İstanbul'da Fal - Falcılar

baktım baktım :) okudum, çok sağol ya :)) benim mesaj hakkım yok cevap yazamıyorum

rica ederim ne demekj :) burdan çok anlşatmak istemiyorum. biri övülünce insanın gidesi yoksa da gidiyo.yani bende öyle oluyo en azından. şeytan sokmayalım insanların aklına:)

Gittiğim falcılara göre yorum yapayım ;

Duygum cafe Duygu : kişilik yorumu güzel, isimlere girince çuvalladı. Gelecekle ilgili verdiği tarihler diğerlerine göre yakın. Güzel bir elektriği var. Yorumları çok kısa sürüyor. Biraz yuvarlak cümleler kuruyor. Zaman zaman gidilebilir.

Mercan : Telefonda baktırdım. Sempatik bir bayan. Yorumlarını bir iki denemeden sonra netleştiriyor. Verdiği vadeler uzun. Diğer fal baktırdığım kişilere göre daha gerçekçi bir tablo çizdi. Söyledikleri henüz çıkmadı. Yorum fiyat kıyaslamasına bakarsanız pahallı.

Enfal : Tam bir fiyasko. İsim bilmenin dışında hiç bir albenisi yok. Çok iddialı konuşuyor. 2 aya kalmaz bana tekrar geleceksin dedi. Gittim mi? Hayır !

Bakırköy Laf Cafe adını hatırlamadığım esmer bir bayan : Sıra beklemek bile zaman kaybıydı. Arkadaşımın ısrarı ile bekledim. Tanımadığım birinin hayatını anlattı bana.

Türkan : Avcılar'da cafede çalıştı bir dönem. Muhteşem yorumları var. Her söylediği zaman sapmalarına rağmen tek tek gerçekleşti. İlk favorim. Şu anda yurt dışında.

Cezmi : İkinci favorim. Yorumları nokta atışı. Şaşma yapmadı bugüne kadar. 1997 de baktırdım ilk kez. O zamanlarki yaşantıma göre bana anlattıkları sadece hayal olabilirdir. Şimdi söylediklerini yaşıyorum. Son baktırdıklarımın zamanına var. Bekleyip göreceğim.

Bu aralar forumda bir bayan falcının adı sık geçiyor. Yine forumda adı geçen bir bayanla aynı kişi olduğunu biliyorum. Ona baktırdığım falın yorumunu yapmak istemiyorum. Tavsiyem fal için büyük paralar vermeyin çünkü bu kişilerin fiyat çıtasını onlara olan talepler arttırıyor yani bizler. Diyeceksiniz ki Cezmi ucuzmu. Haklısınız değil. Büyük soru işaretleriniz varsa 3-4 falcı gezmek yerine Cezmi tercih edilebilir.

cezmi öldü demişlerdi?

yarın nihal'e gidiyorum. sabah randevu alabilirmişim öyle dediler telefonda. bakalım bakalım neler olucak. baktırdıktan sonra yorumlarımı yaparım :)

ona mı karar verdin? umarım istediğin gibi çıkar. ama gelecek beklentisinden ziyade şu an için söyledikleri daha önemli. yani bende hep öyle oldu :)

Hayır yaşıyor. Bir süre ortalıktan kaybolduğu için öyle haberler çıkmış olabilir diye düşünüyorum. Bir süre derken ben yaklaşık 5-6 yıl kadar izini kaybetim.

yüzyüze mi baktırdın peki? biri telefonda kabul ediyo sadece demişti.
türkan telefonda bakıyo mu bide?

ona mı karar verdin? umarım istediğin gibi çıkar. ama gelecek beklentisinden ziyade şu an için söyledikleri daha önemli. yani bende hep öyle oldu :)

önce nihal'e sonra da pelin'e diye düşündüm. bir günde 2 fal. :) yarın baktırırm bir süre de baktırmam gene. ben uzun aralıklarla baktırıyorum. zaman zaman geliyor ama kendime hakim olabiliyorum. arkadaşıma komşuma filan baktırıyorum. biraz geçiriyor fal isteğimi :) bakalım neler söyleyecekler. :)

sık fal baktırmak özel hayatı olumsuz etkiler diye duymuştum ben. umarım iki fal fazla gelmez bi güne. gerçi uzun zamandır baktırmıyomuşsun.
ben duramıyorum ama olsun. kimi kurtarsak kardır :)

ben melise gittiydim. Geçen salı sanırsam.
uzun bi süre idare eder beni. melisin söledikleri değil
elmiranın çıkmaya başlayan ayrıntıları
yannız şu iş hayatımla ilgili dedikleri çıksın deliricem az kaldı

Cezmi eskiden yüz yüze bakardı. Şimdi sadece telefonda bakıyor diye biliyorum. Bana enson baktığında İstanbul dışında olduğunu söylemişti. Türkan telefonda bakmıyor. Tarot açıyor ve çok fazla ayrıntıya giriyor yaklaşık 1-1,5 saat devam ediyor. Cafede hiç baktırmadım ona ama orada fal süresinin 10 dkk geçmediğini söylerdi.

sık fal baktırmak özel hayatı olumsuz etkiler diye duymuştum ben. umarım iki fal fazla gelmez bi güne. gerçi uzun zamandır baktırmıyomuşsun.
ben duramıyorum ama olsun. kimi kurtarsak kardır :)

3 ay olmuştur baktırmayalı. ama aslında evet sık baktırmanın olumsuz etkileyebileceğini bana da söylemişlerdi.

inadım inat gitmicem elmiraya :)
burcu ve nihalin dobralığını seviyorum ben. bana da bu lazım. 75 lira gerçekten çok geliyo bana.
bi de herkese mükemmel değil. beğenmeyeni de var. o riske girmek gelmiyo içimden hiç
burcu yolları göründü bana. tarihlerine var daha. ama onu bıraktım zaten. bana şimdiyi anlatsın

kuzum gitme ,ben reklam yapmıyorum ki
nihal ve burcuyuda begenmeyenler var. ki ben burcuyu begenirim.
reklamcı gibi hissettirdin he .

Gönül hiç baktırmamak ister ..
Umarım hiç ihtiyacımız olmaz ..
Ben bi süre bu sayfayı ziyaret etmiyim, okudukça gidesim geliyor
Herşey güzel olsun inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…