İstanbul'da Fal - Falcılar

bende çok uzun zamandır yokum.sadece arada okuduğum oldu. ben çok bakırmazdım hiç bir zaman için sadece arada, ama şunu gördüm, geleceği sadece allah bilebilir falcılar asla ve asla bilemez. ayrıca çok fazla kafan karışıyor, hem parandan da oluyorsun. hele ki belgin kostak gibilerinden aman uzak durun. arada şakasına baktırmak en doğrusu. eğlence olsun diye ve doğru çıkacak diye beklemeyin. zaten gerçekten bukadar geleceği bilecek birisi olsa önce kendi başına kel ilacını sürerdi. hem bilen de kaffeede değil, kendi halinde bakardı ve gönlünden ne koparsa şeklinde olurdu. fal olayı arz talep olayıdır. bizler talep ettikçe emin olun, daha çok dolandırıcı ve duygu tacirleri çıkacak.

nostradamus olguhn., bana asla bir daha haber alamayacaksın demişti, alırsanda asla duygular belli olmayacak. tam tersi duygular da söylendi, haber de alındı. sadece görüşme olmadı. nostradamus (eski) minehn. 2 yıl bir aradan sonra görüşme olacak ve evlilik var dedi., 2 yıldan sonra sadece haber geldi ama o konu hikaye, daha kişiler çok bekler maalesef (eh başka gelinler gelir), sonra pilav kaffee birizhn. asla birleşme olmayacak dedi, haber de yok. birleşme yok, ama haberler var. başka 2 daha başka kafede falcı mutlaka uzunca bir aradan sonra evlilik olacak dedi. vs..........vs............vs..........

hepsi yalan ve para tuzağı. nasıl bileceklerki...........kız başkası ile evlendi, bizimkini ortada bıraktı, boşanacaktı üstüne çocuk yaptı..............eh ne yapalım...........hayatın içinden

Ben artık fal defterini kapatmaya karar verdim..Symbol Nihal; Angels İlhan, Zeynep ve Burcu; DeJa Vu Yiğit, Kadıköy Zodyak'ta Fatma vs. vs ..Yazık giden paraya...Son olarak Burcu'ya gideyim yeter diyordum 2 saat bekleyip 10 dakika bile sürmeden çıktığıma mı yanayım yeminimi bozduğuma mı yanayım?
Hele Zodiac neydi yaaa....komediydi anlatılanlar...En azından bu isimlerini zikrettiklerime gitmeyin arkadaşlar

kızlar kızlar, cuma hem nihal'e hem de pelin'e gittim. çok memnun kaldım ama yine de sormak istiyorum. çıkıyor mu falları?

Selam arkadaşlar,
Bi süredir fal baktırmıyordum dün Fincan kafe Melis e baktırdım. Aranızda baktıranlar olmuştu ...
Dediklerinden çıkanlar oldu mu ?

ben geçen yıl gittim belgin kostak a forumdan okuyup gitmistim rezalet sıfırbi falcı bu kadarmı kötü olur

extreme cafe tam olarak nerde tarif edebilirmisinizz?
kahve mi bakıyor murat ?
bir de fiyattını öğrenebilirmiyim teşekkürler

nihal'in falı çıkıyor mu?

kızlar kızlar, cuma hem nihal'e hem de pelin'e gittim. çok memnun kaldım ama yine de sormak istiyorum. çıkıyor mu falları?

pelin'in bana çıkmadı, anı iyi yorumulyo ama gelecek ıııhhh. nihal'i buforumda en çok yazanlardan biri de benim. evet çıkıyo,ama yakın gelecek veriyo o yüzden, yani küssen ve aramasını bekliyosan 1haftaya kadar arıcak diyo, hiç aramıcak adam arıyo falan yani. nihali tek tutarım, ama çok kısa bakar nokta atışı isteyenler için ideal

ikisi de paraleldi. çok beğendim ama bakalım çıkacak mı?

4 tane falcı saymışsınız ben hiç birine gitmedim...hangisini tavsiye edersiniz? an ve gelecekle ilgili bir sorum var..

bende nişantaşı seymbol de fulya yı beğendim.geçmişi anı ve geleceği bildi..deneyen var mı?

kızlar burcuya gitmeye karar verdim,
bi kaç sorum olcak giden arkadaşlara;
gidip memnun kalan var mı?
falı konusunda ne gibi yorumlar yapabilirsiniz?
birde ücreti konusunda bilgi verebilir misiniz?
ay çok sordum ama kusura bakmayın ne olur,öyle ihtiyacım var ki gitmeye,terapi niyetine gidicem,
sizin yorumlarınız benim için çok değerli

iki kere gittim. şu anı iyi yorumluyor. 17.5 lira ve kesinlikle kahve falı baktırılmalı tarot değil.
eskilere bakarsan çıkanı da çok var çıkmayanı da.

extreme cafenin yerini bilen yok muuuuuuuuuuuuuuuuu????????????

botanik cafe handeye fal baktıran var mııııı?

Ben Burcu'dan memnun kalmamıştım. Ama memnun kalanlar da var. Bana şimdiki zaman da dahil hiçbir şey bilemedi.

iki kere gittim. şu anı iyi yorumluyor. 17.5 lira ve kesinlikle kahve falı baktırılmalı tarot değil.
eskilere bakarsan çıkanı da çok var çıkmayanı da.

tmm cnm teşekkür ederim,bend ekahve baktırırım gittiğimde
Ben Burcu'dan memnun kalmamıştım. Ama memnun kalanlar da var. Bana şimdiki zaman da dahil hiçbir şey bilemedi.

geçmişe göz attım ama genelde burcudan memnun herkes,falın frekans işi olduğuna inananlardanım,umarım frekansım tutar burcuyla,
teşekkr ederim yorumun için de

olgu'ya nisan ayında baktırmıştım, çok uzun süre geçecek ve öyle olucak demişti, dediği de oldu. burcu'ya ağustos ayında baktırdım, çoğu çıktı geri kalanı için beklemedeyim. pelin ve nihal'e geçen cuma baktırdım, bakalım neler olacak.

nihal, pelin, burcu, olgu ya aslında ben hepsinden memnun kalmıştım. hepsi bana anı çok iyi bildiler. olgu bazılarına çıkmamış. bana çok uzun süre vermişti mesela o süre sonunda da oldu dediği. burcu anı ve geleceği de bildi. nihal ve pelin'i bilmiyorum, umutluyum kendilerinden. ama ikisi de anı çok iyi bildi.

ben ağustosta gitmiştim. anı, tip tarifi filan baya iyiydi. bazı konularda ısrarcıydı ama memnun kalmıştım. ilk falı çıkar diye duyduğumdan 2.kez gitmedim. gelecekle ilgili söylediği şeylerin bazıları çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…