İstanbul'da Fal - Falcılar

Acele cevabın için teşekkürler. Ama, nasıl ulaşacağım ben bu Oya Hanım'ın iletişim bilgilerine
Başka bilen varsa yazabilir mi arkadaşlar?

Çok süper bi yorum olmuş, bayıldım :)

Aslında ne dediğini iyi okursak, kendimizi unutup kul köle oluyoruz, kişiliğimizi bile değiştiriyoruz. Bugün beni eleştiren, beni anlamadığını söyleyen 1-2 satır yazdı bana ve şöyle bir cevap verdim sonuna kadar büyük bir inançla :
Sen benim gibisiyle karşılaşmadığın için beni anlamıyorsun, anlama, ben böyleyim, ben beni böyle seviyorum; ve sen de bunun için beni seviyorsun

Doğruydu...

Sitenin forumlarında gezerken bu topiğin altında "online fal" diye bir başlık gördüm.
Bir bayan varmış msn den fal bakıyormuş 50 TL ye yorumlar çok olumlu. Bi o eksikti zaten :) Benim gibi yeni falcı arayışı içerisinde olan arkadaşlar oraya da göz atabilirler.

Tarot bakıyormuş. 3 soru sorabiliyormuşsun bir de onu mu denesem acaba :) Ama benim bilgisayarımda msn yok ki Şirket bilgisayarı olduğu içinde kuramıyorum offf nasıl olcak şimdi

Kızlar ben fal baktırmaya hemen hemen her hafta giderim. Son olarak bakırköyde dejavu diye bir kafeye gittim bir kaç kişiye baktırdım orda fakat en son edi diye bir falcıya baktırdım yeni gelmiş oraya çocuk resmen hisleriyle fal bakıyo. Diğer falcılar gibi sadece mutlu olsun iyi şeyler söyliyim yollayım mantığıyla davranmıyo. 2 haftadır ona baktırıyorum Kesinlikle tavsiye ederim...

kadınlar inançlı ve tutkulu seviyorlar bence ,benimkide bir kişiye hayatını nasıl bağlayabiliyorsun böyle demişti işte fark burada sen adepte olmuyorsun demiştim bende

edi de dejavuda mu ? bide geleceğe dair bişi tutturdu mu

canım ya bu ne böyle hep bizi eskileriyle barıştırma çabasındalar,yahu adam gitti 4 aydır yok hala barışacaksınız diyo,üstelik ortada kavga bile yok yüzüğü taktı parmağıma ertesi hafta vınnndaha kötüsü,bir kızla doğum günü fotosunu gördüm bana benzeyen bir kızdıpeline bunu dedim,aklı sende dedi diye,ama fotoğraf gördüm demedim bir kız var dedim.bana baktı ve güldü,dediki hayrola bir parti fotoğrafı görmüşsün,niye kıskandın orda tek kız yoktuki dedi kalakaldımyani pelin bazı farklı detayları yakalıyo evet,ama bu sefer barışma işi tutmayacak,bence seninde tutmayacak tatlım sakın üzülme,boşverr bize erkek mi yokazcık kafamızı dinleyelim dimi ama,bir ömür bir öküzle yaşamak için acele etmemek gerek

Rita'ya baktırmadım ama forumda iyi olmadığını, çoğu kişinin memnun kalmadığını okudum. Oya Hanım hakkında bilgi verdiğiniz için teşekkürler, baktırabilme konusunda Oya Hanım'la konuştuktan sonra forumdakilere haber verirseniz mutlu oluruz. 10 şeyden 4-5 çıkması fena değil bence. Bir süre baktırmama kararı aldım ben gerçi ama yine de baktırmak istediğimde aklımda olur. Teşekkürler.

Arkadaslar Avrupa yakasinda cok iyi fal bakan bir falci ariyorum.Mumkunse fal baktigi nesneye degilde yuzume bakarak soyleyecek birisini ariyorum.anladiginiz uzere 'gelmiş' birisi olucak yani.Eğer böyle bildiginiz bir falcı var ise lütfen bana yazabilir misiniz??

Son düzenleme:
Sevgili herkes ve de en sevgili minikim,

Elmira'nın falı çıktı yine şükürler olsun... bir kaç gündür ısınma turları vardı, ama bugün çıkardı kendini ortaya...
Önceki gün de 1-2 saat içinde dediği çıktığı minicik bir şeyi anlatmıştım biliyorsunuz... Allahıma şükürler olsun, burada bu kadar anlattım ve hiç pişman olmadım...
Ben fala verdiğim para için az-çok demiyorum; herkes kendi isteği ile veriyor, kimi hakettiğini düşünerek, kimi değmez diyerek, ben sadece helal olsun diyorum, darısı tüm sevgi dolu kalplerin başına...

canım senin adına çok sevindim
umarım bana dedikleri de çıkar
dört gözle bekliyorum
geçmiş yaşadıklarımı film anlatır gibi anlattı
üstelik benden hiç bir bilgi almadan
gelcek için ise çok emin konuştu
bakalım göreceğiz

inşallah çıkar canım, güzel haberlerini bekliyorum
Sevgiler

minem çok çok sevindim.
devamı gelsin, o güzel gözlerin minicik bi kız cocugun ki gibi parlasın.

bende güzel haberler vermek istiyorum ama olmuyor.
bugün geene ömür törbüsüydü. iş yeri allak bullak etti,sevdiğim adam beni suçladı. bu moralle 3 saat derse girdim.
sınava 16 gün kaldı.
hayat sabrımı deniyor,denesin bakalım, dayandığım kadar, dayanamadığım yerde hadi bana eyvallah diyip gitmem gereken yeride bilirim.
doğum günüm cok yaklastı umarım yeni ve güzeel başlangıclar yapacağım bi yaş olur.

suclanan olmaktan,anlayışsız görülmekten ve görmezden gelinmekten yoruldum.
bunu gören hiç bi falcı yoktu.

Canım bu Edi Dejavu 1'de mi 2'de mi?

ne zaman fal baktırsam bütün işlerim ters gidiyo çokmu kaptırıyorum acaba kendimi korkuyrm artk baktırmıyorm özellikle tarot hepside çıkıyo

yalnız değilsin arkadaşım, elmiranın bilemedikleri belki de bildiklerinden daha fazla ama hep beğenenler yazdığı için sanki süpermiş gb bir yanılgı oluşuyo. kesinlikle vasat altı bana göre. senin baktırdıklarının çoğuna ben de baktırdım. dediğin gb kafe falcıları olmasına rağmen nihal ve dilek çok çok daha iyi ve ucuzzz. uzun süre baktırmıyordum kimseye dün ikisine birden gittim. hayatımda dedikleri bazı gelişmeler çıktı çünkü. yine sorularıma yanıt aldım ve daha akşamına çıktı dedikleri şeyler. üstelik en uzak tarih 14 aralık. zaten dilek abla 1gün içinde demişti, akşamına aldım dediği haberi. kadiri de symbolden biliyorum, ben hiç baktırmadım ama ünlü bir oyuncunun kızını görmüştüm baktırırken. dün de symbolde dizilerden tanıdığımız oyuncular vardı. yani iş evde veya kafede bakılması değil. iyi falcı her yerde iyidir.

Selam,

Kadir dediğin, hangi Symbol acaba? Yeni birini denemek istiyorum çünkü bugünlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…