İstanbul'da Fal - Falcılar

hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim.... darısı bizim başımıza inşallah... :18:

Hanımlar bende teli var Cezmi'nin ama özel msj hakkım yok, bence aynı kişiden bahsediyoruz, Çünkü baktıran arkadaşım şey yani kelimesini çok kullanıyo demişti, yumuşak bir tarzı varmış aynı zamanda:))

Telden bakan beş kişi olmazsa bakmam diyenmi acaba.Yoksa arkadaşınız gidip baktırmışmı?Benimde özel msj hakkım yok.Burdan ver tel.Bir arkadaş sağolsun özelden tel verdi akşam aradım meşgule verdi.

pelinnn e katılıyorum 120 ytl çoook yüksek rakam yahu fal sonuçta bu somut bişi diilki onca paraya yazık ...

bu sayfaya giren müslüman bayanlara sesleniyorum DİĞERLERİ ÜZERİNE ALINMASIN)
islamda falın şakası bile kerih görülmüştür, peygamber efendimiz bile bildirilmeyenler haricinde bir şeyi bilmezdi. yani geleceği bilen Allahtan başkası olamaz
basit bir insanın bunu bileceğine inananlar dinden çıkmış olurlar çünkü Allaha şirk koşmak ennnn büyük günahtır... bunu nedenmi yazdım belki aranızdan bunları hiç duymamış biri vardırda tövbe eder... inşaallah kalbiniz tövbelere kapanmamıştır...duasıyla...

BEYAZ_DUA bu forumdaki kadınların yüzde 99'u biliyor bunu... Gaflet içinde değil hiçkimse sen üzülme... Ben sadece baktıran değil, bakan biri olarak da her falımdan önce hem kendime, hem karşımdakine belirtirim bunu bir şekilde... Zaten hepimiz biliyoruz geleceği hiçkimsenin kesin olarak bilemeyeceğini... Tahmin edebilir, sezebilir, hissedebilir... Bunları da ona zaten Allah bahşetmiştir... Yani her şey Allahın izniyle oluyor bildiğimiz gibi... Ben daha 14 yaşında bir genç kızken, tıpkı yaşadığım şekliyle tam 1 hafta öncesinden babaannemin trafik kazasında ölümünü rüyamda görmüştüm.Her şey fotoğraf karesi gibi rüyamda gördüğüm şekilde yaşandı. Bunu, Allahın izni olmadan nasıl görürüm ben rüyamda??? Nasıl açıklanır başka türlü???

aynı şekilde bende telde baktırdım.. genç sesi en fazla 35 yaşlarında diyebilirim ve yumuşak tarzı...

Telden bakan beş kişi olmazsa bakmam diyenmi acaba.Yoksa arkadaşınız gidip baktırmışmı?Benimde özel msj hakkım yok.Burdan ver tel.Bir arkadaş sağolsun özelden tel verdi akşam aradım meşgule verdi.

Arayanlara telini açmıyor.. referans isim veriyorsunuz ve sadece mesaj gönderin kendisi geri dönüyor. ama referans isimleri hatırlamıyorum...

meneviş özel msj atma hakkım yok.. bana mail adresimden ulaşabilirmisin bellavidas@yahoo.com

Son düzenleme:
kızlarr... ben bu konuya yeni yeni merak sarmaya başladım. malum 2000 sayfa oku oku bitmiyor. şimdi sizden ricam. tarotmu daha iyi kahvemi? birde avrupa yakasında önerebileceğiniz uygun bütçeli kim var ve nerde tabi :) ay çok oldum sanırım ama affedin...

Allah razı olsun senden arkadaşım ...

Allah size böyle birşeyi imtihan sıfatıyla vermiş olamaz mı? siz bunu ticarete dökmüşsünüz neyse size diyecek pek sözüm yok .

fal inanılsın yada inanılmasın eğlence amaçlı bakılsın yada bakılmasın her türlüsü günahtır ve insanın kalbini karartır Rabbından uzaklaştırır.... dinden çıkarır Rabbim korusun fal, büyü, sihir hepsinin günahı çok büyüktür ..

rumeli han chili cafede medyum mehmet ali var.. isim veremdi ama kafamdaki ikişinin profilini yüz hatlarına kadar saydı iki kişi birbirine benziyodu dedi karadenizli olan sana açılacak mantığını kullan kabul et dedi kabul ettim ve şu an çok iyiyiz.. diğeri de sürekli sevgili değiştirdi.. hayatımla lgili önemli kararlar almamda yardımcı oldu ve bazı dediği şeyler çıktı hala şoktayım ve falı baktıralı 2 hafta olmadı daha.. şiddetle öneririm..

hala bana moda'daki kadınlar kahvesinde kime baktırmam konusunda yardım edebilicek yok muuu?burasıyla ilgili herhangi bi deneyimi olann? :44:

Hatırlatmak için tekrar yazmak istedim. Belki gelmek isteyen ,merak edenler olur diye:)

Soğanlık'ta fal bakan Emine, yarın (22 Ekim) arkadaşımım işlettiği cafer/partievi'nde 12:00-18:00 saatleri arasında fal bakıyor olacak. Gelmek isteyenler, google'a cümbüş parti evi yazarak iletişim bilgilerine erişebilir.

Sevgilerimle

taksimde damlalar ve eylül türkü evinde çalıştı.. bulabilirsem numarasını gönderirim sana özelden adı asiye

hala bana moda'daki kadınlar kahvesinde kime baktırmam konusunda yardım edebilicek yok muuu?burasıyla ilgili herhangi bi deneyimi olann? :44:

sana sadece şunu söyleyeyim arkadaşım kadıköy civarındaki hiç bir falcı bir şey bilemiyor bence bakırköy ve taksim tarafında baktır.. rumeli handa mehmet aliyi tavsiye ediyorum şiddetle 2hafta olmadan dedikleri çıktı.. bi de taksimden istiklale ilk girişte solda ara sokakta extreme diye bi kafe var klisenin oralarda murat diye bi falcıları var suratıma bakarak bir şeyler söyledi.. ki kimseye anlatmadığım şeylerdi şok oldum.. korktum baktırmadan kalktım masadan eğer korkmazsan ona baktır.. bambaşka bi falcı hayatımda ilk defa öylesini gördüm.. cesaretimi toplarsam gideceğim.. ya sadece suratıma bakıp memleketimi köyüme kadar söyledi.. burcumun başak olduğunu şu güne kadar bir falcı bilememişti ilk defa o tek seferde bildi.. cesareti olan denesin..

Selam Pelin,

Yazılanı okudum. Ve ben de şu aralar aşağıdaki Mustafa yı arıyorum. Aynen dediğin gibi tak tak negatif pozitif herşeyi soyluyormuş.

Gailba Taksim tarafında oturuyormuş. Emin değiller. Asistanı ayarlıyormuş randevularını

Halen bulamadım telini. Bulduysan yollarsan ve herkesle paylaşırsan seviniriz.

Peki bunların tamamı neredeyse gelecekle ilgili,şu anla ilgili bildikleri oldu oldu mu?

bende hep bunu düşünüyorum tam gidicem içimden bir ses gitme diyor herşeyi allah bilir o nerden bilcek ama desek ki allahım sen gittiğim bu kişinin kalbine malum et o da bana söylesin diyorum o zamanda günah mı acaba :)

vaaaaw,çok bilgilendiriciydi teşekkür ederim,h.sonu avrupa yakasına geçmek zor geliyo biraz,bu dediğin taksimdekiler haftaiçi de çalışıyolardır di mi?murat beni şimdiden ürküttüüüü!! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…