merhaba:)
uzun zamandır..forumu sadece okuyorum...ama bu soruya cevap verme isteği doğdu bende:)
sanırsam bahsettiğiniz kişi Belgin Kostak....eski sayfalarda Belgin Kostak hakkında çok yorum yapıldı...beğenen de var..beğenmeyen de oldu...ama ağırlık olumsuz idi diye hatırlıyoum...
bence değmez..nedeni...ben baktırmadım...ama arkadaşım baktırdı ve kesinikle fiyasko çıktı söyledikleri....örnek veriyorum...o zaman erkek arkadaşı ile ayrı idi ve bu adamla doğum gününde görüşeceksin ...barışacaksınız...ve evlilik var demiş....pekiii ne oldu!!! arkadaşım ...doğum gününü yanlız geçirdi...adam yurt dışına taşında ve adamın hayatında başka biri var!!! yanii...fiyasko....ayrıca...100 TL ye bakıyor...bu kadar saçmalık duymak için bence değmez....bu tabii bizim yaşadıklarımız...gene de denemek isterseniz...sizin kararınız.
ama bir konu da hak veriyorum....söyledikleriyle insanı şok ediyo tabii...ama neden şok oluyor insanlar:)??? mesela arkadaşıma söylediklerinin
tam tersi çıktığı için ŞOK olmuştu!!!
extreme cafe tam olarak nerde tarif edebilirmisinizz?sana sadece şunu söyleyeyim arkadaşım kadıköy civarındaki hiç bir falcı bir şey bilemiyor bence bakırköy ve taksim tarafında baktır.. rumeli handa mehmet aliyi tavsiye ediyorum şiddetle 2hafta olmadan dedikleri çıktı.. bi de taksimden istiklale ilk girişte solda ara sokakta extreme diye bi kafe var klisenin oralarda murat diye bi falcıları var suratıma bakarak bir şeyler söyledi.. ki kimseye anlatmadığım şeylerdi şok oldum.. korktum baktırmadan kalktım masadan eğer korkmazsan ona baktır.. bambaşka bi falcı hayatımda ilk defa öylesini gördüm.. cesaretimi toplarsam gideceğim.. ya sadece suratıma bakıp memleketimi köyüme kadar söyledi.. burcumun başak olduğunu şu güne kadar bir falcı bilememişti ilk defa o tek seferde bildi.. cesareti olan denesin..
Valla önerim bakırköy laf cafe halil , Beşiktaş symbol Nihal, yarın bi arkadaşlar beşiktaş symbol dilarayı bi denicem yarın paylaşırım düşüncelerimi nihale ara verim diyorum belki hızımı alalım onada baktırırım gene :)))
kızlar kızlar, cuma hem nihal'e hem de pelin'e gittim. çok memnun kaldım ama yine de sormak istiyorum. çıkıyor mu falları?
pelin'in bana çıkmadı, anı iyi yorumulyo ama gelecek ıııhhh. nihal'i buforumda en çok yazanlardan biri de benim. evet çıkıyo,ama yakın gelecek veriyo o yüzden, yani küssen ve aramasını bekliyosan 1haftaya kadar arıcak diyo, hiç aramıcak adam arıyo falan yani. nihali tek tutarım, ama çok kısa bakar nokta atışı isteyenler için ideal
öğlen beşiktaş symbol nihal'e ardından da taksim kadınlar kahvesi pelin'e gittim. evet aynı gün iki ayrı falcı. bayadır baktırmıyordum, gitmişken gideyim uzun süre de gitmem dedim ve de öyle olacak herhalde. nihal oldukça sempatik, sevimli biri, fincanı açmadan başladı ruh halimi, hayatımı anlatmaya. hatta bir ara öyle bir anlattı ki beni tanıyor mu diye de düşündüm. nokta atışları yaptı, anı çok iyi bildi, verdiği tarihler çıkacak mı, dedikleri olacak mı göreceğim.
kadınlar kahvesi pelin, ben baktırdıktan sonra birden kalabalıklaştı, çok beklemedim, belki gittiğim saatle ilgilidir bilmiyorum. eski sevgiliden, yeni sevgiliye, işimden, aileme, ailemin işine kadar çoğu şeyi bildi. nokta atışları ve anı bilmesi baya iyiydi. daha önce giden çok yakın arkadaşlarıma dedikleri çıkmştı, bana dedikleri çıkacak mı göreceğiz. oldukça zaten çıkan fal haberi olarak veririm.
he bu arada, aylar önce sanırım nisanda filan bakmıştı olgu, baya uzun zaman geçecek ve sen ümidini kaybettiğinde olacak dediği şey geçen hafta oldu.
bir de burcu'nun ağustosta baktıkları oldu, az bir şey kaldı.
bakalım :)) durumlar böyle kızlar :))
extreme cafe tam olarak nerde tarif edebilirmisinizz?
kahve mi bakıyor murat ?
bir de fiyattını öğrenebilirmiyim teşekkürler
kızlar burcuya gitmeye karar verdim,
bi kaç sorum olcak giden arkadaşlara;
gidip memnun kalan var mı?
falı konusunda ne gibi yorumlar yapabilirsiniz?
birde ücreti konusunda bilgi verebilir misiniz?
ay çok sordum ama kusura bakmayın ne olur,öyle ihtiyacım var ki gitmeye,terapi niyetine gidicem,
sizin yorumlarınız benim için çok değerli
ay çok sordum ama kusura bakmayın ne olur,öyle ihtiyacım var ki gitmeye,terapi niyetine gidicem,
iki kere gittim. şu anı iyi yorumluyor. 17.5 lira ve kesinlikle kahve falı baktırılmalı tarot değil.
eskilere bakarsan çıkanı da çok var çıkmayanı da.
Ben Burcu'dan memnun kalmamıştım. Ama memnun kalanlar da var. Bana şimdiki zaman da dahil hiçbir şey bilemedi.
4 tane falcı saymışsınız ben hiç birine gitmedim...hangisini tavsiye edersiniz? an ve gelecekle ilgili bir sorum var..
bende nişantaşı seymbol de fulya yı beğendim.geçmişi anı ve geleceği bildi..deneyen var mı?
son günlerde Cezmi ye baktıranlar yorumlarınızı yazarmısınız.. memnun kaldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?