İstanbul'da Fal - Falcılar

ya yanlis anlamada bu 1997 de baktirdigin cezmiyle iste en son baktirdigin cezminin ayni kisi oldugunundan eminsin demi ? yani ses olsun konusma sekli olsun sonucta öldügünü söylemisler .....cünkü 120 tl az para degil ....

aslına bakarsan aynsını geçirdim aklımdan. birileri onun adını kullanıp iş yapıyo olabilir mi acaba

merhaba:)

uzun zamandır..forumu sadece okuyorum...ama bu soruya cevap verme isteği doğdu bende:)

sanırsam bahsettiğiniz kişi Belgin Kostak....eski sayfalarda Belgin Kostak hakkında çok yorum yapıldı...beğenen de var..beğenmeyen de oldu...ama ağırlık olumsuz idi diye hatırlıyoum...

bence değmez..nedeni...ben baktırmadım...ama arkadaşım baktırdı ve kesinikle fiyasko çıktı söyledikleri....örnek veriyorum...o zaman erkek arkadaşı ile ayrı idi ve bu adamla doğum gününde görüşeceksin ...barışacaksınız...ve evlilik var demiş....pekiii ne oldu!!! arkadaşım ...doğum gününü yanlız geçirdi...adam yurt dışına taşında ve adamın hayatında başka biri var!!! yanii...fiyasko....ayrıca...100 TL ye bakıyor...bu kadar saçmalık duymak için bence değmez....bu tabii bizim yaşadıklarımız...gene de denemek isterseniz...sizin kararınız.

ama bir konu da hak veriyorum....söyledikleriyle insanı şok ediyo tabii...ama neden şok oluyor insanlar:)??? mesela arkadaşıma söylediklerinin

tam tersi çıktığı için ŞOK olmuştu!!!

bu çok iyiymiş ama

:18:
mazlumdan ses yok di mi

tavsiye edebileceğin biri var mı peki

bakırköy cıvıltıda suna, şimdiye kadar gelecekle ilgili söylediği çıkan bir o oldu bende, şey söylediyse 3ü çıktı diyebilirim ama aralıklarla gidilmesi lazım, yani biliyor deyip her ay gidilirse memnun kalmazsınız

ben ilk baktığı falın çıktığını duyup gitmiştim. gelecekle ilgili söylediği çoğu şey oldu. bir daha gitmedim ama.

bana ilk baktığı falda sonraki baktığı fallarda hep aynıydı zaten, farklı olarak tarih vermekten vazgeçip az kaldı yakında diyerek genelleme yapmaya başladı çünkü ilk baktığın 2aya dediği süre 6aydan fazladır olmadı

anlaşılan fal gerçekten frekans işi.. geçmişe baktım suna içinde çok iyi veya rezalet diyen kişiler olmuş.
sanırım şu an ile ilgili çok yorum yapmıyormuş. ben şimdiyi öğrenmeye daha çok önem veriyorum. o yüzdeen burcuyu bi daha deneyeceğim.
belki sunayada uğrarım yolum bakırköye düşerse ama bi falcı için yol yapılmaması gerektiğini öğrenmiş bulunmaktayım.
tavsiye için teşekkür ederim :)

Orda Suna hn.vardı. (anlıyosun ablanı falan diyo) eğer oysa hiç tavsiye etmiyorum..biz bikaç arkadaş birlikte baktırdık tutmadı söledikleri...

bunlarda araştırma sonuçları
ben yinede şu kafenin yerni öğrenebilir miyim? belli olmaz işim benim :)

bunlarda araştırma sonuçları
ben yinede şu kafenin yerni öğrenebilir miyim? belli olmaz işim benim :)

carouselin karşı sokağında english time var karşısında daracık bir bina girişi var

haftasonları gitme çok kalabalık olabiliyor

evet kesinlikle frekans işi bana dedikleri genel olarak çıktı
çok falcı denedim ama gelecek için söyledikleri çıkan bir suna oldu

burcu şimdiyi iyi biliyor hepsi o kadar

olgu ve yeşilköy gül rezaletti bana saçmalayıp durdular ,benle alakası yoktu 2sinin de dediği şeylerin ama onlardan da çok memnunuz diyenler var işte

ya deme öyle. burcudan umutluyum ben :)
bayram sonrasına kaldı o zaman bakırköy. umarım hiç gerek kalmaz.

kızlar selamm,

uzun zamandır girmiyodum foruma şimdi bi bakayım dedim , ben artık inanmıyorum fala dünya paralar baydım onlara kalsaydı şimdi herşey değişmişti ama fiyasko yani, umutlanıp beklemek ayrı moral bozuklugu ayrı verilen paralarda yazık günah..

