Pelin'e ben de gittim, anı bildi, geleceğe dair olumlu şeyler söyledi ama olmadı, çıkmadı yani falı bana. Bir arkadaşım Rana'yı söyledi. Bir de forumda 30 liraya telefonda bakan Oya Hanım'dan söz edildi, Emine'ye gitmedim, Nihal'e gittim anı bildi geleceğe dair söyledikleri olmadı, Pelin de Nihal de aranız düzelecek dedi adam tamamen ayrıldı benden. Şengül'e de gitmedim. Kibritçi eğlenceliydi. Bir süre baktırmamaya karar verdim, çıkmıyorlar çünkü. Olursa olur, olmazsa olmaz napayım :)
kızlar elmira anladığım kadarı ile şu anı ve geçmişi biliyor.peki geleceği yani ne kadar yakın geleceği tutturuyor? mesela bir arkadaş demiş ki bana 2 saat sonrasını bildi falan.sembol nihal (adı böyle idi sanırsam) için de çok yakın geleceği 1 haftaya kadar vs bilebiliyor bazen denmişti de ben baktırmak istememiştim.elmira da aynımı yoksa babiraz fazla geleceği de tuturabiliyor mu?
bir kaç kişi memnun kalmadığını söylemiş.bende baktırmak isterim ama maddi açıdan imkansız o kadar veremem
sorularımızı bilebiliyormu mesela beni kırmamak,üzmemek için doğruları tam söylemiyor olduğu zaman oluyor mu?
burda dikkat ediyorum bir falcının furyası oluyor bir anda herkes çok iyi diyor sonra o kişi çuvallıyor.elmira için demiyorum.mesela pelin pelinde dendi gittim fos çıktı.geçen kış emine ve serhan dendi bu kadar rezalet öteki bir fal olabilirdi.pelin ve emine olmazsa ara dediler aylar geçti tersi oldu aradım bir daha telefonu bile açmadı,ötekine gitmedim zaten..nabza göre şerbet veren falcı da istemiyorum.kötüleri de söylesin yeter.şengül de bunlar kadar olmasa da fos çıktı.ama çok oyaladı.daha önce forumda adını saydığım hiçbiri bilemedi.sürekli sen şöyle biriyle evleneceksin,şu tarihte evleneceksin (ben sormuyorumki üstelik.aklımda başkası var). o tarihler hep ileri atıldı.hatta benden küçük biriyle bile evlendirmeye kalktılar,ötekisi yaşça büyük biri dedi.biri çapkın görünüşlü,ukala biriyle olacak dedi.en son adını bilmiyorum adamın biri bana elimdeki kemik yapısına bakıp 2 kere evleneceksin demezmi fitil oldum.hiç ciddiye almadım o kafedekileri.sembol nesil den ,pelinden , kibritçiden nefret ettim.psikolojik işkence uyguluyorlar ve onlara bir daha gitmem için mazoist olmam lazım.
millet sapıtmış yahu.
ben sürekli baktırdığım birini değiştirmiyim ama elmiraya gitmek isterdim..tecrübeli arkadaşlardan onla ilgili sorularımı cevaplamanızı rica ediyorum :44:
Elmira' ya telefon uzerinden fal baktirdim.
Telefonda sesi cocuk gibi geldi. Bu kadin dogru duzgun fal bakamaz diye dusundum.
Ama cok kotu bir durumdaydim ve hadi parayi yatirayim dedim.
Oyle pat diye anlatmaya baslamadi bir seyleri. Benden soru sormami istedi.
Maddi sikintilar ile ilgili kafam karisikti. Elmira direk hemen maddi kartlar acildi, maddi konuda sikinti ne diye sordu.
Durumu acikladim. Kotu seyler olmayacagini soyledi, hepsinin kafamda kuruntu oldugunu soyledi.
Ama bana o kadar saf ve cocuk gibi geldi ki, dediklerinin cikacagina inanmadim. Hatta icimden gulmek geldi.
Sonra baska bazi sikintilari bildi.
Hep olacak iyi seyleri soyledi. Ben inanmayinca da, bak benim falarim cikar dedi.
