kadınlar kahvesi peline iki kez baktırdım,hatta o kafedeki çok kişiye baktırdım.ilk baktırdığımda hepsi çıktı pelinin,hatta o zaman inanmadım dedim uyduruyo,sevgilimle ayrılmıştım,iki gün içinde barışıyosunuz dedi,mastır yapacaksın dedi,sağlıkçısın dedi,resmi değilsin eylülde atanıyosun dedi en geç.eylülde ameliyat olcaksın dedi,ama korkma küçük bir ameliyat,kadın salladı dedim.iki gün sonra barıştık,eylülde düşümden ameliyat oldum hiç planda yokken,mastır düşünmüyodum,bu yıl birden kendimi ales sınavında buluverdim.eylül olmadan atandım.ikinci gidişim ise 10 gün önce kadar oldu,aslında baktırmak istemiyodum artık ,çünkü hepsi aynı şeyleri diyo,barışacaksınız falan,4 ay geçti hala barışcazbu seferde barışcan dedi,çıkmadı,iki haftaya sınavın var dedi ki zaten o oldu ales e girdim,bu kadar canım,ama bu sefer inanmıyorum,boşuna hayale kapılıp onu bekliyorum yoksa
yanlis hatirlamiyorsam keyfi hane mi nedir oyle bir cafe varmis kadikoyde orada bir erdogan varmis, ama senin aradigin erdoganmidir bilmiyorum.
Ben şöyle gercekten çok iyi yıldızname bakan birini arıyorum ama dediginiz gibi o kadar cok reklam varki kime inanacagını bilemiyor insan. Bildiginiz yıldızname bakan birisi varsa bana tavsiye edebileceginiz gitmeyi cok istiyorum..
Merhaba arkadaşlar,
Son günlerde ciddi bir fal ihtiyacı içerisindeydim. İnternette arama yaparken tesadüfen bu konu başlığına rastladım ve yaklaşık 4-5 aylık kısmı okudum. Herkes deneyimlerini paylaşmış. Özellikle Elmira isimli bayanın çok popüler olduğunu gördüm, herkes birbirinden Elmira'nın irtibat bilgilerini istemiş. Internette arama yaptığınızda facebook sayfası çıkıyor ve içerisinde iletişim bilgileri mevcut ben kendisiyle o şekilde iletişim kurdum ve fal baktırdım.
Doğruyu söylemek gerekirse birçok şey doğruydu söylediğinde. Ben telefonda baktırdım ve o anlatırken etkilenmemsi için yorum yapmayaya çalıştım. Birçok şeyi gördü, geçmişi bildi ancak geleceğe dair çok uzun vadeli şeyler söyledi. Bu nedenle söylediklerini tespit edebilmek için biraz zaman geçmesi lazım :2:
Ancak bugüne kadar ki falcı tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki bu fal için 75 TL çok fazla. Çünkü 1-1,5 yıldır sürekli telefonda fal baktırdığım Oya isminde bir bayan var ki benim her falıma baktığında şaşkınlıktan dilim lal oluyorAncak uzun süredir baktırdığımdan dolayı bende eski şok edici etkisi kalmadı ve ancak Elmira' nın söylediği şeylerin birçoğunu oda söylüyor. Ancak fiyat olarak bakacak olursanız Oya falı 30 TL ye bakıyor. Belki burada okuduklarımdan dolayı beklentim çok yüksekti bilemiyorum ama birçok falcıya göre iyi olduğunu söyleyebilirim.
Burada diğer isimleri geçen Melis, Halil ve Tarık' ı da deneyip, deneyimlerimi kısa süre içerisinde sizlerle paylaşacağım.
