ya yanlis anlamada bu 1997 de baktirdigin cezmiyle iste en son baktirdigin cezminin ayni kisi oldugunundan eminsin demi ? yani ses olsun konusma sekli olsun sonucta öldügünü söylemisler .....cünkü 120 tl az para degil ....
ben ilk baktığı falın çıktığını duyup gitmiştim. gelecekle ilgili söylediği çoğu şey oldu. bir daha gitmedim ama.
selamlar, bahçeşehirde Belgin adında bir falcı varmış,söylendiğine göre sen hiçbişey söylemeden herşeyi anlatıp şok yaşatıyormuş.bilen var mı,söylendiği kadar iyi mi arkadaşlar?çok rahat isim veriyomuş,senin hayatını sana anlatıyomuş.
merhaba:)
uzun zamandır..forumu sadece okuyorum...ama bu soruya cevap verme isteği doğdu bende:)
sanırsam bahsettiğiniz kişi Belgin Kostak....eski sayfalarda Belgin Kostak hakkında çok yorum yapıldı...beğenen de var..beğenmeyen de oldu...ama ağırlık olumsuz idi diye hatırlıyoum...
bence değmez..nedeni...ben baktırmadım...ama arkadaşım baktırdı ve kesinikle fiyasko çıktı söyledikleri....örnek veriyorum...o zaman erkek arkadaşı ile ayrı idi ve bu adamla doğum gününde görüşeceksin ...barışacaksınız...ve evlilik var demiş....pekiii ne oldu!!! arkadaşım ...doğum gününü yanlız geçirdi...adam yurt dışına taşında ve adamın hayatında başka biri var!!! yanii...fiyasko....ayrıca...100 TL ye bakıyor...bu kadar saçmalık duymak için bence değmez....bu tabii bizim yaşadıklarımız...gene de denemek isterseniz...sizin kararınız.
ama bir konu da hak veriyorum....söyledikleriyle insanı şok ediyo tabii...ama neden şok oluyor insanlar:)??? mesela arkadaşıma söylediklerinin
tam tersi çıktığı için ŞOK olmuştu!!!
:18:mazlumu ben de duydum yine böyle istanbula gelip belirli yerlerde bakıyormuş zaten bilen duyan toplandığı için evlere de kalabalık bir grup baktıracaksa gidiyormuş sanırım.kurşun da döküyormuş. ama iletişim bilgileri yok bende.baya öven olmuştu gerçekten dedikleri çıkıyor diye , iletişim bilgisini bulsak bile tek bir kişi için ist.e gelmeyeceğinden kkcı falcı kızlar olarak bizim toplanmamız gerekecektir
tavsiye edebileceğin biri var mı peki
ben ilk baktığı falın çıktığını duyup gitmiştim. gelecekle ilgili söylediği çoğu şey oldu. bir daha gitmedim ama.
:18:
mazlumdan ses yok di mi
bakırköy cıvıltıda suna, şimdiye kadar gelecekle ilgili söylediği çıkan bir o oldu bende, şey söylediyse 3ü çıktı diyebilirim ama aralıklarla gidilmesi lazım, yani biliyor deyip her ay gidilirse memnun kalmazsınız
Orda Suna hn.vardı. (anlıyosun ablanı falan diyo) eğer oysa hiç tavsiye etmiyorum..biz bikaç arkadaş birlikte baktırdık tutmadı söledikleri...
ben de size cıvıltı cafe suna yı öneriyorum..ilk baktırdığımda dayanamyıp ağlamaya başlamıştım..hani kimselere anlatamadığınız bazı şeyler vardır ya..işte o sizin yüzünüze direkt söyleyince ister istemez etkileniyorsunuz.
sonraki gidişlerimle yanımdaki erkek ark.ımla evleniceğimi....evlendim....sonra boşanacağımı....boşandım...
vs...vs..
