İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben gecen Rana'ya baktırdım.Açıkçası çok doğal bir bayan..Insanda bir guven uyandırıyor.Gecmisi ve varolan durumu cok iyi biliyor ama gelecekle ilgili dediklerini suanda bekliyorum...Umarım çıkar :)))Hatta o gün benimle beraber bir arkadaşım daha baktırdı şok oldu.O da çok memnun kaldı.Her şeyi bildi dedi.İşte bekliyoruz şuan...umarım dedikleri çıkar :)))

Elmiraya sordugum hersey aynen soyledigi gibi gerceklesti. Erkek arkadasima mesaj atmistim ve yanit alamayinca aramak istedigimi soyledim, oda kattiyen arama dedi. Suan dusundugunu ve bu yuzden cevap vermedigini ama 3 4 gune kadar onun beni arayacagini soyledi. 3 gun sonra gercektende aradi. Bir suru sey var buna benzer aynen dedigi gibi yasadigim, cogunu hatirlamiyorum :)).. 1 ay sonra barisiyosunuz ve 2 ayrilik daha olucak sonra duzelicek dedi. O bir ay 2 ay oldu ve ben artik barisamayacagimizi dusunurken dogum gunumde beklemedigim bi anda mesaj atti. Ve kisa surede baristik, iliski henuz oturamamisti ve dedigi gibi 2 ayrilik daha yasadik onun ustune. Ben Elmiradan cok memnunum.. onun disinda bu olaylari soganlik Emine'de cok iyi bildi. Erkek arkadasimin ailesinin bosanicagini ve annesinin bir haksizlik yapicagini ve erkek arkadasimin bu olaydan oturu annesine tutucagi tavira varana kadar herseyi bildi. Bana sen yurtdisina gidiyosun kisa zamanda, ama bi ay icerisinde geri donuyosun dedi. Benim gelmem icin artik bir sebep kalmamisti ve ailemde karsi oldugu icin gelemeyecegime o kadar emindim ki! Ama 2,5 hafta sonra sahidende bir olay oldu ve geri donmem icin engeller bi anda kalkti. Elmirada ayni sekilde bu olayi bildi. Sanirim inanmakta onemli! :13:

Oha intiharmi edicegini soyledi.. ucmus kadin ya! Bana oyle birsey soylese ben degil sen geber diye bagirir kapardim teli! Insanin bilinc altina boyle birsey yerlestirilirmi?! Yaptigi kesinlikle suc! Etkisinde birakmak icin sacmalamis, allah bilir islerini duzeltmen icin daha kac kere aramak zorunda birakicakti.. boylelerinin stratejisi bu genelde! Ondan olumlu birsey duyana kadar aramani saglatirlar sonrada arazi olurlar.

Ya Elmira'ya baktirip evlenen bir arkadasimiz vardi burda.. yani neticelenmis seylerde var =):123: birde soganlik Emine'nin dedigi bi kisi vardi hatta hamileydi en son.. onun disinda henuz kimseyi vermedik galiba.. bi ara forumu takip etmedim cunku.

