ben ağustosta gitmiştim. anı, tip tarifi filan baya iyiydi. bazı konularda ısrarcıydı ama memnun kalmıştım. ilk falı çıkar diye duyduğumdan 2.kez gitmedim. gelecekle ilgili söylediği şeylerin bazıları çıktı.
eylül başında baktırmıştım. şimdilik bir konu dediği gibi oluyor o kadar...
geri kalan hiçbirşey çıkmadı henüz ....
sizin nasıl çıkan oldu mu ?
son günlerde Cezmi ye baktıranlar yorumlarınızı yazarmısınız.. memnun kaldınız mı?
ben geçen yıl gittim belgin kostak a forumdan okuyup gitmistim rezalet sıfırbi falcı bu kadarmı kötü olur
size bir isim vericem. başka kişiye asla gitmeyeceksiniz.
e haydi ver ver ver
4 tane falcı saymışsınız ben hiç birine gitmedim...hangisini tavsiye edersiniz? an ve gelecekle ilgili bir sorum var..
bende nişantaşı seymbol de fulya yı beğendim.geçmişi anı ve geleceği bildi..deneyen var mı?
size bir isim vericem. başka kişiye asla gitmeyeceksiniz.
istiklal caddesinde göker var kızlar.herşeyi ama herşeyi biliyo. detay isteyene verebilirim. 22 tl ye bakıyo.
Selam arkadaşlar hepimiz öle yada böle kadın yada erkek bayılıyoruz fal baktırmaya , tabii bende :) meraklıyım bende severim denemediğim bir falcı kalmadı nerdeyse , ama göztepe bi bayan var neval hn biraz pahalı olmakla beraber süperdir , küçükyalıda bi bayan var yıldız hn iyidir orta pahalı tavsiye derim ... size kendinizi kötü hissetirmeyecek enerjinizi çekmeyecek , sizinle adam gibi ilgilenen sorduğunuz sorulara cevap alabileceğiniz yerlerde baktırmanızı , paranızla rezil olmayacağınız kişilere gitmenizi tavsiye derim ...
detay verebilirim derken nasıl uaşabilirim sana? :)
detay verebilirim derken nasıl uaşabilirim sana? :)
yani detay derken şöyle; eylül ayında sana yüzük takıcak dedi ki o dönem asla ve asla aramızda ciddi bir ilişki yoktu. 2 hafta sonra da eylül ayı. şokkk oldum tektaşla geldi ve evlenme teklifi etti. ocak veya şubatta düğün dedi şubatta evlendik. ümraniyede oturucan dedi çekmeköyden ev tuttuk. ablan villada oturucak dedi ki o dönem öyle bir niyetleri yoktu. şu an villalarının dekorasyonunu yaptırıyolar. işini kapıtacan dedi, e malum battım. ya daha o kadar çok detay var ki. ve sanki arkadaşına kahve içmeye gidiyormuşsun gibi yani baştan savmıyor uzun uzun anlatıyor. araya girebilirsin istediğin soruyu 100 tane bile olsa seve seve cevap veriyo. hem kahve hem tarota aynı anda bakıyo ama tabi onlar bahane. yüzüne bakarak da herşeyi anlatabilir. ben evlenince yine gittim bu kez de bebek için :) ama eşim yasakladı sevmiyo fal olayını. 2 yıl boyunca her hafta gittim ve tüm söyledikleri tek tek çıktı. yalnız soru işaretiyle gelenlerden hiç hoşlanmıyo. acaba doğru bakabilecekmi (küçümseme modunda) siz bilirsiniz. yakın olsam yine her hafta giderim. yalnız bir iş olmayacaksa açık açık söylüyo. diğer sahtekarlar gibi saklamıyo. siz bilirsiniz :)
çok merak ettim kendisini. geçen hafta nihal'e ve pelin'e baktırdım. çok memnun kaldım ama şu an bir şişme durumum var. eğer çok pahalı değilse gidebilirim. nerede bakıyor? cafe nerede yani? bir de ücreti ne kadar acaba?
canım hangi semt teücreti 22 TL. istiklal cad. ağacami nin karşı sokağına giriyosunuz sonra sağda karakolu görünce sola sapıyorsunuz. sonra tekrar sağa. kafe orda.sağda yani. çok kolay yeri. yazınca karışık gibi oldu. sağda zaten tek kafe var.
canım hangi semt te
ücreti 22 TL. istiklal cad. ağacami nin karşı sokağına giriyosunuz sonra sağda karakolu görünce sola sapıyorsunuz. sonra tekrar sağa. kafe orda.sağda yani. çok kolay yeri. yazınca karışık gibi oldu. sağda zaten tek kafe var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?