büyük final gerçekleşmedi.
oturup mantıklı olan kararı verdik yollarımızı ayırdık.
ayrılıktan ziyade bir tercih.
Arkadaslar bende cok fal baktirdim sizler gibi, ama fal'in ugursuzluguna inaniyorum. Bir kere baktirdiktan sonra uzunca bi sure baktirmamak gerekiyor. Dilerim sizi tatmin edebilicek falciyi bulmussunuzdur, zira hem cebinizden hemde kotu olaylardan gozunuzu acamiyosunuz. Epeydir fal baktirmayan biri olarak, hersey boyle daha iyi yuruyor diyebilirim. Kafami karistiran birisi yok, kararlari birisinin etkisinde kalmadan aliyor ve hislerime daha cok yogunlasma firsati buluyorum. Daha oncede soylemistim ve en cok fali cikanlardan biri olarak sunu diyebilirim ki, en cok olumsuzlugu yasadigim donem, fala baktirmaya basladigim donemdi ve suan uzerimden atiyorum bu agirligi.
büyük final gerçekleşmedi.
oturup mantıklı olan kararı verdik yollarımızı ayırdık.
ayrılıktan ziyade bir tercih.
medyum gizemi bilen giden varmı sarışın bir hatun starın avrupasında çıkıyor bazı geceler.
He bi gizem eksikti :) Kadının internet sitesinin linkini yolluyorum: Medyum Gizem Hem Gelecegini gren Hem Zaman Kazan
Öncü olarak bikaç kobay yollamak lazım bence :) Sen kobay ol diyosanız da önce maaşımı almam lazım battım bu ay vallaha..
He bi gizem eksikti :) Kadının internet sitesinin linkini yolluyorum: Medyum Gizem Hem Gelecegini gren Hem Zaman Kazan
Öncü olarak bikaç kobay yollamak lazım bence :) Sen kobay ol diyosanız da önce maaşımı almam lazım battım bu ay vallaha..
BENCE birsel keyfine göre bakmıyo , bazen bakamıyo ..
şekil 1 a örnek : minik manyak
nası çuvallamıştı bende ya
he buuluşma bu akşam emme sabah sabah bi iflit oldum o muhtereme çok pis trip yapıyorum.
geçen yıl 14 şubatta aldığım hediyeyi giymiş bide.
zevkli hatunum ve çok yakışmış danaya.
Kızım kanma böle zımbırtılara.. Sen olmasan kıçı açıkta kalıcak zaten herifin :)) Bana bak bugün yine taahhütünü almadan herifin karşısında şeker gibi erime ona göre.. Bi de uzun süre durma yanında istediğini yaparsa amenna yoksa baktın sırf seni yumuşatmak için çiçekti yalakalıktı güzel sözlerdi ayaklarına yatıyosa dön arkanı gel..
Kızım kanma böle zımbırtılara.. Sen olmasan kıçı açıkta kalıcak zaten herifin :)) Bana bak bugün yine taahhütünü almadan herifin karşısında şeker gibi erime ona göre.. Bi de uzun süre durma yanında istediğini yaparsa amenna yoksa baktın sırf seni yumuşatmak için çiçekti yalakalıktı güzel sözlerdi ayaklarına yatıyosa dön arkanı gel..
kızlar kızlar cuma gidiyorum ama hangisine gideceğime daha karar veremedim. kadınlar kahvesi pelin'e mi yoksa dilek'e mi gideyim? yoksa beşiktaş sembol nihal'e mi? ay nolur yardım, çok feci şiştim bennnn.
kızlar kızlar cuma gidiyorum ama hangisine gideceğime daha karar veremedim. kadınlar kahvesi pelin'e mi yoksa dilek'e mi gideyim? yoksa beşiktaş sembol nihal'e mi? ay nolur yardım, çok feci şiştim bennnn.
selam bugün Dilekteydim hatta sürekli anlattığım bir kız arkadaşımla gittik,uzun zamandır gidiyorum gayet başarılı bence tarihler 1-2 gün oynasada olaylar olduğu gibi yaşanıyor.
saat kaçta gidiceksin akşam saatleriyle ona göre bi öneride bulunucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?