Arkadaslar merhaba. Bir suredir konuyu uye olmadan takip ediyordum cunku yakin zamanda sevgilimden ayrildim ve fal baktiran bir cok gibi son donemde fala sarmis durumdayim. Hepinizin falcilar hakkinda iyi kotu yorumlarini okudum, ben de deneyimlerimi paylasayim dedim. Gecmisten baslayayim.
2 sene once hayatimda olan biri yuzunden yine falci falci dolasiyordum. Memnun kalmadiklarimin isimlerini unuttum gitti ama beni etkileyen ve ongoruleri cikanlari yazayim. En cok Gemi deki Dilek ve digerlerine baktiriyordum. Acikcasi hep olumlu konustular, hatta onunla evlendiren de oldu beni ama su an baktigimda o kisi iyi ki hayatimda degil diyorum. Neticede evlenmedik ve beni olumsuz olarak cok etkileyen bir olayin ardindan epey bir suredir gorusmuyoruz. Gercekten bir donem ne olursa olsun birlikte olalim diye istesek de, askimizdan hasta olsak da, Allah herseyin hayirlisini veriyor bizim icin ve oyle olmasi icin dua etmek lazim. Simdi ne kadar safmisim diyorum ama elbette insan o durumu yasarken bunlari gozu gormuyor. Neyse bu kisinin bes para etmeyecegi konusunda beni ilk uyaran Paradiso Demet oldu. (Yuze bakip fal bakan Demet idi degil mi?) Gemi de otururken yan masadaki birinin tavsiyesiyle gitmistim. Forumdan takip ettigim kadariyla bir cok insan memnun kalmamis ondan ama bana dobra bir sekilde onunla asla olamayacagimi, hayatinda baska biri oldugunu, ayrica enerjisinin hic bir zaman duzelmeyecegini Dilek soyledi. Kac kere gittim ona sayisini unuttum ama tavri her gittigimde ayniydi. Hatta enteresan bir sekilde, bana 'elimde degil, seni seviyorum ama ne yaparsam yapayim bir iliskiye hazir hissetmiyorum' diyecek sana dedi ve ben 2 gun sonra birebir ayni cumleleri duydum ondan. Ayrica ilk gittigimde kagida o zaman ki sevgilimin adini ve soyadini yazmasi beni sok etmisti. Neyse Paradiso kapandi, Demet ortadan kayboldu ama ask disinda is konusunda da hangi ise girecegimi bilmisti. Sonrasinda hayatima biri girmedi ve ben fal aleminden elimi cektim ama Tekirdag'da bir arkadasimi ziyaret ettigimde, bizim burada bir kadin var, iyi fal bakar hadi gidelim deyince, takilip pesine o kadina gittim. Evi bulmamiz epey zor oldu, gecekondu mahallesinde sora sora buldugumuz bir evdi. Yani bende ne adres ne de telefonu var. Kadin bakla fali bakiyordu. Agzi son derece bozuk ve surekli kufrediyordu. Arkadasim once baktirdi. Arkadasim selanik gocmeni ve ilk lafi 'otur kizim, Ataturk un memleketinden kotu insan cikmaz' oldu. Neyse ona neler dedigini hatirlamiyorum acikcasi ama sunu soylemeliyim ki kadinin agzinin ayari yoktu. Yani kotu bir sey de gorse soyluyor. Sira bana geldiginde, evde kac kisi oldugumuzdan, benim nisan atmama kadar herseyi saydi. Evli erkeklerden uzak dur dedi (O zaman aklimdaki kisi yeni bosanmisti ama bildigim kadariyla benimle tanistiginda evli degildi. Ama sonradan eski esiyle de surekli gorusup tatile falan gittiklerini ogrendim. Sanirim bunu kastetti) O donem surekli geyigine fal bakardim. Bana ilk lafi otur bakalim falci hanim oldu. Sonra ailenden yakin birini kaybedeceksin dedi. Hayatimin en rahatsizlik verici faliydi acikcasi. Ileriye yonelik diger soyledikleri cikar mi bilmiyorum ve hatirlamiyorum da acikcasi ama ben 2 ay sonra babami kaybettim. O 2 ay boyunca da acaba kim olecek diye dusunmekten psikolojimi bozdum. Bu olay olunca aslinda fal olayina tovbe etmistim. Insanin ozellikle elinden bir sey gelmeyecegi seyleri oncesinde bilmesi ne kadar iyi olabilir ki? Sanirim bilmemek daha iyi. Iste bu mantikla epey bir sure fal baktirmadim hayatima yeni biri girene ve ondan ani bir sekilde ayrilana kadar. Simdi de bu durumda fal baktiracagim zaman oncesinde mutlaka ' olum ve hastalik soylemeyin sakin' diyorum. Cafe falcilari zaten soylemiyor deneyimlerime gore ama evde veya telefonda baktirdigim insanlara bunu mutlaka soyluyorum. Kisaca fal baktirdiklarimi ozetleyeyim.

