kızlar günaydınn,
selma toprak!a fal baktıranlar solediklerii çıkıyor mu?
kızlar 1 ay once elmiraya gittiğmde çoğu şeyı bilmiştı ve bende paylaşmıştm mesela ailenden 1yle aran açılcak demiştı 1 hafta olmadan annemle buyuk kavga edip halende kusuz...
senınkıyle tekradan barışıp ve ılk adımı da o atacak demişti vallahı hem barıştık hem bugun baya gezdık .ılerısı için evlılık gozukmıyr daha demıştı onu da zaten beynınmı okudu sankı ben yınede buyuk konuşmaym şimdilik boyle daha mutluyuz onun fıkrını bılemem ama ben boyle çok mutlutyum...bunları da paylaşmak ıstedım sızlerle..
Özelden bir arkadaşımız msj yazmış.Cevap vermiyorum msj hakkım dolmamış.Özür dilerim öncelikle.
Biz gittiğimiz zamanlar 97-2003 arası.Bundan 3-4 sene önce gittiğimizde kimse yoktu apartmanda.Zilleri çaldık açan olmadı doğal olarak çevreyede soramadık.Şimdiye kadar memnun olmayanı veya çıkmayanı görmedim.Genel durum dışında çalınan altınlar vs.gibi durumlardada yardımcı oldu.Kim nasıl çalmış ne yapılması gerekir söylemişti.Hepsi çıktı.Telden bakmıyordu o zamanlar.Zaten çevre illerden geliyorlardı.Her zaman doluydu.Birkeresinde bize akşam 9 a randevu verdi.Gittik ev yine doluydu.Yukarki yorumlara bakınca telden bakıo,5 kişi gelirse bakarım demiş falan sanki aynı kişiyi konuşmuyoruz gibi geldi bana.
Cezmi mustafa sandal tipli biriydi.Sarışın ablası vardı.Konuşmasında 'şey yani 'kelimesini sık kullanırdı. Telden o olup olmadığını nasıl anlarım ki.Bir arkadaşta burda yorumda öldüğünü ve gazetelerde çıktığını yazmış burda.İnternette böyle bir bilgi bulamadım.
Daha önce yazdım bir arkadaşım çok acil baktırmak istiyor.Yarın müsait olursa gidip bakıcaz yerine.Belki birşeyler buluruz.Bulursak yazarım.İlgilenen özel msj yazan herkese teşekkür ederim.
Hanımlar bende teli var Cezmi'nin ama özel msj hakkım yok, bence aynı kişiden bahsediyoruz, Çünkü baktıran arkadaşım şey yani kelimesini çok kullanıyo demişti, yumuşak bir tarzı varmış aynı zamanda:))
OOOHHAAAAAAAAAA demek istiyorum 120 TL miii??? Eee bari çıkmışmı o kadar para verdikten sonra??? O kadar para verdikten sonra çıkmazsa ben adamın bi yerinden çıkarttırırım o paraları valla.. Bi de 5 kişi olmadan yüzyüze bakmazmışmış.. O kadar mrk ettim ki bu adamı sırf merakımdan baktırasım geldi yaaTelefonu var mı bunun
Hanımlar bende teli var Cezmi'nin ama özel msj hakkım yok, bence aynı kişiden bahsediyoruz, Çünkü baktıran arkadaşım şey yani kelimesini çok kullanıyo demişti, yumuşak bir tarzı varmış aynı zamanda:))
Telden bakan beş kişi olmazsa bakmam diyenmi acaba.Yoksa arkadaşınız gidip baktırmışmı?Benimde özel msj hakkım yok.Burdan ver tel.Bir arkadaş sağolsun özelden tel verdi akşam aradım meşgule verdi.
bu sayfaya giren müslüman bayanlara sesleniyorumDİĞERLERİ ÜZERİNE ALINMASIN)
islamda falın şakası bile kerih görülmüştür, peygamber efendimiz bile bildirilmeyenler haricinde bir şeyi bilmezdi. yani geleceği bilen Allahtan başkası olamaz
basit bir insanın bunu bileceğine inananlar dinden çıkmış olurlar çünkü Allaha şirk koşmak ennnn büyük günahtır... bunu nedenmi yazdım belki aranızdan bunları hiç duymamış biri vardırda tövbe eder... inşaallah kalbiniz tövbelere kapanmamıştır...duasıyla...