bunlarda araştırma sonuçları
ben yinede şu kafenin yerni öğrenebilir miyim? belli olmaz işim benim :)
ya deme öyle. burcudan umutluyum ben :)carouselin karşı sokağında english time var karşısında daracık bir bina girişi var
haftasonları gitme çok kalabalık olabiliyor
evet kesinlikle frekans işi bana dedikleri genel olarak çıktı
çok falcı denedim ama gelecek için söyledikleri çıkan bir suna oldu
burcu şimdiyi iyi biliyor hepsi o kadar
olgu ve yeşilköy gül rezaletti bana saçmalayıp durdular ,benle alakası yoktu 2sinin de dediği şeylerin ama onlardan da çok memnunuz diyenler var işte
kızlar selamm,
uzun zamandır girmiyodum foruma şimdi bi bakayım dedim , ben artık inanmıyorum fala dünya paralar baydım onlara kalsaydı şimdi herşey değişmişti ama fiyasko yani, umutlanıp beklemek ayrı moral bozuklugu ayrı verilen paralarda yazık günah..
bana ilk baktığı falda sonraki baktığı fallarda hep aynıydı zaten, farklı olarak tarih vermekten vazgeçip az kaldı yakında diyerek genelleme yapmaya başladı çünkü ilk baktığın 2aya dediği süre 6aydan fazladır olmadı
aynen sana katılıyorum,bana da hepsi yanlız sevgilin dönecek sana dediler,o hafta bana çok benzeyen bir kızla sarılmış fotosunu gördüm,üstelik kızın doğum gününe gitmiş pasta alıp,yazık paralarıma,sresmen ne duymak istiyosak onu diyolar,evet söledikleri çıkabilir,bu tamamen bir denk gelme işi,birazı çıkınca,hepsi çıkar sanıyoruz,ama boş işlertüm falcılara küstümmm
aynen sana katılıyorum,bana da hepsi yanlız sevgilin dönecek sana dediler,o hafta bana çok benzeyen bir kızla sarılmış fotosunu gördüm,üstelik kızın doğum gününe gitmiş pasta alıp,yazık paralarıma,sresmen ne duymak istiyosak onu diyolar,evet söledikleri çıkabilir,bu tamamen bir denk gelme işi,birazı çıkınca,hepsi çıkar sanıyoruz,ama boş işlertüm falcılara küstümmm
merhaba:)
uzun zamandır..forumu sadece okuyorum...ama bu soruya cevap verme isteği doğdu bende:)
sanırsam bahsettiğiniz kişi Belgin Kostak....eski sayfalarda Belgin Kostak hakkında çok yorum yapıldı...beğenen de var..beğenmeyen de oldu...ama ağırlık olumsuz idi diye hatırlıyoum...
bence değmez..nedeni...ben baktırmadım...ama arkadaşım baktırdı ve kesinikle fiyasko çıktı söyledikleri....örnek veriyorum...o zaman erkek arkadaşı ile ayrı idi ve bu adamla doğum gününde görüşeceksin ...barışacaksınız...ve evlilik var demiş....pekiii ne oldu!!! arkadaşım ...doğum gününü yanlız geçirdi...adam yurt dışına taşında ve adamın hayatında başka biri var!!! yanii...fiyasko....ayrıca...100 TL ye bakıyor...bu kadar saçmalık duymak için bence değmez....bu tabii bizim yaşadıklarımız...gene de denemek isterseniz...sizin kararınız.
ama bir konu da hak veriyorum....söyledikleriyle insanı şok ediyo tabii...ama neden şok oluyor insanlar:)??? mesela arkadaşıma söylediklerinin
tam tersi çıktığı için ŞOK olmuştu!!!
Hayır yaşıyor. Bir süre ortalıktan kaybolduğu için öyle haberler çıkmış olabilir diye düşünüyorum. Bir süre derken ben yaklaşık 5-6 yıl kadar izini kaybetim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?