Melekler Kahvesi Meryem: Zaman kaybi, nabza gore serbet veriyor.
Symbol Levent: Ayrildigim gun gitmistim. Ayriligimiz ani oldugu icin baska bir kadindan dolayi ayrildik diye dusunuyordum ama bana sen boyle dusunuyorsun, onun hayatinda biri yok, seni pisman olup 3 gune arar dedi. Birlikte olacagin insan o degil deyip bana yeni biriyle super bir ask senaryosu cizdi. 3 ay oldu gorusmuyoruz, aramadi da ve eski erkek arkadasimin hayatinda baska biri oldugunu ogrendim. Anlik durumu bilse de analiz ettigi sadece sizin dusunceleriniz. Bence gereksiz.
Symbol Osman: Anlik tespitleri isabetli olsa da zaman kaybi. Bastan saviyor resmen.
Symbol Asiye: Forumda adini gorup gittim. Hayatinda biri var ama ayrilacak, siz tekrar birleseceksiniz dedi. Fali iyi mi bilmiyorum ama kisa bakti ve ileri vadede seyler soyledi. Cikan olursa haber veririm.
Elmira: Yine forumdan gorup evine gittim. Hayatinda biri yok dedi ama ayrilik nedeniniz baska biriymis, onunla ayrilmislar, seni arayacak dedi. (2 gun sonra facebookta kizla birlikte resmini gordum) Tekrar birlesecegimizi soyledi, hatta evlendirdi bile bizi. Elmira genel olarak iyi fal bakiyor ve cok pozitif. Fali cikmadi da diyemem cunku verdigi tarihler dolmadi henuz ama falinin cikmasini isterdim. Cok olumlu seyler soyledi.
Mercan Sayhan: Bence denenmeli. Verdigi tarihin dolmasina 3-4 hafta kaldi. Cikarsa herkese kayitsiz sartsiz tavsiye edecegim. Kadinin psikolojinize iyi bir etkisi oluyor. Anlatim tarzi, kibarligi vs Anlik durumlari da bildi. Simdi de murekkep fali bakmaya baslamis. Aslinda daha onceden bakiyormus ama malzemeleri uzun zamandir bulamadigi icin ara vermis.

Benden simdilik bu kadar :)

anladım cnm dedgni yapcam.Ben de sen gibi cafe falclarnda dolanıp durdum ama hiç bi dedikleri cıkmadı hep hayal kırıklıgı tabi rita hariç:) eger ona gtmedysen bi de ona gtmeni tavsye ederim bence onu da denemelisin:) ben en kısa zamanda elmiraya gidip yasadklarmı tek tek yazcam umarm mutlu ayrılırım :)

ben memnunum ama 4 kere baktırdım :) ayrıntılar cıktı büyük olayda hep aynı tarihi veriyor o yüzden fal olayını beklemeye aaldım.
hayatı bıraktım akışına gidiyo öyle. harala gürele :)

:) hayırlısı olsun cnm inş:) sen en azndan kendini frenlyeblmşsn bende de o yok kontrolm dsnda gelişiyo hersey du bakalım elmiraya da gtmedim demym:) methi formu sarmış :)

kuzenim uzun zamandr mercann peşindeymiş suan yanmda ve senden numarsını atması için rica ediyo:) ve litfeen lütfeeen diye haykrdgmda söyle diyoo:) bde ne kadara bakyms evi nerdeymş:) zahmet olmazsa:S

kuzenim uzun zamandr mercann peşindeymiş suan yanmda ve senden numarsını atması için rica ediyo:) ve litfeen lütfeeen diye haykrdgmda söyle diyoo:) bde ne kadara bakyms evi nerdeymş:) zahmet olmazsa:S

Yeni uye oldugum icin ozel mesaj atamiyorum ama facebook ta mercan sayhan yazarsaniz numarasi orada mevcut. Tarot icin 100 TL ucreti ama sanirim murekkep fali fiyati daha farkli. Bahcelievlerde oturuyor bildigim kadariyla. Ben telefonda baktirmistim. Gelmem farkeder mi diye sormustum ama hic farketmeyecegini, istersem evine de gidebilecegimi ama bosuna yorulacagimi soyledi. Size bagli yani. Ben ilk sefer tarot bakip memnun kaldim ama kafama takilan bir sey icin 2. sefer murekkep fali baktirdim. Benimle ilgili bir suru seyi zaten bildigi icin 2. baktirmam cok etkilemedi beni. Bu nedenle murekkep falinin ne kadar iyi oldugunu soyleyemem. Onun soyledigine gore tarottaki belirsizlik murekkep falinda olmuyormus. Yani mesela tarotta 4-5 hafta gibi dedigi sure icin murekkep falinda 3 haftayi biraz geciyor ama 4 hafta olmuyor, daha net goruyorum demisti. her iki bakim da benim 1 saat surmustu tam olarak.