Ben 2 hafta sonra taisnacaktim, tasinmayla ilgili soru sordum, tasinma gozukmuyor dedi; ama tasindim. Bu noktada yanildi.
1 yil icinde tum korkularini yeneceksin ve her sey cok guzel olacak senin hayatinda oyle buyuk bir sikinti yok dedi. Gercekten de dedigi gibi oldu.
Maddi anlamda kafamdakiler gercekten kuruntuymus, dedigi gibi Elmira' nin her sey cok guzel oldu.
---
Bu arada Nazli Eraslan ve Selma Toprak arar aramaz anlatmaya basladilar. Hatta Selma Toprak ben telefonu acinca, sen iflas edip intahar edeceksin, bunu sakin yapma diye bagirdi.
VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs kadin, kafami kotu dusunclerle doldurdu ama hicbiri olmadi.
Nazli Eraslan da aynisi.
---
Tamilla Mailova diye bir kadin var.
Nasil baktigini kendi de bilmiyor. Gozlerini kapadiginda, gozunun onune resimler geliyormus.
Mesela bir soru sordugunda, sana gozunun onune gelen resmi anlatiyor cevap olarak.
Su konuda basarili olacak miyim diyorsun, kutlama resmi geldi gozumuun onune diyor.
Ne zamana kadar olacak diyorsun, 5 sayisi geldi, 5. ay ya da 5 vakte kadar diyor.
Bu arada zihin okuyabiliyor.
Ben cok sevdim. Cunku felsefesi olumlu dusunmek uzerine idi.
---
Iste boyle
hüzünü bilmem ama masumiyeti ben de hissettim.
zaten onun için kanım kaynadı.
dedikleri çıkarsa yazarım.
bana çok detaylı şeyler söyledi.
ben yine de umutlanmak istemiyorum çünkü şu anda hiç bir umut yok gibi duruyor ama o çok emin olduğunu söyledi. bakalım
Gidin gidin de yazın ama sonra...Evet canım 75 tl.Ben bu fal olayına o kadar çok para harcadım ki...Saçma sapan cafe falcılarına 20-30 vereceğime adam gibi 75 veririm Elmiraya baktırırım daha iyi.Elmirayla elektriğiniz tutarsa gayet de iyi bakacağına eminim.Bu arada fal bakarken çok tepkisiz kalmamanızı, doğruyu yanlışı söylemenizi tavsiye ederim.Fal çok daha doğru ilerliyo o şekilde...
ben memnunum ama 4 kere baktırdım :) ayrıntılar cıktı büyük olayda hep aynı tarihi veriyor o yüzden fal olayını beklemeye aaldım.
hayatı bıraktım akışına gidiyo öyle. harala gürele :)
Arkadaslar merhaba. Bir suredir konuyu uye olmadan takip ediyordum cunku yakin zamanda sevgilimden ayrildim ve fal baktiran bir cok gibi son donemde fala sarmis durumdayim. Hepinizin falcilar hakkinda iyi kotu yorumlarini okudum, ben de deneyimlerimi paylasayim dedim. Gecmisten baslayayim.
