ben başka bir falcıya gidiyorum semraya onu seviyorum muhabbeti iyi,hayata karşı güzel öğütler verir,çok tatlı kadındır ,oda aynı şeyleri dedi bekle falan ama üç hafta olcak adam ortada yok gerçi unuttum ben gelmesin istemiyorum artık ,acım azaldı yani dönsün dönmesin artık önemli değil benim için iyice nefret ettirmişti kendini zaten ..canım ya bu ne böyle hep bizi eskileriyle barıştırma çabasındalar,yahu adam gitti 4 aydır yok hala barışacaksınız diyo,üstelik ortada kavga bile yok yüzüğü taktı parmağıma ertesi hafta vınnn daha kötüsü,bir kızla doğum günü fotosunu gördüm bana benzeyen bir kızdı peline bunu dedim,aklı sende dedi diye,ama fotoğraf gördüm demedim bir kız var dedim.bana baktı ve güldü,dediki hayrola bir parti fotoğrafı görmüşsün,niye kıskandın orda tek kız yoktuki dedi kalakaldım yani pelin bazı farklı detayları yakalıyo evet,ama bu sefer barışma işi tutmayacak,bence seninde tutmayacak tatlım sakın üzülme,boşverr bize erkek mi yok azcık kafamızı dinleyelim dimi ama,bir ömür bir öküzle yaşamak için acele etmemek gerek
ben yeni katıldım aranıza yorumlarınızıda okudum bikaç sey sorcam yardımcı olursanız eger =)
öncelikle ritayı sormuş birisi ona ıstınaden yazım dedım çook çoook eski bir falcıdır şimdi nasıl bakıyor hiç bılmıyorum ben hiç gitmedim ama zamanında annem ananem falan gitmişlerdi şöyle anlatım size: O zaman bizim evden benim kıyafetlerim çalınmıs rita anneme bakıp 3 5 kumaş parcası ıcın neden kendini üzüyorsun sokagın basındaki çöpe kutusuna bak orda cıkcak ve bunu yapan kişiyi bile soylemiş ve cidden çöp kutusunda bulmuslar. Bikeresindede annemin arkadasına senin evden bişiyin çalınmış yatak odasındaki prizi sök duvar içinde bulcaksın demiş ve cidden orda buldular. Eskilerin falcısıdır ama suan cok yaslanmıs olması gerek ve nasıl bakıyor bilmiyorum bikaç örnek veriyim deidm size :) bildigim kadarıyla bomonti şişli tarafında numarası vardı ama kaybetmişim.
Benim sormak istediğim oya hanm ve elanit yazmışlar bu kişiler nerde ve nasıl baktırabılırız? Bıldıgınız harbi iyi dediğiniz kişiler kimlerdir fiyat fln onemli değil..
ben yeni katıldım aranıza yorumlarınızıda okudum bikaç sey sorcam yardımcı olursanız eger =)
öncelikle ritayı sormuş birisi ona ıstınaden yazım dedım çook çoook eski bir falcıdır şimdi nasıl bakıyor hiç bılmıyorum ben hiç gitmedim ama zamanında annem ananem falan gitmişlerdi şöyle anlatım size: o zaman bizim evden benim kıyafetlerim çalınmıs rita anneme bakıp 3 5 kumaş parcası ıcın neden kendini üzüyorsun sokagın basındaki çöpe kutusuna bak orda cıkcak ve bunu yapan kişiyi bile soylemiş ve cidden çöp kutusunda bulmuslar. bikeresindede annemin arkadasına senin evden bişiyin çalınmış yatak odasındaki prizi sök duvar içinde bulcaksın demiş ve cidden orda buldular. eskilerin falcısıdır ama suan cok yaslanmıs olması gerek ve nasıl bakıyor bilmiyorum bikaç örnek veriyim deidm size :) bildigim kadarıyla bomonti şişli tarafında numarası vardı ama kaybetmişim.
benim sormak istediğim oya hanm ve elanit yazmışlar bu kişiler nerde ve nasıl baktırabılırız? bıldıgınız harbi iyi dediğiniz kişiler kimlerdir fiyat fln onemli değil..