ilginç:S mürekkep falını da ik defa duyuyorum :S demek ki tarot değil mürekkep falı baktırmak lazm çok ilginç gerçekten:S falın uzun sürmesi de cidden cok hos bazıları dalga gecer gibi 5 dk bseler sacmayıp bu kada dyo o an kafasını kırasım geliyo fiyat braz tuzlu ama deger sanırım.Kuzenm bi gtsin de bakalım degyomu degmyomu hep birlkte görelim :))

Inan ben de emin olamadim ama aradaki farklari da Mercan hanimin soyledigi sekliyle aktarayim. Suya karistirilan murekkep ile bakiliyor ve iyi kotu hersey cikiyor falda. Bir de suya soru soramiyor. Fal bitiminde sorularin olursa tarot aciyor. Boyle yani. Ben yakin zamanda tarot baktirdigim icin dedigim gibi murekkep fakinda soyledikleri hemen hemen ayni seylerdi. Sadece tarihler daha kesin cikiyor ve kendinden daha emin konusuyor falda. Gidince nasil oldugunu siz de paylsin lutfen. Ben memnun kaldim ama insanlari yanlis yere yonlendirmek istemem tabi. Dedigin gibi fiyati biraz pahali ama ben helal ediyorum, sohbeti ve beni rahatlatmasi icin bile degdi cidden. Umarim dedikleri de cikar

umarım...peki mürekkep falından sonra açtığı tarot için ayrı bi ücret alıyo mu? kuzenm evine gitmeyi düşünyomuş sence kahve falımı tarot mu mürekkep falımı baktırmalı? sen hangsini tavsiye edersin?

Hayir almiyor. Suya soru sorulamayacagi icin gorduklerini siraliyor ama sonrasinda sorularin olursa tarotla cevap veriyor. Ben hangisine baktirmasi konusunda kararsizim acikcasi. Ayni fiyata bakacaksa murekkep denenebilir sanirim. Ama neden fal baktirmak istediginize gore de durum degisebilir. Yani ben bugunu ogrenmek ve yorum almak istedigim icin tarota baktirmistim. Aradigimda da ozellikle ben 5 sene sonra kiminle evlenecegim, cocuklarimin goz rengi nolacak vs gibi seyler icin fal baktirmak istemiyorum demistim. Kafami karistiran sorulara cevap bulmak icin baktirdim ve acikcasi tarottan memnun kaldim. Ama tarot sizin enerjinizi cok aliyor. Yani cikan seyler sizin kendi istekleriniz mi korkulariniz mi vs insan hic emin olamiyor. Kafa karisikligi ve baska karisik durumlariniz varsa tarot cok da iyi bir secim olmayabilir cunku olasiliklari degerlendirip size bu olay olursa soyle oluru sunuyor aslinda. Umarim aciklayabilmisimdir biraz Bence kuzenin durumunu aciklayip hangi bakimin iyi olacagina dair Mercan hanimla konussun. O yonlendirme yapacaktir

anladım canım yardımların için çok tesekkür ederiz... Bu fal denilen şey insann mutlu olmasında büyük rol oynuyo ne zman kimnle evlencegini çocuklarını gelecegni söyledği zman insann içi b garip oluyo çıksada çıkmasa da desarj oluyo insan.Ben özelikl sevgilimle kav-vga ettgmde gitmeyi tercih ediyorum:) acaba beni aldatyomu yada nden byle dye soruyorum soncta cevabnı bir tek alah bilir ama o an ona sgnıyo sanki insan umut kapısı gibi :) bu fal sevdamz ne olcak hiç bilmyorum ama yine de Allah sonumuzu hayr etsin :)

Tamilla Mailova nerede ve kaça bakıyor ?

