bugune kadar baktırıdıklarım belki fikir katar baktırmak isteyenlere:
elanit:çıkmadı
elmira:çıkmadı
selma toprak:kısmen çıktı
göztepe gülsüm:çıktıı
kadınlar kahvesi dilek pelin :anı biliolar ama çıkmadı
melis:tarihler geçti anı yuvarlak yorumladı
cafe laf halil:kısmen çıktı
dejavu ayse nese:çıkmadı
kadınlar kahvesi meryem:çıkmadı
mercan:çıkmadı
güneşli seda:1 seyi çıktı gerisi gelcekmiş görcez?????
symbol nihal:yarın görcez solediği çıkack mı..
gül:çıkmadı
yaniii çıkmıooooooooo:)))
selam arkadaşım kaça bakıyo bende gitmek isterim açıkçası:))arkadaşlar ben elanit e yeni sayılır baktırdım..geçmiş ve şimdiki zaman harika...gelecek ile ilgili söylediği zaman benim en erken 7 ay sonra( bakalım göreceğiz..ben baktırdık dan sonra şunu hissettim,bazı şeyleri görüyor fakat karıştırıyor ya da yorgun sıkılıp yüzaysel söylüyor..siz dikkat kesilip not alıp yorum yapmalısınız.o zaman taşlar yerine oturuyor.
yeni birini öğrendim göztepe de Funda diye biri ..3 saat falan bakıyor muş.arkadaşımın dediği benim vücudumda sağlığımla ilgili benim bilmediğim şeyleri söylemiş,doktora gitmiş ve dedikleri çıkmış.arkadaşım 3 ay da bir gidiyorum ,terapi gibi ii geliyor bana diyor,denenebilir...
bilginize
Merhaba arkadaşlar,
Bugün bir fal baktırdım ve etkisinden hala kurtulamadığım için uyuyamadım. Kesinlikle sizlere de tavsiye ederim çünkü geçmişe dair herşeyi bildi ve gelecekle ilgili söylediklerini merakla bekliyorum. Harbiye'de Nazlı isminde bir bayan bu. Hatta bir kanalda da canlı yayında çıkıyor. Ben yıldıznameye baktırdım. eğer ilginiz varsa sizlere de tavsiye ederim.
iletişim bilgileri varsa ben denerim :)selamlar, bahçeşehirde Belgin adında bir falcı varmış,söylendiğine göre sen hiçbişey söylemeden herşeyi anlatıp şok yaşatıyormuş.bilen var mı,söylendiği kadar iyi mi arkadaşlar?çok rahat isim veriyomuş,senin hayatını sana anlatıyomuş.
öğlen beşiktaş symbol nihal'e ardından da taksim kadınlar kahvesi pelin'e gittim. evet aynı gün iki ayrı falcı. bayadır baktırmıyordum, gitmişken gideyim uzun süre de gitmem dedim ve de öyle olacak herhalde. nihal oldukça sempatik, sevimli biri, fincanı açmadan başladı ruh halimi, hayatımı anlatmaya. hatta bir ara öyle bir anlattı ki beni tanıyor mu diye de düşündüm. nokta atışları yaptı, anı çok iyi bildi, verdiği tarihler çıkacak mı, dedikleri olacak mı göreceğim.
kadınlar kahvesi pelin, ben baktırdıktan sonra birden kalabalıklaştı, çok beklemedim, belki gittiğim saatle ilgilidir bilmiyorum. eski sevgiliden, yeni sevgiliye, işimden, aileme, ailemin işine kadar çoğu şeyi bildi. nokta atışları ve anı bilmesi baya iyiydi. daha önce giden çok yakın arkadaşlarıma dedikleri çıkmştı, bana dedikleri çıkacak mı göreceğiz. oldukça zaten çıkan fal haberi olarak veririm.
he bu arada, aylar önce sanırım nisanda filan bakmıştı olgu, baya uzun zaman geçecek ve sen ümidini kaybettiğinde olacak dediği şey geçen hafta oldu.