2 sene once hayatimda olan biri yuzunden yine falci falci dolasiyordum. Memnun kalmadiklarimin isimlerini unuttum gitti ama beni etkileyen ve ongoruleri cikanlari yazayim. En cok Gemi deki Dilek ve digerlerine baktiriyordum. Acikcasi hep olumlu konustular, hatta onunla evlendiren de oldu beni ama su an baktigimda o kisi iyi ki hayatimda degil diyorum. Neticede evlenmedik ve beni olumsuz olarak cok etkileyen bir olayin ardindan epey bir suredir gorusmuyoruz. Gercekten bir donem ne olursa olsun birlikte olalim diye istesek de, askimizdan hasta olsak da, Allah herseyin hayirlisini veriyor bizim icin ve oyle olmasi icin dua etmek lazim. Simdi ne kadar safmisim diyorum ama elbette insan o durumu yasarken bunlari gozu gormuyor. Neyse bu kisinin bes para etmeyecegi konusunda beni ilk uyaran Paradiso Demet oldu. (Yuze bakip fal bakan Demet idi degil mi?) Gemi de otururken yan masadaki birinin tavsiyesiyle gitmistim. Forumdan takip ettigim kadariyla bir cok insan memnun kalmamis ondan ama bana dobra bir sekilde onunla asla olamayacagimi, hayatinda baska biri oldugunu, ayrica enerjisinin hic bir zaman duzelmeyecegini Dilek soyledi. Kac kere gittim ona sayisini unuttum ama tavri her gittigimde ayniydi. Hatta enteresan bir sekilde, bana 'elimde degil, seni seviyorum ama ne yaparsam yapayim bir iliskiye hazir hissetmiyorum' diyecek sana dedi ve ben 2 gun sonra birebir ayni cumleleri duydum ondan. Ayrica ilk gittigimde kagida o zaman ki sevgilimin adini ve soyadini yazmasi beni sok etmisti. Neyse Paradiso kapandi, Demet ortadan kayboldu ama ask disinda is konusunda da hangi ise girecegimi bilmisti. Sonrasinda hayatima biri girmedi ve ben fal aleminden elimi cektim ama Tekirdag'da bir arkadasimi ziyaret ettigimde, bizim burada bir kadin var, iyi fal bakar hadi gidelim deyince, takilip pesine o kadina gittim. Evi bulmamiz epey zor oldu, gecekondu mahallesinde sora sora buldugumuz bir evdi. Yani bende ne adres ne de telefonu var. Kadin bakla fali bakiyordu. Agzi son derece bozuk ve surekli kufrediyordu. Arkadasim once baktirdi. Arkadasim selanik gocmeni ve ilk lafi 'otur kizim, Ataturk un memleketinden kotu insan cikmaz' oldu. Neyse ona neler dedigini hatirlamiyorum acikcasi ama sunu soylemeliyim ki kadinin agzinin ayari yoktu. Yani kotu bir sey de gorse soyluyor. Sira bana geldiginde, evde kac kisi oldugumuzdan, benim nisan atmama kadar herseyi saydi. Evli erkeklerden uzak dur dedi (O zaman aklimdaki kisi yeni bosanmisti ama bildigim kadariyla benimle tanistiginda evli degildi. Ama sonradan eski esiyle de surekli gorusup tatile falan gittiklerini ogrendim. Sanirim bunu kastetti) O donem surekli geyigine fal bakardim. Bana ilk lafi otur bakalim falci hanim oldu. Sonra ailenden yakin birini kaybedeceksin dedi. Hayatimin en rahatsizlik verici faliydi acikcasi. Ileriye yonelik diger soyledikleri cikar mi bilmiyorum ve hatirlamiyorum da acikcasi ama ben 2 ay sonra babami kaybettim. O 2 ay boyunca da acaba kim olecek diye dusunmekten psikolojimi bozdum. Bu olay olunca aslinda fal olayina tovbe etmistim. Insanin ozellikle elinden bir sey gelmeyecegi seyleri oncesinde bilmesi ne kadar iyi olabilir ki? Sanirim bilmemek daha iyi. Iste bu mantikla epey bir sure fal baktirmadim hayatima yeni biri girene ve ondan ani bir sekilde ayrilana kadar. Simdi de bu durumda fal baktiracagim zaman oncesinde mutlaka ' olum ve hastalik soylemeyin sakin' diyorum. Cafe falcilari zaten soylemiyor deneyimlerime gore ama evde veya telefonda baktirdigim insanlara bunu mutlaka soyluyorum. Kisaca fal baktirdiklarimi ozetleyeyim.
Melekler Kahvesi Meryem: Zaman kaybi, nabza gore serbet veriyor.
Symbol Levent: Ayrildigim gun gitmistim. Ayriligimiz ani oldugu icin baska bir kadindan dolayi ayrildik diye dusunuyordum ama bana sen boyle dusunuyorsun, onun hayatinda biri yok, seni pisman olup 3 gune arar dedi. Birlikte olacagin insan o degil deyip bana yeni biriyle super bir ask senaryosu cizdi. 3 ay oldu gorusmuyoruz, aramadi da ve eski erkek arkadasimin hayatinda baska biri oldugunu ogrendim. Anlik durumu bilse de analiz ettigi sadece sizin dusunceleriniz. Bence gereksiz.
