Oya Hanım bildiğim kadarıyla Anadolu tarafında oturuyor bana ters olduğundan ben telefonu tercih ediyorum. Yüz yüze de bakıyor mu bilmiyorum hiç sormadım bugüne kadar. 30 TL ye bakıyor. Siz ücreti EFT ya da Havale ile gönderiyorsunuz sonra sözleştiğiniz saatte falınıza bakıyor.
Önce içinizden bir dilek tutmanızı ve eğer özel baktıracaksanız ismi aklınızdan geçirmenizi istiyor. Siz tamam dedikten sonra da başlıyor anlatmaya ama benim ilk başlarda nefesim kesiliyordu. Fal öncesi kağıda sormak için not aldığım herşeyin cevabını verince de bana soracağım başka bir şey olup olmadığını soruyor, o kadar büyük şaşkınlık içerisinde oluyordum ki aklımda soru varsa bile o an sormayı unutuyordum. Dediğim gibi bana uzun zamandır baktığı ve hep aynı kişiyle ilgili fal baktırdığımdan artık herşeyimi biliyor gibi geliyor bana ve eski şok etkisi yaratmıyor bende.
Özelden mesajlara cevap veremiyorum bu arada. Mesaj atan aradaşlar yanlış anlamasın lütfen
Artık iyice anladım aşk için fal baktırmanın anlamsız olduğuna karar verdim , karşı tarafın yani öküscan ın ruh haline göre şekilleniyorsun ,baktırdığımız fallar keşke birazda bizimkilerin haline hareketine ayar verse yasık bize valla
Çok süper bi yorum olmuş, bayıldım :)
Aslında ne dediğini iyi okursak, kendimizi unutup kul köle oluyoruz, kişiliğimizi bile değiştiriyoruz. Bugün beni eleştiren, beni anlamadığını söyleyen 1-2 satır yazdı bana ve şöyle bir cevap verdim sonuna kadar büyük bir inançla :
Sen benim gibisiyle karşılaşmadığın için beni anlamıyorsun, anlama, ben böyleyim, ben beni böyle seviyorum; ve sen de bunun için beni seviyorsun
Doğruydu...
Kızlar ben fal baktırmaya hemen hemen her hafta giderim. Son olarak bakırköyde dejavu diye bir kafeye gittim bir kaç kişiye baktırdım orda fakat en son edi diye bir falcıya baktırdım yeni gelmiş oraya çocuk resmen hisleriyle fal bakıyo. Diğer falcılar gibi sadece mutlu olsun iyi şeyler söyliyim yollayım mantığıyla davranmıyo. 2 haftadır ona baktırıyorum Kesinlikle tavsiye ederim...
bende pelin ablaya baktırdım bir çok kez sevgilimin mesleğini bile bildi barışcaksınız dedi aklı sende hala dedi ama şu an ayrıyız yani bilmiyorum biraz uzak geliyor bana barışmamız yani olursa mucize olur ama pelin abla bence şu andaki durumu ve yakın geleceği tahmin ediyor,ama bazı falcılar hiçbirşey bilmiyor onlara göre iyi bir falcı
Özelden bir çok mesaj gelmiş Oya Hanım ile ilgili. Ben kendisiyle bir arkadaşım vasıtasıyla iletişim kurdum, benim ismimi vererek telefonla arayanlara da bakıyor ancak dışarıdan isim vermeden arayanlara da bakıyor mu bilmiyorum. Ancak bir sonraki görüşmemizde kendisinden izin alıp telefonunu isteyen kişilerle paylaşabilirim.
Bu arada Rita isimli bayan. Bana 3 sene kadar önce Medyum Rita isimli birisi maille fal bakmıştı. Yıldızname falıma ve o zaman 80 TL almıştı. İlk baktığında maili okuyunca inanamamıştım. Kimseye anlatmadığım çok özel şeylerimi mailde yazmıştı bana. Daha sonra baktırdığımda ise bana söylediği bir çok şey çıkmadı.
Ancak her ne hikmetse baktırdığım tüm falcılar aynı şeyleri söylüyor. Kimi 30 TL alıyor kimi 15 TL.. Herkes tutturabildiğine anlayacağınız. Bu Rita ile yüz yüze mi görüştünüz? Ben kadına ısrarla görüşmek istesemde kadın kabul etmedi. Hep bir gizem yarattı. Hatta bir ara beni tanıyan birisinin benimle dalga geçtiğini bile düşünüyordum. Benden aldığı paraları hiç söylemiyorum bile
Bana Oya Hanım ile soru soran arkadaşlara şöle cevap vereyim. Şu anki durumunuzu ve geçmişi söylüyor ve öyle nokta atışları yapıyor ki bunu nasıl bilebilir ki diyorsunuz. Gelecekle ilgili söylediği şeylerde çıkıyor ancak %100 ü değil. 10 tane şeyden 4-5 tanesi tutuyor belki.
Yani kısacası farklı ruh halleri içerisinde paralar savurup gittiğimiz falcılar sadece psikolojik olarak bize iyi geliyor, geleceği vaktinden önce görmek ya da öğrenmek biraz zor gibi.