bir de burcu'nun ağustosta baktıkları oldu, az bir şey kaldı.
bakalım :)) durumlar böyle kızlar :))
nihal ve pelinin gelecek tutarlı mıydı?
paralel mi konuştular
evet çok tutarlıydı, özellikle birkaç soru sordum, ikisi de aynı cevabı verdi.
hem iş, hem de aşkla ilgili ikisi de paralel şeyler söyledi.
bakalım :)) ama beğendim, gayet memnun kaldım geldim :)
memnun kalmana sevindim. ben peline gitmedim. artık yeni falcı denememe kararı aldım
burcuya bi daha uğranabilir.
bana bu anı, hisleri adam gibi anlatsın. yeter.
burdan sesleniyorum size falcılaaaar. boş yere umutlandırmayın bizi.
ne hissediyosanız onu diyin siz
beni tarif etmişsin :):) aralarda vazgeçiyorum faldan ama yine...sanırım 2 sene önce filan, 2009 yılında mayıs - ağustos ayı boyunca haftada 4 kere baktırırdım. her dakika falcıdaydım yani. o zaman gittiklerimin çoğu aynı şeyi söylemişti "dönecek, geri gelecek". bekledim haliyle, umutlandım tabii. ama hiç bir şey olmadı, sonra aylar geçti, hatta yıl geçti ve adam döndü! o zamanlar gittiğim falcıların dediği şeylerin aynısını söyledi. ama aradan çok uzun süre geçtiği için ve ben o zamanlar çok üzüldüğüm için ve bir de adam adam gibi olmadığı için barışmadım. yani diyeceğim şu, olacaksa bir şekilde oluyor. hee bana aylar sonra oldu, ama oldu. :))
ama evet umutlanmak kötü bir şey. ben çok umutsuzdum o baktırdığım zamanlar mesela, fal bakıldığında iyi oluyordum sonra umudumu kaybediyordum. anı anlatması benim içinde önemli, geçmişi bilmesi ya da isim tip tarifi filan pek ilgimi çekmiyor. hele bir de harf sayıp isim tutturmaya çalışanlar var ya, onları hiç beğenmiyorum.
dün akşam nihayet angels cafe burcu'ya gidebildim. çok pozitif, çok tatlı bir kız. baya uzun bakıyor, detaylı ve de. kişilik analizi, geçmiş, isim, tip tarifinde oldukça iyi, gelecekle ilgili çok iyi şeyler söyledi bakalım neler olacak. daha öncede sormuştum ama şimdi gitmişken yine sorayım dedim, burcu'nun dedikleri çıkıyor mu? ilk kez gittim ve kahve falı baktırdım bu arada. merak içindeyim kızlar, bir yardım :)
burcunun söyledikleriyle ilgili bi geişme var mı
burcu genel olarak memnun bırakıyor ama gelecek hiç çıkmıyor ne yakın ne uzak gelecek tutmuyor,her gidişte farklı tarihler veriyor ve yine olmuyor
Cezmi eskiden yüz yüze bakardı. Şimdi sadece telefonda bakıyor diye biliyorum. Bana enson baktığında İstanbul dışında olduğunu söylemişti. Türkan telefonda bakmıyor. Tarot açıyor ve çok fazla ayrıntıya giriyor yaklaşık 1-1,5 saat devam ediyor. Cafede hiç baktırmadım ona ama orada fal süresinin 10 dkk geçmediğini söylerdi.
burcunun söyledikleriyle ilgili bi geişme var mı
beni tarif etmişsin :):) aralarda vazgeçiyorum faldan ama yine...
gitmediğim adam kalmadı sanırım.
MEDYUM GÖKER hakkında fikri olan biri var mı beğenen beğenmeye biri?
burcu genel olarak memnun bırakıyor ama gelecek hiç çıkmıyor ne yakın ne uzak gelecek tutmuyor,her gidişte farklı tarihler veriyor ve yine olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?