BEYAZ_DUA bu forumdaki kadınların yüzde 99'u biliyor bunu... Gaflet içinde değil hiçkimse sen üzülme... Ben sadece baktıran değil, bakan biri olarak da her falımdan önce hem kendime, hem karşımdakine belirtirim bunu bir şekilde... Zaten hepimiz biliyoruz geleceği hiçkimsenin kesin olarak bilemeyeceğini... Tahmin edebilir, sezebilir, hissedebilir... Bunları da ona zaten Allah bahşetmiştir... Yani her şey Allahın izniyle oluyor bildiğimiz gibi... Ben daha 14 yaşında bir genç kızken, tıpkı yaşadığım şekliyle tam 1 hafta öncesinden babaannemin trafik kazasında ölümünü rüyamda görmüştüm.Her şey fotoğraf karesi gibi rüyamda gördüğüm şekilde yaşandı. Bunu, Allahın izni olmadan nasıl görürüm ben rüyamda??? Nasıl açıklanır başka türlü???
kızlarr... ben bu konuya yeni yeni merak sarmaya başladım. malum 2000 sayfa oku oku bitmiyor.şimdi sizden ricam. tarotmu daha iyi kahvemi? birde avrupa yakasında önerebileceğiniz uygun bütçeli kim var ve nerde tabi :) ay çok oldum sanırım ama affedin...
Hoşgeldin, ben geçen hafta çok konuşulan Taksim Cafe Pi deki Yeter hanıma gittim 20 tl idi ve gayet iyi bildi. Tavsiye ederim
Arkadaşlar Kadıköy Nostradamus cafede eskiden asiye yada asil diye bir hanım vardı şimdi orada çalışmıyormuş nerede olduğunu yada telini bilen varmı :2:
Kendisine 2 kere fal baktırdım ikiside çıktı ,açıkcası psikolojim bozuldukçada ona baktırmak iyi geliyordu şöyle bir 6 ayda falan ama şimdi yok
hala bana moda'daki kadınlar kahvesinde kime baktırmam konusunda yardım edebilicek yok muuu?burasıyla ilgili herhangi bi deneyimi olann? :44:
Peki bunların tamamı neredeyse gelecekle ilgili,şu anla ilgili bildikleri oldu oldu mu?
Şöööle bi gazete yazısı buldum, burdaki şahıslar hakkında bilgisi olan varsa yorumlarını bekliyoruuzzz:
Türk milleti falı sever. Ama hiç bu kadar müptela olmamıştı. Ekonomik kriz ve savaş ortamı falcılara rağbeti iyice artırdı. İşte giderek büyüyen fal sektörünün yıldızları...
Nuray Sayarı
Seansı 40 milyon liraya düşürdü
Levent'te Dünya Göz Hastanesi yakınındaki ofisinde Tarot kartlarıyla fal bakan Nuray Sayarı, geçen yıla kadar piyasadaki en pahalı falcılardan biriydi. Hatta bir ara seans başına 100 dolar civarında para aldığı, ama hem karşılığında fiş kestiği hem de aldığı parayı fazlasıyla hak ettiği söyleniyordu. Ancak şu sıralar krize yenik düştüğü ve ücretini 40 milyon TL'ye sabitlediği, daha ziyade orta yaşlı hanımlar tarafından tercih edildiği de biliniyor. Son derece şık ve havalı bir genç hanım. Herkesle aynı 'iletişimi tutturamadığı, fal baktırmak üzere giden iki arkadaşla ilgili kehanetlerin birbirine karıştığı da söyleniyor.
Tel: 0212 264 09 14
Değerlendirme: Bazen tutturuyor
Şebnur Kuran
Siyasal mezunu bilimsel falcı!
Mecidiyeköy'deki Profilo Alışveriş Merkezi'nin hemen karşısında bulunan "Hint Astrolojisi Bilim Merkezi"nin sahibi Şebnur Kuran, saklanmadan fal bakan isimlerden belki de en önemlisi. Zira kendisi "el astrolojisi" denen ve pek de bilinmeyen bir alanın uzmanı. Kendi tanımlamasıyla bu "bir çeşit astroloji sayılıyor." Kuran, sol elde gözle zor görünecek kadar küçük yada belirsiz olan çizgi ve sembolleri "okuyarak" fal bakıyor. Hindistan'da aylarca guruların yanında eğitim gördüğünü söyleyen Şebnur Kuran, kendini piyasadaki "diğer" falcılardan ayırıyor. "Ben Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunuyum bu işi bilimsel yapıyorum"diyor. Yakın zamanda bir işadamının kaçırılan çocuğunu bulmuş.
