İstanbul'da Fal - Falcılar

bu arada site de bolca rita dan da bahsedilmiş gerçekten harika bi falcı su falndan bakıyo zaten bildiğin isim veriyo şak diye:) ben oturdum karsısına direk emre dedi sevglmn adı oylece kaldım yok içnde e varmı blmemne flan demedi ben kuzenlermle gittim kesnlkle tavsye ederim ben biçok defa gttgm için yeni falcılar peşndeyim kadn gercektn kalıteli bi falci bir çok ünlüde ona baktryomus zaten 35 e bakyodu smdi 40 yada 45 yapms sanırım...

bende pelin ablaya baktırdım bir çok kez sevgilimin mesleğini bile bildi barışcaksınız dedi aklı sende hala dedi ama şu an ayrıyız yani bilmiyorum biraz uzak geliyor bana barışmamız yani olursa mucize olur ama pelin abla bence şu andaki durumu ve yakın geleceği tahmin ediyor,ama bazı falcılar hiçbirşey bilmiyor onlara göre iyi bir falcı

bende şu son 5 yıllık tecrübemi paylaşayım,
sembolde alper,levent ikisinede baktırdım ikiside hiçbirşey bilmiyor arkadaşlar beni bilemediler ,yani annem bile daha iyi bakıyor inanın bana
kadınlar kahvesinde pelin,dilek,remziye yani şöyle böyle diyebilirim ama bana dedikleri çıkmadı
mu cafe arslan bey ki iyi para alıyor bir fal acçıyor şu an adını unuttum falın 200 falan alıyor faldan bütün hayatını okuyormuş bu fal tarihler veriyor gün ay yıl sanki Allah töbe töbe ya saatine varıncaya söylüyor ama tabi atış tamamen saçmalık kaptırmayın paranızı
deja vu yiğit yani onunda bildiğini sanmıyorum ona da gittim şu yaşta evlenicen dedi bu sene için evlenirsem söylerim size :)
kadınlr kahvesinde meryem oda bilemedi,melekelrde herkese baktırdım hiç biri bilemedi,kadıköyde bir yer var adını unuttum semra diye bir kadın var o fena değil şu anki durumunuzu olayları çok iyi biliyor ama geleceği bilemem iki keez gittim memnun kaldım
tusula da yalan yani birşey bilemedi bende e tabii bunlar benim deneyimlerim herkes bilecek diye birşey yok fal sonuçta
sizin tavsiye edebileceğiniz iyi bir falcı istiyorum şimdi çok ihtiyacım var şu an ...

hayatım sakın taksimdeki falcılara gitme hepsi yıldızname konusunda yalan söylüyo.. bi medyum atilla vardı bildiğim gerçekten yıldızname bakan ama o da nerdedir bilmiyorum... bi de ozancan var sakın sakın kanmayın ona beni bayağı bi dolandırdı hala ona nasıl inandığıma inanamıyorum.. bir arkadaşımın önerisi üzerine tasulaya fal baktırdım... ozancan ile tasula birebir kopya gibi tarzlarını geçtim söyledikleri her şey kelime kelimesine aynı.. sakın kanmayın bu düzenbazlara :S

Merhaba, Oya Hanım'a nasıl ulaşabilirim? Nasıl bakıyor?

RİTA hnm nerde bakıyor peki, nasıl iletişime geçebilirim. bilgi verirsen çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

atilla nemrut olarak artık chili cafede taksımde rumelı handa

ben de merak ettim, öğrenebilirsem haber veririm :)

çok sevinirim, teşekkürler.

birde birde RİTA hnm a ulaşmak istiyorum bennnnnn, tanıyan bilen yok mu nasıl ulaşabiliriz kendisine help help help !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RİTA hnm nerde bakıyor peki, nasıl iletişime geçebilirim. bilgi verirsen çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Rita hanım berbat ötesi
birde gelecek konusunda çok başarısız olduğu için çok kötü şeyler söylüyor iyi şeyler de söylüyor ama senin hayatın dışından bir senoryo yazıyor atıyor yanii :)))
sakın sakın gitme derim
moral bozmada 1 numara

Artık iyice anladım aşk için fal baktırmanın anlamsız olduğuna karar verdim , karşı tarafın yani öküscan ın ruh haline göre şekilleniyorsun ,baktırdığımız fallar keşke birazda bizimkilerin haline hareketine ayar verse yasık bize valla

Kesinlikle sana Katılıyorum.Aynen senin hayatın dışında senaryo yazıyor..10 sene önce gitmiştim.Kurtuluşta..Bir de sanki etrafında birileri varmış gibi etrafla konuşup duruyor..zor atmıştım evinden dışarı kendimi..Kendisi çok tatlı hoş bir bayan ama.Falla ALAKASI YOK.