Hepinize kocamaaaaaan sevgiler
Merhaba, Oya Hanım'a nasıl ulaşabilirim? Nasıl bakıyor?
bu arada site de bolca rita dan da bahsedilmiş gerçekten harika bi falcı su falndan bakıyo zaten bildiğin isim veriyo şak diye:) ben oturdum karsısına direk emre dedi sevglmn adı oylece kaldım yok içnde e varmı blmemne flan demedi ben kuzenlermle gittim kesnlkle tavsye ederim ben biçok defa gttgm için yeni falcılar peşndeyim kadn gercektn kalıteli bi falci bir çok ünlüde ona baktryomus zaten 35 e bakyodu smdi 40 yada 45 yapms sanırım...
evet, bnde istiyorum oya hanıma ulaşmak. nerde çalışıyor acaba :2:
hayatım sakın taksimdeki falcılara gitme hepsi yıldızname konusunda yalan söylüyo.. bi medyum atilla vardı bildiğim gerçekten yıldızname bakan ama o da nerdedir bilmiyorum... bi de ozancan var sakın sakın kanmayın ona beni bayağı bi dolandırdıhala ona nasıl inandığıma inanamıyorum.. bir arkadaşımın önerisi üzerine tasulaya fal baktırdım... ozancan ile tasula birebir kopya gibi tarzlarını geçtim söyledikleri her şey kelime kelimesine aynı.. sakın kanmayın bu düzenbazlara :S
ben de merak ettim, öğrenebilirsem haber veririm :)
ben de merak ettim, öğrenebilirsem haber veririm :)
RİTA hnm nerde bakıyor peki, nasıl iletişime geçebilirim. bilgi verirsen çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Rita hanım berbat ötesi
birde gelecek konusunda çok başarısız olduğu için çok kötü şeyler söylüyor iyi şeyler de söylüyor ama senin hayatın dışından bir senoryo yazıyor atıyor yanii :)))
sakın sakın gitme derim
moral bozmada 1 numara
Özelden bir çok mesaj gelmiş Oya Hanım ile ilgili. Ben kendisiyle bir arkadaşım vasıtasıyla iletişim kurdum, benim ismimi vererek telefonla arayanlara da bakıyor ancak dışarıdan isim vermeden arayanlara da bakıyor mu bilmiyorum. Ancak bir sonraki görüşmemizde kendisinden izin alıp telefonunu isteyen kişilerle paylaşabilirim.
Bu arada Rita isimli bayan. Bana 3 sene kadar önce Medyum Rita isimli birisi maille fal bakmıştı. Yıldızname falıma ve o zaman 80 TL almıştı. İlk baktığında maili okuyunca inanamamıştım. Kimseye anlatmadığım çok özel şeylerimi mailde yazmıştı bana. Daha sonra baktırdığımda ise bana söylediği bir çok şey çıkmadı.
Ancak her ne hikmetse baktırdığım tüm falcılar aynı şeyleri söylüyor. Kimi 30 TL alıyor kimi 15 TL.. Herkes tutturabildiğine anlayacağınız. Bu Rita ile yüz yüze mi görüştünüz? Ben kadına ısrarla görüşmek istesemde kadın kabul etmedi. Hep bir gizem yarattı. Hatta bir ara beni tanıyan birisinin benimle dalga geçtiğini bile düşünüyordum. Benden aldığı paraları hiç söylemiyorum bile
Bana Oya Hanım ile soru soran arkadaşlara şöle cevap vereyim. Şu anki durumunuzu ve geçmişi söylüyor ve öyle nokta atışları yapıyor ki bunu nasıl bilebilir ki diyorsunuz. Gelecekle ilgili söylediği şeylerde çıkıyor ancak %100 ü değil. 10 tane şeyden 4-5 tanesi tutuyor belki.
Yani kısacası farklı ruh halleri içerisinde paralar savurup gittiğimiz falcılar sadece psikolojik olarak bize iyi geliyor, geleceği vaktinden önce görmek ya da öğrenmek biraz zor gibi.
Rita hakkında bildilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Anlattığın Oya Hanım telefonda mı bakıyor sadece? Bir de kaç liraya baktığını öğrenebilir miyim? Ben daha önce duymadım sanırım, forumda adı geçtiyse de ben atlamış olmalıyım. Her neyse, eğer fiyat uygunsa yeni birinin arayışı içinde olarak ben deneyip yorumlarımı sizinle paylaşabilirim. Zira Elanit'ten sonra beni tatmin eden bir falcı hala bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?