Canım sürekli baktırdığın kişi kim senin?

ben nişantaşı symbol fulyaya baktırıyorum.kendi anlatıyor hiç sormuyor anlattırmıyor.çoğu kez isabetli ama nadiren çıkmadığı d aoluyor.herkesin enerjisi var beğenen beğenmeyen olabiliyor. ben falcıları denemeden anlayamıyorum canım.

cevaplar için teşekkürler.bazı yorumlardan anladığım kadarı ile elmira hep pozitif söylüyor, ilk kendisi döktürmüyor senin sormanı anlatmanı bekliyor, ve bazı kişilere dedikleri çıkmamış, anı da bilememiş.sevgilisi yok demiş facede resmini 2 gün sonra gördüm demiş arkadaş.ilginç.aynı kadınlar kahvesindeki pelin ve meleklerdeli şengül gibi desene..

bir akadaşın yorumunu beğendim.bazı kafe falcıları bilerek kötü olayları söyleyip psikolojini bozup seni bağlamaya çalışıyorlar.sen iyi bir şey olacakmı ne zaman olacak bunları duymak için habire gideceksin ona.azar azar söyleyip,birbiriyle çelişen fallarla seni bağlayıp para kazanaca pehh. bazıları ise insanalrı birbiri ile karıştırıyorlar.
kendi falcım bile son olacak olaydaki bir şeyleri bilemedi mesela.yanıma gelip konuşacaktı hani?birbirimizin yüzüne bile bakmadık o gün.

Kadınlar Kahvesi Pelin, Beşiktaş Symbol Nihal'e baktırdım, olumluydu falları ama çıkmadılar, belki aradan zaman geçtikten sonra olurlar bilemiyorum. Artık baktırmamaya karar verdim, Fulya dedin memnun musun? Ben artık umut tacirlerinden sıkıldım çünkü, olacak olacak diye yemin etmeler. Evet eğlencesine baktırıyorum çoğu kez etkilenmemeye çalışıyorum ama olacak ısrarı moral bozuyor bazen.

Rica ederim canim. Umarim hepimiz icin hayirlisi olur ama soylenenlere kendimizi cok kaptirmamak en iyisi. Cok kotu seyler soyleyenlerden de uzak durmali cunku bir arkadasin dedigi gibi ya kendilerine baglamak icin boyle yapiyorlar ya da karsilarindaki insanin durumu hali super olsa zaten fal baktirmayacagindan bi haberler Patavatsizlar yani...

Bu arada Elmira bana onun hayatina birinin girmis oldugunu soyleyen ilk kisiydi ama tutturamadigi tek sey o kizin hala hayatinda olduguydu 2 gun sonra arayip falda hayatinda kimse yok demistiniz ama varmis, gordunuz de uzmemek icin mi soylemediniz dedim. Hayir gorsem soylerdim ama ben oyle bir sey gormedim dedi. Belki arkadasidir dedi ama degil maalesef... Bunun disinda kisileri tanimlamasi vs gayet basariliydi. Birlikte gittigimiz arkadasa sevgilisinden ayrilcagini soyledi. Sanirim hep pozitif seyler soylemiyor. Ne diyeyim hakkimizda hayirlisi insallah. Bir de o ufak kagida sorulari yazma olayini yapmasa keske. Cunku yirtip elinize verdigi kagit, yazdiginiz kismin cerceve kismi. Asil kismi okudugunu dusunuyorum ama gunahina girmeyeyim simdi. Bu olaya da arkadasim dikkatimi cekmisti. Kagidi dorde katlatiyor ve dis kisimlarini yirtip asil yazilarin oldugu kagidi alip abdest almaya gidiyorum diyor. Sonra sizin elinizde aslinda uzerinde hicbir sey yazmayan kagidi yakiyor diye dusunuyordu arkadasim. Bana da mantikli geldi soyledikleri. Bu nedenle biraz guvenimi yitirdim ona karsi ama bir cok cafe falcisindan daha iyi oldugu kesin. Belki bunu bizi daha da etkilemek icin yapiyordur. Yoksa fala da uzun ve detayli bakiyor ve telefonda baktiran arkadaslarin da yorumlari olumlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…