Sevgili herkes ve de en sevgili minikim,
Elmira'nın falı çıktı yine şükürler olsun... bir kaç gündür ısınma turları vardı, ama bugün çıkardı kendini ortaya...
Önceki gün de 1-2 saat içinde dediği çıktığı minicik bir şeyi anlatmıştım biliyorsunuz... Allahıma şükürler olsun, burada bu kadar anlattım ve hiç pişman olmadım...
Ben fala verdiğim para için az-çok demiyorum; herkes kendi isteği ile veriyor, kimi hakettiğini düşünerek, kimi değmez diyerek, ben sadece helal olsun diyorum, darısı tüm sevgi dolu kalplerin başına...
Elmirayla ilgili çıkan bir fal haberi de benden gelsin.Maalesef bana değil ama çok yakın bir arkadaşıma... Kendimle ilgili olmasını da deli gibi isterdim ama benim için daha vakit var.:18::18:Yakın arkadaşlarımdan birini götürmüştüm yaklaşık 2 ay önce Elmiraya.Arkadaşımın hayat hikayesi öyle karışık ki.Elmira da beni en etkileyen taraf bu kızın hayatını çözmüş olmasıydı.Kızın ağzından defalarca dinlememe rağmen ben bile çözememiştim.Elmira bir çırpıda çözdü.Ona o zaman helal olsun demiştim.Söyledikleri, o kadar olması zor şeylerdi ki Elmira bu defa salladı demiştim itiraf ediyorum.Ama çıktı mı vallahi de çıktı.Bugün arkadaşımla konuştum bana beklediği şeyin gerçekleştiğini,tam da Elmiranın dediği senaryoyla gerçekleştiğini söyledi.Hem onun adına hem kendi adıma çok sevindim.Benim gibi falının çıkmasını bekleyenlere umut olsun diye sizlere de yazmak istedim.Ben şimdi daha umutluyum....
Elmirayla ilgili çıkan bir fal haberi de benden gelsin.Maalesef bana değil ama çok yakın bir arkadaşıma... Kendimle ilgili olmasını da deli gibi isterdim ama benim için daha vakit var.:18::18:Yakın arkadaşlarımdan birini götürmüştüm yaklaşık 2 ay önce Elmiraya.Arkadaşımın hayat hikayesi öyle karışık ki.Elmira da beni en etkileyen taraf bu kızın hayatını çözmüş olmasıydı.Kızın ağzından defalarca dinlememe rağmen ben bile çözememiştim.Elmira bir çırpıda çözdü.Ona o zaman helal olsun demiştim.Söyledikleri, o kadar olması zor şeylerdi ki Elmira bu defa salladı demiştim itiraf ediyorum.Ama çıktı mı vallahi de çıktı.Bugün arkadaşımla konuştum bana beklediği şeyin gerçekleştiğini,tam da Elmiranın dediği senaryoyla gerçekleştiğini söyledi.Hem onun adına hem kendi adıma çok sevindim.Benim gibi falının çıkmasını bekleyenlere umut olsun diye sizlere de yazmak istedim.Ben şimdi daha umutluyum....
böyle yazıları okudukca daha fazla heycanlanyorum en kısa zamanda bende gdcem:) 75 tl ye bakyo dimi :S
Bu arada şu zamana takılma olayından vazgeçelim lütfennnnn...Bazen bende dahil olmak üzere zorla tarih istiyoruz ama zamanı ileri atmaktan başka bir işe yaramıyo bu.
Bırakalım istediklerimiz gerçekleşsinde, zamanı çok da önemli değil.
ayy ayy ayyy ne kadar güzel haberler bunlar böyle yaaa... darısı bizim başımıza inşallah destanım....
İnşallah canım inşallah.Şimdilik gelişmeler Elmira nın dediği şekilde...
bende sana katılıyorum
Elmira gerçekten içi güzel biri
bana söylediklerine daha zaman var, bekliyorum
çıkar, çıkmaz bilmiyorum ama Elmira'ya kanım kaynadı
bu arada geçmişi ve şimdiyi çok doğru bildi
Sevgili herkes ve de en sevgili minikim,
Elmira'nın falı çıktı yine şükürler olsun... bir kaç gündür ısınma turları vardı, ama bugün çıkardı kendini ortaya...
Önceki gün de 1-2 saat içinde dediği çıktığı minicik bir şeyi anlatmıştım biliyorsunuz... Allahıma şükürler olsun, burada bu kadar anlattım ve hiç pişman olmadım...
Ben fala verdiğim para için az-çok demiyorum; herkes kendi isteği ile veriyor, kimi hakettiğini düşünerek, kimi değmez diyerek, ben sadece helal olsun diyorum, darısı tüm sevgi dolu kalplerin başına...
hüzünü bilmem ama masumiyeti ben de hissettim.Elmira'da tuhaf bi huzun ve masumiyet var.. anlam veremedim. Bigun hal hatir sormak icin ararim belki, ama o kadar cok begninin etini yedimki beni yanlis anlar diye korkuyorum =).. cok stres yapmistim o zamanlar..
Dediginin cikmasi icin uzerine dusme.. odaklanma, kendini degistirmeye calisma. Biraz zaman gecince insan yasayarak gorup ogreniyor ve taslar daha iyi yerine oturuyor ve soyledigi seyler ciktikca da "demisti" diyosun ve yine uzerine durmuyosun. Bende boyle oldu.
destanımmm... özelden msj attım geldi mi... :44:
destanımmm... özelden msj attım geldi mi... :44:
Mesaj kutun dolu canım
hüzünü bilmem ama masumiyeti ben de hissettim.
zaten onun için kanım kaynadı.
dedikleri çıkarsa yazarım.
bana çok detaylı şeyler söyledi.
ben yine de umutlanmak istemiyorum çünkü şu anda hiç bir umut yok gibi duruyor ama o çok emin olduğunu söyledi. bakalım
Destannnnn, sence elmiraya tel de de baktırsam ıyı sonuc alırmıyımmm ????
Mesaj kutun dolu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?