aynen sana katılıyorum,bana da hepsi yanlız sevgilin dönecek sana dediler,o hafta bana çok benzeyen bir kızla sarılmış fotosunu gördüm,üstelik kızın doğum gününe gitmiş pasta alıp,yazık paralarıma,sresmen ne duymak istiyosak onu diyolar,evet söledikleri çıkabilir,bu tamamen bir denk gelme işi,birazı çıkınca,hepsi çıkar sanıyoruz,ama boş işlertüm falcılara küstümmm

genelleme falları sevmiyorum ben. bana da biraz ısrarcı davranmıştı. bak buna şans ver, bu şöyle böyle diye tutturdu.

fal işi gerçekten tuhaf bir şey. daha öncede yazmıştım. 2009 yılında mayıs - ağustos ayları arasında gezmediğim dolaşmadığım falcı kalmamıştı. haftada 4 gün fal baktırıyordum var sen düşün artık halimi. işten çıkıyordum koştura koştura taksime fal baktırmaya gidiyordum, saatlerce bekliyordum, maaşımı yatırıyordum resmen. bir çift güzel söz lazımdı çünkü bana, teselli buluyordum fallarla. terk edilmiştim, berbat bir işte çalışıyordum vesaire vesaire. gittiğim bütün falcılar "sana geri dönecek, seni seviyor, evleneceksiniz" diyordu. fal baktırdıktan sonra biraz iyi oluyordum ama sonra yine moralim bozuluyordu, adamın boy boy resimlerini görüyordum "yeni sevgilisiyle", tatilde yemekte yanak yanağa çekilmiş pozlar.

fallar çıkmadı tabi. dönmedi. ben de unuttum gittim. sonra aylar sonra hatta yıl sonra döndü. buluştuk ve bütün şeyleri söyledim. özür diledi. arayıp durdu, açmadım, mesaj attı cevap vermedim. çünkü vakit çoktan geçmişti.

diyeceğim ne duymak istiyorsak onu duyuyoruz, aklımızı okuyorlar. ama çıkan da çıkıyor. bana aylar sonra çıkmıştı. hatta özür dilediğinde falcıların kurduğu cümlelerin aynısını kurmuştu. ona çok şaşırmıştım.

falı eğlence olarak görmemiz gerek bence. arada sırada, öylesine baktırmak. çünkü beklediğimiz zaman gerçekten üzülüyoruz, ve üzülmeye kendimizi harap etmeye hiç gerek yok. :)

aynen canım bana ne demedilerki ... o anlık umutlanıyosun birde isim falan sallıyosa kesin olacak diye şartlıyosun kendini..

Merhaba açıklamanız için çok teşekkür ederim.Gerçekten çok işe yaradı.Çünkü aylar oldu fal baktırmıyorum,kahve fincanını bile kapatmıyorum ve bu kadın çok övüldüğü için az daha gidecektim.Hatta şimdi gitmiş olacaktım ama şükür ki Cuma günü kabul etmedi:)Ayrıca şu anda falı 150 TL oldu.

Ben o kadar fal baktırdım, hepsi boş, dünya kadar param gitti.O bir tarafa biriktirdiğim umutlar sonucu çok kötü bir bunalıma girdim.Dua edip beklemek tek çözüm aslında.Olacak zaten oluyor, yıllar da geçse oluyor.Olmayanda bir sebep ya da bir hayır var, ne yaparsan yap olmayan olmuyor.Hatta zorlarsan hiç olmuyor.

Fallardan sonra yaşanan umutlanma durumu en acısı...

Hepinize mutluluklar diliyorum...

Gidesim var ama üşeniyorum. Üşenmeye devam edeyim. Şu süreç sadece bekleyiş başka yapılacak birşey yok ama insan birilerinden birşeyler duymak istiyor, umut inanç tazeleme şeklinde. Evet, ruh halim diplerde normal zaman olsa bunlara belki tenezzül etmem en azından bu kadar umut bağlamam ama gel gör ki insan her zaman aynı olmuyor bazen dipleri de görüyor. Bu arada Belgin Kostak kimdir bilmem de 150 tl ne ya hu. Tüm geleceğini nokta virgül anlatması lazım ki o kadar istesin.

bikaç ay önce tel de 120tl ye aktırdığım cezmi ile aynı Cezmi den mi bahsediliyor... biraz etay verebilir misin Cezmi hakkında, genç biri mi? sesinden ve konuşma tarzından gay olabileceğini düşündüm... birde soru cevap şeklinde mi bakıyor?

Hayır yaşıyor. Bir süre ortalıktan kaybolduğu için öyle haberler çıkmış olabilir diye düşünüyorum. Bir süre derken ben yaklaşık 5-6 yıl kadar izini kaybetim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…