İstanbul'da Fal - Falcılar

bence bu kafe fakcılarının iyi olanları anı hissediyo bi şekilde. ona görede yorum yapıyolar. herşey kısmet.
ben fala sadece bu anı öğrenmek için gidiyorum artık. :)

selamlar, bahçeşehirde Belgin adında bir falcı varmış,söylendiğine göre sen hiçbişey söylemeden herşeyi anlatıp şok yaşatıyormuş.bilen var mı,söylendiği kadar iyi mi arkadaşlar?çok rahat isim veriyomuş,senin hayatını sana anlatıyomuş.

selam arkadaşım kaça bakıyo bende gitmek isterim açıkçası:))

nasıl ulaşıcaz kendisine canım kaça bakıyo arkadaşım

Evet siz bu kadar methettiniz diye önceki baktırdıklarımın hiçbirinde çıkmamasına rağmen 999. kez dileğe gittim. Özel hayat dışında işle ilgili sıkıntılarım vardı çünkü müdürümü işten atmışlardı ve benim de doğal olarak bu durumda atılmam gerekiyodu.. Dileğin ilk söylediği şey işinde çok rahatsın memnunsun uzun süre burda çalışıcan.. Dedim ya mümkün değil bence siz bi daha baksanız Dedi ben dediğimin arkasındayım sus dinle diye kızdı. Daha bisürü saçma şey söyledi ama dinlemedim bile.. Sonuç: bugün işten çıktım...

iletişim bilgileri varsa ben denerim :)
telefonu adresi var mı sende

öğlen beşiktaş symbol nihal'e ardından da taksim kadınlar kahvesi pelin'e gittim. evet aynı gün iki ayrı falcı. bayadır baktırmıyordum, gitmişken gideyim uzun süre de gitmem dedim ve de öyle olacak herhalde. nihal oldukça sempatik, sevimli biri, fincanı açmadan başladı ruh halimi, hayatımı anlatmaya. hatta bir ara öyle bir anlattı ki beni tanıyor mu diye de düşündüm. nokta atışları yaptı, anı çok iyi bildi, verdiği tarihler çıkacak mı, dedikleri olacak mı göreceğim.
kadınlar kahvesi pelin, ben baktırdıktan sonra birden kalabalıklaştı, çok beklemedim, belki gittiğim saatle ilgilidir bilmiyorum. eski sevgiliden, yeni sevgiliye, işimden, aileme, ailemin işine kadar çoğu şeyi bildi. nokta atışları ve anı bilmesi baya iyiydi. daha önce giden çok yakın arkadaşlarıma dedikleri çıkmştı, bana dedikleri çıkacak mı göreceğiz. oldukça zaten çıkan fal haberi olarak veririm.

he bu arada, aylar önce sanırım nisanda filan bakmıştı olgu, baya uzun zaman geçecek ve sen ümidini kaybettiğinde olacak dediği şey geçen hafta oldu.

bir de burcu'nun ağustosta baktıkları oldu, az bir şey kaldı.

bakalım :)) durumlar böyle kızlar :))

nihal ve pelinin gelecek tutarlı mıydı?
paralel mi konuştular

evet çok tutarlıydı, özellikle birkaç soru sordum, ikisi de aynı cevabı verdi.
hem iş, hem de aşkla ilgili ikisi de paralel şeyler söyledi.
bakalım :)) ama beğendim, gayet memnun kaldım geldim :)

memnun kalmana sevindim. ben peline gitmedim. artık yeni falcı denememe kararı aldım
burcuya bi daha uğranabilir.
bana bu anı, hisleri adam gibi anlatsın. yeter.

burdan sesleniyorum size falcılaaaar. boş yere umutlandırmayın bizi.
ne hissediyosanız onu diyin siz

sanırım 2 sene önce filan, 2009 yılında mayıs - ağustos ayı boyunca haftada 4 kere baktırırdım. her dakika falcıdaydım yani. o zaman gittiklerimin çoğu aynı şeyi söylemişti "dönecek, geri gelecek". bekledim haliyle, umutlandım tabii. ama hiç bir şey olmadı, sonra aylar geçti, hatta yıl geçti ve adam döndü! o zamanlar gittiğim falcıların dediği şeylerin aynısını söyledi. ama aradan çok uzun süre geçtiği için ve ben o zamanlar çok üzüldüğüm için ve bir de adam adam gibi olmadığı için barışmadım. yani diyeceğim şu, olacaksa bir şekilde oluyor. hee bana aylar sonra oldu, ama oldu. :))

ama evet umutlanmak kötü bir şey. ben çok umutsuzdum o baktırdığım zamanlar mesela, fal bakıldığında iyi oluyordum sonra umudumu kaybediyordum. anı anlatması benim içinde önemli, geçmişi bilmesi ya da isim tip tarifi filan pek ilgimi çekmiyor. hele bir de harf sayıp isim tutturmaya çalışanlar var ya, onları hiç beğenmiyorum.

Son düzenleme:
beni tarif etmişsin :):) aralarda vazgeçiyorum faldan ama yine...
gitmediğim adam kalmadı sanırım.

MEDYUM GÖKER hakkında fikri olan biri var mı beğenen beğenmeye biri?

burcunun söyledikleriyle ilgili bi geişme var mı

ya yanlis anlamada bu 1997 de baktirdigin cezmiyle iste en son baktirdigin cezminin ayni kisi oldugunundan eminsin demi ? yani ses olsun konusma sekli olsun sonucta öldügünü söylemisler .....cünkü 120 tl az para degil ....

beni tarif etmişsin :):) aralarda vazgeçiyorum faldan ama yine...
gitmediğim adam kalmadı sanırım.

MEDYUM GÖKER hakkında fikri olan biri var mı beğenen beğenmeye biri?

işte ben de bir dönem o kadar sık baktırıyordum ki. hatta bir akşam hiç unutmam bunu birine baktırdık arkadaşımla taksim symbol'de hiç ama hiç beğenmedik, moralim bozuldu koşa koşa kadınlar kahvesine gittik. saatlerce sıra beklemiştik :) he çıktı mı evet ama aylar sonra .
medyum göker'i duymadım?

burcu genel olarak memnun bırakıyor ama gelecek hiç çıkmıyor ne yakın ne uzak gelecek tutmuyor,her gidişte farklı tarihler veriyor ve yine olmuyor

ben ilk baktığı falın çıktığını duyup gitmiştim. gelecekle ilgili söylediği çoğu şey oldu. bir daha gitmedim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…