Symbol Osman: Anlik tespitleri isabetli olsa da zaman kaybi. Bastan saviyor resmen.
Symbol Asiye: Forumda adini gorup gittim. Hayatinda biri var ama ayrilacak, siz tekrar birleseceksiniz dedi. Fali iyi mi bilmiyorum ama kisa bakti ve ileri vadede seyler soyledi. Cikan olursa haber veririm.
Elmira: Yine forumdan gorup evine gittim. Hayatinda biri yok dedi ama ayrilik nedeniniz baska biriymis, onunla ayrilmislar, seni arayacak dedi. (2 gun sonra facebookta kizla birlikte resmini gordum) Tekrar birlesecegimizi soyledi, hatta evlendirdi bile bizi. Elmira genel olarak iyi fal bakiyor ve cok pozitif. Fali cikmadi da diyemem cunku verdigi tarihler dolmadi henuz ama falinin cikmasini isterdim. Cok olumlu seyler soyledi.
Mercan Sayhan: Bence denenmeli. Verdigi tarihin dolmasina 3-4 hafta kaldi. Cikarsa herkese kayitsiz sartsiz tavsiye edecegim. Kadinin psikolojinize iyi bir etkisi oluyor. Anlatim tarzi, kibarligi vs Anlik durumlari da bildi. Simdi de murekkep fali bakmaya baslamis. Aslinda daha onceden bakiyormus ama malzemeleri uzun zamandir bulamadigi icin ara vermis.
Benden simdilik bu kadar :)
kuzenim uzun zamandr mercann peşindeymiş suan yanmda ve senden numarsını atması için rica ediyo:) ve litfeen lütfeeen diye haykrdgmda söyle diyoo:) bde ne kadara bakyms evi nerdeymş:) zahmet olmazsa:S
Yeni uye oldugum icin ozel mesaj atamiyorum ama facebook ta mercan sayhan yazarsaniz numarasi orada mevcut. Tarot icin 100 TL ucreti ama sanirim murekkep fali fiyati daha farkli. Bahcelievlerde oturuyor bildigim kadariyla. Ben telefonda baktirmistim. Gelmem farkeder mi diye sormustum ama hic farketmeyecegini, istersem evine de gidebilecegimi ama bosuna yorulacagimi soyledi. Size bagli yani. Ben ilk sefer tarot bakip memnun kaldim ama kafama takilan bir sey icin 2. sefer murekkep fali baktirdim. Benimle ilgili bir suru seyi zaten bildigi icin 2. baktirmam cok etkilemedi beni. Bu nedenle murekkep falinin ne kadar iyi oldugunu soyleyemem. Onun soyledigine gore tarottaki belirsizlik murekkep falinda olmuyormus. Yani mesela tarotta 4-5 hafta gibi dedigi sure icin murekkep falinda 3 haftayi biraz geciyor ama 4 hafta olmuyor, daha net goruyorum demisti. her iki bakim da benim 1 saat surmustu tam olarak.
ilginç:S mürekkep falını da ik defa duyuyorum :S demek ki tarot değil mürekkep falı baktırmak lazm çok ilginç gerçekten:S falın uzun sürmesi de cidden cok hos bazıları dalga gecer gibi 5 dk bseler sacmayıp bu kada dyo o an kafasını kırasım geliyo fiyat braz tuzlu ama deger sanırım.Kuzenm bi gtsin de bakalım degyomu degmyomu hep birlkte görelim :))
Inan ben de emin olamadim ama aradaki farklari da Mercan hanimin soyledigi sekliyle aktarayim. Suya karistirilan murekkep ile bakiliyor ve iyi kotu hersey cikiyor falda. Bir de suya soru soramiyor. Fal bitiminde sorularin olursa tarot aciyor. Boyle yani. Ben yakin zamanda tarot baktirdigim icin dedigim gibi murekkep fakinda soyledikleri hemen hemen ayni seylerdi. Sadece tarihler daha kesin cikiyor ve kendinden daha emin konusuyor falda. Gidince nasil oldugunu siz de paylsin lutfen. Ben memnun kaldim ama insanlari yanlis yere yonlendirmek istemem tabi. Dedigin gibi fiyati biraz pahali ama ben helal ediyorum, sohbeti ve beni rahatlatmasi icin bile degdi cidden. Umarim dedikleri de cikar
umarım...peki mürekkep falından sonra açtığı tarot için ayrı bi ücret alıyo mu? kuzenm evine gitmeyi düşünyomuş sence kahve falımı tarot mu mürekkep falımı baktırmalı? sen hangsini tavsiye edersin?
