol nihal'e mi? ay nolur yardım, çok feci şiştim bennnn.

selam bugün Dilekteydim hatta sürekli anlattığım bir kız arkadaşımla gittik,uzun zamandır gidiyorum gayet başarılı bence tarihler 1-2 gün oynasada olaylar olduğu gibi yaşanıyor.

saat kaçta gidiceksin akşam saatleriyle ona göre bi öneride bulunucam

selam bugün Dilekteydim hatta sürekli anlattığım bir kız arkadaşımla gittik,uzun zamandır gidiyorum gayet başarılı bence tarihler 1-2 gün oynasada olaylar olduğu gibi yaşanıyor.

kadınlar kahvesine gidersem ya dilek ya pelin ama hangisine karar veremedim. ikisine de iyi diyor arkadaşlarım. pelin'de sıra yoksa dilek'e, dilek'te sıra yoksa pelin'e mi baktırsam :)) çıkıyor mu falı dilek'in?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…