Adres: Şekirciler Sok. No:3 Meriç Center, Kat: 1 Mecidiyeköy
Tel: 0 212 212 78 06 267 1135
Değerlendirme: Bayağı biliyor
Ortaköylü Şermin
Yahya Demirel'in hayatını kurtardı
Ortaköy'ün yokuşlardan birinde oturan Şermin aslında 30 yaşlarının başında bir şarkıcı. Birçok ünlü isme vokal yapmış. Bu yüzden müşterileri genellikle müzik dünyasından. Çocukluğundan beri "durugörü" sahibi olduğunu söyleyen Şermin, kendine has bir iskambil falı bakıyor. Zihninde anlık imajlarbeliriyormuş. Bir keresinde Süleyman Demirel'in yeğeni Yahya Demirel ve karısının da aralarında bulunduğu bir gruba şarkı söylediği gece uykusunda boğulan bir adam görür. Demirel ailesinden birini arayıp durumu bildirdiğinde, Yahya Demirel'in ertesi gün bir göle balık tutmaya gideceğini ve yüzme bilmediğini öğrenir.
Tel: 0 212 327 28 78
Değerlendirme: Bayağı biliyor
Ümmü Gülsüm
Müşteri kabul etmeyen kahin
Ümmü Gülsüm'ü aslında pek çok fal ve astroloji meraklısı yakından tanıyor. Kendisi yazılı ve görsel medyanın yeni yıl, toplumsal olaylar, uluslar arası politika, Avrupa kupaları tahminleri gibi meselelerde başvurduğu isimlerden. Galatasaray'ın bir maçını ancak penaltılarla alacağını neredeyse dakika ve skor vererek tutturmuş. Böyle birkaç önemli öngörüsü olduğu biliniyor. Kendisini falcıdan çok "kahin" kategorisine sokuyor ve ismi geçen falcılarla birlikte anılmaktan hoşlanmadığını da açıkça telaffuz ediyor. Bireysel müşteri kabul etmediğini söylese de haber kaynaklarımız onun "işinin piri" sayıldığını ısrarla belirtiyor.
Semra Özal'ın falcısı Mustafa
Bir ara Semra Özal'ın falcısı olarak ünlenen Mustafa isimli falcı sadece kendi istediği kişilere, ev eve dolaşarak fal bakıyor. Suyun içine iplik atarak baktığı fala başlamadan önce, kötü haber duymayı isteyip istemediğinizi kendisine söylemeniz gerekiyor. Zira Mustafa'nın önceden uyarılmadığı takdirde 'ağzına geleni' söylediği ve bu tahminlerinde de çok isabetli olduğu anlatılıyor.
Değerlendirme: Bazen tutturuyor
Kredi kartı geçiyor
Falcılı¬k sektörü temel olarak iki gruba ayrılmış durumda. Birinci grupta aleni olarak fal bakan, medyumluk yapan isimler var. Bunlardan bir kısmının "astrolojik rehberlik ve danışmanlık" gibi isimler altında şirketleri ve vergi tabelaları olduğunu, önemli bir kısmının da rahatça fiş, fatura kesebildiğini, hatta kredi kartı kabul ettiğini görüyoruz. İkinci grup ise işini tamamen el altından yapıyor. Bu gruptaki falcılardan randevu almak için genellikle sıkı bir referansa, yani ancak daha önce tanıdığı ve güvendiği birinin aracılığına ihtiyaç var. Çünkü bu kişiler isimlerinin, adreslerinin deşifre olmasından çok korkuyor.
Allah razı olsun senden arkadaşım ...
Allah size böyle birşeyi imtihan sıfatıyla vermiş olamaz mı? siz bunu ticarete dökmüşsünüz neyse size diyecek pek sözüm yok .
fal inanılsın yada inanılmasın eğlence amaçlı bakılsın yada bakılmasın her türlüsü günahtır ve insanın kalbini karartır Rabbından uzaklaştırır.... dinden çıkarır Rabbim korusun fal, büyü, sihir hepsinin günahı çok büyüktür ..
sana sadece şunu söyleyeyim arkadaşım kadıköy civarındaki hiç bir falcı bir şey bilemiyor bence bakırköy ve taksim tarafında baktır.. rumeli handa mehmet aliyi tavsiye ediyorum şiddetle 2hafta olmadan dedikleri çıktı.. bi de taksimden istiklale ilk girişte solda ara sokakta extreme diye bi kafe var klisenin oralarda murat diye bi falcıları var suratıma bakarak bir şeyler söyledi.. ki kimseye anlatmadığım şeylerdi şok oldum.. korktum baktırmadan kalktım masadan eğer korkmazsan ona baktır.. bambaşka bi falcı hayatımda ilk defa öylesini gördüm.. cesaretimi toplarsam gideceğim.. ya sadece suratıma bakıp memleketimi köyüme kadar söyledi.. burcumun başak olduğunu şu güne kadar bir falcı bilememişti ilk defa o tek seferde bildi.. cesareti olan denesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?