Rita hanım berbat ötesi
birde gelecek konusunda çok başarısız olduğu için çok kötü şeyler söylüyor iyi şeyler de söylüyor ama senin hayatın dışından bir senoryo yazıyor atıyor yanii :)))
sakın sakın gitme derim
moral bozmada 1 numara
yok ınan hatırlamıyorum tek hatırladıgım bomontı tarafında şişli taratında evınde baktıgı keske kaybetmeseydım verırıdım telını
öncelikle ritayı sormuş birisi ona ıstınaden yazım dedım çook çoook eski bir falcıdır şimdi nasıl bakıyor hiç bılmıyorum ben hiç gitmedim ama zamanında annem ananem falan gitmişlerdi şöyle anlatım size: o zaman bizim evden benim kıyafetlerim çalınmıs rita anneme bakıp 3 5 kumaş parcası ıcın neden kendini üzüyorsun sokagın basındaki çöpe kutusuna bak orda cıkcak ve bunu yapan kişiyi bile soylemiş ve cidden çöp kutusunda bulmuslar. bikeresindede annemin arkadasına senin evden bişiyin çalınmış yatak odasındaki prizi sök duvar içinde bulcaksın demiş ve cidden orda buldular. eskilerin falcısıdır ama suan cok yaslanmıs olması gerek ve nasıl bakıyor bilmiyorum bikaç örnek veriyim deidm size :) bildigim kadarıyla bomonti şişli tarafında numarası vardı ama kaybetmişim.
benim sormak istediğim oya hanm ve elanit yazmışlar bu kişiler nerde ve nasıl baktırabılırız? bıldıgınız harbi iyi dediğiniz kişiler kimlerdir fiyat fln onemli değil..
elmiranın numarasını ıstıyorum nerde oldguunu soylermısın herkes metettmıs gıtmek ıstıyorum bıran oncee
Bendee istiyorummmm
Peki bu Rita' nın soy ismi German mıydı acaba? Onu hatırlıyor musunuz?
yolladım
118minik
merhaba arkadaslar,
ben haziran ayinin basinda asagidaki kisilere fal baktirdim ve aralik ayi itibari ile sonuclari size ozetlemek istiyorum.
Sirinevler elmira en pozitif ve de en dogru yorumlari yapti. Dedikleri tek tek oldu ve guzel seylerdi tum dedikleri.
Selma toprak moralimi cokertti, iflas edeceksin, cok kotu seyler olacak vs. Dedi. Hicbiri olmadi ama ben cok olumsuz etkilendim. Tavsiye etmiyorum asla.
Nazli eraslan selma ile ayni seyleri soyledi ve beni cok cok kotu etkiledi. Ama dediklerinin hicbiri olmadi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Tamilla mailova cok olumlu seyler soyledi ve soyledigi olumlu seylerin hepsi de oldu. Elmira gibi yani.
Emel omuzdas tamamen palavra.
Selam,
Kadir dediğin, hangi Symbol acaba? Yeni birini denemek istiyorum çünkü bugünlerde.
Sevgili herkes ve de en sevgili minikim,
Elmira'nın falı çıktı yine şükürler olsun... bir kaç gündür ısınma turları vardı, ama bugün çıkardı kendini ortaya...
Önceki gün de 1-2 saat içinde dediği çıktığı minicik bir şeyi anlatmıştım biliyorsunuz... Allahıma şükürler olsun, burada bu kadar anlattım ve hiç pişman olmadım...
Ben fala verdiğim para için az-çok demiyorum; herkes kendi isteği ile veriyor, kimi hakettiğini düşünerek, kimi değmez diyerek, ben sadece helal olsun diyorum, darısı tüm sevgi dolu kalplerin başına...
Cok sevindim senin adina
Cikan kisilere devamli cikiyor gibi bi izlenim aldim.. fal'ini begenmeyenler tutmadigini dusunenlerinkisi ise tumden cikmiyor sanirim. Onun pozitif enerjisini alip, inanmakta cok onemli.. o yuzden Elmira hep ozel biri olarak kalicak benim icin. Iyi niyetli birisi, allah hep karsisina boyle kisiler cikarir insallah.
Sevgili herkes ve de en sevgili minikim,
Elmira'nın falı çıktı yine şükürler olsun... bir kaç gündür ısınma turları vardı, ama bugün çıkardı kendini ortaya...
Önceki gün de 1-2 saat içinde dediği çıktığı minicik bir şeyi anlatmıştım biliyorsunuz... Allahıma şükürler olsun, burada bu kadar anlattım ve hiç pişman olmadım...
Ben fala verdiğim para için az-çok demiyorum; herkes kendi isteği ile veriyor, kimi hakettiğini düşünerek, kimi değmez diyerek, ben sadece helal olsun diyorum, darısı tüm sevgi dolu kalplerin başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?