Rita hakkında bildilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Sevgili herkes ve de en sevgili minikim,
Elmira'nın falı çıktı yine şükürler olsun... bir kaç gündür ısınma turları vardı, ama bugün çıkardı kendini ortaya...
Önceki gün de 1-2 saat içinde dediği çıktığı minicik bir şeyi anlatmıştım biliyorsunuz... Allahıma şükürler olsun, burada bu kadar anlattım ve hiç pişman olmadım...
Ben fala verdiğim para için az-çok demiyorum; herkes kendi isteği ile veriyor, kimi hakettiğini düşünerek, kimi değmez diyerek, ben sadece helal olsun diyorum, darısı tüm sevgi dolu kalplerin başına...
canım senin adına çok sevindim
umarım bana dedikleri de çıkar
dört gözle bekliyorum
geçmiş yaşadıklarımı film anlatır gibi anlattı
üstelik benden hiç bir bilgi almadan
gelcek için ise çok emin konuştu
bakalım göreceğiz
Sevgili herkes ve de en sevgili minikim,
Elmira'nın falı çıktı yine şükürler olsun... bir kaç gündür ısınma turları vardı, ama bugün çıkardı kendini ortaya...
Önceki gün de 1-2 saat içinde dediği çıktığı minicik bir şeyi anlatmıştım biliyorsunuz... Allahıma şükürler olsun, burada bu kadar anlattım ve hiç pişman olmadım...
Ben fala verdiğim para için az-çok demiyorum; herkes kendi isteği ile veriyor, kimi hakettiğini düşünerek, kimi değmez diyerek, ben sadece helal olsun diyorum, darısı tüm sevgi dolu kalplerin başına...
Kızlar ben fal baktırmaya hemen hemen her hafta giderim. Son olarak bakırköyde dejavu diye bir kafeye gittim bir kaç kişiye baktırdım orda fakat en son edi diye bir falcıya baktırdım yeni gelmiş oraya çocuk resmen hisleriyle fal bakıyo. Diğer falcılar gibi sadece mutlu olsun iyi şeyler söyliyim yollayım mantığıyla davranmıyo. 2 haftadır ona baktırıyorum Kesinlikle tavsiye ederim...
yahu bu elmira bir bana mı bilemedi??? şaşkınım doğrusu. biz 2 arkadaş gitmiştik bir gün, 1 saat içerde ağzından zor laf aldım, bir de bilemedi yani, benden sonra arkadaşım girdi, 5 dakkada geri çıktı bilemedi hiç bişey diye.. ne biliyim anlamıyorum.
benim istanbulda gitmediğim falcı kalmadı, hepsi de beni bilir tanır
bahar, melisa, fulya, gökhan, fatih, nihal, beşiktaş sembolde bi sarı kadın daha (o kadar kötüydüki adını bile hatırlamıyorum), tarık, bora, mehmet, levent, serkan, nesil, demet, serpil, şengül, ahmet, ve melekler kahvesindekilerin hepsi, meryem, remziye, kadınlar kahvesindeki dilek, pelin, eskiden gemi kafe şimdi kendi ofisi olan dilek, emel, armağan, yeter, olgu, çiğdem, birnur, birsen, belgin, gül, enfal, yiğit, duygu, gülden, izmirde müjgan ve hülya, bursada ayşe, emre, rita, arap melahat ve elmira...
bunlar hatırlayabildiklerim arkadaşlar, daha niceleri var! tabiki aralarında bilenler oldu, her zaman olmamak şartıyla nihal, bahar, melisa, pelin, dilek, olgu ve gülden gibi..
birini daha tavsiye edeyim size, tutturamadıkları oluyo ama arada, yine de çok iyi, pek çok dönüm noktası olayımı bildi, işimi, taşınmamı, hayatımdaki adamla neler yaşayacağımı, vs, eskiden beşiktaş semboldeydi şimdi taksimde kendi mekanını açtı. kadir.
istiklalde akbank-aksanat'ın karşı sokağından girin (kilisenin sokağına) çin lokantası mı ne olucaktı orda, onu sokağına girin ilerde solda marjinal kafe
yalnız değilsin arkadaşım, elmiranın bilemedikleri belki de bildiklerinden daha fazla ama hep beğenenler yazdığı için sanki süpermiş gb bir yanılgı oluşuyo. kesinlikle vasat altı bana göre. senin baktırdıklarının çoğuna ben de baktırdım. dediğin gb kafe falcıları olmasına rağmen nihal ve dilek çok çok daha iyi ve ucuzzz. uzun süre baktırmıyordum kimseye dün ikisine birden gittim. hayatımda dedikleri bazı gelişmeler çıktı çünkü. yine sorularıma yanıt aldım ve daha akşamına çıktı dedikleri şeyler. üstelik en uzak tarih 14 aralık. zaten dilek abla 1gün içinde demişti, akşamına aldım dediği haberi. kadiri de symbolden biliyorum, ben hiç baktırmadım ama ünlü bir oyuncunun kızını görmüştüm baktırırken. dün de symbolde dizilerden tanıdığımız oyuncular vardı. yani iş evde veya kafede bakılması değil. iyi falcı her yerde iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?