yahu bu elmira bir bana mı bilemedi??? şaşkınım doğrusu. biz 2 arkadaş gitmiştik bir gün, 1 saat içerde ağzından zor laf aldım, bir de bilemedi yani, benden sonra arkadaşım girdi, 5 dakkada geri çıktı bilemedi hiç bişey diye.. ne biliyim anlamıyorum.
benim istanbulda gitmediğim falcı kalmadı, hepsi de beni bilir tanır

bahar, melisa, fulya, gökhan, fatih, nihal, beşiktaş sembolde bi sarı kadın daha (o kadar kötüydüki adını bile hatırlamıyorum), tarık, bora, mehmet, levent, serkan, nesil, demet, serpil, şengül, ahmet, ve melekler kahvesindekilerin hepsi, meryem, remziye, kadınlar kahvesindeki dilek, pelin, eskiden gemi kafe şimdi kendi ofisi olan dilek, emel, armağan, yeter, olgu, çiğdem, birnur, birsen, belgin, gül, enfal, yiğit, duygu, gülden, izmirde müjgan ve hülya, bursada ayşe, emre, rita, arap melahat ve elmira...

bunlar hatırlayabildiklerim arkadaşlar, daha niceleri var! tabiki aralarında bilenler oldu, her zaman olmamak şartıyla nihal, bahar, melisa, pelin, dilek, olgu ve gülden gibi..
birini daha tavsiye edeyim size, tutturamadıkları oluyo ama arada, yine de çok iyi, pek çok dönüm noktası olayımı bildi, işimi, taşınmamı, hayatımdaki adamla neler yaşayacağımı, vs, eskiden beşiktaş semboldeydi şimdi taksimde kendi mekanını açtı. kadir.

istiklalde akbank-aksanat'ın karşı sokağından girin (kilisenin sokağına) çin lokantası mı ne olucaktı orda, onu sokağına girin ilerde solda marjinal kafe

Özelden bir çok mesaj gelmiş Oya Hanım ile ilgili. Ben kendisiyle bir arkadaşım vasıtasıyla iletişim kurdum, benim ismimi vererek telefonla arayanlara da bakıyor ancak dışarıdan isim vermeden arayanlara da bakıyor mu bilmiyorum. Ancak bir sonraki görüşmemizde kendisinden izin alıp telefonunu isteyen kişilerle paylaşabilirim.

Bu arada Rita isimli bayan. Bana 3 sene kadar önce Medyum Rita isimli birisi maille fal bakmıştı. Yıldızname falıma ve o zaman 80 TL almıştı. İlk baktığında maili okuyunca inanamamıştım. Kimseye anlatmadığım çok özel şeylerimi mailde yazmıştı bana. Daha sonra baktırdığımda ise bana söylediği bir çok şey çıkmadı.

Ancak her ne hikmetse baktırdığım tüm falcılar aynı şeyleri söylüyor. Kimi 30 TL alıyor kimi 15 TL.. Herkes tutturabildiğine anlayacağınız. Bu Rita ile yüz yüze mi görüştünüz? Ben kadına ısrarla görüşmek istesemde kadın kabul etmedi. Hep bir gizem yarattı. Hatta bir ara beni tanıyan birisinin benimle dalga geçtiğini bile düşünüyordum. Benden aldığı paraları hiç söylemiyorum bile

Bana Oya Hanım ile soru soran arkadaşlara şöle cevap vereyim. Şu anki durumunuzu ve geçmişi söylüyor ve öyle nokta atışları yapıyor ki bunu nasıl bilebilir ki diyorsunuz. Gelecekle ilgili söylediği şeylerde çıkıyor ancak %100 ü değil. 10 tane şeyden 4-5 tanesi tutuyor belki.

Yani kısacası farklı ruh halleri içerisinde paralar savurup gittiğimiz falcılar sadece psikolojik olarak bize iyi geliyor, geleceği vaktinden önce görmek ya da öğrenmek biraz zor gibi.

Rita hakkında bildilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Anlattığın Oya Hanım telefonda mı bakıyor sadece? Bir de kaç liraya baktığını öğrenebilir miyim? Ben daha önce duymadım sanırım, forumda adı geçtiyse de ben atlamış olmalıyım. Her neyse, eğer fiyat uygunsa yeni birinin arayışı içinde olarak ben deneyip yorumlarımı sizinle paylaşabilirim. Zira Elanit'ten sonra beni tatmin eden bir falcı hala bulamadım.

Oya Hanım bildiğim kadarıyla Anadolu tarafında oturuyor bana ters olduğundan ben telefonu tercih ediyorum. Yüz yüze de bakıyor mu bilmiyorum hiç sormadım bugüne kadar. 30 TL ye bakıyor. Siz ücreti EFT ya da Havale ile gönderiyorsunuz sonra sözleştiğiniz saatte falınıza bakıyor.

Önce içinizden bir dilek tutmanızı ve eğer özel baktıracaksanız ismi aklınızdan geçirmenizi istiyor. Siz tamam dedikten sonra da başlıyor anlatmaya ama benim ilk başlarda nefesim kesiliyordu. Fal öncesi kağıda sormak için not aldığım herşeyin cevabını verince de bana soracağım başka bir şey olup olmadığını soruyor, o kadar büyük şaşkınlık içerisinde oluyordum ki aklımda soru varsa bile o an sormayı unutuyordum. Dediğim gibi bana uzun zamandır baktığı ve hep aynı kişiyle ilgili fal baktırdığımdan artık herşeyimi biliyor gibi geliyor bana ve eski şok etkisi yaratmıyor bende.

Özelden mesajlara cevap veremiyorum bu arada. Mesaj atan aradaşlar yanlış anlamasın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…