Hayir almiyor. Suya soru sorulamayacagi icin gorduklerini siraliyor ama sonrasinda sorularin olursa tarotla cevap veriyor. Ben hangisine baktirmasi konusunda kararsizim acikcasi. Ayni fiyata bakacaksa murekkep denenebilir sanirim. Ama neden fal baktirmak istediginize gore de durum degisebilir. Yani ben bugunu ogrenmek ve yorum almak istedigim icin tarota baktirmistim. Aradigimda da ozellikle ben 5 sene sonra kiminle evlenecegim, cocuklarimin goz rengi nolacak vs gibi seyler icin fal baktirmak istemiyorum demistim. Kafami karistiran sorulara cevap bulmak icin baktirdim ve acikcasi tarottan memnun kaldim. Ama tarot sizin enerjinizi cok aliyor. Yani cikan seyler sizin kendi istekleriniz mi korkulariniz mi vs insan hic emin olamiyor. Kafa karisikligi ve baska karisik durumlariniz varsa tarot cok da iyi bir secim olmayabilir cunku olasiliklari degerlendirip size bu olay olursa soyle oluru sunuyor aslinda. Umarim aciklayabilmisimdir birazBence kuzenin durumunu aciklayip hangi bakimin iyi olacagina dair Mercan hanimla konussun. O yonlendirme yapacaktir
Merhaba arkadaslar,
Ben Haziran ayinin basinda asagidaki kisilere fal baktirdim ve aralik ayi itibari ile sonuclari size ozetlemek istiyorum.
Sirinevler Elmira – En pozitif ve de en dogru yorumlari yapti. Dedikleri tek tek oldu ve guzel seylerdi tum dedikleri.
Selma Toprak – Moralimi cokertti, iflas edeceksin, cok kotu seyler olacak vs. dedi. Hicbiri olmadi ama ben cok olumsuz etkilendim. Tavsiye etmiyorum asla.
Nazli Eraslan – Selma ile ayni seyleri soyledi ve beni cok cok kotu etkiledi. Ama dediklerinin hicbiri olmadi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Tamilla Mailova – Cok olumlu seyler soyledi ve soyledigi olumlu seylerin hepsi de oldu. Elmira gibi yani.
Emel Omuzdas – Tamamen palavra.
Canım sürekli baktırdığın kişi kim senin?
ben nişantaşı symbol fulyaya baktırıyorum.kendi anlatıyor hiç sormuyor anlattırmıyor.çoğu kez isabetli ama nadiren çıkmadığı d aoluyor.herkesin enerjisi var beğenen beğenmeyen olabiliyor. ben falcıları denemeden anlayamıyorum canım.
anladım canım yardımların için çok tesekkür ederiz... Bu fal denilen şey insann mutlu olmasında büyük rol oynuyo ne zman kimnle evlencegini çocuklarını gelecegni söyledği zman insann içi b garip oluyo çıksada çıkmasa da desarj oluyo insan.Ben özelikl sevgilimle kav-vga ettgmde gitmeyi tercih ediyorum:) acaba beni aldatyomu yada nden byle dye soruyorum soncta cevabnı bir tek alah bilir ama o an ona sgnıyo sanki insan umut kapısı gibi :) bu fal sevdamz ne olcak hiç bilmyorum ama yine de Allah sonumuzu hayr etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?