İstanbul'da Fal - Falcılar

Allah gibi affedici olsa kullarıda keşke :)
Ben Rabbimden vzgeçmiyorum, fal baktırsamda herşeyi ondan diliyorum.
Falımada kimse karışmasın diyorum, bazı acılar yaşanmadan bilinmez.
Yüce Rabbim dayanıcak güç ve güzel günler nasip eylesin bize

PELIN ARKADASIMIZIN AŞAĞIDA BAHSETTIGI MUSTAFAYI TANIYAN VAR MI?? 100usd ye bakıyormus.Kimsede telini bulamıyorum. Asistanı bakıyormuş gailba teline. Telefon numarasını bilen varsa özelden mesaj atabilir mi?? çok merci

Üzgünüm benimde özel msj hakkım yok.Çok yorum yazmadığımdan dolduramıyorum.Nasıl doldurabilirimki az değil yüz tane.

Arkadaslar bende cok fal baktirdim sizler gibi, ama fal'in ugursuzluguna inaniyorum. Bir kere baktirdiktan sonra uzunca bi sure baktirmamak gerekiyor. Dilerim sizi tatmin edebilicek falciyi bulmussunuzdur, zira hem cebinizden hemde kotu olaylardan gozunuzu acamiyosunuz. Epeydir fal baktirmayan biri olarak, hersey boyle daha iyi yuruyor diyebilirim. Kafami karistiran birisi yok, kararlari birisinin etkisinde kalmadan aliyor ve hislerime daha cok yogunlasma firsati buluyorum. Daha oncede soylemistim ve en cok fali cikanlardan biri olarak sunu diyebilirim ki, en cok olumsuzlugu yasadigim donem, fala baktirmaya basladigim donemdi ve suan uzerimden atiyorum bu agirligi.

gitmeyin ,gitmeyin :)
hiçbir fal çıkmıyor
en azından bende cıkmadı,ayrıntılar çıktı büyük olay tam fiyasko

arkadaslar ben devamlı fal baktırıyorum ama her sey cıkacak dıye bır konu yok bu terapı gıbı ınsanın kendını rahatlatması duymak ıstedıgı seylerı bır baskasının anlatımından duyma bıcımıdır lutfen fazla takılmayınız allah muhafaza contayı yakabılırsınız :)))

Canım kaç kişi baktırdı bu cezmiye, hepsi memnun kaldı mı? Biraz anlatır mısın nokta atışları ya da boş atışları falan

Ben yıllar once Cezmiye baktırmıstım hic bir sey bilmedi ve hicbir dedigi cıkmadı ama cok iddialı konusuyor
belki etkiliyor o nedenle yazık paranıza 120 tl kolaymı kazanılıyor

Melis'e ben de gittim bugün, akşam saatiydi kalabalık degildi o kadar. Falına gelince su anki durumla ilgili tutarlı seyler söyledi, cok kısa bi zaman verdi bekledigim sey ile ilgili. Olma ihtimali de fazla zaten, yavaş yavaş başladı bile olmaya :) Sonuc olarak öyle seni hayretler icinde bırakacak seyler söylemiyor, ama bazıları gibi de atmıyor gelişigüzel, fena diildi yani.

Benim baktırdığım bütün fallar geçerliliğini 21/10/2011 tarihi itibariyle yitirmiştir.
Umarım sizlere söylenen güzel şeyler gerçekleşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…