İstanbul'da Fal - Falcılar

ben başka bir falcıya gidiyorum semraya onu seviyorum muhabbeti iyi,hayata karşı güzel öğütler verir,çok tatlı kadındır ,oda aynı şeyleri dedi bekle falan ama üç hafta olcak adam ortada yok gerçi unuttum ben gelmesin istemiyorum artık ,acım azaldı yani dönsün dönmesin artık önemli değil benim için iyice nefret ettirmişti kendini zaten ..

ben yeni katıldım aranıza yorumlarınızıda okudum bikaç sey sorcam yardımcı olursanız eger =)
öncelikle ritayı sormuş birisi ona ıstınaden yazım dedım çook çoook eski bir falcıdır şimdi nasıl bakıyor hiç bılmıyorum ben hiç gitmedim ama zamanında annem ananem falan gitmişlerdi şöyle anlatım size: o zaman bizim evden benim kıyafetlerim çalınmıs rita anneme bakıp 3 5 kumaş parcası ıcın neden kendini üzüyorsun sokagın basındaki çöpe kutusuna bak orda cıkcak ve bunu yapan kişiyi bile soylemiş ve cidden çöp kutusunda bulmuslar. bikeresindede annemin arkadasına senin evden bişiyin çalınmış yatak odasındaki prizi sök duvar içinde bulcaksın demiş ve cidden orda buldular. eskilerin falcısıdır ama suan cok yaslanmıs olması gerek ve nasıl bakıyor bilmiyorum bikaç örnek veriyim deidm size :) bildigim kadarıyla bomonti şişli tarafında numarası vardı ama kaybetmişim.
benim sormak istediğim oya hanm ve elanit yazmışlar bu kişiler nerde ve nasıl baktırabılırız? bıldıgınız harbi iyi dediğiniz kişiler kimlerdir fiyat fln onemli değil..

oya hanımın nosunu bana da yazar mısınız

Peki bu Rita' nın soy ismi German mıydı acaba? Onu hatırlıyor musunuz?

yok ınan hatırlamıyorum tek hatırladıgım bomontı tarafında şişli taratında evınde baktıgı keske kaybetmeseydım verırıdım telını

hayır asla öyle bişey yok kadın resmen isim veriyo ve bana ne dedyse hemen hemen hepsi çıktı işe girceksn dedi beyaz onluklu bi iş yapcaksn dedi ben hemsreyim ve 1 ay sonra işe grdim bence harika bi falcı en kısa zmanda tekrar gcem

elmiranın numarasını ıstıyorum nerde oldguunu soylermısın herkes metettmıs gıtmek ıstıyorum bıran oncee

Birkaç gündür adı geçen Oya Hanım'ın telefonunu bilen varsa verebilir mi arkadaşlar Ben denemek istiyorum. İyi ise de, kötü ise de yazacağım, söz:)

Bir de Dejavu Cafe'de ADA isimli birisini söyledi bir arkadaşım. Bilen var mı acaba? Oya Hanım'a ulaşamazsam Ada'ya gideceğim çünkü. Haftalardır fal tatilindeyim de:)

Herkese iyi hafta sonları...

oya hanımın numarasını kendisi izin verirse paylaşacak arkadaşımız. elanit ise malesef vefat etmiş canım.

Merhaba arkadaslar,
Ben Haziran ayinin basinda asagidaki kisilere fal baktirdim ve aralik ayi itibari ile sonuclari size ozetlemek istiyorum.
Sirinevler Elmira – En pozitif ve de en dogru yorumlari yapti. Dedikleri tek tek oldu ve guzel seylerdi tum dedikleri.
Selma Toprak – Moralimi cokertti, iflas edeceksin, cok kotu seyler olacak vs. dedi. Hicbiri olmadi ama ben cok olumsuz etkilendim. Tavsiye etmiyorum asla.
Nazli Eraslan – Selma ile ayni seyleri soyledi ve beni cok cok kotu etkiledi. Ama dediklerinin hicbiri olmadi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Tamilla Mailova – Cok olumlu seyler soyledi ve soyledigi olumlu seylerin hepsi de oldu. Elmira gibi yani.
Emel Omuzdas – Tamamen palavra.

elmira tutturuyo diyosun yani öylemi?

Cok sevindim senin adina

Cikan kisilere devamli cikiyor gibi bi izlenim aldim.. fal'ini begenmeyenler tutmadigini dusunenlerinkisi ise tumden cikmiyor sanirim. Onun pozitif enerjisini alip, inanmakta cok onemli.. o yuzden Elmira hep ozel biri olarak kalicak benim icin. Iyi niyetli birisi, allah hep karsisina boyle kisiler cikarir insallah.

bende sana katılıyorum
Elmira gerçekten içi güzel biri
bana söylediklerine daha zaman var, bekliyorum
çıkar, çıkmaz bilmiyorum ama Elmira'ya kanım kaynadı
bu arada geçmişi ve şimdiyi çok doğru bildi

senin adına çok sevindim tatlım... ne kadar güzel bir haber verdin böyle... bu arada bu çıkan fal hani senle özelden konuşmuştuk elmira nın söylediği ve senin benim için olması imkansız dediğin şey mi acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…